SILVER LADY
New member
היא אמרה לי תראה החיים דיי קלים
נשכור לנו חדר בדרום ת"א
- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:10 2. יצירתיות:3
3. זללנות:אם זה המ שאני אוהבת אז 10
4. שובבות:7 5. שמחת חיים:5 6. חברותיות:7 7. ביישנות:5 8. צניעות:7 9. חריצות:7 10. מקובלות חברתית:8 11. חומרניות:3 12. אומץ:2 13. נחמדות:חחח אני ביצ' אז 3
14. התפנקות:8 15. יושר:8 16. רומנטיות:7 17. שקט נפשי:2 18. ישנוניות:9 19. אהבה למוזיקה:8 20. שאפתנות:9 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:על הרכיבה.. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:לזכות באליפות, יומולדת, שקיבלתי את שייני, לא לפה השאר P: 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:חחח שני סיבובים עם השמנות פה מסביב לחור
4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:שייני ליומולדת 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):אנערף 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):לאדעתת 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:התאונה.במלחמה.כל מיני דברים עם חושך וגנבים חחח 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:לאדעת 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:אוי למה לחפורר 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:התקופה שאחרי התאונה
נשכור לנו חדר בדרום ת"א