שאלון חדש. תהנו:

d r o r y

New member
שאלון חדש. תהנו:

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 2. יצירתיות: 3. זללנות: 4. שובבות: 5. שמחת חיים: 6. חברותיות: 7. ביישנות: 8. צניעות: 9. חריצות: 10. מקובלות חברתית: 11. חומרניות: 12. אומץ: 13. נחמדות: 14. התפנקות: 15. יושר: 16. רומנטיות: 17. שקט נפשי: 18. ישנוניות: 19. אהבה למוזיקה: 20. שאפתנות: - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:

mafakit

New member
שאלון חביב.. :)|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. אכפתיות: 7 2. יצירתיות: 10 3. זללנות: 6 4. שובבות: 8 5. שמחת חיים: 8 6. חברותיות: 8 7. ביישנות: 7 8. צניעות: 8 9. חריצות: 7 10. מקובלות חברתית: 7 11. חומרניות: 7 12. אומץ: 7 או 6 13. נחמדות: 7 14. התפנקות: 7 15. יושר: 7 16. רומנטיות: לאדעת..XD שיהיה 7 [כמו השאר..
] 17. שקט נפשי: אה.. הא? 18. ישנוניות:לפעמים 10 ולפעמים 6 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 7 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: לודעת.. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:המ.. כשאמא שלי חזרה, כשחברה שלי חזרה מאוסטרליה חחח.. היא באה אליי ישר כשהיא חזרה [ב7 בבוקר
] וקפצה עליי..XDD, כשהורים שלי הסכימו לי ולאחים שלי להשאיר את טרדי אצלנו [אחים שלי מצאו אותה גורה מסכנה ברחוב..], כשקיבלתי 98 במבחן הענק הזה במתמטיקה, כשקיבלתי חדר משלי..XD 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:אה.. כנראה באיזה טיול שנתי.. או ביום חמישי בת"א הלכתי כל כך הרבה..! מעזריאלי לסנטר מהסנטר לרח' נחמני מנחמני לעזריאלי מעזריאלי למסוף 2000.. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:שאמא שלי הסכימה לי לנסוע לאילת עם חברים[ זה סיפור ארוך ומוזר.. אמא שלי לא אמרה לי שהיא מסכימה לי..XD ] 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):עוגת ביסקוויטים שלי..
ובטח יש עוד כמה.. 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): סנדוויץ' עם שוקולד..? לא יודעת.. מה יכול להיות טעים בסנדוויץ'.. 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:כשגילו אצל אמא שלי סרטן, שהייתי בנייטמר באילת..XDD, שנאבדתי באילת..XD, שכמעט טבעתי..XDDD, שננעלתי בשירותים בקניון..
8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: שעשינו סיאנס.. חחחח.. חברה שלי עבדה עלינו וזיזה את הכוס.. 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:סיאנס.? אה.. לא יודעת.. 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:אה.. אינלי מושג

עונה עונה עונה

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:10 2. יצירתיות:3 3. זללנות:6 4. שובבות:9 5. שמחת חיים:6 6. חברותיות:6 7. ביישנות:4 8. צניעות:5 9. חריצות:2 חח 10. מקובלות חברתית:6 11. חומרניות:2 12. אומץ:7 13. נחמדות:6 14. התפנקות:2 15. יושר:3 16. רומנטיות:2 17. שקט נפשי:1 18. ישנוניות:10 19. אהבה למוזיקה:10 20. שאפתנות:10 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:" וואי יש לך עינים מדהימות..בדיוק כמוך" 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: אממ לא יודעת לא זכור לי כרגע 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:טיול שנתי כיתה יא 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: קנו לי מחשב חדש בלי שאניא דע 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): של דודה שלי יוו 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): אנערף 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: שהיה לידי נחש במיטה, שאחותי עשתה ניתוח (הלכתי למות),שההורים שלי רבו ופחדתי שיתגרשו, שסיפרו לי שאחי היה מעורב בתאונה, שעקץ אותי נדל 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: לא יודעת 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: - 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifנתת לדמעות לשטוף גם שמחה...

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:תלוי למי 5 2. יצירתיות:8 3. זללנות:1 4. שובבות:7
5. שמחת חיים:לפעמים 10 ולפעמים 1 6. חברותיות:8 7. ביישנות:9 8. צניעות:10
9. חריצות:10 10. מקובלות חברתית:8 11. חומרניות:1 12. אומץ:9 13. נחמדות:6 14. התפנקות:5 15. יושר:9 16. רומנטיות:10 17. שקט נפשי:1 18. ישנוניות:1 19. אהבה למוזיקה:1000 20. שאפתנות:10 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:שאני כנה
2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:לא זוכרת 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:ביציאה מהופעה של שרית בנתניה לפני שלוש שנים 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:לא עשו לי הפתעות, אני שונאת הפתעות 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):מוס שוקלד 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):חביתה נראלי 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:כמעט כל יום.. 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:נולד לי אחיין

MushrooMush

New member
עונה

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:תלוי מימה נגדיר 7 2. יצירתיות:7 3. זללנות:7 4. שובבות:5 5. שמחת חיים:6 6. חברותיות:5 7. ביישנות:9 8. צניעות:6 9. חריצות:5 10. מקובלות חברתית:אמ תלוי איפה XD...6 11. חומרניות: 7 12. אומץ:6 13. נחמדות:7 14. התפנקות:7 15. יושר:6 16. רומנטיות:8 17. שקט נפשי:6 18. ישנוניות:7 19. אהבה למוזיקה:10 20. שאפתנות:6 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:יא איזה חמודה את את דומה לפטריק XD 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:אממ היה לי כיף במילחמה... סוף שנה.....שכולם היתלהבו מהציורים שלי....שקיבלתי מאה חמישים שקל על ציור...שהמורה שלי אמרה לי לצייר אותה.. ובטח יש אחרים ואני אל זוכרת 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:אממ אל יודעת בטח בטיול או משהו 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:אממ מישהו בא לבקר :]]] 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):גיבנה 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):עם חביתה 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:שהיה קטיושות....שהמורה שלי תפסה אותי במשהו שהלכתי לבד בלילה....הפעם אחת ציפצפו לי אז קיללתי אותם והם רדפו אחרי ....לא זוכרת עוד.... 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:שחשבתי על שיר או משהו אחר ופיתאום היה אותו 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:לא דעת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:ללכת להרצליה XD

shaharrr53

New member
עונה.

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:8 2. יצירתיות:7 3. זללנות:9
4. שובבות:3 5. שמחת חיים:9 6. חברותיות:6 7. ביישנות:9 8. צניעות:7 9. חריצות:9 10. מקובלות חברתית:7 11. חומרניות:
12. אומץ:4 13. נחמדות:8 14. התפנקות:2 15. יושר:7 16. רומנטיות:8 17. שקט נפשי:9 18. ישנוניות:6 19. אהבה למוזיקה:10 20. שאפתנות:9 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:שאני מנגן ממש יפה בפסנתר וגם אמרו שאני צריך להיות שחקן שאהיה גדול 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:יו לא יודע 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:נראה לי 3 שעות 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:קנו לי כל מיני דברים 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):קפה 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):טונה עם תירס 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:לא יודע 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:זה היה בחלום
9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:לא היה נראה לי
10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:לא יודע

t0mi

New member
עונה

. אכפתיות: 2. יצירתיות: 7 3. זללנות: 8 4. שובבות: 7 5. שמחת חיים: 7 6. חברותיות: 6 7. ביישנות: 4 8. צניעות: 7 9. חריצות: 4 10. מקובלות חברתית: ?? 11. חומרניות: 5 12. אומץ: 6 13. נחמדות: 6 14. התפנקות: 6 15. יושר: 5 :p 16. רומנטיות: 6 17. שקט נפשי: 6 18. ישנוניות: 7 19. אהבה למוזיקה:13 20. שאפתנות: 8 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: וואי..לא יודעת. כל מיני דברים 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: שהייתי באילת עם החברים שלי השנה, הנשיקה הראשונה, המעבר לתיכון, ולא יודעת, יש עוד .. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: הוהוהו את כל פריז ורומא. וגם מרעננה לכפר סבא 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: מסיבת הפתעה בכתה ז' 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): בעע לא יודעת 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): סנדוויץ' סלט ביצים 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: nightmare באילת!, כשנכנס לי ג'וק למקלחת, כשהלכתי לאיבוד באמצע הלילה, כשאחותי נכנסה לניתוח 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: וואייי!!! זאת אני!!! אני לא יודעת מה הכי אבל אני אתן דוגמה למשהו הזוי. חלמתי שמחבל ניסה להיכנס לכפר סבא ואני זוכרת שעמדנו ברמזור עם חברים שלי ואז פתאום אמרו לנו לברוח וקפצנו אחרוה ואז היה פיצוץ ובחדשות אמרו שהמטען היה 15 ק"ג. כשהתעוררתי מזעה הלכתי מהר לסלון ושם היה העיתון של כפר סבא והכותרת הראשית ובגדול שהיה כתובה שם הייתה "מחבל צמוד לכפר סבא...........המטען היה 15 ק"ג" 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: וואי כל מיני אין לי כוח 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: כשהתנשקנו אחרי שנפרדנו

../images/Emo11.gif

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 9 2. יצירתיות: 7 3. זללנות: 10 4. שובבות: 10 5. שמחת חיים: 7 6. חברותיות: 9 7. ביישנות: 8 8. צניעות: 5 9. חריצות: 4 10. מקובלות חברתית: ><" 8? 11. חומרניות: XD כאילו מעשים רעים? Oם אני מניח ש8. 12. אומץ: 7 13. נחמדות: 8 14. התפנקות: 8 15. יושר: 8 16. רומנטיות: 7 17. שקט נפשי: 7 18. ישנוניות: 10 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 9 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: כל דבר טוב שאומרים לי
אמרו לי מתישהו ואינלי מושג עם זה היה בצחוק: "אתה חמוד אתה כוסון ותעשה אותי" אבל זה בטח היה בצחוק
2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: א. מחשב אישי בחדר ב. שנה הבאה סופסוף עובר חדר. ג. קיבלו אותי לאיזה בצפר [פרטי שנחשב מאוד מכובד] וישלי שם מלא חברים ככה שזה אירוע משמח
ד. המ.. בד"כ שאני מוצא שירים שאני מחפש שנים זה משמח. ה. ברצינות: [אינלי רעיונות פשוט] שירד השנה המון גשם וממש חיכיתי לגשם הזה. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: מהזאתאומרת? כמה זמן הלכתי? לא יודע שעה וחצי[?] 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: חחח הפתעה דיי נחמדה. זה היה יומולדת שלי.. גיל 7,8 או 9.. לאזוכר ככ. המ אחשלי היה במחשב ובדיוק באתי ללכת לסלון, הייתי ממש שנייה בשביל ללכת במסדרון לסלון ואז פתאום אחשלי קרה לי, והוא אמר כזה סתם שאני אדבר איתו, או אראה לי איזה משחק במחשב, ואז כזה קראו לשנינו וזה, והכל היה חשוך וזה היה מיני מסיבת הפתעה. וזה היה נורא נחמד כי אני בדיוק באתי ללכת לשם ולחשוב שלא חשדתי באחשלי וזה. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): עוגת ביסקווטים [סטייל וניל]
6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): של ארומה, סנדוויץ אחד מעולה. 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: א. חח זה ממש מצחיקXD המ, ישלנו בכניסה לבית [בניין] זאתאומרת לא בכניסה, כזה ליד הבניין מעבר של מדרגות ומעבר של מגלשה כזאת, זאתאומרת שביל ארוך למעלה. בקיצור הייתי עם חברים למעלה והיה ילד אחד למטה. אנחנו היינו בני 11 נראלי והוא היה בן 14 אני מניח. הקיצור אמרנו שנהיה בשקט ופשוט לא התפעקתי וצעקתי: ילדדדד ואז מהר ירדנו למטה עם הראש. התחלנו לרדת למטה ואז קלטנו אותו בא ואנחנו כולנו בהיסטריה, רצנו מהר מהר למעלה, ואיזה ילד אחת המשיכה ישר. ואז הוא תפס אותה [
] ואמר לה משהו, ואנחנו היינו למעלה, היא עלתה במדרגות כולה נשפכת מצחוק, ואמרה לנו שהוא התעצבן עלינו ושלא נעשה את זה יותר. מהיום אני לפעמים חושב שאני רואה אותו, לאבטוח עם זה הוא. ב. ישלי פחד מיפניות, אז אני כל הזמן מדמיין אותן XD ג. אני ראיתי מתלצעוק 1 באיזה גיל 5.. ולא הבנתי כלום וזכרתי רק קטע אחד ממש מפחיד וקטע אחד ממש סוטהXD אז כלהזמן הייתי מדמיין את המפלצת [זתומרת תצעקה] באה לחדר שלי, ררר.. זה היה מפחידXD באמת בערך מגיל 7 עד גיל 10 הייתי נזכר בה יותר מדי פעמים. ד. ישלי קשר לאיזה קיבוץ, סיפור ארוךXD בקיצור הייתי שם מתישהו בלילה, ויש שם נדנדות באיזה רחוב. זה היה לילה ואני טיילתי שם וזה, ופתאום הייתה רוח והנדנדות התחילו לזוז ואני כולי לחץץץ כי זה קיבוץ! הכל שקט ובקושי היו אורות ואני כולי: פאק איפה אני? זה היה כ"כ מצחיקXD" ה. אמא שלי לפעמים נכנסתי לחדר שלי שאני שוכח לסגור תדלת, והיא נכנסת בשקט ואז אומרת משהו, ונגיד מתישהו היה דלוק על האלופה הטלוויזיה וראו את סיגי ואמאשלי : סיגי חיה?@#^?$&*?%^ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDג איך קפצתי!! זה היה כ"כ מצחיק ומפחיד. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: כלום[?] זה לא כ"כ מיסטי אבל באיזה טיול שנתי אחד הייתי עם ידידה וחבר בחדר, ודיברנו וזה סתם, ואז אחרי כמה זמן, עקרב יצא מהחדר!! [אחרי שיצאנו מחדר] ותבינו היינו רואים אותו והלכנו על הריצפה וזה, ועוד אחכ הרגו אותו עם הכפכף שליXD זה היה בהחלט מוזר שלא ראינו אותו, כאילו הוא רוח
[XD] 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: אינלי כ"כ חוויות מרתקות. "החיים הם [WTF] הרפתקה אחת גדולה" ופשוט הייתי חייב להגיד את זה
10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: המ המ המ, לא עולה לי בראש
דרור לקרוא הכל

הממ

דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 5 וחצי 2. יצירתיות: 6 3. זללנות: 6 4. שובבות: 8 וחצי 5. שמחת חיים: 6 6. חברותיות: 7 7. ביישנות: 9 וחצי 8. צניעות: 5 9. חריצות: 2 10. מקובלות חברתית: 8 11. חומרניות: 4 12. אומץ: 7 וחצי 13. נחמדות: 8 14. התפנקות: 9 וחצי 15. יושר: 8 16. רומנטיות: הממ 8 וחצי 17. שקט נפשי: 10 18. ישנוניות: 10 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 8 וחצי - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: המ, יש כל מיני :] 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: לא זוכרת 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: 4 וחצי שעות. טיול שנתי. זונות.
4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: יש המווון.. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): שוקלד XD 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): לא יודעת D= 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: אין לי 5, אבל הסרט איטי הוא כמו סרט אימה בשבילי
8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: המ לא יודעת עם זה קשור, אבל פעם קראו לי בכף יד בצחוק ומה שהם אמרו באמת קרה
9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: לא יודעת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: המהמ, יש כל מיני סרטים מרגישים, וגם יש עוד כמה דברים ;]

עונה../images/Emo9.gif

דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 10 2. יצירתיות: 2 3. זללנות: 1 4. שובבות: 4 5. שמחת חיים: 5 6. חברותיות: 9 7. ביישנות: 10 8. צניעות: 7 9. חריצות: 7 10. מקובלות חברתית: 7 11. חומרניות: 4 12. אומץ: 6 13. נחמדות: 8 14. התפנקות: 5 15. יושר: 9 16. רומנטיות: 2 17. שקט נפשי: 4 18. ישנוניות: 10 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 5 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: הומ שאני חברה טובה .. שאני חמודה .. שכיף איתי יותר מאשר עם .. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: החבר הראשון .. העברת דירה .. פגישות עם *** .. כשעושים לי הפתעות בימי הולדת וכאלה .. כשהביאו לי ת'מחשב
3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: בטול שנתי .. הלכנו איזה 7 או 8 שעות .. או יותר .. עם הפסקות כמובן אבל זה מעייףף .. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: הומ ..... לא זוכרת .. אע ביום האהבה .. חבר שלי לשעבר הכין משהו מדהים .. כזה כיבה ת'אור והדליק רק נרות בחדר .. <גם לא יכולנו לצאת כי ירד גשם> .. ופרש שמיכה על הרצפה .. והזיז את כל הדברים שלו חח סוף סוף דחס אותם לאיזה מקום .. והכין פסטה .. ובכניסה נתן לי ורד .. והיה מדהים
5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): הומ שוקולד למינהם .. לע דעת אני לא אוכלת הרבה עוגות .. 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): פעם הייתי מתה על גבינה צהובה עם עגבניה .. אבל יש בעבודה כל מיני סנוויצים שמכינים שם משו טעים
.. פעם גם הייתי חולהההה על הסנוויץ טונה שהיה בקייטנה .. רק בגלל זה הייתי הולכת לקייטנה
7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: העברת דירה .. פרידה מחבר .. פרידה מהחברים הכי טובים .. כשעשו לי תפרים ברגל .. וכשעשו לי גבס ביד .. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: הומ לא יודעת .. קרו לי הרבה דבים מוזרים .. 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: לא זוכרת .. 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: כל מיני .. היה איזה טיול של הצופים פעם ונורא נהנתי

Shame in you

New member
.

1. אכפתיות: 9 2. יצירתיות: 10, איכשהוא 3. זללנות: 9 4. שובבות: 0 5. שמחת חיים: 6 6. חברותיות: 2 7. ביישנות: 10 8. צניעות: 10 9. חריצות: 0 10. מקובלות חברתית: 0 11. חומרניות: 5 12. אומץ: 0 13. נחמדות: 9 14. התפנקות: 9 15. יושר: 10 16. רומנטיות: 9 17. שקט נפשי: 0 18. ישנוניות: 6 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 7 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: לא רוצה מחמאות. זה לא עוזר 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: בטח איזו חצי שעה ומתי 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): עוגת קרם של דודה 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: כל דקה מחיי כמעט 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: LE בלייב

דנטל

New member
דירוגים של אי פעם

דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 6 2. יצירתיות: 6 3. זללנות: 10 4. שובבות: 10 5. שמחת חיים: 10 6. חברותיות: 7 7. ביישנות: 8 8. צניעות: 6 9. חריצות: 5 10. מקובלות חברתית: 8 11. חומרניות: 2 12. אומץ: 5 13. נחמדות: 3 14. התפנקות: 9 15. יושר: 10 16. רומנטיות: 0 17. שקט נפשי: 6 18. ישנוניות: 7 19. אהבה למוזיקה: 8 20. שאפתנות: 5 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: לא זוכרת 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: היו הרבה 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: כמה שעות 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: להביא את אהוב לבי ליום ההולדת שלי 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): משוקולד מריר מרוכז 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): חביתה של מאפיה 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: רעש בסלון, מזגן שהתחיל לעבוד לבד, יללה כמו של תן באמצע הלילה, דיבורים באמצע שמירה בצבא, סרטי אימה 8. המקרה הכי מיסטי/מוזר שאי פעם קרה לך: לא זוכרת 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: לא זוכרת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: לא זוכרת (כל אלה שלא זכרתי, זה לא שאני לגמרי לא זוכרת, אלא שאין לי כח לנסות להזכר עכשיו כשאני באמצע העבודה)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^^;

1. אכפתיות:9 2. יצירתיות:6 3. זללנות:4 4. שובבות:8 5. שמחת חיים:כשבא לי, 10 6. חברותיות:10 7. ביישנות:7 8. צניעות:8 9. חריצות:6 10. מקובלות חברתית:8 11. חומרניות:1 12. אומץ:9 13. נחמדות:10 14. התפנקות:5 15. יושר:10 16. רומנטיות:9 17. שקט נפשי:8 18. ישנוניות:100000000
19. אהבה למוזיקה:561564254254354343. מספיק?XD 20. שאפתנות:5 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:שאני נראית טוב. אני לא רגילה לזה. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: הטיסה עם חברות לשוויץ -בת מצווה -טיסה עם המשפחה לאירופה -המסיבת הפתעה השנה, היא הייתה כייפית D: היו עוד אני לא זוכרת כעת 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:כמה שעות 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:מסיבת הפתעה השנה, לא ידעתי כ ל ו ם 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):כל העוגות של אבא 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):הסנדוויצ'ים של אבא XD 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:הרבה. לא רוצה לדבר על זה 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:לאיודעת 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:לאיודעת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:בת מצווה

Tears Dont Fall

New member
crazy bitch

דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 3 2. יצירתיות: 3 3. זללנות: 0 4. שובבות: 10 5. שמחת חיים: 10 6. חברותיות: 9 7. ביישנות: 2 8. צניעות: 4 9. חריצות: 3 10. מקובלות חברתית: 8 11. חומרניות: 8 12. אומץ: 10 13. נחמדות: 5 14. התפנקות: 8 15. יושר: 6 וחצי 16. רומנטיות: 4 17. שקט נפשי: מינוס 10 18. ישנוניות: 10 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 5 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: זה יישמע שחצני. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: אני כולה בת 17! 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: 20 ק"מ 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: הרבה אוקי 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): שוקולד ושכבות. 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): משו בעזריאלי וארומה 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: מוות 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: עלאק אהבה 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: לא יודעת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: פרידה מכלמני אנשים

מה את משחקת בי, מה אני מונפול?

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:7 2. יצירתיות:8 וחצי 3. זללנות:10 4. שובבות:8 5. שמחת חיים:9 6. חברותיות:7 7. ביישנות:7 8. צניעות:7 9. חריצות:0 10. מקובלות חברתית:4 11. חומרניות:9 12. אומץ:5 13. נחמדות:10
14. התפנקות:9 15. יושר:7 16. רומנטיות:9 17. שקט נפשי:5 18. ישנוניות:9 19. אהבה למוזיקה:10 20. שאפתנות:7 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך:אממ שאני יפה? 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:וואי לא יודעת... 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:טיול שנתי למצדה ניראה לי. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:לא יודעת. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):עוגת גבינה ושוקלד חמה וגבינה של דודה שלי! 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):מממ של ארומה! 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית:לא יודעת. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:לא יודעת. 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן:די. 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:

2eye

New member
באלי P:

1. אכפתיות: 9 2. יצירתיות: 8 3. זללנות: 8 4. שובבות: 8 5. שמחת חיים: 7 6. חברותיות: 7 7. ביישנות: 8 8. צניעות: 5 9. חריצות: 8 10. מקובלות חברתית: 7 11. חומרניות: 4 12. אומץ: 5 13. נחמדות: 7 14. התפנקות: 5 15. יושר: 9 16. רומנטיות: 8 17. שקט נפשי: 4 18. ישנוניות: 4 19. אהבה למוזיקה: 9 20. שאפתנות: 10 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: לא זוכר. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: אממ X: 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: אמממ, צעדה עם אבא. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: הודיעי לי שנקנה את איימ בסוף. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת):קרמנשניט 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): של סבא. 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: היו כמה 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: אממ, לא לפה. 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: מה זה אין לי כוח X: 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: הסוסים?

אספיר85

New member
דירוגים ואי פעם../images/Emo54.gif

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 10 2. יצירתיות: 7 3. זללנות: 5 4. שובבות: 7 5. שמחת חיים: 8 6. חברותיות: 9 7. ביישנות: 5 8. צניעות: 7 9. חריצות: 5 10. מקובלות חברתית: 5 11. חומרניות: 6 12. אומץ: 2 13. נחמדות: 8 14. התפנקות: 6 15. יושר: 9 16. רומנטיות: 9 17. שקט נפשי: 7 18. ישנוניות: 4 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 6 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: שיש לי את הגוף הכי יפה בארץ, שיש לי שפתיים כוסיות ושאני סקסית בטירוף שכרמן אלקטרה נראית כמו לודמילה לידי (אבל כולם אמרו את זה בצחוק XD) 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: לא יודעת, אין רגעים ממש, רק תקופות. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: הלכתי מהבית עד למיוזיק סנטר שזה בא.ת הישן, אבל עם הפסקה אחת קטנה. והלכתי מהבית של מייקי עד לקרביץ, אבל זה לקח די מהר כי זה היה בירידה. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: הבלונים שההורים שמו לי ביומולדת, וזהו, החברים שלי די צפויים ולא מפתיעים אותי וכאלה. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): רולדה, אממ לא יודעת. עוגות זה תמיד אחלה D: 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): הממ, כזה של ארומהD: וכריך שהכנתי לבי"ס שקמתי מוקדם והשקעתי^^ 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: לא יודעת.. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: עזבו 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: אין לי כח לספר.. 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם:אין אחת

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות:6 2. יצירתיות:8 3. זללנות:8 4. שובבות:7 5. שמחת חיים:7 6. חברותיות:5 7. ביישנות:9.5 8. צניעות:9 9. חריצות:8 10. מקובלות חברתית:2 11. חומרניות:WTF?! 12. אומץ:5 13. נחמדות:6 14. התפנקות:2 15. יושר:6 16. רומנטיות:3 17. שקט נפשי:1 18. ישנוניות:8 19. אהבה למוזיקה:10~
20. שאפתנות:3 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: יש לך עיניים יפות. 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך:אין בדיוק חמישה, יש יותר D: 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית:המרתון שלפני חנוכה.. ממש נחמד D: שלוש שעות מיודפת עד לעצמון. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך:מסיבת הפתעה?XD 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): גבינה, שוקולד, ביסקוויטים *-* 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד):פיתה עם מיונז, גבינה סקנדינבית, ועגבניות שרי D: 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: אין בדיוק חמישה>< 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך:לא זוכרת 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: אממ. זוויתן, יגואסו, מעבר דירה, מצדה, אינרנטXD 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: חו"ל.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo6.gif אחלה שאלון!

. אכפתיות:8 2. יצירתיות:9 3. זללנות:6 4. שובבות: 6 5. שמחת חיים:9 6. חברותיות:9 7. ביישנות:6 8. צניעות:7-8 9. חריצות:9 10. מקובלות חברתית:8 11. חומרניות:ממ 2?..... 12. אומץ:7 13. נחמדות:8 14. התפנקות:4 15. יושר:7 16. רומנטיות:8 17. שקט נפשי:8 18. ישנוניות: תלוי.. לפעמים 9 לפעמים 2
19. אהבה למוזיקה:10!!!! 20. שאפתנות:9 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: מישהי אמריקאית שאני מכירה[היא מבוגרת] שמבינה באופנה, אמרה שהיא נורא אוהבת את הסטייל שלי, והיא התחילה להסביר והיה כיף לשמוע את זה
וגם משהו שידיד אמר לי אבל זה לא משנה 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: לא יודעת, היו המון כאלה.. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: 8 שעות בטיול.. אבל היה שווה! 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: לא הכי גדולה, אבל המסיבת הפתעה שהחברות אירגנו לי, לא חשדתי בגרוש והייתי הכי מופתעת שבעולם, אפילו צרחתי ונפל לי הפלאפון מהיד
5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): מה שירדי מכינהXD 6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): עם טונה וירקות! 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: ביורודיסני שהבהילו אותי חזק, שפגע בשיר אוטובוס וחשבתי שהיא מתה.., שהלכתי לבד במקום נורא מלחיץ בחושך, 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: דז'ה-וו מלחיצים ביותר
9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: שהלכתי לאיבוד במדבר עם הקבוצה שלי[שמעו, זה נורא מרתק!] ו..לא יודעת 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: היו כל מיני

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif מוסטפה. ../images/Emo6.gif

- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 10. 2. יצירתיות: 4. 3. זללנות: 8. 4. שובבות: 2. 5. שמחת חיים: 9. 6. חברותיות: 9. 7. ביישנות: 4. 8. צניעות: 8. 9. חריצות: 3. 10. מקובלות חברתית: 9-10. 11. חומרניות: ? 12. אומץ: 5. 13. נחמדות: 10. 14. התפנקות: 6. 15. יושר: 10. 16. רומנטיות: 10. 17. שקט נפשי: 5. 18. ישנוניות: 6. 19. אהבה למוזיקה: 10. 20. שאפתנות: 6. - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: כל מיני.. ;] 2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: כל מיני. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: ארבע קילומטר אם אני לא טועה. יותר נראה לי. 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: יומולדת 13. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): עוגת גבינה
6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): גבינת עיזים. 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: לא יודעת.. כל מיני. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: לא יודעת
9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: נו. 10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: .. נו לא יודעת XD

למעלה