../images/Emo11.gif
- דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: 1. אכפתיות: 9 2. יצירתיות: 7 3. זללנות: 10 4. שובבות: 10 5. שמחת חיים: 7 6. חברותיות: 9 7. ביישנות: 8 8. צניעות: 5 9. חריצות: 4 10. מקובלות חברתית: ><" 8? 11. חומרניות: XD כאילו מעשים רעים? Oם אני מניח ש8. 12. אומץ: 7 13. נחמדות: 8 14. התפנקות: 8 15. יושר: 8 16. רומנטיות: 7 17. שקט נפשי: 7 18. ישנוניות: 10 19. אהבה למוזיקה: 10 20. שאפתנות: 9 - אי פעם... 1. הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: כל דבר טוב שאומרים לי
אמרו לי מתישהו ואינלי מושג עם זה היה בצחוק: "אתה חמוד אתה כוסון ותעשה אותי" אבל זה בטח היה בצחוק
2. 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: א. מחשב אישי בחדר ב. שנה הבאה סופסוף עובר חדר. ג. קיבלו אותי לאיזה בצפר [פרטי שנחשב מאוד מכובד] וישלי שם מלא חברים ככה שזה אירוע משמח
ד. המ.. בד"כ שאני מוצא שירים שאני מחפש שנים זה משמח. ה. ברצינות: [אינלי רעיונות פשוט] שירד השנה המון גשם וממש חיכיתי לגשם הזה. 3. ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: מהזאתאומרת? כמה זמן הלכתי? לא יודע שעה וחצי[?] 4. ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: חחח הפתעה דיי נחמדה. זה היה יומולדת שלי.. גיל 7,8 או 9.. לאזוכר ככ. המ אחשלי היה במחשב ובדיוק באתי ללכת לסלון, הייתי ממש שנייה בשביל ללכת במסדרון לסלון ואז פתאום אחשלי קרה לי, והוא אמר כזה סתם שאני אדבר איתו, או אראה לי איזה משחק במחשב, ואז כזה קראו לשנינו וזה, והכל היה חשוך וזה היה מיני מסיבת הפתעה. וזה היה נורא נחמד כי אני בדיוק באתי ללכת לשם ולחשוב שלא חשדתי באחשלי וזה. 5. העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): עוגת ביסקווטים [סטייל וניל]
6. הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): של ארומה, סנדוויץ אחד מעולה. 7. 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: א. חח זה ממש מצחיקXD המ, ישלנו בכניסה לבית [בניין] זאתאומרת לא בכניסה, כזה ליד הבניין מעבר של מדרגות ומעבר של מגלשה כזאת, זאתאומרת שביל ארוך למעלה. בקיצור הייתי עם חברים למעלה והיה ילד אחד למטה. אנחנו היינו בני 11 נראלי והוא היה בן 14 אני מניח. הקיצור אמרנו שנהיה בשקט ופשוט לא התפעקתי וצעקתי: ילדדדד ואז מהר ירדנו למטה עם הראש. התחלנו לרדת למטה ואז קלטנו אותו בא ואנחנו כולנו בהיסטריה, רצנו מהר מהר למעלה, ואיזה ילד אחת המשיכה ישר. ואז הוא תפס אותה [
] ואמר לה משהו, ואנחנו היינו למעלה, היא עלתה במדרגות כולה נשפכת מצחוק, ואמרה לנו שהוא התעצבן עלינו ושלא נעשה את זה יותר. מהיום אני לפעמים חושב שאני רואה אותו, לאבטוח עם זה הוא. ב. ישלי פחד מיפניות, אז אני כל הזמן מדמיין אותן XD ג. אני ראיתי מתלצעוק 1 באיזה גיל 5.. ולא הבנתי כלום וזכרתי רק קטע אחד ממש מפחיד וקטע אחד ממש סוטהXD אז כלהזמן הייתי מדמיין את המפלצת [זתומרת תצעקה] באה לחדר שלי, ררר.. זה היה מפחידXD באמת בערך מגיל 7 עד גיל 10 הייתי נזכר בה יותר מדי פעמים. ד. ישלי קשר לאיזה קיבוץ, סיפור ארוךXD בקיצור הייתי שם מתישהו בלילה, ויש שם נדנדות באיזה רחוב. זה היה לילה ואני טיילתי שם וזה, ופתאום הייתה רוח והנדנדות התחילו לזוז ואני כולי לחץץץ כי זה קיבוץ! הכל שקט ובקושי היו אורות ואני כולי: פאק איפה אני? זה היה כ"כ מצחיקXD" ה. אמא שלי לפעמים נכנסתי לחדר שלי שאני שוכח לסגור תדלת, והיא נכנסת בשקט ואז אומרת משהו, ונגיד מתישהו היה דלוק על האלופה הטלוויזיה וראו את סיגי ואמאשלי : סיגי חיה?@#^?$&*?%^ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDג איך קפצתי!! זה היה כ"כ מצחיק ומפחיד. 8. המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: כלום[?] זה לא כ"כ מיסטי אבל באיזה טיול שנתי אחד הייתי עם ידידה וחבר בחדר, ודיברנו וזה סתם, ואז אחרי כמה זמן, עקרב יצא מהחדר!! [אחרי שיצאנו מחדר] ותבינו היינו רואים אותו והלכנו על הריצפה וזה, ועוד אחכ הרגו אותו עם הכפכף שליXD זה היה בהחלט מוזר שלא ראינו אותו, כאילו הוא רוח
[XD] 9. 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: אינלי כ"כ חוויות מרתקות. "החיים הם [WTF] הרפתקה אחת גדולה" ופשוט הייתי חייב להגיד את זה
10. החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: המ המ המ, לא עולה לי בראש
דרור לקרוא הכל