שאלון חדש, ככה לכייף:

d r o r y

New member
עונה לעצמי:

השאלון הוא כללי ביותר, ממש על הכל, והוא ארוך ורציף (כלאמר, לא מופרד לסעיפים). השאלות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים: 1. כמה חברים באמת טובים יש לך? 3-4 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? שאלה טובה. לא יכול ממש לשער 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? רוצה לתמיד! 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: להיות מאושר, בריא, ומוקף תמיד בחברה טובה 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? כשההגיון הוא זה ששולט בי. כשאני מרגיש שעניינים מסתדרים. ובמצבים כאלו, בילויים, עיסוקים מעניינים, וארוחות טובות רק מטיבים יותר ויותר 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? שיחות נפש, נוסטלגיה, שעות הלילה, ונושאים מיסטיים, כמו גלגול נשמות, חיים שאחרי המוות, ועוד... 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? טיולים באיזורים אהובים עלי, מחשב, לפנק את עצמי בארוחה או בשתייה טובה, מוזיקה באם.פי, קריאה, כתיבה 8. איך אתה מפנק את עצמך? בכל הדברים שציינתי עכשיו למעלה 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 12:00 ל 2:00 בלילה 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? זכרונות טובים מבילויים שעשיתי (לבד או עם חברים) 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? כן. בכך שאני אתחזק יותר ויותר בבטחון שלי ובאופי שלי. 12. אתה אדם מאושר כיום? כן 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? כמו שאמרתי, יותר ויותר מאושר 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? רוב הימים, יוצא להליכה או סתם טיול במקומות שאני אוהב בעיר, ככה עם האם.פי שלי. כשאני בבית, אז או שאני כותב, או עושה עבודות בגרפיקה או עושה משהו אחר במחשב 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? מפגשים במקומות בילוי, כמו קניונים, פאבים למיניהם, מסעדות, וכ"ו 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? תדירות נמוכה של פעם בכמה שבועות אולי 17. נהנים בבילויים האלה? רוב הפעמים כן 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: היו הרבה יותר מאחד. כל מיני בילויים שביליתי עם חברים (במיוחד כשהיינו קבוצות קטנות) בעזריאלי, בפארק יפה, או בילויים שביליתי לי לבד בעירי, בשעות ערב שקטות בהן לא היו הרבה אנשים והיתה אווירה נורא מיוחדת, או הבילוי האחרון שנסעתי בו לרעות וביליתי שם לבד את הערב. 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? כל מאכל שאני אוהב, אבל כל דבר בזמנו. 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: יש יותר מידי אופציות לארוחה כזאת בשבילי.

Shame in you

New member
pieces of my you've never seen

1. כמה חברים באמת טובים יש לך? 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: בריאות, אריכות ימים, חברים 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? זה לא קורה, אבל תיאורטית- שיהיו אנשים איתי ולהיות בריאה 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? הרבה דברים שקשורים בבני אדם, סיטואציות, יחסים. גם דתות וחלק מההיסטוריה 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? טלוויזיה, ספרים, יוטיוב 8. איך אתה מפנק את עצמך? אוכל 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? ארבע 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? עדיף שלא יהיו 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? אולי 12. אתה אדם מאושר כיום? לא 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? אני לא אהיה 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? טלוויזיה, ספרים, יוטיוב 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? 17. נהנים בבילויים האלה? 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: ההופעה של טורי 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? ברור. כל מאכל שאני אוהבת 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: יש באמת הרבה, אבל בזמן האחרון בא לי ממש על לזניה, ובחיים לא טעמתי. ופיצות. ועוגות תפוחות היטב.

אז מה אם זה בדיליי

השאלון הוא כללי ביותר, ממש על הכל, והוא ארוך ורציף (כלאמר, לא מופרד לסעיפים). השאלות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים: 1. כמה חברים באמת טובים יש לך? 3 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? הרבה מאוד 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? כל הזמן 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: להיות שחקנית, חברה בלהקה ולהצליח בחיים 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? החברים שמסביבי- שתומכים 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? ספרים
7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? לקרוא, לנגן על הגיטרה, לשמוע מוזיקה 8. איך אתה מפנק את עצמך? הולכת לישון מוקדם
9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש 5 6 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? ממ ל איודעת 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? כן 12. אתה אדם מאושר כיום? סוג של 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? מאושרת 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? לקרוא 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? יוצאים לעיר, או סתם בשכונה 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? כמה שיוצא 17. נהנים בבילויים האלה? כן 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: לא זוכרת 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? ממ לא נראה לי 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: ערמות של סלטים! ופירות!!
[יש לי אובססיה לפירות וירקות]

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifשאלון חמוד^_^

1. כמה חברים באמת טובים יש לך?
10 בערך 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד?
לפחות עוד 3 שנים 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך?
כל החיים. אני ממש מפחדת מהיום שננתק קשר 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים:
להיות רקדנית, שחקנית, לפתוח מעון לחיות נטושות :p 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל?
החברים שלי 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך?
אנשים אחרים 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)?
לרקוד 8. איך אתה מפנק את עצמך?
לא ממש 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל?
כשחופש-הכל פתוח, כשעבודה-המקסימום זה 2 בלילה, כשלימודים-המקסימום זה 12 בלילה 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום?
כל מיני, אין לי כוח לפרט 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)?
האישיות תמיד משתנה בקצת, ו30 שנה זה המון זמן. הזמן משנה וכך גם האירועים שמתרחשים בו 12. אתה אדם מאושר כיום?
לא מאושרת, אבל סבבה לי פחות או יותר. אין לי יותר מידי סיבות לא להיות אחרת 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)?
אני מקווה שאגיע כמה שיותר רחוק עם שאיפותיי 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה?
במחשב 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך?
לרוב נפגשים אצל מישהו בבית ולרוב מתנחלים אצלו וגומרים לו את כל האוכל 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד?
פעמיים שלוש, כי הם גרים רחוק ממני יחסית 17. נהנים בבילויים האלה?
הכי בעולם 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת:
אין כזה, תמיד כייף לי איתם. אבל אחד שהיה כייף במיוחד היה מסיבת בריכה בבית של אחת החברות 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן, מה הוא?
פיצה או מקדונלדס P: 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך:
צ'יפס צ'יפס צ'יפס צ'יפס. סתם P: בבוקר זה דגנים בעקרון, בצהריים זה בדרך כלל שניצל ותוספת כלשהי, ובערב זה או טוסט או שאריות מהצהריים שאלון טוב

ybenor

New member
כןן כןןן

1. כמה חברים באמת טובים יש לך? לפחות 7 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? לתמיד מקווה 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? לתמיד 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: להיות רופאה, להתחתן עם החבר שלי ושיהיו לי מליון חיות בבית כשאני אהיה גדולה 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? שיחות עם נונו ועם חברות 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? סיפורים כאלה מדע בדיוני 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? מקלחת =) 8. איך אתה מפנק את עצמך? מקלחת עם קצף ומוזיקה 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? בבצפר באיזה 11 ובחופש אלוהים יודע 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? חבר ראשון, נשיקה ראשונה, נסיעות לחול 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? בטוח 12. אתה אדם מאושר כיום? כן 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? מאושרת 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? אממ מדברת עם חברות ורואה לפעמים טלוויזיה..ואז מדברת עם נונו והולכת לישון 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? אמממ לפעמים יוצאים לפעמים סתם יושבים 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? מי? 17. נהנים בבילויים האלה? כן 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? גלידה 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: גולש וסלט טעים כזה חתוך דק ותפוא מוקרם בתנור עם שמנת ופיטריות...ולקינוח עוגת שמרים כזאת טובה עם שוקולדד

דנדוושש

New member
:)

1. כמה חברים באמת טובים יש לך? 3 (ואני באמת תוהה בקשר לזה) 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? עם אחת מהן אני יודעת שעוד הרבה (אם הוא שרד עד עכשיו, הוא עוד ישרוד.) עם השתיים האחרות - נחכה ונראה מה יקרה כשנסיים תיכון... (עוד שנה) 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? רוצה? לעוד הרבה שנים יפות... 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: להצליח להשיג משהו גדול (לאו דווקא פיזית) ממש בזכות עצמי (ולהיות גאה בעצמי פעם אחת בחיים :) ), למצוא מישהו שיאהב אותי באמת, לעשות טיול גדול (או טיולים יותר קטנים-לא משמעותי) לכל מיני מקומות בעולם שאני מתה לבקר בהם. 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? זאת שאלה ממש טובה שאין לי תשובה עליה :S אני מניחה שאני פשוט רגילה.. ליפול, להיות שקועה בדיכאון, ואז לקום.. רק כי אני יודעת שחייבים לקום (ואני יודעת שאין לי ברירה, אני פחדנית ואין לי אומץ לעשות משהו קיצוני שישנה את השגרה)-אולי מה שמחזק אותי יותר מכל זה השגרה, זה לדעת שיש משהו שם. אולי לדעת שיש לי משהו לחכות אליו.. למרות שמאז פולין באמת קשה לי למצוא משהו שאני מחכה אליו במידה כזאת שזה באמת יהיה שווה משהו. 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? אממ ללמוד דברים חדשים.. ומעניינים. לא דברים של בצפר, הדברים הקטנים.. שמגלים יותר בדרך אגב. גם ללמוד להכיר אנשים, לפעמים בשיחות נפש אפשר לגלות דברים חדשים על אנשים שחשבת שאתה מכיר ממש טוב. 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? לשכב על הספה רגל על רגל, לראות טלויזיה, להיות במחשב (אבל לא לדבר עם אנשים אונליין), או לקרוא ספר ממש מעניין 8. איך אתה מפנק את עצמך? אני לא :S לפעמים אני קונה לעצמי שוקולד חחח (בזמן האחרון לא) 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי אם יש בצפר, כמה אני עייפה, כמה משעמם לי - ומתי אני צריכה לקום. 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? כמה שנפגעתי *ממנה*, המעבר לבצפר החדש (ללא ספק חוויה טראומטית), היום שבו הרגשתי שהן באמת קיבלו אותי, שאני באמת אחת מהן... כמה פטתי ועלוב אבל זה ככה. טיולים לחו"ל, פולין ללא שום ספק, הפגישה הראשונה עם חברות מהאינטרנט (לפני יותר מ- 3 שנים חחח) 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? בגדול לא, בפרטים הקטנים נראה לי שכן (אני מקווה שכן.) 12. אתה אדם מאושר כיום? לא ממש 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)?אני מקווה שיותר טוב, אני מאמינה שכמעט כל דבר יהיה יותר טוב (למרות שאני יודעת טוב מאוד שלומדים באמת להעריך דברים רק אחרי שהם נגמרים...) 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? אם אני בבית אז במחשב 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? רואים סרטים, סתם נפגשים, נוסעים לכל מיני מקומות... 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? אין משהו קבוע 17. נהנים בבילויים האלה? בטח :) 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: כשנסעתי לאילת בחופש הקודם עם עוד 3 חברות.. סופסוף לבד :) היה כ"כ כיף והרגשתי ממש עצמאית ;) 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? שוקולד? חחח 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: תפו"א אדמה אפויים.. יאמי!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

השאלון הוא כללי ביותר, ממש על הכל, והוא ארוך ורציף (כלאמר, לא מופרד לסעיפים). השאלות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים: 1. כמה חברים באמת טובים יש לך? שניים בלחץ 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? עד אשר נלך לבתיספר שונים, או יימאס. 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך?הרבה. 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: לא יודעת. 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? אני לא וותרנית, אני לא אוותר על החיים שלי סתם ככה. 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? לא יודעת 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? בצפיה בטלויזיה וגלישה באינטרנט 8. איך אתה מפנק את עצמך? בגלידת וניל עוגיות. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? לא יודעת 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? בטח 12. אתה אדם מאושר כיום? לא 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? לא יודעת 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? כלום 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? לא מבלה 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? 0 17. נהנים בבילויים האלה? לא 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: אין לי כח 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? גלידת וניל עוגיות 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: גלידת וניל עוגיות

למעלה