שאלון חדש.. וקצר!!!

MaceWindu

New member
שאלון חדש.. וקצר!!!

גיל: שם: פיג'מה אהובה: פיג'מה לא אהובה" שיר אהוב: שיר לא אהוב: איך הכרתם את הפיג'מות: שורה אהובה משיר של הפיג'מות: משפט אהוב מהסידרה: סדרות אהובות חוץ מהפיג'מות: עונה אהובה? מקווה לעונה רביעית- או שזה כבר מאוס: רוני- קרציה או לא: אלונה, יפה, מכוערת או סתם אחת:

MaceWindu

New member
אני עונה...

גיל: 13 וחצי שם: נבו פיג'מה אהובה: עודד ואלונה בעיקר פיג'מה לא אהובה: אין שיר אהוב: מסיבת הפיג'מות שיר לא אהוב: שקט, קצר במוח איך הכרתם את הפיג'מות: בערוץ הילדים שורה אהובה משיר של הפיג'מות: "הם לא כל כך יפים, אני יודע!...." משפט אהוב מהסידרה: "למה אני צריך את זה? למה? תגידו לי למה?!..." סדרות אהובות חוץ מהפיג'מות: חברים, שנות השיבעים ועוד עונה אהובה: שלישית, שניה מקווה לעונה רביעית- או שזה כבר מאוס: מקווה בלהט רוני- קרציה או לא: ככה ככה אלונה, יפה, מכוערת או סתם אחת: יפה..

עדנונית

New member
אנייי

גיל: 16 שם:עדן פיג'מה אהובה: עודד פיג'מה לא אהובה:אין... שיר אהוב: המממ קצר במוח נראה לי..אה והפיג'מות חוזרים....ובת 60 שיר לא אהוב: המממ איידש המאמא נראה לי איך הכרתם את הפיג'מות: מערץ 6 האחים שלי ראו אז ראיתי שורה אהובה משיר של הפיג'מות: הפיג'מות חוזרים חוזרים ובגדול גדול יש לנו קצב ויש רוקנרול משפט אהוב מהסידרה:רוני מנדלבואום התנהגות למופת! סדרות אהובות חוץ מהפיג'מות: פלוריסיינטה ועוד אבל זה מה שיוצא לי לראות בזמןם האחרון רק עונה אהובה?כולם נראה לי אבל זה טיפה הדרדר מקווה לעונה רביעית- או שזה כבר מאוס:בטחחחחחחחח מקווה אפילו חמישית ושישית רוני- קרציה או לא:באמצע! אלונה, יפה, מכוערת או סתם אחת:חמודה!!

OrtaLee Ryan

New member
היי../images/Emo9.gif

שם:אורטל פיג'מה אהובה:עודד פיג'מה לא אהובה:אין שיר אהוב:שיר המכולת ועוד כמה לא יודעת את השמות..
שיר לא אהוב:לא יודעת את השמות.. איך הכרתם את הפיג'מות:אאמ אחותי ובנדוד שלי ראו.. הייתי משועממת.. ראיתי איתם
שורה אהובה משיר של הפיג'מות:אממ אני הולכת אליו בדרכים הוא מחליף גלגל אצל אלכס צמיגים
משפט אהוב מהסידרה:בשביל מה אני צריך את זה?! סדרות אהובות חוץ מהפיג'מות:מכושפות,מופע שנות ה70,פרוייקט Y ועוד.. עונה אהובה?כולם טובות. מקווה לעונה רביעית- או שזה כבר מאוס:מקווה רוני- קרציה או לא:לפעמים אלונה, יפה, מכוערת או סתם אחת:יפה

MaceWindu

New member
כפי הנראה אורטל, את חדשה בפורום..

אז את מוזמנת.. האא.. מתבקשת.. האא.. מחוייבת (כן, בדיוק!) להשאר בפורום הזה.. אם לא.. 7 ימים! אחרת אני יצא אליך דרך באר, ממסך הטלויזיה.. ו.. לא חשוב!

עדנונית

New member
ומה שנבו אומר צודק ..וגם טועה../images/Emo4.gif

אורטל לא חדשה היא חדשה ישנה
ואורטל הוא באמת יכול לצאת דרך המחשב!

../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif../images/Emo70.gif

אורטל אל תאמיני להם
.. אני לא הייתי פה איזה שבוע...והוא לא יצא מהמחשב..
סתאאאאם..חזרתי..אבל אני לא יהיה הרבה...אני רק יקרא..ואולי לפעמים אני גם יכתוב.. כי אין לי ממש זמן..
סורי..
*לאב יא
*

D Jugg1

New member
אתה...

יותר מידי מושפע מהסרט "הצילצול". שדרך אגב אם ראית אותו עד הסוף בירכותיי אתה לא נגעל\נחרד\מפחד\ורוצה להקיא מהר כול הכבוד לך.

MaceWindu

New member
לא נחרד?!?!

ראיתי את הסרט פעמיים ובקטע שרואים את הילדה יוצאת מהטלויזיה העברתי ערוץ..

OrtaLee Ryan

New member
חחחחחחחחחחח

אני לא חדשה בפורום פשוט אין מה לכתוב..אני אשתדל להישאר..
ו..אתה מושפע מהסרט הצלצול..

MaceWindu

New member
לא, לא ממש.. זאת הייתה הברקה..

ישנה, הקטע עם היציאה דרך המסך.. אני ועדן עשינו את זה לעידו פעם אחת.. אבל בסיטואציה יותר "מעניינת" שעדן המציעה.. בכל מקרה, אז זה היה לצאת מהמסך.. התקדמתי, היום אני יוצא מהטלויזיה.. חח.. סתם אני לא!

ל א ק י

New member
../images/Emo163.gif

גיל: 15 שם: פיג'מה אהובה: פיג'מה לא אהובה: שיר אהוב: הפתיח הרגיל שיר לא אהוב: אל תאכלו את החיות \ שקט איך הכרתם את הפיג'מות: דרך הטלוויזה? :X שורה אהובה משיר של הפיג'מות: משפט אהוב מהסידרה: יש הרבה סדרות אהובות חוץ מהפיג'מות: יש הרבה עונה אהובה? 1 מקווה לעונה רביעית- או שזה כבר מאוס: עדין מקווה :$ רוני- קרציה או לא: לא אלונה, יפה, מכוערת או סתם אחת: הייתי מתחלפת איתה בשמחה >:

למעלה