שאלון חדש דנדש..! אם.

I A m i t I

New member
שאלון חדש דנדש..! אם.

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה?
- אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים?
- אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף?
- אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך?
- אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש?
- אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר?
- אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול?
- נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש?
- נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר?
- אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר?
- אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא?
- בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא?
- אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר?
- אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו?
- אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף?
- אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת)
- אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף?
- אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר?
- אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר?
- אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך?
(סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר?
- אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים?
- אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר?
- אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ?
- אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה?
- אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו?
- אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו?
- אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו?
- אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו?
- ואם לסבתא שלי היו גלגלים?
- (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..) © כל הזכויות שמורות.. לי! ( Amit ) ©

I A m i t I

New member
אני יענה ראשון לעצמי

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - עוד קומה לבית, עם כל כלי הנגינה שלנו (גיטרה, אורגן, מערת תופים, פסנטן ודרבוקות), עם טלוויזית פזמה ומערכת סטריאו בומבסטית....... אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - לא יפה אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - להיות הילד של מישהו בעקרות בית נואשות?..
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - משפוחה וחברים אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אנג'לינה ג'וליי אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - להיות בלתי נראה מתיי שאני רוצה אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - שניצלים נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - כן אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - שניצלים נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - כן אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - .... בראד פיט?.. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אסף אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה נגד נזלת (שימושי בחורף) בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיסדר לי את החדר אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - קוףף אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - לדפוק חתונה או ארבעת המופלאים אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - חודש אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיער גלי בצבע חום, עיניים חומות, רזה אבל לא מקל, ושתהיה מצחיקה וספונטנית! אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ל-יס ערוץ שמקביל לערוץ הצחוק ב-ביפ אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 21 אחרי לימודים וצבא אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לגן של שולה? אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אני אוהב את עצמי איך שאני אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - נראה לי ארה"ב אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - גיאוגרפיה! אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - שבוז אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - את טלנובלה בע"מ ל-יס אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - בין הבלאק אייד פיס ל-גוון סטפאני אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שניצליםםםם אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - בונגו אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - גארפילד אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - אסף ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - התשובה בשורה הבאהה (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

../images/Emo176.gif עונה

אימצתי את ה-
חחח.. עונה: אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - אמממ.. לאדעת... אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אמממ... רק אדם אחד..? זאת שאלה קשה.. אבל לאדעת.. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - לא הייתי רוצה להשתתף בסידרת טלוויזיה אבל אם כן אז מאיפה ליייי... אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - הרבה דברים.. אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אבריל לאבין או ניק קרטררר
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - לעוף
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - פיצהההה
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא=| אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - אממ.. להיות מאושרת וזהו.. כאילו.. נו מה אתם רוצים ממני עיזבו אותיייי
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לאאא=/ אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - שניצל.. אה לא! בילבלת אותי עם השניצלים שלך
אמממ............ הילארי דאף או הזאתי מי לא רק בלונדינית שחכתי איך קוראים לה.. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אין לי שמץ.. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה נגד סרטן..
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - לא יודעת אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - דולפין אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - אממ לסרט חדש שיצא ושהוא יהיה טוב.. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - לא רוצה להאריך אותו אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - אין לי חבר אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - אפחד שיישארו כמו שהם ותעזבו אותי בשקט=| אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? -שום גיל אוהבת ת'גיל שלי אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אוהבת אתהגיל שלי!! אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - שום דבר לא היייתי משנה אבל אולי ת'אף ואת התכונה שאני מתעצבנת ממש מהר.. טוב כי אני טלה..
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - הוואיייי
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - חשבוןןןן!! אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - משמש? חחח... זה גם שם של פרי.. חחח גמאני קבוע במשמש... חמוד.. הפורומים של משמש.. חמוד מאוד!!
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - מה?? אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - גרין דיי ובקסטריט בויז.. אני חושבת שזה יהיה חיבור טוב..
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שניק קרטר יבוא לפההה
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - ניק????
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - קרטר.. חיעע.. אממ לאדעת... מילקי.. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - אם בן עידו אם בת אז נוי או מיכל.. ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - הייתי שולחת אותה להביא לי פיצה
חחח מסכנה סבתא..

עונה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - מחשב חדש! אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אוו אני לא יזכיר שמות אבל יש לי מטרה! אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - המירוץ למיליון אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - סטוק של ספרים ואוכל וגם רדיו אם קליטה מצוינת אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - ספי ריבלין אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - לעוף אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - עוגת שוקולד אים רוטב שוקולד חם ומעל תותים פרוסים!יאמי יאמי
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא בחרתי בעוגת שוקולד אים רוטב שוקולד חם ותותים פרוסים! אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש?- שלא יגמרו לי השאלות מתוחכם!
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - אולי בהמשך! אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אמממממ אורנלדו בלום? אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - לא הייתי עושה את זה אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה שהיא גם נגד סרטן וגם נגד איידס רב שימושי בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - רובורט מנקה אוזבקיסטנית שמכינה אוכל מרוקאי ורוטבים תאילנדים וחותכת אבטיח!
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - אממממ קואלה אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - אני מניח שלאיילנד אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - חודש גג אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - לטינית שחומה אם שער שחור עיינים ירוקות גוף גיטרה ושהיא יודעת לחתוך אבטיחים!
ולרקוד אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - הייתי קונה את ערוץ דיסני ליס אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 17 אני מניח אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לכיתה ז' אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - לעינים ירוקות הוא טורקיז כזה אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ארצות הברית אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - הנדסה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - קלמנטינה אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אבודים ג'ואי ואת מאד טי וי אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה?- בועז שרעבי ובריטני ספירס חחח אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - על עוד כמה מכונות כאלה בשביל להיות יעיל! אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - ויקטור אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - לא הייתי קורא לו אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - יוסי ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היא הייתה נכה!

../images/Emo110.gif

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - הרבה
אני סומכת על עצמי שהייתי יודעת איך לבזבז אתזה
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - מממ..
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - אהבה מעבר לפינה אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - מחשב אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - איאפשר אחדדד!!! הראלח סקעת ואגם רודברג הם האנשים שאני הכי הכי הכי מעריצה בעולם.. את הראל ראיתי רק בהופעות ומאוד הייתי רוצה לפגוש אותו.. ואת אגמי פגשתי לכמה דקות במפגש אחד.. אבל הייתי רוצה שוב
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - אמממממממממ טלפתיה
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - לוידעת נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - לפגוש את מי שרשום למעלה
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? -
לא
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אגם רודברג אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אגם
נו מה זה שם נורא יפה
אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - לוידעת
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיעשה אנשים נורמלים
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - לוידעת אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - שושלת שוורץ.. אינלי זמן ואינלי כח ללכת לסרט אבל אני נורא רוצה לראות אאותו
אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 20 שנה
אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - לוידעתתת זה מסובךך
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - לוידעת
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 16 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 5
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - עיניים ושיער.. ועוד כמה דברים
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - לוידעת
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - תפוח
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לוידעת אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אינלי שמץ. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שאני יפגוש את אגם והראל
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - ווואייי הלוואי
אממממ.. לוידעת איך אבל הייתי חושבת על זה הרבה
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - ^ אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - תודה
אממממ לוידעת איך. ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היא היתה אוטובוס

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif משעמם לי בבוקר

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - תורמת חלק לבע"ח, הולכת להופעות, קונה דיסקים וציוד
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - זהבה גזית
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - מכושפות
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - משפחה, בע"ח, חברות אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - רובי וויליאמס
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - להקפיא את הזמן אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - פסטה
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - רצח
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - להפסיק את ההתעללות בבע"ח בכל העולם
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - טוב די
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - בריטני ספירס
חח לאדעת אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - יעל/ענת אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - לכל סוג של סרטן
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיעשה לי את השיעורים בית
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - סוס
אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - איילנד
אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - חודש
אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - כמו שהיא עכשיו... היא בסדר גמור
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - עם כל ההופעות שאני אוהבת
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 16-17-18 או משו כזה
- אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לא רוצה
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - וואו, כמעט הכל
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - הולנד
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - היסטוריה ותנ"ך
אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - טל-מאניה
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - השמינייה, מיס להוט
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - הייתי עושה שילוב הזוי
רובי ובלינק חחחחחחח
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - על השאלות בשאלון הזה
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - שוון
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - מיצי
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - לאדעת ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - היא הייתה נוסעת ומצילה בעלי חיים
(הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

CrazyYoYo

New member
תשובות

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - כלום. הייתי חוסך למתי שאני אצטרך אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - בן לאדן? אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - לא יודע אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - נו.. מטוס ומדריך לאיך מטיסים מטוס אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - גורי אלפי אולי אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - יכולת לחזור בזמן אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - הממ ספגטי (של מסעדה מסויימת אבל
) נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - שיתן לי כמה משאלות שאני רוצה :| ואם הוא לא היה מסכים אז הייתי מבקש יכולת לחזור בזמן נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא:| אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - הממ כמו ההוא מOC אולי
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - שחר אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - סרטן בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שהיה הולך במקומי לבית הספר אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - נשר אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - הממ אין אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 10 חודשים ככה אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 16
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - גיל 9 ימים. אחרי הברית מלה ושכל החיים לפני
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - עיניים ירוקות, שיער בלונדיני חלק כזה, גבוה וזהו אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - קנדה אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - הסטוריה:S אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - הייתי אומר לו: "תודה על הצעתך. אדאג להעבירה לגורמים הרלוונטים" אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - השמינייה
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - לא הייתי עושה. לא אוהב שילובים האמת אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - יכולת לשוב בזמן אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - לא יודע אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - הכל חוץ ממיצי אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - שחר/מיכאל ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - נסיעה טובהX:

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

אם..
אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? נגן MP3, דיסקמן, המון דיסקים והמון נסיעות לת"א.
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? המורה להיסטוריה לשעבר.
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? השיר שלנו.
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? את ה-MP3, הדיסקמן, והדיסקים שקניתי ב-1,000,000 דולר מקודם. וגם דפים, תשחצים וכלי כתיבה.
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? מיה דגן
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? יכולת לגלות שקרים.
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? סופגניה.
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? לא. אני לא אוהבת.
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? דירה בת"א עם החבר שלי.
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? לא. אני לא אוהבת.
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? לא יודעת.
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? גיא.
אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? נגד סרטן.
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? שיעשה הכל.
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? פרפר.
אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? מופע הקולנוע של רוקי.
אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? שנים.
אם היית יכול לתכנן את המראה של החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת)? כמו שהוא עכשיו.
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? השיר שלנו-כל יום, כל היום. שירים,פרקים. הכל.
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 21.
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 13.
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה)- ג'ינג'ית.
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? ישראל.
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? הסטוריה.
אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? קלמנטינה.
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר? מהכבלים ליס-משחק החיים.
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? בלינק וגרין דיי.
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? אני, ת"א, מיה דגן
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? שוקו.
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? מיאו.
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? אם זו בת-גיא. אם זה בן-טל.
ואם לסבתא שלי היו גלגלים? יכול היה להיות לך נחמד^^

sapi1212

New member
עונה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - לא יודעת... אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אף אחד.. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - השמינייה אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - את כל מה שיש לי וגם חברים ומשפחה אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - רוני למרות שפגשתי אותה כבר מךא פעמים... אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - לקרוא מחשבות אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - פיצה נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - אני צמחונית
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - טבעת שיכולה למלא בקשות 1000000000 פעמים נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - רוני אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - בר אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה לסרטן בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיכול לעשות הכל. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - סוס אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - סודות נעולים אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 2 דקות אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיער חלק בצבע חום עיניים חומות רזה ושלא תהיה עקשנית! אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - אין לי מושג... אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? -15 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 13.7 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - לא רוצה להראות אחרת.. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - פלורידה אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מדעים אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - מנדרינה אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אנימל פלנט אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - גרין דיי עם רוני אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שההורים שלי ירשו לי לגדל כלב אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - וורד אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - שוקו אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - עומר ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז?!.. (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

עונה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - בשמים בגדים פלאפון חדש וכל מיני דברים שצריך.. ושומרת לי גם מתי שאצטרך באמת... אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אה? אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - המומינים חחחחח אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - לאדעת אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אין לי מושג אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - שאני אוכל להעלם לפעמים אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - מילקי נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - ממש לא אני צמחונית אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - זב שמור לעצמי בלבד...לא כולם צריכים לדעת... נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - אה? אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - שכחתי איך קוראים להה
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אני אשאר עם שלי תודה אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - לסרטן או איידס בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - חחחחחחחחחחחחחחח אורר רובוטטט חחחחח עזבו, אפחד לא יבין חוץ ממנה. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - אני מעדיפה להשאר בנאדם, אבל חייבים אז ציפור שאוכל לעוף אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - אין לי מושג אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - כמה חודשים טובים אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיער שחור פחם חלק עיניים כחולות או ירוקות גוף שרירי שחום ושיהיה הכי מתוק בעולם.. כן כן אני ידועת שאני כמו כולן אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - מאיפה ליי אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 17 - אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - שנה חח כולם דואגים לך אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - תכונה לאדעת, מבנה גוף יש ויש מה לשפר... אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אין לי מושג אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - היסטוריה או אנגלית אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - מזה השאלות האלה אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לאדעת אני בקושי רואה טלויזיה אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אין לי שמץץ אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - חחח כל החיים אני חולמת על מכונה כזאת... אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - כלב??? אני?!?.. שכחתם עם מי אתם מדברים??
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - כנ"לללללל
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - אין לי מושג ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - היא היתה לוקחת אותי לסיבוב בעיר (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

CAM1LA

New member
עונה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - הייתי תורמת חלק לבעלי חיים, הייתי משחדת מישהו ואין לי מושג מה הייתי קונה אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - ליאור אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - ימי חיינו אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - אולר אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אמינם והאחים בולדווין!!! אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - להיכנס לתוך גוף של אנשים אחרים ולגרום להם לעשות כל מיני דברים אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - פיצה נראה לי נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - בטח! פיצה זה שניצל, לא? אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - סורי... אישי נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא בדיוק אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - לואיסנה מהמורדים או אבריל לוין אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - ג'ימי או ג'ניפר אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהיית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - סרטן. בטח מלא כתבו את זה בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - אממ... רובוט שירביץ לכל מי שאני אומרת לו. ככה אני לא אסתבך אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - ציפור נראה לי אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - המסור אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - שלוש שנים אם היית יכול לתכנן את המראה של החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - כמו וויליאם בולדווין אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ האחים בולדווין ואמינם. יהיו שם כל הזמן סרטים של האחים בולדווין ושירים של אמינם! נכון ענק?! אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 18! הגיל שאני סופרת את השניות להגיע אליו! אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 5 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - הרבה! אני לא אתחיל לפרט עכשיו אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ארה''ב אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - ת'אמת, כמה שהמקצועות חרא, הם נחוצים. אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - ברוקולי אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? – אני בהוט אז הייתי מעבירה ת'תוכנית ראלטי של בריטני. אני מתה לראות אותה בלי החיוכים המזויפים והפוזות! אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אמינם ואבריל אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - סורי... גם זה אישי! אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - אין לי שמץ אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - כנ''ל. אתם יודעים כמה זמן לקח לי להחליט על שם לחתול הנוכחי שלי? אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? ילד?! אחלה זמן להביא ילד! הייתי קוראת לו ויל על שם וויליאם בולדווין! ואם לסבתא שלי היו גלגלים? הייתי גונבת לה אותם

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifמגניבב!.. עונה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - האמת? אין לי מושג אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - 3 אנשים, שאני לא ינקוב בשמם אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - ממ... לא יודעת אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - מוזיקה, פלאפון, חברה אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - רציתי לפגוש את הראל סקעת אבל כבר פגשתי אותו פעמיים.. ככה שבנתיים אף אחד אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - לשיר יפה ולא לזייף! בשבילי זו תכונה על-טבעית! אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - שוקולדדדדד!!!! אסור לי לבנתיים
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - ממ לא אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - בריאות לתמיד. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - מה יש לך משניצלים?! אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - כמו שניצל! סתם.. כמו דוגמנית כלשהי?
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - מסתדרת עם השם שלי אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה לכל סוגי הסרטן בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיסדר וינקה את הבית...
הוא כל הזמן מבולגן אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - לא רוצה להיות חיה! אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? -ממ... סמנתה. סתם כי בא לי לראות אותו אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - לא הייתי מוסיפה. הוא טוב כמו שהוא אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. - אוהבת אנשים כמו שהם אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ עם כל התכניות האהובות עליי, בלי פרסומות, עם קליפים שווים מהארץ ומהעולם אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - למחר! זה יותר מבוגר מהיום
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - כשהייתי צעירה תמימה וחסרת דאגות? גיל 5 אולי? אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - עיניים! לא סובלת משקפיים אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ארגנטינה. יש לי משפחה שם וזאת ארץ מהממת ושווה אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - ביולוגיהההההה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - לא יודעת אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אין לי שמץ אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - לא יודדעתתת נו אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - על המון כסף!
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - אני צריכה לחשוב על זה אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - כנ"ל אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - תלוי אם זה בן או בת ואיך הוא נראה ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היו לה גלגלים! (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..) די כבר עם השניצילם ש'ך! חח

שאלון חביבצ'ק

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - וואי לא יודעת... אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אחת מהפקצות מהשכבה. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף?- אמממ...חברים =) ה-סדרה. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך?- פלאפון. להתקשר שימאס לי. אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש?- ג'וני דפ -ריר- אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר?- לעוף. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול?- על האש =) כנפיים -ריר-... או גלידה וניל וריבת חלב. יאמ. נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא. אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש?- הכי צפוי זה לרשום "שיהיה שלום"...אבל אני לא רוצה להיות צפוייה! אז אני אבקש ממנו שתהיה ביאת המשיח. חעעעחעעע סתם. נו לאדעת מה אני אבקש. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא גאדאמט! לכותבת השאלון יש במקרה התמכרות לשניצלים? אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר?- או אנג'לינה ג'ולי או ג'סיקה אלבה. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר?- שחר/נועה/מאי אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא?- תרופת פלא! שאיך שלוקחים אותה לא משנה במה אתה חולה- אתה מחלים. בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא?- רובוט שיעשה כל מה שאני רוצה? אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - חתול... אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - אמממ... לאדעת אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - לאיודעת אם הייתי רוצה להוסיף בכלל. חודשיים זה מספיק. אם היית יכול לתכנן את המראה של החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - הייתי רוצה שיהיה לו שיער ארוך חלק ושחור, עיניים ירוקות, גבוה, רזה -אבל לא יותר מדיי-, שיהיו לו ריבועים בבטן וגם קצת {קצת!} בידיים ושיהיה רומנטי. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ שישדרו בו חברים/ג'קאסס 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר?- אחרי צבא. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר?- גן חובה. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה)- שיער שחור, עיניים ירוקות/כחולות, מבנה גוף כמו שיש לי רק פחות שמנמן ותכונה..לאדעת. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אנגליה. אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - היסטוריה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - אמממ...צ'יקע/פילאנג'י/בטן בטן/זונע אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - הייתי מעבירה את ג'ואי ליס. אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - לד זפלין לג'ניס ג'ופלין. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - -חסוי- אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - הייתי רוצה כלבה נקבה, והייתי קוראת לה bitch! אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - חתול זכר- לוציפר. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - שחר
ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - סבא לא היה צריך לתפוס טרמפים כל הזמן.

MikeY fReAk

New member
אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה?- ציור שמצא חן בעיני ועולה 360, הרבה דיסקים שאני רוצה מהתו, מדפים חדשים לחדר, כמה חולצות ומכנסיים, מצלמה לגלעד, שוקולד כזה שהעטיפה שלו זה "את הכפרה שלי!" לדורונוש, מזגן לכל הבית, מביאה מהכסף שנשאר לכסות את המינוס של ההורים בבנק..ואז שמה את שאר הכסף בחשבון משלי בבנק..[: אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים?- לא הייתי עושה דבר כזה אפילו בשביל עוד מליון דולר!! כל בנאדם משפיע עלינו אפילו אם זה ערס בחצי השני של העולם שיורק וזה מתאדה ויורד עלינו כגשם אחרי הרבה זמן של בצורת!! (סתם דוגמא מטומטמת אבל הבנתם את הרעיון) אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - לא רוצה לשחק בטלוויזיה אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - מישו שאני אוהבת, אוכל+שתייה מגוונים ואין סופיים, כושר הישרדות, מחסה טוב ומצוייד. אה כן, וסירה^^ אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש?- אביתר בנאי..אני רוצה באמת להכיר אותו כי הוא מעניין אותי.. אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר?- לקבל שליטה מלאה על הזמן. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול?- מלא גלידה טעימה ומשמינה במיוחד. נכון גם אתה בחרת בשניצלים?- לא אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש?- שאני לא אצטרך לסבול מוות של אף אחד מהאנשים שקרובים אלי.. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים?- לא.. אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר?- לא רוצה להיראות כמו אפחד אחר אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר?- זה ממש קשה..כאילו אני לא כ"כ אוהבת את השם שלי אבל גם אני וגם האנשים שמכירים אותי כבר התרגלו..זה קשה לחשוב על שם חדש (חח יום אחד הסתובבנו אני וחברה שלי בבצפר ושאלנו אנשים "איך נראה לך שקוראים לה?" וכאילו ככה לדעת איזה שם מתאים לי..אבל כבר שכחתי תתוצאות
) אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא?- נגד סרטן. בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא?- אממ פשוט רובוט שישכפל אותי..כי נגיד יש לי 4 מבחנים באותו שבוע ועוד מלא דברים אני פשוט לא אצליח להתרכז ואלמד רק למבחן אחד..ונגיד אם אני רוצה לברוח מהבית אבל בכלזאת להישאר..
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר?- אממ כלב אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו?- מלחמת העולמות אני חושבת.. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף?- 3 שבועות אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת)- ממש לא מעניין אותי איך הוא יראה..כאילו ברור שאני לא רוצה שהוא יהיה מכוער עד כדי שאני לא אוכל להסתכל עליו, אבל כמה מעצבן וחרוש שזה ישמע-המראה לא קובע.. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף?- אין לי לא זה ולא זה, אז גם ערוץ ספורט בפורטוגזית יהיה משהו מלהיב. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר?- 36 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר?- לא רוצה לחזור לעבר. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה)- אמממ השיער והעיניים בסדר, אולי קצת הייתי מרזה לי תרגליים, תכונה..אני רוצה יותר ביטחון עצמי. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר?- אממ אם בהולנד היו מדברים אנגלית הייתי אומרת הולנד, אבל השפה שם כל כך מבולגנת בשבילי..ואני קשה עם שפות. אז מקום כמו ניו יורק, אבל כזה שאין בו כל כך כל כך הרבה אנשים.. אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים?- כל מקצועות הקודש!! אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר?- וואי לא אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר?- ע"ע ערוץ ספורט בפורטוגזית.. אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה?- אביתר ואפרת אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו?- אני אשתוק עכשיו. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו?- פוּפי..! אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו?- לאדעת. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו?- נדב ואם לסבתא שלי היו גלגלים?- היא היתה נוסעת..
(הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

...

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? כרטיס טיסה אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? או, יש מלא!! אבל קודם כל בחורה אחת שאני ממש ממש לא יכולה לסבול. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? העולם האמיתי
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? מצלמה, אוכל ומוזיקה אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? מייקל פלפס, לאנס ארמסטרונג, דאף מק'קאגן אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? לעוף, לקרוא מחשבות, להיות רואה ואינה נראית.. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? כלום נכון גם אתה בחרת בשניצלים? לא אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? לעבור לגור במקום אחר נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? לא אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? ג'ניפר אניסטון, נראה לי אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? צ'לסי או זואי אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? לסרטן בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? שיעשה את כל מה שאני בוחרת.. o_O אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? ציפור או כלב אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? לא יודעת.. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? אינסוף אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) נו, לא יודעת.. המראה האידיאלי בעיניי הוא איך שהחבר שלי נראה, ולא, אני לא מתכוונת לתאר אותו עכשיו אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? מה זה משנה?! אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? אחרי הצבא אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 4-5 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וצבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) הייתי עושה שתהיה לי סבלנות אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? דרום אפריקה, ארה"ב או פיג'י אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? מטמתיקה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? לא יודעת.. אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? כלום אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? לא יודעת, יש הרבה.. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? על לגור במקום אחר.. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? פיבי אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? טום אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? בת: צ'לסי בן: שון ואם לסבתא שלי היו גלגלים? אז שיהיה לה בכיף

אמממ...עונה!

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - הייתי קונה 20 דיסקים אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - גל אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - השיר שלנו,כי אני יודעת שיש המון צחוקים על הסט. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - אמ פי 3 אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - כריס מרטין אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - שאני יכולה לגרום לדברים לקרות בלי לעשות אותם למשל אני יכולה לגרום לעצמי לדעת לנגן על גיטרה בלי שבכלל למדתי,אווי זה היה מצויין אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - תפוצ'יפס נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לאאאא אם ג'יני היה בא אליך שיש לואומר לך ך משאלה אחת, מה היית מבקש? -אמממ מתלבטת בין מפגש עם להקת קולדפליי לבין שלום עולמי..אחד מאלה.. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לאאאאאא אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אממ..זמרת אחת..אממממאני חושבת שקוראים לה אנה ג'ונסון ממש יפה!!!!!!!! אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אמממממ..לא יודעת אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - אאממממ תרופה לסרטן קח את זה ותתרפא בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - רובוט להכנת שיעורי בית אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - נמרה אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? -אמממ..צ'ארלי בממלכת השוולד? אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? -שבוע אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - לא יודעת לא אכפת לי איך הוא ייראה שיהיה מצחיק אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - אמממ..כלום אבל רק שתדעו שהוט צריכים לבקש את יס וויקהנד ערוץ מצויין אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - כיתה י'!!!!!!!!!!!!גדולללל אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - שום גיל ברוך שפרטנו מהילדות ובאנו לבגרות
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אמממ.הוואי,אבל זה אף פעם לא ייקרה אז פלורידה או אנגליה אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה!!!אבל זה לא יקרה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - בננה או אבטיח! אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - תכנית מוזיקה אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אמממממ..חח מנגנת איתם את המעט שאני יודעת לנגן אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - לפגוש את רד הוט,זה לא ייקרה.. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - לר יודעת אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? -לא יודעת ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

חמוד עונה ../images/Emo9.gif

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - לאדעת
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אפחד אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - לאדעת אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - לאדעת אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - לאדעת חח אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - אמממ... לעוף ? חחח אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - אנ ייכולה
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא... אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - למות לפני כל האנשים שאני מכירה
עדיף לא ? נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - חחח לאאא אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אגם רודברג\הדר עוזרי
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אני יכולה
אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - נגד לב שבור
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיעשה הכל
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - פרה - כל היום ללחכך עשב.. מה רע ? [יהודה סעדו :p] אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - לאדעת אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - חודש וחצי חודשיים כי אחרי זה היה נמאס אולי.. אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - אעע מה ? אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - לאדעת אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לא היתיי אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 6 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - לאדעת אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? -
אפחד אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - לשון אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - קלמטינה...?
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לאדעת אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - סאבלימינל ועידן רייכל
חח סתם לאדעת... אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - סוד
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - לאדעת אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - לאדעת אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - חחח ילדה - אופק או יובל ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - היא הייתה נוסעת (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..) חח די.. !

הא, שאלון יפה O:

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - חצי תורמת לאגודת בע"ח, קונה סוס ואת השאר מפקידה בבנק. אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אדולף היטלר. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - אני לא אוהבת להצטלם, כך שאין סיכוי שהייתי בוחרת משהו. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - סכין אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - יש הרבה מפורסמים שאני מעריכה, אבל אני לא בקטע של- "שיואוווו ראיתי את <שם של סלב> יוווווו!!!!!!111 איזה מאמווווש!!!!11" כך ש... מה איכפת לי אם אפגוש אותם? =/ בסך-הכל בני אדם. אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - יכולת להפוך לחיות. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - בעלאווה >: [או איך שכותבים 'ת זה] נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - איח. לא >: אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - עוד 100 משאלות. חה.. שימות S: מה משאלה אחת. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא >: אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - Maaya Sakamoto היא יפה *_* [היא יפנית. אני לא >:] אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - Yuki ^^ אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה לאיידס? O_O בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - רובוט שהיה משתגר לכל מקום בעולם והיה הורג כל מי שמתעלל בבע"ח כלשהו P: מושלם. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - סוס :} אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - "סודות נעולים" נשמע לי סרט טוב. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - לא הייתי מוסיפה אף לא יום אחד. אם היית יכול לתכנן את המראה להחבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - כמו הבחור בתמונה שצירפתי [זה אורלנדו בלום] P: הוא פשוט.. פשוט טעים בתמונה הזאת.. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ אנימה, אבל לא עלוב כמו שיש בYES, אלא ערוץ אנימה שולט! עם תרגום כמו שצריך ודיבוב בשפת המקור! וסדרות שולטות >< אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 20 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אממ לא יודעת אה.. אוליי 7? :} אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - בעקרון, איך שאני נראית זה מי שאני ולא מעניין אותי אם אני מכוערת או יפה. זאת אני, לטוב או לרע. אבל כן הייתי רוצה להיות פחות ביישנית ויותר ביטחון עצמי =/ מזה- חסר לי המון. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - יפן!!!1 עכשיו!!!! בואו נלך@#%KP"@@ *_* אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - הבעה ולשון? =/ אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - "Fuck you mister menahell" נאמ.. או שלא אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לא יודעת? O: אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - Gackt ו- maaya sakamoto ^^ ניא, שני הזמרים האהובים עליי. אחח. מושלם. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - חדי קרן, פגסוסים P: XD אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - תלוי איזה כלב P: אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - בילי T_T על שם החתולי המתוקי שלי שנעלם >: אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - תודה P: אמ.. תלוי מי הבעל [כיאילו נו מה, אם הבעל יפני!? צריך שם שיתאים לילד אם הוא חצי יפני] ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היא הייתה מחפשת חניה. (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..): XDD

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

אם.. אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - בית
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - את ענבל
סתם סתם..אממממ..לאדעת
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - השיר שלנווו
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - פלאפון
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - רונייי אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - אממממ....לאדעתת נוו..
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - שניצל סבתא..
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - איך ידעת!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - להיות שחקנית מפורסמת על מיליארדנים של מעריציםםם...
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - מיכל אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? -שתרפא את האיידס בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיעשה לי את השיעורים
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - כלב
אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - צ'ארלי בממלכת השוקולד אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 0..
אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - אין לי כוח לפרט
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ שאומר לך את כל התשובות לשיעורי בית אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 17 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 6 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אין לי כוח לפרט
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ארצות הברית אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מדעים אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - יו יו
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לאדעת..
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אין לי כווחחח..
אני עייפהההה..
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - על החלום שלי אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - סנופי אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - אלרגית לחתולים
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - בת: ספיר בן: אורן ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אה?!

adi121

New member
אהבתי מאוד../images/Emo60.gif

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - גיטרה קלאסית + גיטרה חשמלית עם מגבר אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - דניאל אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - חברים אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - את עומר אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - ליאונרדו דיקפריו אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - קוראת מחשבות או יכולת לעבור ממקום למקום אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - שניצל נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - חחחחחחחחח יואווו!! נשבעת שלא קראתי את ההמשך איזה מאגניב!!! אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - את עומר נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - חחח עד כאן.. אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אממ אני באמת לא יודעת.. לא עולה לי לראש מישהי ממש ממש מהממת אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - נופר ענבר או ספיר אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה נגד ביישנות והעלת ביטחון עצמי! בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שימצא לי אהבה אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - ציפור אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - צ'ארלי בממלכת השוקולוד.. לא ראיתי עדיין אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - עוד חודשיים.. 4 חודשים חופש זה ממש טוב אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - לחבר שלי.. שיער שחור קצר עם רוצים עיינים כחולות גוף לא שמן ולא יותר מדי שרירי ותכונה מיוחדת כנות חוש הומור וג'נטלמניות אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ליס הייתי מוסיפה את AXN אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 24 אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 13 אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - כמעט הכל אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ארה"ב אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - תנ"ך אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - דובדבן אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לא יודעת בהוט אין כלום בגלל זה אני ביס.. אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - עברי לידר לרוני.. יכול להיות משעשע אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - עליי ועל עומר (כל הזמן אני חושבת על זה) אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - דילן (כי יש לי כלבה שקוראים לה קלי) אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - כלב כי אני מעדיפה כלב במקום חתול אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - אופיר ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היא הייתה חוסכת באוטובוסים (הייתי שולח אותה להביא לי שניצלים..)

למעלה