שאלון חדשש

שאלון חדשש

טוב זה פעם ראשונה שאני מעלה לכאן שאלון ואולי פעם שנייה או שלישית שאני מעלה לכם שאלון...(משמניסטים) טוב אז זה ככה:
מה המאכל האהוב עליכם בקיץ
מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ
מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא?
עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה
מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה
תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו? מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? איזה סוג טירונות- 02 או 03? מתרגשים לקראת הגיוס? אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? תודה מראש, יום טוב

a Warming Sign

New member
*רעבה לשאלונים*../images/Emo194.gif

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ? אבטיח
מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ? בריכה
,למרות שהייתי פעמים ספורות הקיץ:| מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? לנסוע ללונדון וברצלונה לאיזה תקופה[או לחילופין טיול בדרום אמריקה,עוד לא סגורה],ואח"כ להתחיל ללמוד בבי"ס לאמנות כלשהו.. עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה? חס וחלילה. מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה? הכל חוץ מעובדים
,תכלס אני לא עושה כלום,ו"מחפשת עבודה". מה אתם עושים עכשיו? הנ"ל מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? דיברתי על זה די והותר
איזה סוג טירונות- 02 או 03? 02 מתרגשים לקראת הגיוס? הממ לא מתרגשת כרגע,יש עוד מלא זמן..שמחה לקראת הגיוס זאת הגדרה נכונה יותר
אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? לא

K e R e N18

New member
גמאני רעבה..

אבל לאוכל
מה המאכל האהוב עליכם בקיץגלידה
מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץבריכה.. מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא?לפתוח עסק ולגלגל מיליונים
עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במהבאנגלית..F מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיהבינתיים כלום..מתבטלים ומבלים..אבל אני מקווה להתחיל לעבוד בזמן הקרוב
מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלון? מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו?לא ידוע עדיין סופית..אבל כנראה שאיפשהו במודיעין.. מתרגשים לקראת הגיוס?לא ממש
אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום?כשיהיה לי תאריך גיוס אני אודיע לך

אז גם אני.

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ אבטיח כמובן. עם גבינה בולגרית חחח מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ? ים או בריכה ישמע בנאלי. אבל אלו באמת מקומות לקיץ :] גם כל מיני פרקי מים למיהם. או סתם מסיבות חוף. מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? טיול ארוך איפשהו. שינקה לי את הראש מהצבא והתיכון. עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה אנגלית מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה אני צריכה לחפש עבודה. אני מתגייסת רק בפרואר אז יש המון זמן להרוויח כסף טוב. חוץ מזה עושה מה שכתוב בשאלה P: מה אתם עושים עכשיו? מנסה להעביר את הזמן וליהיות עם החברים כמה שיותר לפני שכולם נעלמים בצבא. מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? תפקיד כלשהו במודיעין, לא יודעת כרגע איזה. דור המשך מאבא.. היה סגן אלוף במודיעין. איזה סוג טירונות- 02 או 03? 02. אבל יהיו לי כל מיני הקלות סביר להניח בגלל בעיה בגב. מתרגשים לקראת הגיוס? מצד אחד אני ממש רוצה כבר להתייס כי אני רואה חלק מהחברה על מדים ומשש נהנים, מצד שני לא רוצה שזה יגיע... אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? כן.. עם דיי הרבה למען האמת. קטנות כמוני.

Me And Myself 1

New member
אני../images/Emo13.gif

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ? גלידה מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ? ים מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? אין לי שמץ, זה עוד רחוק עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה? אנגלית ומתמטיקה מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה? קצת מכל דבר תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו? מתכוננים לצאת לעבודה מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? מפעילת ל"א איזה סוג טירונות- 02 או 03? 02 סופר מקוצרת מתרגשים לקראת הגיוס? לא כל כך בינתיים אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? לא

Marble Arch

New member
הופה הופה היי

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ? ענבים וארטיק קרח
מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ? המרפסת
מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? ללמוד
עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה? אנגלית
מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה? עד כה ביליתי, החל מהשבוע הבא אני מתכננת לעבוד עד צאת הנשמה כדי לשלם על התאונה.
וגם ללמוד.
תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי:
מה אתם עושים עכשיו? עונה לשאלון, לפני זה עישנתי סיגריה ואחרי זה אני אתקלח.
מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? מסווג.
איזה סוג טירונות- 02 או 03? 05!!! סתם, 02
מתרגשים לקראת הגיוס? מאוד
אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום לא

../images/Emo109.gif.

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ?אבטיח מן הסתם. מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ?ים. מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא?לטוס ללונדון ואז לעבור לקיבוץ בארץ. עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה?עשיתי בעבר. במתמטיקה. מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה?עבר חלף. תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו?ברגע זה ממש? מסיימת לענות והולכת להוריד את כל מה שהעלתי מהרצפה לניקוי החדרP:. מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו?פלחיק. איזה סוג טירונות- 02 או 03?02. מתרגשים לקראת הגיוס?התרגשתי. אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום?התגייסתי עם מכרה.

roee15

New member
עונה

מה המאכל האהוב עליכם בקיץ-פרוזן יוגורט מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ-יםםםםם מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? להתחיל קריירה עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה-מתמטיקה ואנגלית מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה-עד עכשיו ישנתי, ביליתי ורבצתי. ביום ראשון אני מתחיל לעבוד תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו? עונים על השאלון מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? מודיעין כנראה, לא ידוע באיזה תפקיד איזה סוג טירונות- 02 או 03? 02 מתרגשים לקראת הגיוס? לא אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? לא

jenngirl

New member
את חוזרת אלייייייי../images/Emo82.gif

עכשיו!!! מה המאכל האהוב עליכם בקיץ?אפרסק. מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ?הממ.העיר בלילה. מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא?תנו לי להנות מהתקופה המדהימה שיש לי עכשיו.לא מעניין אותי אחרי הצבא עכשיו. עשיתם מועדי ב' לבגרויות?במה?מועד ב' קיץ לאנגלית ומת'. מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה?הכל יחד הולך טוב. יוצאת לעיר,להופעות,נפגשת עם חברות,שופינג, עובדת מלאאא[כמעט כל יום], ישנה כמעט ולא,אבל יוצא לי לראות טלוויזיה ולהיות במחשב. תקלה בסמיילים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו?שומעת מוזיקה איזה סוג טירונות- 02 או 03?00 מתרגשים לקראת הגיוס?הגיוס שלי רחוק. אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום?לפי מה שידוע לי לא.באסה.

הממממ

עונה: מה המאכל האהוב עליכם בקיץ? כרגע ענבים מהו מקום הבילוי האהוב עליכם בקיץ? כלמיני, בעיקר העיר מה אתם רוצים לעשות אחרי צבא? חו"ל, לימודים, הדברים הרגילים.. עשיתם מועדי ב' לבגרויות, במה? לא מה אתם עושים עד הגיוס, עובדים, מבלים, ישנים או סתם רובצים כל היום מול הטלויזיה? כלמיני תקלה בסיימלים וסימנים בתוכן, נמשיך בלי: מה אתם עושים עכשיו? עכשיו? מקלידה. :-d מה אתם תעשו בצבא? באיזה תפקיד תעסקו? פקמצי"ת, ח"א. איזה סוג טירונות- 02 או 03? טירונות בסמכות, אני מניחה שזה 00 מתרגשים לקראת הגיוס? קמעה אתם מתגייסים עם עוד חבר\ה באותו יום? לא. שבוע טוב אנשים.

למעלה