שאלון חדששש

לגבי התשובה שלך

אני שמאלית.
וכן איך אפשר להיות שמאלי?נולדים ככה ומתרגלים.
למה שמאלים יכולים לכתוב ביד ימין?לא! אותו דבר ימינים לגבי שמאליים!

RoteMi 75

New member
זה היה בצחוק../images/Emo4.gif

איזה אדישים אתם אנשים
תשתחררו קצת

essit

New member
שרית חדד המלכה~~~~!

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת?קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? כל מיני.... 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אני כולה בת 14...כבר חוט דנטלי?! 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אהההההה?<? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? הא????? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? בטח......מיסטר דונאלד ז'אן קלוד ואן דאק..... 8. צבע מועדף? כחול ולבןןןןןןןן 9. נעליים לקיץ?מה השאלה כאן? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל מהכלל 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? המלאה 13. Bleh או Blah? השני שיהיה.. 14. מה את אוהבת בעצמך?לא יודעת.... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? לא 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך?לא 18. את מדברת עם עצמך?לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?הא??????????????? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? ברווווווווווווווור שלא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?נראה לכם שאני נוצרייה??!?!? 22. יש לך 11 אצבעות? בטח.. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?אולי.. 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בטח 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?יש הבדל בין ליפגלוס ללק... 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? למה לנשוך את השפה?אפשר לנשוך אנשים... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כןןןן 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? m&m 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?למה אסור? 40. כמה זה 1+1?2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? מי אלה? 43. בת כמה את?14 44. בת כמה את רוצה להיות?כמה שפחות.. 45. איפה את רוצה לגור? בארץ-בצפון ובחו"ל-צרפת 46. לאיפה את רוצה לטוס? צרפת...... 47. את מי את רוצה לפגוש?אנג'לינה ג'ולי,דיוויד בקהאם 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא? 49. האם Pine-sol מריח טוב? אולי 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? גבינה......חחחחח 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין?בטח 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?אני נראית לכם נוצריהההההההההההה???????????????? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? לבן וצבעוני 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדתתתתתת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן השמאלית והזרת הימנית 60. אוקיי או או.קיי? אוקייייי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?חחחחחחח 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?הא? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אה???????????? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק?הא? 67. מה את חושבת על דרדסית? היא צריכה לצבוע שורשים... 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע סבבה... 70. סלמון או בורי?בעעעע 71. סרטן או לובסטר?בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת,כן,עדיין... 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?כמעט כל יום 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה? 79. מה השם המלא שלך?שיר.. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?שיר... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?ברוווווווווווווווווור 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך?בעדינות... 87. את משועממת כרגע? די.. 88. את אוהבת בצלים?לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? לא 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות?שניהם בעעעעע

KillER SmiLEY

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט... משהו. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? באחד. 3. איזה סוג? משתנה עם הזמן. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אני לא משתמשת בחוט דנטלי
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? משתנה עם הזמן. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? שחור ואדום 9. נעליים לקיץ? רק vans 10. תפוחים, תפוזים או בננות? ארבעתם 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. תמיד. 13. Bleh או Blah? האפשרות השניה. 14. מה את אוהבת בעצמך? שפתיים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אין לי מושג 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?יש לי רופאת שיניים. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? הוא כנראה יהודי 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אם הייתי יודעת מהו הפירוש לשאלה כה מדהימה שכזו, הייתי יודעת לענות עליה כראוי..
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? פעם אחת מצאתי עט ורוד ליד הדלת של הכיתה ובאתי לבנים ואמרתי להם: "העט שלך". ואז בשיעור מתמטיקה רצחתי אותו באכזריות. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא. אולי לחברות שלי שאוהבות ורוד. 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור. דפי דאק זאת לא הבת? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס- אם כבר אז שקוף. לק- אני לא שמה לק ואם יהיה לי לק אני אמסור לכם את הצבע
30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא יודעת לא בדקתי את זה 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. אני דווקא אחשוב שזה מצחיק. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? מאודדדדד 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה מסקנה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אהעה! אני בת גד דמאט! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא. אני רק בת 13 leave me alone! 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובני ג'לי of course. מסטיק זה קקה. 38. M&M או ביצת קינדר? שניהם טעימים 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כע, אשכרה. 40. כמה זה 1+1? 2
41. מה החג האהוב עלייך? כל חג עם חופש יתקבל בברכה
42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? אין לי מושג מי אלה 43. בת כמה את? 13. אמרתי את זה. 44. בת כמה את רוצה להיות? מה אכפת לי? אני רק רוצה לחיות את חיי. 45. איפה את רוצה לגור? אהעה 46. לאיפה את רוצה לטוס? לשום מקום. 47. את מי את רוצה לפגוש? אנשים 48. את אוהבת קול-איי איי די? מממממממממממהההההההההה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים. 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? הא? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אני יהודיה גד דמאט. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? שחור. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? רופאת השיניים שלי לא תשאל אותי דבר כזה. 58. איפה היד שלך עכשיו? ספרו לי אתם. אתם הרי יודעים יותר טוב ממני. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הטחול המרכזי 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? ברור שנשיקה!!!! 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? תלוי על מה מדובר. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן. בערך. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? צבע מחוק? מה זה? 67. מה את חושבת על דרדסית? היא מדורדסת. 68. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר (וואי אני מקורית) 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע טוב! איפה זה?! אני רצה לשם!! (פירומנית. הה נכון שחשבתם שזה בגלל האהוב!? מוחעחע) 70. סלמון או בורי? סלמון. אין לי מושג מה זה בורי. 71. סרטן או לובסטר? לובסטר. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? שניהם לא נשמעים טוב. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? האפשרות השניה. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? לפני שניה היד שלי הייתה על השיער שלי כי הוא הפריע לי לראות. מרוצים?! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היו ממש קצת. 76. מטאטא או מגב? מטאטא. 77. מה המילה האהובה עלייך? פאק. 78. איפה השאלה? באמת איפה היא? 79. מה השם המלא שלך? סתיו. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? סתיו. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא שמעתי על שמות אמצעיים מוזרים (כן אני מוזרה....o_O) 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן..................... 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? מה איתה? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני פאקינג יהודיה!! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? לפעמים כך ולפעמים כך 87. את משועממת כרגע? מה נראה לך? אני עונה על שאלון. 88. את אוהבת בצלים? לא ממש 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת. 90. פעם לבשת שמלה? כן.. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא. זה בלתי אפשרי לדבר לתוך פי הטבעת. 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים.

DarkMagic17

New member
האו האו../images/Emo28.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? נקה 7 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לוידעת
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? סגול 9. נעליים לקיץ? נעלי אצבע 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזיםםם 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם
13. Bleh או Blah? השני 14. מה את אוהבת בעצמך? השיער
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אולי
16. את שרה במקלחת? כן, המון
17. את מדברת עם החיה שלך? אין לנו חיות
18. את מדברת עם עצמך? לא
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? בעעע הוא זקן
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אין לי דוור. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין לי דוור
22. יש לך 11 אצבעות? לאאא
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי שורות התחלה
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כע
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? סביר להניח 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? קצת
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אולי... אם אני ממש אהיה מטורפת עליו 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס- רק שפתון בצבע ורוד. לק- לפעמים שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחחח, לא חושבת שיפריע לי. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כןןן
33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה אותה מלכתחילה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בטח, אני כולזמן נדלקת על בחורות
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כמובן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? סביר להניח 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי! 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר! 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? בלית ברירה, כן 40. כמה זה 1+1? 3 לערכים מקסימליים של 1
41. מה החג האהוב עלייך? פסח
42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? דניס רודמן 43. בת כמה את?17 44. בת כמה את רוצה להיות? 17^_______^ זה תמיד היה הגיל האידיאלי שלי. 45. איפה את רוצה לגור? שוהם
46. לאיפה את רוצה לטוס? אנגליה^_^ 47. את מי את רוצה לפגוש? לוידעת
48. את אוהבת קול-איי איי די? לא
49. האם Pine-sol מריח טוב? לא
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתיםםםםם 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? לא
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מעולם לא השארתי
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן
55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא בוחרת
58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזניים שלי מגניבות
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? ברור שנשיקה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא, מטרים 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לוידעת
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן בטח 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא???
67. מה את חושבת על דרדסית? כוסיתת 68. מה הספר האהוב עלייך? מאה חורפים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מדהים אבל אין לי אהוב. 70. סלמון או בורי? אף אחד מהם 71. סרטן או לובסטר? אף אחד מהם 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבווי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יומולדת 14, מלא חברים שלחו ברכות, חברות הביאו בלונים ועוגה לביצפר, ויצאתי עם חברות אחרות לבית קפה בערב, היה ענק. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? פופ
78. איפה השאלה? שם
79. מה השם המלא שלך? חה
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? דניאל כהן. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? רולנד
82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כמובן
83. קסטות או דיסקים? דיסקיםםםם 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כע
85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורת
86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא
88. את אוהבת בצלים? כמובן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? dark magic 90. פעם לבשת שמלה? כן
91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא ידעתי
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים

coullette

New member
גהנסמבנ צמ

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קרסט מלבינה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? שמפו-פמילי משהו מרכך-פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? הממ..משהו..וייטנינג 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? רגיל 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? טואלט 8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות! 11. ימנית או שמאלית? ימנית (רגע התכוונתם ביד או בדעות פוליטיות?) 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah? השני 14. מה את אוהבת בעצמך? עיניים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא.איכסה 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא.אנחנו לא חוגגים חג מולד 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר איפור לעיניים 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא.. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן.האות באנגלית זה הגודל של הקאפ והמספר זה היקף החזה 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? מ&מ 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1?אמא שך 41. מה החג האהוב עלייך? פורים,חנוכה 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? ? 43. בת כמה את? 21 44. בת כמה את רוצה להיות? 5 45. איפה את רוצה לגור? לונדון/רומא/תל אביב 46. לאיפה את רוצה לטוס? לא משנה 47. את מי את רוצה לפגוש? את חסבי! 48. את אוהבת קול-איי איי די? מי? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ?? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים,עגבניות,גבינה..ממ יש לי חשק לפיצה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אני לא מאמינה בסנטה 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? נראה לי שכן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? שחור-לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות 58. איפה היד שלך עכשיו? על העכבר 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן 60. אוקיי או או.קיי? מה זה משנה?? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא יודעת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? של חלקם 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? תתפלאו-כן 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית 68. מה הספר האהוב עלייך? חעבצ 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נחמד מאוד 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? מה ההבדל? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? הראשון 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אין 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? פאק 78. איפה השאלה? ע 79. מה השם המלא שלך? יה רייט 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? בר רפאלי 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? חנונוביץ' 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? מה יש לכם עם כריסטמס? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? תלוי 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? תחתונים צרובים (בדיחה פרטית) 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מרתק 92. צפרדעים או קרפדות? לא זה ולא זה

Guitar Girl1

New member
גמני..

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? קרליין 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלי.. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? במה שאמא קונה..? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? אין לו! 8. צבע מועדף? אדום/שחור 9. נעליים לקיץ? כן! שונאת סנדלים.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? ממממממ בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי מתי
לרוב המלאה.. 13. Bleh או Blah? אה? 14. מה את אוהבת בעצמך? את זה שאני חברה טובה.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? כן למה לא? 16. את שרה במקלחת? לפעמים
17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? לעיתים רחוקות חחחח 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא.. מי נותן מתנות לחג מולד?! 22. יש לך 11 אצבעות? אאאאההההה??? יש לי 20 בסך הכל.. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? היי מה קורה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כשהייתי קטנה.. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כרגע לא 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בקטנה 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחחחח לא נראה לי.. אבל אולי מי יודע 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? שמצטלמים? אני אלך אבל לא אצטלם.. נראה לי
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? בהחלט! 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אהמ.. אני לא לסבית 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא במדויק אבל בכללי ברור 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? שאלה טובה.. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? ג'לי
38. M&M או ביצת קינדר? ביצה קינדר רולז חחח 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן מה הבעיה בזה..?! 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח או יום העצמאות.. האמת שכל החגים! 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? דניס רודמן (רק כי אני יודעת מי זה) 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות? מתאים לי הגיל הזה 45. איפה את רוצה לגור? במקום אחר 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? איימי לי 48. את אוהבת קול-איי איי די? שזה..? 49. האם Pine-sol מריח טוב?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זייתים ירוקים ובצל! 51. את אוהבת טוסט? ברור! 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? איכס 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מה אתם רוצים?! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן.. 55. עברת טיפול שורש? לא.. למזלי 56. שחור, לבן או צבע? ^^ 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא שואל 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? איזה שאלות תיהיו בריאים 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? תלוי.. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אאאאאאאההההההה 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן! 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? למה שהיא תגיד לי דבר כזה?! 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זאת אומרת? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא פקאצה 68. מה הספר האהוב עלייך? מעשה בחמישה בלונים
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מושלם 70. סלמון או בורי? איכסססססס שונאת דגים 71. סרטן או לובסטר? בעעעע 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? גם על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? רוק"צ 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? פיצה 78. איפה השאלה? אה? 79. מה השם המלא שלך? ואם לא בא לי להגיד? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא הייתי רוצה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא עולה לי כרגע 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן.. 83. קסטות או דיסקים? ברור שדיסקים חחחחח 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורת!!!!!!!!! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? קצת 88. את אוהבת בצלים? בערך 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הגוגואים.. סתם לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כשהייתי קטנה..
91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
92. צפרדעים או קרפדות? לא זה ולא זה

yardenga

New member
אני-למרות שנראה לי שכבר עניתי על זה

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? ממ זברה נראה לי 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? הוואי (?) 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אני לא משתמשת בחוט דנטלי :S 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מאיפהה לייי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ?מה? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? ממממממ מה ההבדל..? *מרגישה בורה -_-# * 14. מה את אוהבת בעצמך? מממ עיניים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? כן 18. את מדברת עם עצמך?כן חחחחחחח 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכס לא... והיא בת >.< 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? קודם כל מה זה ליימרית..? ואממ אני לא ממש מתחילה עם אנשים :p 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא 26. מיקי מאוס או באגס באני? באקס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בטח.. -_- 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שחור.. וזה לק ליפגלוס אני לא ממש שמה... 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? ממלא יודעת... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? כן...! 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן... 33. איך את מורידה מסקרה? ממ מסיר איפור... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אני בת.. בחורות לא מדליקות אותי >_> 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? ממ כן.. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר (קינדר רולזזז *_*) 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ממ כן זה לא שהיא נראת בת 60 או משהו.. 40. כמה זה 1+1?5? 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? אף אחד... 43. בת כמה את?13 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 45. איפה את רוצה לגור? ממממ לונדון.. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון 47. את מי את רוצה לפגוש? לונדון לא סתם.. ממ אקסל רוז.. אבל הוא זקןן ='( 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תיר 51. את אוהבת טוסט? לא 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? לאא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? ממ נראה לי.. 55. עברת טיפול שורש? כןןן )': 56. שחור, לבן או צבע? שחור
57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות.. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת.. לא סתם נראה לכם? היא בתוך התחתונים שלי -_- 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן.. :p 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מזאיפה לי..? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? --- 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? שרמוטה... 68. מה הספר האהוב עלייך? ג'אנק 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? גררר מאודד טובב... :) 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? ממ שומדבר 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? שומדבר 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? אמרתי כבר בתחתונים.. איפה עוד היא יכולה להיות? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? מממ כשישנתייי 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? גררר 78. איפה השאלה? בתחתונים שלי.. יחד עם היד.. 79. מה השם המלא שלך? חח זיןןן 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? מממ אני לא סגורה על זה.. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אני לא זוכרתתת.. ): 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? קורעת 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? ממממ לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? איכס 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים

sniii

New member
חעחעחע

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? אממ לא זוכרת 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? מה שיש.. בדרכ בנפרד... 3. איזה סוג? מה שיש.. בדרכ קרולין 10 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת... 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם שמה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? נו באמת למה שאני אדע באיזה נייר אני משתמשת 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? טראמפ..? 8. צבע מועדף? שחור.. אדום 9. נעליים לקיץ?כל מה שאני הולכת איתו כל השנה 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל ביחד..? 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? בלאט 14. מה את אוהבת בעצמך? הרבה 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה? 16. את שרה במקלחת? לפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? לפעמים 18. את מדברת עם עצמך?לפעמים 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? אין לי רופא שיניים.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא ניראה לי שיש לי דוור\ית 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? wtf?? 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20.. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הכי מה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? תלוי 26. מיקי מאוס או באגס באני? אממ.. שתיהם 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בקושי זוכרת מי זה 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אממ מקווה שלא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?לא שמה ליפגלוס ולק שחור או אדום(או ביחד) 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? אמממ לא שמתי לב 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? יש מצב 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? אממ.. כן 33. איך את מורידה מסקרה?מי פנים וצמר גפן 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? יש מצב תלוי בבחורה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אמממ לא=\ 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? יכול להיותתת אני אף פעם לא אומרת אף פעם 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?חחחח כן אבל רק במקומות בטוחים 40. כמה זה 1+1?2 41. מה החג האהוב עלייך? אמממ ראש השנה? 42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? אמממ 43. בת כמה את?15 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 45. איפה את רוצה לגור? ארה"ב? 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב? 47. את מי את רוצה לפגוש? אף אחד 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? אמממ תכלס הכל... 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? לא אכלתי דלעת... 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?אממ.. לא. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? ניראה לי שכן 55. עברת טיפול שורש? לא ניראה לי 56. שחור, לבן או צבע? הכל 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? בחיים לא הייתי אצל רופא שיניים!!!! 58. איפה היד שלך עכשיו? אחת על העכבר והשניה סתם באוויר( טוב עכשיו הן על המקלדת) 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת... 60. אוקיי או או.קיי? קיי.. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה!!!!!!!!!! 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אין לי מושג 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? של חלק 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחח לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? חיה טוב בין כל הדרדסים סביבה אהה? 68. מה הספר האהוב עלייך? הרבה 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אמממ.. בסדר לא הכי 70. סלמון או בורי? אממ לא מבדילה הכל טוב לי 71. סרטן או לובסטר? לא זה ולא זה 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? חחח אותו דבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אין כוח 76. מטאטא או מגב? לא מתקרבת לזה 77. מה המילה האהובה עלייך? אמממ 78. איפה השאלה? מה 79. מה השם המלא שלך? לא עניינכם 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא עיניינכם 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא שמעתי 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? ניראה לי 83. קסטות או דיסקים? אמפי 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? עץ, וכו 86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? תלוי מה בא לי 87. את משועממת כרגע? קצת... 88. את אוהבת בצלים?כן די 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? המעתיקנים 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? ????????????!!!!!!!!!!!! רציני?????????? 92. צפרדעים או קרפדות? אני לא יכולה לענות אני עדיין בשוק מהשאלה הקודמת

למעלה