האו האו../images/Emo28.gif
1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? נקה 7 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לוידעת
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? סגול 9. נעליים לקיץ? נעלי אצבע 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזיםםם 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם
13. Bleh או Blah? השני 14. מה את אוהבת בעצמך? השיער
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אולי
16. את שרה במקלחת? כן, המון
17. את מדברת עם החיה שלך? אין לנו חיות
18. את מדברת עם עצמך? לא
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? בעעע הוא זקן
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אין לי דוור. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין לי דוור
22. יש לך 11 אצבעות? לאאא
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי שורות התחלה
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כע
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? סביר להניח 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? קצת
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אולי... אם אני ממש אהיה מטורפת עליו 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס- רק שפתון בצבע ורוד. לק- לפעמים שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחחח, לא חושבת שיפריע לי. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כןןן
33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה אותה מלכתחילה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בטח, אני כולזמן נדלקת על בחורות
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כמובן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? סביר להניח 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי! 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר! 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? בלית ברירה, כן 40. כמה זה 1+1? 3 לערכים מקסימליים של 1
41. מה החג האהוב עלייך? פסח
42. בחרי אחד: רה פול או דניס רודמן? דניס רודמן 43. בת כמה את?17 44. בת כמה את רוצה להיות? 17^_______^ זה תמיד היה הגיל האידיאלי שלי. 45. איפה את רוצה לגור? שוהם
46. לאיפה את רוצה לטוס? אנגליה^_^ 47. את מי את רוצה לפגוש? לוידעת
48. את אוהבת קול-איי איי די? לא
49. האם Pine-sol מריח טוב? לא
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתיםםםםם 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדין? לא
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מעולם לא השארתי
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן
55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור, לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא בוחרת
58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזניים שלי מגניבות
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? ברור שנשיקה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא, מטרים 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לוידעת
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן בטח 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא???
67. מה את חושבת על דרדסית? כוסיתת 68. מה הספר האהוב עלייך? מאה חורפים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מדהים אבל אין לי אהוב. 70. סלמון או בורי? אף אחד מהם 71. סרטן או לובסטר? אף אחד מהם 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבווי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יומולדת 14, מלא חברים שלחו ברכות, חברות הביאו בלונים ועוגה לביצפר, ויצאתי עם חברות אחרות לבית קפה בערב, היה ענק. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? פופ
78. איפה השאלה? שם
79. מה השם המלא שלך? חה
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? דניאל כהן. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? רולנד
82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כמובן
83. קסטות או דיסקים? דיסקיםםםם 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כע
85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורת
86. איך את פותחת את המעטפות שלך, לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא
88. את אוהבת בצלים? כמובן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? dark magic 90. פעם לבשת שמלה? כן
91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא ידעתי
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים