שאלון חדששששש:

ybenor

New member
שלי..

כמו תמיד,השאלון הוא בלשון זכר,אך הוא כמובן מופנה לשני המינים.בחלק הראשון תענו מבלי להתבייש את מה שאתם באמת חושבים.אז בבקשה: -האם אתה: 1.יפה? אולי 2.רשע? קצת 3.צדיק? קצת 4.ישר? יחסית 5.ביישן? מאוד 6.פגיע? מאוד 7.חד לשון? כן 8.נמרץ? לא ממש 9.בעל חוש הומור? בערך 10.שאפתן? מאוד 11.ביקורתי? מאוד 12.ישנוני? מאוד 13.מלא בשמחת חיים? בערך 14.דיכאוני? כן 15.סלחן? בערך -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? לא תמיד... 2.למה זה קורה לדעתך? כי הם.... 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 6 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אני 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? אני מקווה אבל אין סיכוי 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? כולם 8.למה? כי 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? אמאבא 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? הילדות

ChOcOlAtE gIrL2

New member
שלי../images/Emo9.gif

-האם אתה: 1.יפה? כן 2.רשע? תלוי מתי 3.צדיק? כן 4.ישר? כן 5.ביישן? כן 6.פגיע? כן 7.חד לשון? לפעמים
8.נמרץ? כן 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? כן 11.ביקורתי? לא ממש 12.ישנוני? קצת 13.מלא בשמחת חיים? כן 14.דיכאוני? לא 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? כן
אבל לדעתי הם משחקים..
2.למה זה קורה לדעתך? כי הם משחקים
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 10
4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? אממ הרבה פעמים
נו מי לא..? הבריצו לי הרבה פעמים(הרוב בצחוק) 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? לאדעת 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? אני מקווה מאוד.. אבל לא ממש נראהלי.. אפילו אם הם ייפסקו אז לא לגמרי.. תמיד יהיו פה ושם כמה פיגועים.. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? הא..? 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? ההורים אני חושבת.. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? שנולדתי?

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונהנהנהנהנהנהנה

האם אתה:
1.יפה?יש כאלה שחושבים ככה..
2.רשע? תלוי למי..חח סתם רק למי שרשע אליי
3.צדיק? תלוי באיזה מובנים...
4.ישר? כן
5.ביישן? מאוד
6.פגיע? כן
7.חד לשון?;-*הא?
8.נמרץ? די
9.בעל חוש הומור? כן
10.שאפתן?
11.ביקורתי? לא
12.ישנוני? לא
13.מלא בשמחת חיים? כן
14.דיכאוני? לא
15.סלחן? תלוי.... -שאלות כלליות:
1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? כן
2.למה זה קורה לדעתך? אין לי מושג
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? נו עזבו אותי עם יופי!!!!
4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא
5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אריק שרון
6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? רק אלוהים יודע
7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? כל מיני...
8.למה? ככה
9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?
10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? לא יודעת

../images/Emo113.gifאניי../images/Emo2.gif

-האם אתה: 1.יפה? אממ אני חושבת שכן
2.רשע? לאא
3.צדיק? חח לא
4.ישר? מדיי פעם ופעם
5.ביישן? לפעמים..
6.פגיע? כה... 7.חד לשון? אממ מה זה?
8.נמרץ? חעחעחע לא 9.בעל חוש הומור? כןן
10.שאפתן? אולי קצת.. 11.ביקורתי? לא 12.ישנוני? לא
13.מלא בשמחת חיים? אני חושבת שכן
14.דיכאוני? לא 15.סלחן? כהההההה
-שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? חחחחחחחחח
אבל קודם הם מריחים את הקקי של השני.. נו כדיי לדעת אם הכלב הזה הוא בן משפחתם
2.למה זה קורה לדעתך? אממ.. בגלל שזה כיף?! 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? ממ.. 8
4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא.. בלי עין הרע
5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? פנינה רוזנבלום. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? יכול להיות.. אבל עוד דיי הרבה זמן..
7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? ה-כ-ל! חוץ ממזרחית.
8.למה? כי אני לא אוהבת מזרחית
9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? אמא'לה
10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? כיתה ה'
תהנננננננוווווווווו!!!!!!!!!

ס א ט י ן

New member
היי לכם:) מתוך שעמום של הלילה

-האם אתה: 1.יפה? כן 2.רשע? לא 3.צדיק? א...מנסה 4.ישר? בדרך כלל 5.ביישן? בדרך כלל לא 6.פגיע? לפעמים 7.חד לשון? בא בטבעיות אחרי בנות גילמור... 8.נמרץ? יפ 9.בעל חוש הומור? כשבא לי 10.שאפתן? יותר מידי 11.ביקורתי? יותר מידי 12.ישנוני? לא 13.מלא בשמחת חיים? בדרך כלל 14.דיכאוני? לעיתים רחוקות 15.סלחן? מנסה להיות -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? לא לריב- לשחק. 2.למה זה קורה לדעתך? כי כלבים אוהבים לשחק. 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? תלוי באיזה יום, ומה השעה ואיך אני מרגישה. זה נע בין 7 ל10. מקווה שבדרך כלל לפחות 9, אבל את זה לא אני יכולה להגיד. 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? רק לא פרץ או ביבי. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? פופ רוק. ושירים שכוסונים שרים. 8.למה? כי הם יפים. 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? לא יודעת. שאלה מורכבת מידי בשבילי. אבא אולי? 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? התקופה הזאת.

../images/Emo187.gif

האם אתה: 1.יפה?תלוי למי=] 2.רשע? 3.צדיק? 4ב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?.ישר? 5.ביישן?
6.פגיע?
7.חד לשון?
8.נמרץ?
9.בעל חוש הומור?
10.שאפתן?
11.ביקורתי?
12.ישנוני? 13.מלא בשמחת חיים? 14.דיכאוני? 15.סלחן?
-שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן...חחחח 2.למה זה קורה לדעתך?אין לי שמץ 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?ל'דעת
4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לאא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?ל'דעת 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?כנ"ל 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?מארון 5 הילארי דאף לינדזי לוהאן 8.למה?למה לא?!?! 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?לא מכירים
10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?ל'דעת..גרר

שלי../images/Emo9.gif

-האם אתה: 1.יפה?לא ממש 2.רשע?לא 3.צדיק?לא 4.ישר?כן 5.ביישן?לפעמים 6.פגיע?כן 7.חד לשון?לא הבנתי:| 8.נמרץ?לפעמים 9.בעל חוש הומור?כן 10.שאפתן?כן 11.ביקורתי?כן 12.ישנוני?כן 13.מלא בשמחת חיים?כן 14.דיכאוני?לא 15.סלחן?כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן
2.למה זה קורה לדעתך?כי זה כיף להם כנראה.
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?7 וחצי 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?אח שלי נחשב?
5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?אריאל שרון הדובון 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?מקווה.. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?כל הסוגים למיניהם חוץ ממזרחית ודיכאון בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 8.למה?כי הם שירים יפים לעומת מזרח ודיכאון מסריח 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?יש המון
בעיקר מישו [שאני לא מתכוונת להגיד
] 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?לאדעת

ChOcOlAtE gIrL2

New member
סליחה?? לא ממש יפה??

תגידי מה את חושבת לעצמךך???. י'מושלמתת!!!! כשאומרים שלמות מתכוונים אליךךך!!! שלא תעזי לדבר ככה יותר על עצמך שמעת אותיייי????? יפה שלי

סליחה?את מדברת אליי?

מי שמדברת מושלמת
אה כן את לא דומה לניקול קידמן.. את יותר יפה ממנה

ave500

New member
תשובות...

1.יפה?כן 2.רשע?לא 3.צדיק?לא נראה לי... 4.ישר?לא כל כך... 5.ביישן?קצת 6.פגיע?קצת 7.חד לשון?לא 8.נמרץ?כן 9.בעל חוש הומור?לא כל כך... 10.שאפתן?כן 11.ביקורתי?כן 12.ישנוני?לא 13.מלא בשמחת חיים?כן 14.דיכאוני?לא 15.סלחן?כן 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן 2.למה זה קורה לדעתך?כי הם טיפשים 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?6-7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לא כל כך... 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?לא יודע 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?לא... 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?שונא מוזיקה!!! 8.למה?מה למה?!אני שונה מוזיקה!! 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?ההורים שלי 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?התקופה שנולדתי הסוף...

למעלה