שאלון חדששששש:

d r o r y

New member
שאלון חדששששש:

כמו תמיד,השאלון הוא בלשון זכר,אך הוא כמובן מופנה לשני המינים.בחלק הראשון תענו מבלי להתבייש את מה שאתם באמת חושבים.אז בבקשה: -האם אתה: 1.יפה? 2.רשע? 3.צדיק? 4.ישר? 5.ביישן? 6.פגיע? 7.חד לשון? 8.נמרץ? 9.בעל חוש הומור? 10.שאפתן? 11.ביקורתי? 12.ישנוני? 13.מלא בשמחת חיים? 14.דיכאוני? 15.סלחן? -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? 2.למה זה קורה לדעתך? 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? תהנננננננוווווווווו!!!!!!!!!

תשובותי ../images/Emo23.gif

-האם אתה: 1.יפה? כשאני רוצה, אני מסוגל. 2.רשע? נוקם, לפעמים. 3.צדיק? ממש לא 4.ישר? מאוד 5.ביישן? חחח לא 6.פגיע? צריכים להכיר אותי טוב כדי לפגוע בי 7.חד לשון? מה?! 8.נמרץ? מאוד. 9.בעל חוש הומור? לפעמים... 10.שאפתן? מאוד!!! 11.ביקורתי? לפעמים... 12.ישנוני? מאודדדדדד
13.מלא בשמחת חיים? יאפ..., אופטימי תמידדדד 14.דיכאוני? ממש אבל מממשששש לא 15.סלחן? כן, תמיד סולח..., עד שאני מת! -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? הם לא רבים, הם משחקים. 2.למה זה קורה לדעתך? הם משחקים כי בא להם
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 8 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? כה 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? שונא פוליטיקה. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא... 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? דאנס האוס 8.למה? כי אניא והב את זה, זה תמיד משמח אותי, אני אוהב לרקוד אותם וכל דבר... 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? ידידה הכי טובה שלי. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? 12-14 זהו?
סיימתי.

ברוש36

New member
עונהנה../images/Emo3.gif

-האם אתה: 1.יפה?אומרים שכן
2.רשע?לא
3.צדיק?לא כולי מעשים טובים וכאלה,אבל אני לא רעה
4.ישר?משתדלת להיות
5.ביישן?לפעמים
6.פגיע?כן,אם זה משהו שממש חשוב לי. 7.חד לשון?אולי
8.נמרץ?בזמנים מסוימים,כן. 9.בעל חוש הומור?כן
10.שאפתן?אני שואפת להגיע למקומות מסויימים,אך לא יותר מידי,איני רוצה ציפיות גבוהות מידי 11.ביקורתי?לפעמים 12.ישנוני?נמנמ...כשאני עייפה. 13.מלא בשמחת חיים?ברוב הזמן אני משתדלת שכן
14.דיכאוני?לאלאלא. 15.סלחן?כן. -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן. 2.למה זה קורה לדעתך?אוליאולי כי זאת הדרך שלהם להביע אהבה?
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?8 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לא.! 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?שרון
6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?אני מאוד מקווה שכן
7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?עברי לידר
,ובעצם הכל חוץ מדיכאון ומזרחית. 8.למה?כי אני מתחברת לרוב
9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?ההורים שלי ואחיות שלי. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?אני חושבת שתקופת המעבר לחטיבה,ובהחלט לטובה. ייאי היה כיפי.

ראשונה?

כמו תמיד,השאלון הוא בלשון זכר,אך הוא כמובן מופנה לשני המינים.בחלק הראשון תענו מבלי להתבייש את מה שאתם באמת חושבים.אז בבקשה: -האם אתה: 1.יפה? לא 2.רשע? לא 3.צדיק? לא 4.ישר? קצת 5.ביישן? קצת 6.פגיע? כן 7.חד לשון? מה זה? 8.נמרץ? כן 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? לא ממש 11.ביקורתי? בערך 12.ישנוני? לא 13.מלא בשמחת חיים? לפעמים.. 14.דיכאוני? לפעמים.. 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? חחח נכון... 2.למה זה קורה לדעתך? 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 2... 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? כן 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? לא ידועת מי בכלל יש.. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? אולי, לא יודעת. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? ר' א' ג' (משהו כזה...), שחורה, עצובה. 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? לא יודעת... 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? חטיבה תהנננננננוווווווווו!!!!!!!!!

מ ו ג ה

New member
הנוע../images/Emo3.gif

|צב|-האם אתה: 1.יפה?אוליי 2.רשע?עם מי שרשע איתי 3.צדיק?עם מי שצדיק איתי ועם מי שאני אוהבת..קיצר עם הרובב
4.ישר?
5.ביישן?
לעיתים 6.פגיע?
7.חד לשון?
לעיתים 8.נמרץ?
9.בעל חוש הומור?
10.שאפתן?
11.ביקורתי?
12.ישנוני?
13.מלא בשמחת חיים?
14.דיכאוני?
15.סלחן?
|צב|-שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? חחח כההה!! 2.למה זה קורה לדעתך? כי הם מתלהים מריחים אחד ת'שני וזה..אולי זה מתוך משחק
כמו שכלב בא וקופץ עליך..זה משמחה
כפרעליהםםם 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? אממ 8.5 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לאאא טפו טפווווו! 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?עפר שכטר
כל כך מתאים לווו 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?הלוואי
7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? אממ ישניםםם
ושירים שקטיםםם עם מילים משמעותיות 8.למה? כי זה הכי יפההה...זה מרגשש...אני נכנסת לתוך השיר כשאני שומעת אותם =] 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?אבא
כפרעליוווו 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? לומשנה חחח הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה...

-האם אתה: 1.יפה? לכל אחד הטעם שונה ולא משנה מה אגיד על עצמי, תמיד יהיו כאלה שיחשבו את ההפך 2.רשע? לא 3.צדיק? לא 4.ישר? כן 5.ביישן? לא 6.פגיע? תלוי ממי... מאנשים זרים לא ומהאנשים הקרבים אלי אז לפעמים כן 7.חד לשון? לא 8.נמרץ? כן 9.בעל חוש הומור? לפעמים 10.שאפתן? כן 11.ביקורתי? כן 12.ישנוני? לא 13.מלא בשמחת חיים? כן 14.דיכאוני? לא 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? הם קודם מתחילים להריח אחד את השני ולא כולם רבים 2.למה זה קורה לדעתך? ממש לא איכפת לי 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? לא מעניין אותי כי כולם אותו חרא 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? הלוואי 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? של סלין דיון 8.למה? ככנ 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? איזשהו אקס שהיה לפני 3 שנים 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? עם אותו האקס שהיה לפני 3 שנים והתקופה איתו השפיעה עלי רק לטובה

MK respect

New member
=]

-האם אתה: 1.יפה?לא נראלי.. 2.רשע?לא כ"כ 3.צדיק?לא 4.ישר?תלוי.. 5.ביישן?לא 6.פגיע?תלוי 7.חד לשון?מ'זתומרת?? 8.נמרץ?כע 9.בעל חוש הומור?כע
10.שאפתן?כע 11.ביקורתי?לא בדיוק.. 12.ישנוני?כעעע 13.מלא בשמחת חיים?גם 14.דיכאוני?וגם.. 15.סלחן?תלוי למי ולמה.. -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כע 2.למה זה קורה לדעתך?אין לי מושג.. 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לא שזכור לי.. 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?אין לי מושג אבל כל עוד זה לא שמאלני אז סבבה.. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?כע, אחרי שניתן לערבים את כל הארץ שלנו... 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?מ'זתומרת??Fאילו אני אוהבת כל מיני אבל לא הבנתי מ'זתומרת עושים לך את זה?? 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?לאידעת.. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?לאידעת..

nni8

New member
נהנהנ עונהנה

-האם אתה: 1.יפה?לא 2.רשע?כןן 3.צדיק?לא 4.ישר?כן 5.ביישן?כן 6.פגיע?לא 7.חד לשון?כן 8.נמרץ?לאא 9.בעל חוש הומור?לפעמים 10.שאפתן?כן 11.ביקורתי?כן 12.ישנוני?כן 13.מלא בשמחת חיים?מדי פעם 14.דיכאוני?לפעמים 15.סלחן?לרוב -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?לא חחחח 2.למה זה קורה לדעתך? 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?6 אולי 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?לא יודעת לא רוצה לדעת חח 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?לא 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?האמת כמעט הכל 8.למה?ככה=]] 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?וואו יש בטח לא אחד 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?בכיתה ה-ו הכי השפיעה גם שנה שעברה לא מעט השפיעה..

עונה ...

-האם אתה: 1.יפה
כן, דיי... 2.רשע
כשצריך ...(((וצריך
))) 3.צדיק
כן. 4.ישר
מישתדלת
5.ביישן
כן. 6.פגיע
כן. 7.חד לשון
כן. 8.נמרץ
לא יודעת .... 9.בעל חוש הומור
כן, ניראלי. 10.שאפתן
לא ממש ... 11.ביקורתי
במידה ... 12.ישנוני
ממש לא
13.מלא בשמחת חיים
עד כמה שאפשר.... 14.דיכאוני
חסססססססססס.... 15.סלחן
מישתדלים ........ -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב
שונאת כלבים!!! 2.למה זה קורה לדעתך
אין להם בכלל שכל
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי
מממממממ.... 8. 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי
לא... 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא
אני
6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו
כן .... 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה
הכול
8.למה
ככה
9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך
לא יודעת ... 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך
כיתה ז' בערך ......... ד'ש לאימא !!! -קרן-

עונה...

-האם אתה: 1.יפה? נחמדה... 2.רשע? לא 3.צדיק? לא 4.ישר? כן משתדלת 5.ביישן? לא כל כך 6.פגיע? מאוד 7.חד לשון? לא ממש 8.נמרץ? יש קטעים 9.בעל חוש הומור? אהא 10.שאפתן? אממ בזמן האחרון יותר 11.ביקורתי? פחות מפעם 12.ישנוני? כןןןן 13.מלא בשמחת חיים? תלוי במצב רוח 14.דיכאוני? לא 15.סלחן? תלוי... -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? קודם כל הם מלקקים אחד לשני תתחת ואז... 2.למה זה קורה לדעתך? לא יודעת, מנהג מוזר 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא שזכור לי 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? לא יודעת 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא חשובת שזה יקרה אבל מקווה שכן 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? דאנס מזרחית מוזיקה שחורה טראקים וגם שירים ישנים.. 8.למה? לא יודעת משהו במוח לא? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? אממ בנתיים אין עוד מישהו כזה 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? עד עכשיו התקופה הזאת...

ל א ק י

New member
....

-האם אתה: 1.יפה? לא 2.רשע? בטח 3.צדיק? בטח 4.ישר? בטח 5.ביישן? לפעמים 6.פגיע? בד"כ לא 7.חד לשון? לא 8.נמרץ? לא 9.בעל חוש הומור? כמובן 10.שאפתן? כן 11.ביקורתי? לפעמים 12.ישנוני? לפעמים 13.מלא בשמחת חיים? לפעמים 14.דיכאוני? לעיתים רחוקות 15.סלחן? לפעמים -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? לא תמיד.. אבל הם משחקים ככה 2.למה זה קורה לדעתך? הם משחקים נו
3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 2 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא שזכור יל 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אני 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? אין לי מושג 8.למה? כי הם מגניבים 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? אממ לאיודעת 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? לאיודעת

../images/Emo153.gif

-האם אתה: 1.יפה? נראה לי! 2.רשע? קצת... 3.צדיק? בשאיפה! 4.ישר? משתדל.. 5.ביישן? לא 6.פגיע? לפעמים, בד"כ לא 7.חד לשון? כן, די. 8.נמרץ? כן 9.בעל חוש הומור? אממ כן נראה לי... 10.שאפתן? כן.... 11.ביקורתי? לא כ"כ... 12.ישנוני? לא 13.מלא בשמחת חיים? נראה לי.. 14.דיכאוני? לא! 15.סלחן? למדי -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? שטויות! 2.למה זה קורה לדעתך? זה לא קורה... 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא.. 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? לא יודע, רק שזה לא יהיה שרון 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא בקצב שמדינת ישראל הולכת בו עכשיו 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? לא יודע... מוזיקה לא כזה בראש שלי 8.למה? כי זה לא מעניין. 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? הרב שלי 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? החופש האחרון

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-האם אתה: 1.יפה? אל תשאלו אותי. 2.רשע? לפעמים. 3.צדיק? לפעמים. 4.ישר? לרוב. 5.ביישן? לפעמים. 6.פגיע? לאידוע. 7.חד לשון? לרוב. 8.נמרץ? כן. 9.בעל חוש הומור? תלוי. 10.שאפתן? כן. 11.ביקורתי? כן. 12.ישנוני? תלוי מתי. 13.מלא בשמחת חיים? כן. 14.דיכאוני? לא. 15.סלחן? לפעמים. -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? זה לא ממש נכון. לפעמים הם רבים, לפעמים משחקים. 2.למה זה קורה לדעתך? כי טריטוריות עניינים. 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? אל תשאלו אותי. 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא. 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אני. 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? ישמצב. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? חזקים, מלאי מחשבה, עם ליריקה טובה ומוזיקה חזקה. 8.למה? כי אני צריכה שירים שישפיעו עלי. 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? הוי, כל בנאדם שאני פוגשת. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? כתה ז'-ח'. אני חושבת שזה בנה אותי בתור בנאדם.

coullette

New member
סיל וו פלה

-האם אתה: 1.יפה? כן 2.רשע? לא ממש..אולי לפעמים.אבל רק לאנשים שרעים כלפיי 3.צדיק? לא 4.ישר? לפעמים 5.ביישן? כן 6.פגיע? כן 7.חד לשון? לפעמים 8.נמרץ? לא 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? אולי 11.ביקורתי? כן 12.ישנוני? כן 13.מלא בשמחת חיים? לא 14.דיכאוני? לפעמים 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? לא 2.למה זה קורה לדעתך? לא יודעת 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 7.5 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? כן 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? פרץ 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? אני מקווה שכן 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? פאנק,הארדקור 8.למה? כי זה בן זונה 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? לא יודעת.. 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? ילדות

עונהננהנה.לפני שהולכת לישון

האם אתה: 1.יפה? ככה אומרים..אני לא חושבת ככה 2.רשע? לפעמים..תשאלו את שושית 3.צדיק? אין הנחתום מעיד על עיסתו 4.ישר? תמיד.. 5.ביישן? לפעמים..לרוב, לא! 6.פגיע? מאווד.. 7.חד לשון? באופן..חמור..חח 8.נמרץ? כן, היפראקטיבית 9.בעל חוש הומור? חח...כן.. 10.שאפתן?מאווד...יש לי תוכניות למליו שנה מהיום 11.ביקורתי?בד"כ לא..רק במצבים ממש קיצוניים 12.ישנוני?לאחרונה, המון!! אני לא ישנה מספיק! 13.מלא בשמחת חיים? כן,לאחרונה העיפות גוברת אז זה קצת מציק 14.דיכאוני?לא 15.סלחן?תמיד -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? מה לעשות ככה הטבע, לא?! 2.למה זה קורה לדעתך?ככה...ט-ב-ע! 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי?לא הייתי נותנת.. 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי?לא,לשמחתי 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?שרון..זה ברור 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?לא...בוא לא נחיה באשליות 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה?רוק בעיקר 8.למה?כי זה מרענן,מרגיע,מופרע וכל מה שאני אוהבת 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך?יש כמה:אבא וונילה 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?עכשיו תהנננננננוווווווווו!!!!!!!!!

.

האם אתה: 1.יפה? לא לפי דעתי. 2.רשע? לא חושבת 3.צדיק? לא 4.ישר? כמה שאני רק מסוגלת 5.ביישן? אחרי הכל 6.פגיע? יותר מדיי 7.חד לשון? לפעמים 8.נמרץ? לא בזמן האחרון 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? כן 11.ביקורתי? לפעמים 12.ישנוני? מאוד 13.מלא בשמחת חיים? זה תלוי בתקופה 14.דיכאוני? כנ"ל 15.סלחן? תלוי לגבי מה -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? זה לרוב רק בין כלבים מאותו מין. 2.למה זה קורה לדעתך? לפי מה שאני יודעת לרוב זה על מי יותר גדול וחזק ומרתיע או משהו 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 5?... 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? כן. 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? עוד מישהו שיהרוס את העולם? 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא. כי אנשים טיפשים. 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? מוסיקה מושקעת כביכול 8.למה? כי היא מספיק טובה?... 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? בר 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? התקופה באחרונה.

yardenga

New member
אני..

-האם אתה: 1.יפה? נחמד 2.רשע? כן 3.צדיק?לא ממש 4.ישר? כנ"ל 5.ביישן? כנ"ל 6.פגיע? מממ תלוי ממי... 7.חד לשון?מה? 8.נמרץ? לא חחח 9.בעל חוש הומור? כן אני מקווה 10.שאפתן? מממ כן.. 11.ביקורתי? כן 12.ישנוני? כן 13.מלא בשמחת חיים? ממממממממממממממממממממממ לא יודעת חח 14.דיכאוני? טיפה 15.סלחן?לפעמים -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן חח 2.למה זה קורה לדעתך? הם משחקים? 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 8 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? ממממ בבצפר 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא?לא יודת... 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו?לא 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? מה זה עושים לי את זה? 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? ממממממ אני לא בטוחה 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך?שנה שעברה..

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההה

-האם אתה: 1.יפה? ככה 2.רשע? לא 3.צדיק? לא 4.ישר? כן 5.ביישן? כן 6.פגיע? כן 7.חד לשון? בערך 8.נמרץ? לא 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? לא 11.ביקורתי? לא 12.ישנוני? כן 13.מלא בשמחת חיים? לפעמים 14.דיכאוני? לא 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? כן 2.למה זה קורה לדעתך? הם משחקים 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 5 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אין לי מושג מי בכלל מתמודד 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? פופ, מוזיקה שחורה, וישראלית 8.למה? ככה 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? בת דודה שלי רננה 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? תקופת הצבא

Ligeiro

New member
......

האם אתה: 1.יפה? ככה אומרים 2.רשע? לפעמים 3.צדיק? לא 4.ישר? לא במיוחד 5.ביישן? מדי פעם 6.פגיע? לאחרונה לא 7.חד לשון? כן 8.נמרץ? כן 9.בעל חוש הומור? כן 10.שאפתן? כן 11.ביקורתי? כן 12.ישנוני? כן 13.מלא בשמחת חיים? לא במיוחד 14.דיכאוני? לאחרונה לא 15.סלחן? לא -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב? כן[?] 2.למה זה קורה לדעתך? הם נלחמים על מי ישתין ואיפה 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? 7 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? המ. כן[?] 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? הכל אותו חרא 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? כן 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? רוק 8.למה? ככה 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? לאדע 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? כיתות ח'-ט'

עונה

האם אתה: 1.יפה? לךא ידועת 2.רשע? אנשים יגידו שממש ההפך, לדעתי קצת כן.. 3.צדיק? נההה 4.ישר? לפעמים 5.ביישן? כן 6.פגיע? כן 7.חד לשון? מה...? 8.נמרץ? לפעמים תלוי עם מי מתי למה איך.. 9.בעל חוש הומור? כה 10.שאפתן? מממ 11.ביקורתי?כה 12.ישנוני? הכה 13.מלא בשמחת חיים? כה 14.דיכאוני? לא 15.סלחן? כן -שאלות כלליות: 1.האם שמת לב לתופעה שתמיד כשכלבים נפגשים אחד עם השני הם מתחילים כזה לריב?כן 2.למה זה קורה לדעתך?ככה 3.בין 1 ל 10,כמה היית נותן לעצמך ביופי? לא יודעת 4.האם סבלת פעם מאלימות כלשהי? לא 5.מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא? אני 6.האם,לדעתך,הפיגועים ייפסקו סופית מתי שהו? לא 7.אילו סוגים של שירים/מוזיקה עושים לך את זה? ממ 8.למה? 9.מי הוא האדם שהכי השפיע עליך בחייך? נראה לי שהחברה הכי טובה שלי בתקופת היסודי, עתליה 10.מה היא התקופה שהכי השפיעה עליך בחייך? אממ כיתה ג' ד' ככה

למעלה