שאלון חדשדש

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שוכבת במיטה. אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא באיזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ומברשת [של איזה חברה?] אמ... [הולכת לבדוק] אוראל בי משקיע בתסרוקות? כן באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]: ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]: כן.. שמפו ואחר כך סבון..חחחחחח.. משתמש במרכך שיער? לפעמים. קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? כן בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? חלק איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? פטיפון [אני פטפטנית..חח..] המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? אילנה-חשבון מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] sweet shir, ורוצה ללמוד בארמון מפואר? איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? למחסני חשמל- מבצע של עד 40% הנחה..חחח.. איזה משקה חם אתה הכי אוהב? שוקו

עונה ../images/Emo214.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? קמה מהמיטה אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? כן,פרוסה אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי באיזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט משהו ומברשת [של איזה חברה?] באמת אין לי מושג משקיע בתסרוקות? לפעמים באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כן,לשטוף שיער,לשים שמפו,לשטוף שמפו,לשים מרכך,לשים סבון,לשטוף מרכך וסבון! משתמש במרכך שיער? יס קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? נוני המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? מדעים מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] כן, "קרנוני123,לתחרות פוטו שוק לחצי כאן!" איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? מחסני חשמל איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו כמובן!

עונה

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?אוכלת ארוחת בוקר אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?כה אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?אחרי באיזה משחת שיניים אתה משתמש?אלמקס ומברשת [של איזה חברה?]לא יודעת משקיע בתסרוקות?ככה באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]סבון שמפו ואז מרכך משתמש במרכך שיער?לפעמים קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?כה איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?]ברלה ברלה צא החוצה !!!!! מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו?יסמין המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?היסטוריה מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]אנסטסיה 3 עיפרון שפתיים במתנה ... איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?מוזאון חייל האוויר חינם משהו כזה איזה שקה חם אתה הכי אוהב?שוקו שוויצרי מהמכונות האלה שזה עולה 3 שקל

למעלה