שאלון חדשדש

D o o S h a

New member
שאלון חדשדש../images/Emo9.gif

ניסיתי לחבר שאלות שלא היו\ היו מעט פעמים בפורום... תהנו מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? באיזה משחת שיניים אתה משתמש? ומברשת [של איזה חברה?] משקיע בתסרוקות? באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] משתמש במרכך שיער? קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? איזה שקה חם אתה הכי אוהב? טוב, אין לי עוד שאלות.. זהו בנתיים. תענו ותהנו

D o o S h a

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתלבשת אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? כן. פרוסה אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אקוהפרש אקסטרים קלין ומברשת [של איזה חברה?] החדשה עם המנקה לשון
משקיע בתסרוקות? לפעמים באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? שמפו, מורידה את השמפו, מרכך, משאירה אותו על השיער, שבון, ומורידה את המרכך והסבון
משתמש במרכך שיער? כן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כןן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? דידי, דידוש המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? ערבית מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה? D o o S h a, מתאים לך לזכות במליון ש"ח? [בטח!!] איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? מפלגת קדימה איזה משקה חם אתה הכי אוהב? תה, סיידר חם, שוקו חם

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?הולכת לשירותים
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?כן אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?אחרי באיזה משחת שיניים אתה משתמש?זברה ומברשת [של איזה חברה?]מאיפה לי>< משקיע בתסרוקות?לא ממש באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]כה.. קטדם שמפו אחרכך סבון
בעצם אחרי השמפו מרכך ואז סבון
משתמש במרכך שיער?כה קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?כה איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?]חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו?ינורה/אירה.. המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?טלי-אנגלית
מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]כה. No NiCk15, אסור לפספס את פסטיבל הכלניות! איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?פרסומת של מחסני חשמל.. איזה משקה חם אתה הכי אוהב?תה ושוקו

My self and i

New member
../images/Emo28.gifיאללה ../images/Emo203.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? הולכת להתפנות לרוב
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? - באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אקוופרש משו כזה .. מנטה עדין . ומברשת [של איזה חברה?] קולגייט משקיע בתסרוקות? לרוב אני עם פזור באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כה , קודם סבון גוף ואז חפיפה משתמש במרכך שיער? כה קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? אמא שלי מעירה אותי
בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? מאוד איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? בייבוך המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? המורה לאנגלית מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] My self and i, תנו לו חתימה! איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? מחסני חשמל איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו

../images/Emo203.gifאינלי כוח למדגישומטיק..:p

ניסיתי לחבר שאלות שלא היו\ היו מעט פעמים בפורום... תהנו מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?רואה מה השעה אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?לא אוכלת אז לפני באיזה משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט ומברשת [של איזה חברה?]נממ גם משקיע בתסרוקות?כה!! באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]ערב
יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]לא:p משתמש במרכך שיער?לפעמים קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?כה!! בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?כה.. איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?]חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו?רונוש,רונצ'יק ולפעמים גם רוןרון
המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?טלי-אנגלית מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]כה..AnGeL FrOM ThE s k y, והחופש שלך עולה פחות! איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?מחסני חשמל איזה שקה חם אתה הכי אוהב?של ארומההההההההההההההה
טוב, אין לי עוד שאלות.. זהו בנתיים. תענו ותהנו

sukrazit

New member
עונה!!

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שוטפת פנים אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? רק אם יש לי זמן... אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? לפני באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אממ לא זוכרת... ומברשת [של איזה חברה?] אין לי שמץ... משקיע בתסרוקות? לא ממש... באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] לא משתמש במרכך שיער? לפעמים קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? סוויטי המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? היסטוריה מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] sukrazit, ורק רוכבי אופניים זוכים איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?של קדימה... איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו טוב, אין לי עוד שאלות.. זהו בנתיים. תענו ותהנו

ady18

Well-known member
תשובות

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?אמממ סגירת השעון המעורר שוקו ועיתון אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?לפני העבודה קונה אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?לפני באיזה משחת שיניים אתה משתמש?מרידול ומברשת [של איזה חברה?]אין לי מושג משקיע בתסרוקות?לא באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]צהרים-אחרי צהרים לרוב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]כן מיים סבון על כול הגוף ואז שמפו משתמש במרכך שיער?לא קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?לא ממש בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?כן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? איזה שקה חם אתה הכי אוהב?אממ קפה שחטר עם חלב

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עונההה

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתעוררת?
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? אכן אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי בדר"כ
באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אקווהפרש אקסטרים קלינ
ומברשת [של איזה חברה?] קולגייט
משקיע בתסרוקות? לא
אני תמיד עם פזור, קוקו ממש ממש מכוער לי באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב או בוקר, מה שיוצא. יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כןXP קטדםן שמפו אחרכך מרכך ואז סבון
משתמש במרכך שיער? אכן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא הרבה
בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כנייי איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] כולם ביחדXD פעם יוצא להגיד ברלה או חלזונות, הכי פחות יוצא לי להגיד שבלולים.. למרות שזאת מילה קורעת אם חושבים על זהXDD מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? היתה לי את תקופתצ המיתקי, אבל עכשיו מית ועמת. המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? המורה ללשון. מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]- וורי ווירד אבל:KiPoDoR, ורק רוכבי אופניים זוכים.. איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? פרסום ממוקד בתפוז אנשיםXPP איזה משקה חם אתה הכי אוהב? שוקוו

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מכבה תשעון המעורר וישנה עוד כמה דקות אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? כן.. אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי באיזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ומברשת [של איזה חברה?] לא יודעת משקיע בתסרוקות? לא ממש אי אפשר עם השיער שלי.. באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כן.. קודם שמפו ואז מרכך ואז סבון משתמש במרכך שיער? כן.. קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן.. כלומר תלוי איזה איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות.. מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? אין לי כינוי המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? המורה למחשבים מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] Guitar Girl1, ופרס ראשון טלוויזיה מסך פלזמה ... איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? נו מה זה..?! איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו או קפה לטה

!

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מחבה את השעון והולכת לשרותים אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?לפעמים דגנים או שוקו חם אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?לפני באיזה משחת שיניים אתה משתמש?כל פעם משו אחר ומברשת [של איזה חברה?]לא יודעת. מברשת חשמלית משקיע בתסרוקות?לא.פזור באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]לא חח משתמש במרכך שיער?כן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?כןן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?]חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו?האמת שלא קוראים לי בכינויים יותר המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?מלמדת הכי טוב?אפחת חח מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]מוי מוי כיף, ולתחרות פוטו שוק לחצו כאן! איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?של חברת חשמל איזה שקה חם אתה הכי אוהב???

dirty fairy

New member
עונה../images/Emo1.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שותה שוקו אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? בד"כ לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? ברור באיזה משחת שיניים אתה משתמש? זאת עם השלוש פסים ומברשת [של איזה חברה?] חשמלית כזאת משקיע בתסרוקות? בד"כ פן וזהו באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] לילה יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כן..שמפו אחר כך מרכך ואז להסתבן משתמש במרכך שיער? כן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? אממ כן בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] ברלה
מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? ***** המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? אנגלית מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] איך יכול להיות אמצע הדף למעלה
איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? מה זאת אומרת?!?! איזה שקה חם אתה הכי אוהב? תה אנגלי

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifעונה!!../images/Emo13.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? פוקחת עיניים
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? באיזה משחת שיניים אתה משתמש? קוהפרש ומברשת [של איזה חברה?] קולגייט משקיע בתסרוקות? לא באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] כה,קודם שמפו,ואז קונדישינר,ואז סבון משתמש במרכך שיער? יאפ קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? מאוחר כן,שוכח-לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?תלוי איזה:] איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] לא ולא ולאאאאאאא מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? מיש,מישי,מושמוש המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?מעברים מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]"מישלי,קולעים וזוכים במיליון ש"ח.." איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? של מפלגת קדימה איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקוווווווווווווווווווווווווווווווו או אייסקפה למרות שזה לא חם

../images/Emo210.gif

ניסיתי לחבר שאלות שלא היו\ היו מעט פעמים בפורום... תהנו מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? בודקת מה השעה אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? באיזה משחת שיניים אתה משתמש? קרסט ומברשת [של איזה חברה?] לא שמתי לב
משקיע בתסרוקות? לא ממש באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב' צהריים יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] לא משתמש במרכך שיער? כן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? כן בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות... מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? נוג המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? לא הבנתי אם את שואלת על המורה או על המקצוע, לדעתי היסטוריה. מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] פו הדוב הכוסון, ורוצה ללמוד לצלם ולהשתתף בפרוייקטים במסע אחר? איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? קדימה איזה שקה חם אתה הכי אוהב? מה

shir1400

New member
עונה

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתלבשת
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? שותה שוקו
אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי השוקו
באיזה משחת שיניים אתה משתמש? colgate ומברשת [של איזה חברה?] לא יודעת לא כתוב
משקיע בתסרוקות? לא.. באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב
יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] חחח
קודם שמפו אחר כך מרכך אחר כך סבון ואחר כך סתם לכייף
משתמש במרכך שיער? כן
קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לללללללא!
בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן
איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? זה מביךךךך.. בוסר המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? המחנכת
מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] shir1400, קסדות אופניים בראש שלך! איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? משו על הנגב .. איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו

=]

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתמתחת וחוזרת לישון אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? שותה שורו אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? אחרי בדרך כלל באיזה משחת שיניים אתה משתמש? מרידול ומברשת [של איזה חברה?] קולגייט משקיע בתסרוקות? לא באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] צהריים או ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] שמפו, ואז מרכיך ובזמן שהמרכך על השיער סבון ואז לשטוף הכל... משתמש במרכך שיער? ברור קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? כן בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כן אבל לא בשביל לגדל אחת כזאת בבית איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חילזון מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? אממ.. שיר המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? ספרות ונביא זו אותה מורה... מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] "קסדות אופניים בראש שלך!" איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? 2EAT.CO.IL איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקו חם=]

•HadaS•

New member
עונננההנהנה חח../images/Emo3.gif

ניסיתי לחבר שאלות שלא היו\ היו מעט פעמים בפורום... תהנו מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתלבשת אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אורביטול ומברשת [של איזה חברה?] לא יודעת משקיע בתסרוקות? המהממממ כןןן באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערבב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]כן קודם שמפוו מורידה אותו.. אחרי זה מרכךך משאירה אותו על השיערר ושמה סבון ואז שוטפת=] משתמש במרכך שיער? כןן
קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? חח כל יוםם מעירים אותי בעשרה לשבע אני קמה בשבע ועשרים בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כןןן יש לי אחת בביתת:) איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חלזונותת מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? הדסה [[בעע מעצבנים]] המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? לא יודעתת מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן]: •HadaS•, ופרס ראשון טלוויזיה מסך פלזמה ... איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? פרסום של תפוז רנשים משו כזהה איזה שקה חם אתה הכי אוהב? שוקוו

dana re3

New member
עונהה

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתלבשת ומצחצחת שיניים אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר?מסטיק נחשב? אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל?לפני... באיזה משחת שיניים אתה משתמש?לא זוכרת איך קוראים לה.. ומברשת [של איזה חברה?]לא יודעת.. משקיע בתסרוקות?לא ממש... באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...]ערב.. יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]קודם שמפו אחר כך מרכך ואז סבון משתמש במרכך שיער?כן קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר?אממ השנה לא תפו תפו חח בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים?מאודדד איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?]חלזונות מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו?דנדוש, דנוש, דנושקה המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב?אמממ לא יודעת עכשיו.. מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? איזה שקה חם אתה הכי אוהב?שוקו

Ofek The Diva

New member
עונה=)

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? פוקחת עיניים? אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? לא אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? לא אוכלתתת!! באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אממ קולגייט נראה לי ומברשת [של איזה חברה?] חח לא יודעת משקיע בתסרוקות? לא באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] בוקר וערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...]קודם סבון אח"כ שמפו משתמש במרכך שיער? לעפמים קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? לא בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? לא ממש איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] פעם ופעם מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? אין כזה.. המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? צרפתית מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] אממממממממממ טוב:\ איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת?D o o S h a? איזה שקה חם אתה הכי אוהב? תה

../images/Emo203.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מצחצחת שיניים
אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? אני לא תלמידה ולא עובדת אז אין לי ממש תשובה
אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? לא
באיזה משחת שיניים אתה משתמש? מרידול
ומברשת [של איזה חברה?] לא יודעת
משקיע בתסרוקות? לא
באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] לילה
יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] שמפו אח"כ סבון משתמש במרכך שיער? כן
קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? כן
בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? מאוד
איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] שאלה מאוד מעניינת, אני צריכה לחשוב על זה
מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? פינקי
המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? אני לא תלמידה
מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] לקח לי זמן להבין את זה: "חתולת רחוב 21, ורוצה לראות את הרולינג סטונס בהופעה?" איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? איזה שקה חם אתה הכי אוהב? פרנץ

NomaSP

New member
עונה.......

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מצחצחת שיניים אתה אוכל משו בבוקר לפני בצפר? כן אם כן- אתה מצחצח שינים לפני או אחרי האוכל? לפני באיזה משחת שיניים אתה משתמש? שניה אני אבדוק ... אקו פראש ומברשת [של איזה חברה?] אין לי כוח לבדוק שוב משקיע בתסרוקות? לפעמים באיזה חלק של היום אתה מתקלח בדר"כ? [בוקר, צהריים, ערב...] ערב יש לך סדר קבוע במקלחת? [למשל- קודם שמפו, אחכך סבון...] שמפו , שמפו מרכך, סבון משתמש במרכך שיער? כעע קורה לך הרבה שאתה שוכח להתעורר\ מתעורר מאוחר? כן, המווון בלי קשר- אתה אוהב בעלי חיים? כה איך אתה אומר: שבלולים או חלזונות? [או אולי בכלל ברלה?] חילזון מהו הכינוי שהכי הרבה אנשים קוראים לך בו? נומי המורה של איזה מקצוע מלמדת אותו הכי טוב? אף אחת טוב נו... מדעים מה כתוב לך עכשיו באמצע הדף למעלה.. נו לא יודעת איך להסביר. הנה מה שכתוב לי, אולי תבינו ככה: D o o S h a, כל תינוקל'ה היה רוצה את זה... הבנתם? [מקווה שכן] צ"הל רוצה אותך מפקד איזה פרסומת יש מעל למשפט שכתבתם בשאלה הקודמת? מוצרי חשמל איזה משקה חם אתה הכי אוהב? אמ שוקו חם וסיידר תפוחים

למעלה