שאלון חדשדש

דופנה19

New member
חס וחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בחיים אל תגידי יושנת
תגידי ישנה
המורה שלך כנראה ממש ממש גרועה
ממש

עונה עכשיו-כי רק קמתי../images/Emo1.gif

[אפשר בבקשה ממישהו את מדגישומטיק? אין לי אותו במועדפים
] אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!)ישנה
שעה 10:00ישנה
שעה 12:00
שעה 14:00|במקרים מסויימים אני גם ישנה בשעה כזאת
שעה 17:30במחשב שעה 20:00במחשב שעה 21:21רואה טלוויזיה כי נמאס לי מהמחשב שעה 24:00ישנה, כבר בחלום ה-20 שלי
שאלות: האם יש לך שעון?כרגע לא, כי הוא התקלקל האם אתה באמת עונד אותו?הוא מקולקל
כמה שעונים יש לך בבית?מממ...*הולכת לספור* כעבור 5 דקות-יש לי 5 שעונים בבית XD האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?יש פעמים.. כמה הכי הרבה זמן ישנת?מ-8 בערב, עד 5 בצהריים, שחזרתי מהטיול השנתי והייתי נורא נורא עייפה
כמה הכי הרבה זמן שתקת?לא קרה
כמה הכי הרבה זמן צחקת?הייתה לי התקפת צחוק עם חברה שלי במשך 10 דקות מצחיקות מאוד!!!!! כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)?ממ...לא זוכרת כרגע.. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?ממ..נראה לי ש-18:15 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צהריים\ ערב)?צהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא אכפת לי. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?כנ"ל היית רוצה שתהיה מכונת זמן?כן, שאני אוכל להגיע לספטמבר, לעונה ה-3 של השמיניה!!!!!!!!!!!!!!!!!

o r t a l13

New member
עונה

שעה 7:00(בבוקר!!)
ישנה
שעה 10:00
כנ''ל
שעה 12:00
רואה טלויזיה/מחשב
שעה 14:00
אוכלת
שעה 17:30
מחשב/שיעורים/חברות
שעה 20:00
רואה טלויזיה/מחשב
שעה 21:21
כנ''ל
שעה 24:00
מחשב
שאלות:
האם יש לך שעון?
כן
האם אתה באמת עונד אותו?
כן
כמה שעונים יש לך בבית?
הרבה
האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?
לא
כמה הכי הרבה זמן ישנת?
14 שעות
כמה הכי הרבה זמן שתקת?
14 שעות, כשישנתי
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)?
7 שעות
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?
10 בבוקר
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?
בוקר
היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?
כן
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?
לא
היית רוצה שתהיה מכונת זמן?
לא
ו ל ס י כ ו ם :
מה השעה עכשיו?
1:30

sapir arieli

New member
עונה

שעה 7:00(בבוקר!!)- יושנת שעה 10:00 יושנת שעה 12:00 אוכלת ארוחת צהרים שעה 14:00 רואה טלויזיה שעה 17:30 הולכת לטייל שעה 20:00 מחשב שעה 21:21 חורשת על הויהודי שעה 24:00 הולכת לישון שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? כן כמה שעונים יש לך בבית? 4 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן כמה הכי הרבה זמן ישנת? מ12 בלילה עד 14 כמה הכי הרבה זמן שתקת? חצי יום כמה הכי הרבה זמן צחקת?שעה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)? כל יום א' ו-ד' אני מ-9 עד 14 איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 14 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?צהרים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?כן היית רוצה שתהיה מכונת זמן?ברור!!! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?14:13

לא יושנת ישנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את צודקת....

Super Chuly

New member
אוקיי

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) חורפת!!! שעה 10:00 פעם הייתי אומרת "בבצפר", אבל מכיוון שסיימתי ללמוד אני משערת ש"עדיין חורפת" תהיה התשובה המתאימה. שעה 12:00 אוכלת ארוחת בוקר (אם קמתי, כמובן) שעה 14:00 מסתלבטת (ולא עושה כלום הא הא הא) שעה 17:30 מחשב שעה 20:00 מחשב שעה 21:21 יוצאת שעה 24:00 עדיין בחוץ... (איזה סדר יום מעפן) שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? כן, לא יכולה בלעדיו כמה שעונים יש לך בבית? די הרבה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? 14 שעות דומני כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא'דעת כמה הכי הרבה זמן צחקת? גם לא'דעת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)? פעם אחת משמונה בבוקר עד 12 וחצי בלילה, ופעם אחרת משש בערב עד שמונה ביום שלמחרת איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לילה
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? לילה
היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כן, יעזור לי די הרבה היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא! היית רוצה שתהיה מכונת זמן? לא ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 16:11 ליהי :)

chen010189

New member
יורד בחיפה ברד!!ורעמים חזקים פחד../images/Emo10.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!)נכנסת לדיכאון כי הגיע הבוקר וצריך לקום לבית ספר שעה 10:00שמחה שנשארו רק עוד 5 דקות עד ההפסקה הגדולה שעה 12:00תחילת שיעור חמישי שעה 14:00אוכלת צהריים, אלא אם כן יש שעה שביעית ואז נדפקתי שעה 17:30מתכוננת למבחן, או במחשב שעה 20:00צועקת על ההורים שינמיכו את הווליום(רציני, הם רואים חדשות וכל הבית צריך לשמוע) שעה 21:21מפהקת(רציני, שעה קבועה) שעה 24:00בחלומותיי שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?לא תמיד כמה שעונים יש לך בבית?7 (אם מכלילים שעוני יד, דיגיטלי וקיר) האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?בתקופה האחרונה כן כמה הכי הרבה זמן ישנת?10 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת?לא זוכרת כמה הכי הרבה זמן צחקת?לא זוכרת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)?10 שעות, אם לוקחים בחשבון חזרות להצגה אז 16 איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?16:00, לא יודעת למה מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?חחחח כמו של דדי? ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?לא רוצה להגיד לך!

shminia com

New member
עונה!

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) בפסח שעה 7:00(בבוקר!!) ישנה שעה 10:00 ישנה / מתעוררת שעה 12:00 ישנה / מתעוררת (היום קמתי בול ב-13:30) שעה 14:00 ערה טלויזיה /מחשב שעה 17:30 מחשב שעה 20:00מחשב / טלויזיה שעה 21:21 מחשב שעה 24:00 מחשב ואז ישנה שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו?- כמה שעונים יש לך בבית? לא ספרתי האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?לא כמה הכי הרבה זמן ישנת?הרבה מאז שחזרתי מביה"ס (בערך 14:00) עד 20:00 כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא הרבה זה בטוח כמה הכי הרבה זמן צחקת? כשיש משהו מצחיק אז צוחקים כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)? שנה שעברה, הייתי בבי"ס עד 1:30 בערך.. ואז הלכתי לחזרות להצגה (אחרי שעתיים שלוש מאז שחזרתי הביתה) בבי"ס (כי שם נמצא מקום של המגמה של התיאטרון) עד איזה 11:00 בלילה איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לא יודעת מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? לא יודעת היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כה היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כה

The Phonix

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo155.gifעונה...

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..)
שעה 7:00(בבוקר!!)במיטה
שעה 10:00מתעורר
שעה 12:00רואה טלוויזה, משחק במחשב
שעה 14:00קובע עם חבר
שעה 17:30חבר הולך
שעה 20:00רואה טלוויזיה
שעה 21:21רואה טלוויזיה
שעה 24:00הולך לישון
שאלות:
האם יש לך שעון?כן
האם אתה באמת עונד אותו?כן
כמה שעונים יש לך בבית?הרבה
האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?לא
כמה הכי הרבה זמן ישנת?הרבה
כמה הכי הרבה זמן שתקת?קצת
כמה הכי הרבה זמן צחקת?הרבה
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר (ביום אחד)?6 שעות כל יום
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?שעת השינה\שעת השי"ן
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?לילה
היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?כל עוד לא לומדים יותר אז סבבה
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא
היית רוצה שתהיה מכונת זמן?כן

../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif

למעלה