שאלון חדשדנדש!@!@!!

עונה

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: מאיפה לי 3. בן או בת?: לאדעת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אפחד 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: שניהם 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: אם הוא חתיך אז מורה 10. מחשב או פאלפון?: שניהם 11. נינט או רוני?: נינטט ברור בע רוני 12. בן או בת?: כבר שאלת
13. חמוד או מתוק?: זה לא אותו דבר?... 14. קאזה או m.p3?: לא משנה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: אפחד 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית? אפחד מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: ילד 4. שולחן: כיסא 5. שיר: סיפור 6. לונה פארק: רכבת הרים 7. השיר שלנו: נינט 8. טלנובלה בע"מ: כפיר 9. מורה: לוח 10. סוף: התחלה 11. התחלה: סוף

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

זה או זה
1. עיברית או אנגלית?:
2. ניו יורק או אנגליה?:
3. בן או בת?:
4. קורקינט או אופניים?:
5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:
6. קולה או מיץ ענבים?:
7. סרט או סידרה?:
8. icq או מסנג'ר?: תלוי על מי לא באלי.
9. מורה (בן) או מורה (בת)?:
10. מחשב או פאלפון?:
11. נינט או רוני?:
12. בן או בת?:
13. חמוד או מתוק?:
14. קאזה או m.p3?:
15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:
16. רזה או שמן?: באמצע
17. ביה'ס או תיכון?: חטיבה
18. דליה או נורית?:
|הגדש|מה עולה לכם בראש
1. כיסא: לשבת.
2. ילד: בן.
3. ילדה: בת.
4. שולחן: עץ.
5. שיר: מוזיקה.
6. לונה פארק: רכבות הרים.
7. השיר שלנו:
8. טלנובלה בע"מ: איכ.
9. מורה: סוהרת.
10. סוף: התחלה חדשה.
11. התחלה: קשה.

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifהילה? את הבת-דודה של ירדן?

חח טוב.. אז לשאלון: זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית!
2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק סיטי
3. בן או בת?: בת
4. קורקינט או אופניים?: אופניים.. יותר כיפי 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: השיר שלנו שליטהה
6. קולה או מיץ ענבים?: קולה
7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסנג'ר
9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת
10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט
12. בן או בת?: בת.. לא היה את זה כבר?
13. חמוד או מתוק?: חמוד
14. קאזה או m.p3?: קאזה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: פורום השיר שלנו
16. רזה או שמן?: שמן.. חח סתם.. רזה 17. ביה'ס או תיכון?: לאדעת 18. דליה או נורית?: חחחח נורית
מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן
2. ילד: ילדה
3. ילדה: קטנה 4. שולחן:כיסא 5. שיר: מזמור
6. לונה פארק: כיף
7. השיר שלנו: שליטה 8. טלנובלה בע"מ: משחק החיים.. מה?! מה הקשר?
9. מורה: חינוך
10. סוף: התחלה 11. התחלה: דבר חדש

sapi1212

New member
עונה

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טב"ע 6. קולה או מיץ ענבים?: לא זה ולא זה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?:רוני 12. בן או בת?:בן 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?:אמפי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: לא זה ולא זה 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?:ביה"ס 18. דליה או נורית: דליה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: עץ 2. ילד: חבר 3. ילדה:חברה 4. שולחן:צלחת 5. שיר: רוני 6. לונה פארק: סופרלנד 7. השיר שלנו:איכס 8. טלנובלה בע"מ:בלעע 9. מורה: מסכנה 10. סוף: טוב 11. התחלה: דף

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifסלוטייפ X:

1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: תלוי 4. קורקינט או אופניים?:קורקינט
5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: איכ.כלום X: 6. קולה או מיץ ענבים?: קולע 7. סרט או סידרה?: סדרה 8. icq או מסנג'ר?: מסנ רולז. 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: הממ..בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: *מקיאה* 12. בן או בת?: כבר שאלתם X: 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: אמפי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: כלוםםם
16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: זה לא אותו דבר?
18. דליה או נורית? אה? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: רע 3. ילדה: בת 4. שולחן:כיסא
5. שיר: לב 6. לונה פארק:ים 7. השיר שלנו:בע 8. טלנובלה בע"מ:בע 9. מורה:בי"ס 10. סוף:התחלה 11. התחלה:סוף

עו נה..

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: לאדעת 3. בן או בת?: בצ 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אםחד 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?:לאדעת 8. icq או מסנג'ר?:ל 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: משום מה כלללללל המורים שהיו לי עד היום היו מטומטמים ילדותיים ופוזאיסטים אז מורָה
10. מחשב או פאלפון?: פלאפוןן 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: זה היהההההההה 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: אפחד 16. רזה או שמן?: חא רזה מידי 17. ביה'ס או תיכון?: אה 18. דליה או נורית אה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: קוקו לאדעת למה חח 4. שולחן: רגליים 5. שיר: דיסק 6. לונה פארק: השד הזה בסמל חח 7. השיר שלנו: נינט 8. טלנובלה בע"מ: אדום 9. מורה: יאכס 10. סוף: ספר
11. התחלה: מהילה!!!

עונה../images/Emo12.gif

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טלנובלה בע"מ 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סדרה 8. icq או מסנג'ר?: מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה {בת} 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: זה לא היה כבר? 13. חמוד או מתוק?: מתוק 14. קאזה או m.p3?: MP3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: פורום טלנובלה בע"מ 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית? מי אלה? חח סתם...נורית מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: שלמה 3. ילדה: חווה 4. שולחן: מפה 5. שיר: דיסק 6. לונה פארק: גלגל ענק 7. השיר שלנו: YES 8. טלנובלה בע"מ: HOT 9. מורה: שיעמום 10. סוף: התחלה 11. התחלה: דשא {כאילו דשא תמיד צומח מהתחלה אחרי שמכסחים אותו...}

../images/Emo85.gif../images/Emo185.gifעונההההההההההההההההה../images/Emo13.gif

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?:אמ...לא יודעת
2. ני יורק או אנגליה?:ניו-יורקקקקקקק
3. בן או בת?:אני חושבת שבת
4. קורקינט או אופניים?:נראה לי אופניים...לא יודעת 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:טלנובלה בע"מ 6. קולה או מיץ ענבים?:מיץ ענבים 7. סרט או סידרה?:סדרה נראה לי... 8. icq או מסנג'ר?:מסנג'ר
9. מורה (בן) או מורה (בת)?:חח בן
10. מחשב או פאלפון?:אמ....מחשב? 11. נינט או רוני?:איכסה 12. בן או בת?:כבר שאלת... 13. חמוד או מתוק?:חמוד 14. קאזה או m.p3?:מהקאזה מורידים שירים ל-mp3
אז אין mp3 בלי קאזה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:טלנובלה בע"מממממ
16. רזה או שמן?:באמצע? 17. ביה'ס או תיכון?:אמ...עוד לא הייתי בתיכון אבל נשמע קשה.. 18. דליה או נורית?הא???? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:שולחן 2. ילד:בן 3. ילדה:בת 4. שולחן:כיסא 5. שיר:מנגינה 6. לונה פארק:כיף 7. השיר שלנו:חרא 8. טלנובלה בע"מ:קוקו המושלם 9. מורה:עידן המורה הבן שהיה לי
10. סוף:התחלה 11. התחלה:סוף

coullette

New member
^_^

1. עיברית או אנגלית?:
אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?:
אנגליה 3. בן או בת?:
בת 4. קורקינט או אופניים?:
אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:
לא יודעת 6. קולה או מיץ ענבים?:
קולה 7. סרט או סידרה?:
לא יודעת 8. icq או מסנג'ר?:
אס"ק 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:
לא אכפת לי 10. מחשב או פאלפון?:
מחשב 11. נינט או רוני?:
איכס אם כבר נינט 12. בן או בת?:
בת 13. חמוד או מתוק?:
חמוד 14. קאזה או m.p3?:
לא ידעת 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:
לא יודעת 16. רזה או שמן?:
רזה 17. ביה'ס או תיכון?:
?? 18. דליה או נורית
איכס מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:
שולחן 2. ילד:
ילדה 3. ילדה:
קטנה 4. שולחן:
ארוך 5. שיר:
קצר 6. לונה פארק:
מסוכן 7. השיר שלנו:
שטחי 8. טלנובלה בע"מ:
סוף מגעיל 9. מורה:
למתמטיקה 10. סוף:
הוא תמיד התחלה 11. התחלה:
של משהו אחר

למעלה