שו22ה א2ל שווה2
New member
עונה
זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: מאיפה לי 3. בן או בת?: לאדעת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אפחד 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: שניהם 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: אם הוא חתיך אז מורה 10. מחשב או פאלפון?: שניהם 11. נינט או רוני?: נינטט ברור בע רוני 12. בן או בת?: כבר שאלת
13. חמוד או מתוק?: זה לא אותו דבר?... 14. קאזה או m.p3?: לא משנה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: אפחד 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית? אפחד מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: ילד 4. שולחן: כיסא 5. שיר: סיפור 6. לונה פארק: רכבת הרים 7. השיר שלנו: נינט 8. טלנובלה בע"מ: כפיר 9. מורה: לוח 10. סוף: התחלה 11. התחלה: סוף
זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: מאיפה לי 3. בן או בת?: לאדעת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אפחד 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: שניהם 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: אם הוא חתיך אז מורה 10. מחשב או פאלפון?: שניהם 11. נינט או רוני?: נינטט ברור בע רוני 12. בן או בת?: כבר שאלת