שאלון חדשדנדש!@!@!!

שאלון חדשדנדש!@!@!!

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: 2. ני יורק או אנגליה?: 3. בן או בת?: 4. קורקינט או אופניים?: 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: 6. קולה או מיץ ענבים?: 7. סרט או סידרה?: 8. icq או מסנג'ר?: 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: 10. מחשב או פאלפון?: 11. נינט או רוני?: 12. בן או בת?: 13. חמוד או מתוק?: 14. קאזה או m.p3?: 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: 16. רזה או שמן?: 17. ביה'ס או תיכון?: 18. דליה או נורית מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: 2. ילד: 3. ילדה: 4. שולחן: 5. שיר: 6. לונה פארק: 7. השיר שלנו: 8. טלנובלה בע"מ: 9. מורה: 10. סוף: 11. התחלה: מהילה!!!

../images/Emo39.gif

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עיברית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בת 4. קורקינט או אופניים?: גם וגם 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: השיר שלנו 6. קולה או מיץ ענבים?: מיץ 7. סרט או סידרה?: גם וגם 8. icq או מסנג'ר?: מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: שאלת כבר 13. חמוד או מתוק?: גם וגם 14. קאזה או m.p3?: אמ פי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: השיר שלנו 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: ביה"ס 18. דליה או נורית: דליה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: משענת 2. ילד: בן 3. ילדה: בת 4. שולחן: עץ 5. שיר: נינט 6. לונה פארק: כיף 7. השיר שלנו: רן 8. טלנובלה בע"מ: יעל בר זוהר 9. מורה: (השם של המורה שלי) 10. סוף: סוף הלימודים 11. התחלה: 1.9

d r o r y

New member
אני:

זה או זה?!?! 1.עברית או אנגלית?עברית 2.ניו יורק או אנגליה?ניו יורק 3.בן או בת?לא יודע 4.קורקינט או אופניים?אופניים 5.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו 6.קולה או מיץ ענבים?קולה 7.סרט או סידרה?סידרה.אבל אם זה הסרט "מלך הסלים",אז סרט. 8.איי.סי או מסנג'ר?איי.סי 9.מורה(בן) או מורה(בת)?מורה בת 10.מחשב או פלאפון?מחשב 11.נינט או רוני?רוני 12.בן או בת?כבר שאלת את זה בשאלה 3 13.חמוד או מתוק?מתוק 14.קאזה או אם.פי.3?לא יודע 15.פורום הש"ש או פורום טלנב"ע?פורום הש"ש 16.רזה או שמן?רזה 17.ביה"ס או תיכון?זה חרא וזה זבל 18.דליה או נורית?דליה מה עולה לכם בראש?!?!?! 1.כיסא:לשבת 2.ילד:מרגיז 3.ילדה:מרגיזה גם כן 4.שולחן:דבר עם ארבע רגליים. 5.שיר:רגש 6.לונה פארק:כייף 7.השיר שלנו:הסידרה השולטת מכולן! 8.טלנובלה בע"מ:עלילה גרועה. 9.מורה:משעמם 10.סוף:מוות(בקרוב אצלי,הלוואי) 11.התחלה:היוולדות(למה???)

Ssu

New member
עונה

1. עיברית או אנגלית?:עברי.. ברור.. 2. ני יורק או אנגליה?:מממ.. ניו-יורק.. 3. בן או בת?:תלוי.. 4. קורקינט או אופניים?:אופניים.. 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:השיר שלנו.. 6. קולה או מיץ ענבים?:קולה.. 7. סרט או סידרה?:הווווו.. לא יודעת.. 8. icq או מסנג'ר?:מסנג'ר.. 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:מממ.. 10. מחשב או פאלפון?:ממממ.. גם תלוי.. 11. נינט או רוני?:נינה.. 12. בן או בת?:עוד פעם..?? 13. חמוד או מתוק?:מתוק.. 14. קאזה או m.p3?:אמ פי.. 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:השיר שלנו.. 16. רזה או שמן?:לא מתאים לשאול אותי את השאלה הזאת.. 17. ביה'ס או תיכון?:תיכון.. 18. דליה או נורית?נורית.. כי זה פרח.. מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) אויש אני פגרה בזה!! 1. כיסא:נעל 2. ילד:ילדה 3. ילדה:יפה 4. שולחן:כיסא 5. שיר:יפה 6. לונה פארק:אנקונדה 7. השיר שלנו:מיקמייייק.. 8. טלנובלה בע"מ:יעל בר זוהר.. 9. מורה:בית ספר.. 10. סוף:טוב הכל טוב.. 11. התחלה:סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר..

CAM1LA

New member
עונה!

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ניו יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טלנובלה בע''מ 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: תלוי איזה 8. icq או מסנג'ר?: איכס!! פויה! שונאת את שניהם!!! 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב נראה לי 11. נינט או רוני?: רוני 12. בן או בת?: כבר היה את זה 13. חמוד או מתוק?: מתוק 14. קאזה או m.p3?: אמפי 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: טלנובלה בע''מ 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית? דליה. יש לי טראומה מהשם נורית! מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: שמלה 4. שולחן: מאוורר 5. שיר: סיפור 6. לונה פארק: סופרלנד 7. השיר שלנו: טלנובלה בע''מ 8. טלנובלה בע"מ: מיכאלה 9. מורה: תלמיד 10. סוף: התחלה 11. התחלה: של משהו אחר... (יש ת'שיר הזה, "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר...")

oneheart1

New member
עונהה

1.עברית או אנגלית?:עברית 2. ני יורק או אנגליה?:ניו יורק 3. בן או בת?: בת 4. קורקינט או אופניים?:אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טלנובלה בע"מ 6. קולה או מיץ ענבים?: ענבים 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסין 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: בת 10. מחשב או פלאפון?:מחשב 11. נינט או רוני?:נינה 12. בן או בת?:בת 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או mp3 ?:קאזה 15. פורום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:טב"ע 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית:דליה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: נוח 2. ילד: תלמיד 3. ילדה: תלמידה 4. שולחן:בית ספר 5. שיר:דיסק 6. לונה פארק:משחקים 7. השיר שלנו: נינה 8. טלנובלה בע"מ: קייזרמן 9. מורה: משכורת 10. סוף:עצוב 11. התחלה: קשה

עונה

1. עיברית או אנגלית?: עברית... לא מסתדרת עם אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק בה=רור 3. בן או בת?: בת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: השיר בע"מ 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסן... איסי עם סלקציה פיפ אחד לא במקום איגנור 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב... לפחות אפשר לדבר דרך המסן והאיסי בחינם ולא להוציא שיחות על קופיפה כל היום 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: לא שאלתם את זה כבר? 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: בה=רור MP3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: פורום השיר בע"מ 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: ביה"ס 18. דליה או נורית: נורית חחחח מזה דליה? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: יושבת עליו הרגע 2. ילד: שלום בן דודה שלי 3. ילדה: פשושי 4. שולחן: שולחן מחשב שאני עליו עכשיו 5. שיר: שבחי ירושלים הדר עוזרי היה קודם בטלויזיה 6. לונה פארק: כיף חיים 7. השיר שלנו: עונה ראשונה שולטת 8. טלנובלה בע"מ: דנה וכפיר מה נסגר איתכם. 9. מורה: למה בחרת במקצוע הזה??. 10. סוף: לכל דבר יש סוף 11. התחלה: וכל סוף הוא התחלה של משו אחר

ady18

Well-known member
תשובות

. עיברית או אנגלית?:עיברית 2. ני יורק או אנגליה?:ניו יורק 3. בן או בת?:בן 4. קורקינט או אופניים?: 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:אף אחת 6. קולה או מיץ ענבים?:קולה 7. סרט או סידרה?:סדרה 8. icq או מסנג'ר?:מסנגר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: 10. מחשב או פאלפון?:מחשב 11. נינט או רוני?:רוני 12. בן או בת?:בן 13. חמוד או מתוק?:מתוק 14. קאזה או m.p3?:קאזה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: 16. רזה או שמן?:רזה 17. ביה'ס או תיכון?: 18. דליה או נורית מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:לים 2. ילד:קטן 3. ילדה:קטנה 4. שולחן:אוכל 5. שיר:נצחת איתי הכול 6. לונה פארק:גלגל ענק 7. השיר שלנו:נינט 8. טלנובלה בע"מ:איכס 9. מורה:לימודים 10. סוף:קיץ 11. התחלה: חדשה

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifעונה

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בת, לא בהעדפות המיניות
4. קורקינט או אופניים?: איזו שאלה?? אופניםםםםם 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טב"ע 6. קולה או מיץ ענבים?: מיץ ענבים! 7. סרט או סידרה?: תלוי... 8. icq או מסנג'ר?: מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת!!! 10. מחשב או פאלפון?: זאת לא כ"כ השוואה... 11. נינט או רוני?: בעעעעעעעע רוני, ברור שנינוש 12. בן או בת?: היה כבר 13. חמוד או מתוק?: מתוק 14. קאזה או m.p3?: זה ממש לא השוואהההההה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: אין לי מושג 16. רזה או שמן?: רזה כאילו דה! סתם חח 17. ביה'ס או תיכון? תיכון זה גם סוג של בצפר 18. דליה או נורית? ?? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: יושבים 2. ילד: ילד? 3. ילדה: לא ידעת 4. שולחן: אוכל 5. שיר: לשיר 6. לונה פארק: מפחיד 7. השיר שלנו: נחמד, ולא יותר 8. טלנובלה בע"מ: יותר נחמט מהש"ש 9. מורה: איכס 10. סוף: התחלה 11. התחלה: סוף

Didosh1

New member
עונה

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?:עברית 2. ני יורק או אנגליה?:ניו יורק 3. בן או בת?:בת 4. קורקינט או אופניים?:אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:השיר שלנו!! 6. קולה או מיץ ענבים?:קולה 7. סרט או סידרה?:סידרה 8. icq או מסנג'ר?:מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:בן! 10. מחשב או פאלפון?:מחשב 11. נינט או רוני?:נינט!! 12. בן או בת?:בת(כבר שאלת את זה לא?!) 13. חמוד או מתוק?:מתוק 14. קאזה או m.p3?:mp3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:פורום השיר שלנו 16. רזה או שמן?:רזה 17. ביה'ס או תיכון?:תיכון 18. דליה או נורית?דליה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:שולחן 2. ילד:ילדה 3. ילדה:כסא(?!) 4. שולחן:חתול 5. שיר:כתב 6. לונה פארק:גלגל ענק 7. השיר שלנו:נינט 8. טלנובלה בע"מ:יב"ז 9. מורה:בצפר 10. סוף:התחלה 11. התחלה:סוף

רונוש12

New member
עונהנה!

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?:עברית יותר קל אבל אנגלית במחשבה שנייה נשמע טוב
2. ני יורק או אנגליה?:ניו יורק
3. בן או בת?:בת-המין השולט
4. קורקינט או אופניים?:אופניים.. 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:בארווורררר שטלנובלה בע"מ=הפרי האסור של תפוז
6. קולה או מיץ ענבים?:מיץ ענבים 7. סרט או סידרה?:שניהם 8. icq או מסנג'ר?:מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:בת 10. מחשב או פאלפון?:נראה לי מחשב או שלא יודעת 11. נינט או רוני?:רוני 12. בן או בת?:בת 13. חמוד או מתוק?:מתוק 14. קאזה או m.p3?:אמפי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:טלנובלה בע"ממממממ
16. רזה או שמן?:רזה 17. ביה'ס או תיכון?:לאדעת 18. דליה או נורית?לאדעת מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:נוח 2. ילד:בן 3. ילדה:בת 4. שולחן:השולחן שלי
5. שיר:הפתיח של טב"ע 6. לונה פארק:גלגל ענק 7. השיר שלנו:בעעע אני לא יכולה לחשוב על זה.
8. טלנובלה בע"מ:ה-סדרה
9. מורה:משעממת 10. סוף:התחלה 11. התחלה:סוף היה נחמד לאללה

רונוש12

New member
*יש לי טעות*

הדבר הראשון שעולה לי בראש השיר שלנו:רן דנקר החתיך
טב"ע:אורי אומנותי השקסי שלי

../images/Emo39.gif עונה..

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: אממ.. לאדדעת.. 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק.. 3. בן או בת?: בת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: טב"ע 6. קולה או מיץ ענבים?: מיץ ענבים 7. סרט או סידרה?: סידרה וסרט.. 8. icq או מסנג'ר?: מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת.. 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: רוני 12. בן או בת?: שאלת כבר.. 13. חמוד או מתוק?: מה? 14. קאזה או m.p3?: קאזה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: טב"ע 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: ביה"ס 18. דליה או נורית? מההה?? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: יפה
4. שולחן: אפור
5. שיר: שלנו..
6. לונה פארק: גדול..?=/ 7. השיר שלנו: מיאו????
8. טלנובלה בע"מ: טבע.. כי זה קיצור של טלנובלה בע"מ.. חח 9. מורה: קופה
10. סוף: הדרך
11. התחלה: של משהו אחר..=/

מיקמיק 1

New member
עונה..

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?:עיברית 2. ני יורק או אנגליה?:ניו יורק 3. בן או בת?:בת 4. קורקינט או אופניים?:אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:
השיר שלנו!!שולטט!!
6. קולה או מיץ ענבים?:קולה 7. סרט או סידרה?:סידרה 8. icq או מסנג'ר?:איסיקיו 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:מורה בת 10. מחשב או פאלפון?:שניהם 11. נינט או רוני?:
נינט טייב אני מטורפתת עליה
12. בן או בת?:בת 13. חמוד או מתוק?:חמוד 14. קאזה או m.p3?:אמ פי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:
פורום השיר שלנו!!
16. רזה או שמן?:רזה 17. ביה'ס או תיכון?:תיכון 18. דליה או נורית?אעע? מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:ישיבה 2. ילד:לא יודעת 3. ילדה:חברה 4. שולחן:כתיבה 5. שיר: "הבלדה שלי עלייך, אמצע הלילה בכפר,מול כל העולם! 6. לונה פארק:רכבת הרים 7. השיר שלנו:הסידרה הכיי יפהה ומהמממתת שראיתיי בחיים שלי!!
איןן על השיר שלנו זאת הדרמה הכיי יפה
8. טלנובלה בע"מ:אני לא אוההבת את זה..ואף פעם לא ראיתי 9. מורה:לימודים 10. סוף:סיפור 11. התחלה: התחלה חדשה מהילה!!!

שלייי

1. עיברית או אנגלית?:אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?:אנגליה 3. בן או בת?:בת 4. קורקינט או אופניים?:אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?:eek:ur song! 6. קולה או מיץ ענבים?:ענבים 7. סרט או סידרה?:סידרה 8. icq או מסנג'ר?:מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?:בת 10. מחשב או פאלפון?:מחשב 11. נינט או רוני?:נינט!!!!!!!!!!!!!!!!!1לא אוהבת אותה אבל אם משווים לרוני אז ברור שהיא 12. בן או בת?:כבר שאלת.בת. 13. חמוד או מתוק?:חמוד 14. קאזה או m.p3?:אמ פי 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?:השיר שלנו..הייתי שם שלושה ימים 16. רזה או שמן?:רזה 17. ביה'ס או תיכון?:תיכון!!!!!!!!!!!!!!!!1 18. דליה או נורית מי ומי?! מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא:יושבים 2. ילד:בנים 3. ילדה:בנות 4. שולחן:פוקר 5. שיר:אביב גפן 6. לונה פארק:לינקין פארק 7. השיר שלנו:טוב 8. טלנובלה בע"מ:גרוע 9. מורה:דני האידיוט!!!!!11 10. סוף:בתחלה 11. התחלה:סוף מהילה!!!

Ligeiro

New member
:)

1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: אנגליה 3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אף אחד :S 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סידרה 8. icq או מסנג'ר?: מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: זה לא היה כבר? :S 13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: מה הקשר אחד לשני?
15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: טלנובלה בע"N. כי יש לו מספר מגניב. 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית? נורית מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: שעון 3. ילדה: גלידה 4. שולחן: צמיג 5. שיר: Zombie 6. לונה פארק: גלגל 7. השיר שלנו: נינט 8. טלנובלה בע"מ: יעל בר זוהר 9. מורה: לוח 10. סוף: כובע 11. התחלה: חתולה O_O

Miss N

New member
^^

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית
2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בת 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אף אחד 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט, הכל עדיף על רוני 12. בן או בת?: שאלת כבר
13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: אמפי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: לא מכירה את הפורומים. 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: תיכון 18. דליה או נורית?: נורית מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: ילדה 3. ילדה: חזיר (אלוהים אין לי מושג מאיפה זה צץ) 4. שולחן: כיסא 5. שיר: תווים 6. לונה פארק: רכבת 7. השיר שלנו: שלך 8. טלנובלה בע"מ: השיר שלנו 9. מורה: בית ספר 10. סוף:מלחמה 11. התחלה: סוף

honey pie1

New member
עונהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנננננה

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: אנגליה
3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: השיר שלנו 6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סרט 8. icq או מסנג'ר?: מסן 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: אין לי ממש נסיון עם מורים בנים... 10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: נינט 12. בן או בת?: הפעם אני אבחר בת, כדי שישתווה 13. חמוד או מתוק?: מתוק 14. קאזה או m.p3?: אם פי 3 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: אפחד מהם 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?: בי"ס 18. דליה או נורית ?!?!?! מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: כיסא 2. ילד: מיור של ילד 3. ילדה: ציור של ילדה 4. שולחן: ציור של שולחן 5. שיר: ביטלס 6. לונה פארק: מחר!
7. השיר שלנו: מיקי
8. טלנובלה בע"מ: קייזרמן 9. מורה: בצפר 10. סוף: הדרך 11. התחלה: חדשה מהילה!!!

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעונהנהנה להיילה../images/Emo9.gif

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: עברית!! אנגלית זאת שפה חשה
2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק!! מה הקשר אנגליה?!
3. בן או בת?: בת!!
4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: השיר שלנוווו
6. קולה או מיץ ענבים?: קולה 7. סרט או סידרה?: סידרה 8. icq או מסנג'ר?: מסנג'ר 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: בת!! כמו שושי
10. מחשב או פאלפון?: מחשב 11. נינט או רוני?: רונייי!!!! ונינט
12. בן או בת?: שאלת כבר
13. חמוד או מתוק?: חמוד 14. קאזה או m.p3?: קאזה 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: השיר שלנו 16. רזה או שמן?: רזה 17. ביה'ס או תיכון?:ביה"ס 18. דליה או נורית: אף אחד
מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן כתיבה
2. ילד: שיער קצר
3. ילדה: פאקצה 4. שולחן: כיסא 5. שיר: תו 6. לונה פארק: גלגל ענק 7. השיר שלנו: נינט 8. טלנובלה בע"מ: יעל בר זוהר 9. מורה: שושי 10. סוף: ספר
11. התחלה: התחלה של ספר

עונה..

זה או זה?!?! 1. עיברית או אנגלית?: אנגלית 2. ני יורק או אנגליה?: ניו יורק 3. בן או בת?: בן 4. קורקינט או אופניים?: אופניים 5. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?: אף אחד 6. קולה או מיץ ענבים?: מיץ ענבים 7. סרט או סידרה?: גם וגם..
8. icq או מסנג'ר?: לא זה ולא זה 9. מורה (בן) או מורה (בת)?: מורה בת 10. מחשב או פאלפון?: גם וגם.. 11. נינט או רוני?: אף אחת 12. בן או בת?: כבר אמרתי לכם, בן 13. חמוד או מתוק?: אותו דבר 14. קאזה או m.p3?: 15. פרום השיר שלנו או פורום טלנובלה בע"מ?: הא? 16. רזה או שמן?: גם וגם 17. ביה'ס או תיכון?: אותו דבר 18. דליה או נורית? לא זה ולא זה מה עולה לכם בראש?!?!?!?! (אני אומרת מילה ואתם כותבים מה עולה לכם בראש) 1. כיסא: שולחן 2. ילד: בן 3. ילדה: בת 4. שולחן: אוכל 5. שיר: זמר 6. לונה פארק: רכבת הרים 7. השיר שלנו: שטויות 8. טלנובלה בע"מ: שטויות 9. מורה: מבחן 10. סוף: מוות 11. התחלה: לידה

למעלה