שאלון חגים:

שאלון חגים:

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? איזה חג אתם הכי שונאים? למה? הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? זה או זה: פורים או לג בעומר? פסח או יום העצמאות? חגים או מועדים? יום כיפור או צום 9 בא"ב? שבועות או טו בשבט? ראש השנה או חנוכה? סוכות או חנוכה? לג בעומר או יום העצמאות? פסח או פסחא? מה אתם חושבים על ראש השנה? אוהבים תפוח בדבש? אוכלים ראש של דג? בונים סוכה בסוכות? מקבלים דמי כיס בחנוכה? ריבה\בלי ריבה בסופגניה? שותלים עץ בטו בשבט? מתחפשים בפורים? אוכלים מצות בפסח? עושים סדר? עושים מדורה בלג בעומר? יוצאים ביום בעצמאות? אוהבים את שבועות?

עונה לעצמי ../images/Emo170.gif ../images/Emo97.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים?פורים ולג בעומר איזה חג אתם הכי שונאים?שבועות למה?כי הוא סתם כזה... הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)אממ..יש מצב הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים?יש מצב אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג בסגנון "ליל כל הקדושים"...בעצם בדיוק כמוהו. מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? יום הזכרון לשואה זה או זה: פורים או לג בעומר?2 החגים שאני הכי אוהבת.. פסח או יום העצמאות?יום העצמאות..למרות שבפסח יש חופש חגים או מועדים?חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב?צום 9 באב כי אני אף פעם לא צמה בו.. שבועות או טו בשבט?טו בשבט ראש השנה או חנוכה?חנוכה סוכות או חנוכה?סוכות לג בעומר או יום העצמאות?שנייהם.. פסח או פסחא?פסח מה אתם חושבים על ראש השנה?נחמד..פותח את השנה אוהבים תפוח בדבש?נחמד אוכלים ראש של דג?לאא בונים סוכה בסוכות?כן :) מקבלים דמי כיס בחנוכה?כן:) ריבה\בלי ריבה בסופגניה?עם ריבת חלב זה ה-דבר שותלים עץ בטו בשבט?מהבצפר לפעמים מתחפשים בפורים?ברור!
אוכלים מצות בפסח?כן
עושים סדר?כן עושים מדורה בלג בעומר?כן
יוצאים ביום בעצמאות?כן
אוהבים את שבועות?לא

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

איזה חג אתם הכי אוהבים? חג המולד.
איזה חג אתם הכי שונאים? ט"ו בשבט. כל-כך מיותר. [כמו הרבה חגים אחרים, אבל בהם לפחות יש חופש..] למה?
הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) הייתי מעדיפה את שניהם.
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? כמובן.
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? לא'דעת...
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? חללי צה"ל. אבל.. הממממ... זה לא שאלון על חגים?
זה או זה:
פורים או לג בעומר? פורים.
פסח או יום העצמאות? יום העצמאות.
חגים או מועדים? חגים?
יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור. יש חופש.
שבועות או טו בשבט? שבועות.
ראש השנה או חנוכה? חנוכה. ראש השנה זה טפשי.
סוכות או חנוכה? חנוכה.
לג בעומר או יום העצמאות? הממממ.. זה קשה. שניהם.
פסח או פסחא? פסחא. אני אוהבת לחם...
מה אתם חושבים על ראש השנה? הוא טפשי.
אוהבים תפוח בדבש? אני לא אוכלת דבש...
אוכלים ראש של דג?
בונים סוכה בסוכות? לצערי לא.
[זה היה חלום הילדות שלי..]
מקבלים דמי כיס בחנוכה? שוב, לצערי לא.
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? כמובן שעם ריבה.
שותלים עץ בטו בשבט? לא..
מתחפשים בפורים? כמובן!
אוכלים מצות בפסח? חס וחלילה.
עושים סדר? מדיי פעם..
עושים מדורה בלג בעומר? כמובן.
יוצאים ביום בעצמאות? אכן.
אוהבים את שבועות? אוהבת את יום המים..

במבליק1

New member
תשובות

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? - חנוכה איזה חג אתם הכי שונאים? - פסח למה? - תמיד יש ריבים ובעסה הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) - לא, אני שמחה במה שיש לי הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? - כנ"ל אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? - חג שאוכלים בו מלא ממתקים ושרים מלא... מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? - שואה, סבא ז"ל... זה או זה: פורים או לג בעומר? - שניהם נחמדים פסח או יום העצמאות? - לא אוהבים אף אחד מהם... חגים או מועדים? - חגים, ברור יום כיפור או צום 9 בא"ב? - 9 באב, פחות מבעס שבועות או טו בשבט? - שניהם כיפים ראש השנה או חנוכה? - חנוכה חנוכה חג יפה כל כך סוכות או חנוכה? - חנוכה חנוכה... לג בעומר או יום העצמאות? - ל"ג בעומר, כיף קרטושקה פסח או פסחא? - פסח, נו מה אתם חושבים על ראש השנה? - ציון דרך נחמד, אפשר להחליט החלטות לשנה שאחר כך לא מבצעים... אוהבים תפוח בדבש? - כן, זה אחלה אוכלים ראש של דג? - אני לא אוכלת חיות מתות בונים סוכה בסוכות? - לא, רק בבית של חבר שלי מקבלים דמי כיס בחנוכה? - לצערי כבר לא נותנים לי, אני מרוויחה יותר מהם... ריבה\בלי ריבה בסופגניה? - ברור שעם, ורצוי ריבת חלב שותלים עץ בטו בשבט? - בדרך כלל אני רוצה אבל לא יוצא לי מתחפשים בפורים? - לפעמים, אם כן אז כל שנה לאותו דבר - חתול אוכלים מצות בפסח? - כן, יש ברירה?? עושים סדר? - כן עושים מדורה בלג בעומר? - בדרך כלל לא, דווקא השנה יצא לי יוצאים ביום בעצמאות? - ממש לא! מתחבאה בבית אוהבים את שבועות? -כן!! מלא מאכלי חלב כמו שאני אוהבת

dana re3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים?פורים איזה חג אתם הכי שונאים?ט"ו בשבט למה?כי אין בו חופש חח הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)לא הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים?לא אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו?לא יודעת אבל חג עם חופש ארוךך מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל?לשניהם
זה או זה: פורים או לג בעומר?פורים פסח או יום העצמאות?פסח חגים או מועדים?חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב?יום כיפור שבועות או טו בשבט?שבועות ראש השנה או חנוכה?חנוכה סוכות או חנוכה?סוכות לג בעומר או יום העצמאות?יום העצמאות פסח או פסחא?פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? אוהבים תפוח בדבש?לא אוכלים ראש של דג?לא בונים סוכה בסוכות?כן מקבלים דמי כיס בחנוכה?כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה?בלי שותלים עץ בטו בשבט?לא מתחפשים בפורים?בטח
אוכלים מצות בפסח?כן עושים סדר?בטח עושים מדורה בלג בעומר?לא יוצאים ביום בעצמאות?כןן אוהבים את שבועות?כן

מ א מ י2

New member
עונה :] ../images/Emo219.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים?פסח איזה חג אתם הכי שונאים?טו בשבט למה?כי הוא סתם דפוק,והוא לאילנות! ליחגגו בעצמם! הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) לעולם לא,למרות שבכל זאת הייתי מתנדבת פעם אחת לטוס בזמן הכריסמס! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים?לא..וכמו שאמרתי שבאלה הקודמת! אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו?חג השוקולד!!! מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל?לשואה זה או זה: פורים או לג בעומר?פורים פסח או יום העצמאות?פסח חגים או מועדים?חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב?אף אחד שבועות או טו בשבט?שבועות ראש השנה או חנוכה?חנוכה סוכות או חנוכה?חנוכה לג בעומר או יום העצמאות?יום העצמאות פסח או פסחא?פסח מה אתם חושבים על ראש השנה?שהוא פסדר,חג ראשון בכל זאת. אוהבים תפוח בדבש?כן אוכלים ראש של דג?לא איייככככככ בונים סוכה בסוכות?כן מקבלים דמי כיס בחנוכה?כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה?עם ריבה שותלים עץ בטו בשבט?כן..בבצפר :\ מתחפשים בפורים?כן אוכלים מצות בפסח?כן..לצערי יככ עושים סדר?כן עושים מדורה בלג בעומר?כן יוצאים ביום בעצמאות?כן אוהבים את שבועות?בערך

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo3.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים?פסח,שבועות,פורים,ל"ג בעומר איזה חג אתם הכי שונאים?אמ אין כזה.. למה? הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)כן
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים?כן
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו?אמ לא יודעת..
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל?לשניהם.. זה או זה: פורים או לג בעומר?פורים פסח או יום העצמאות?יום העצמאות חגים או מועדים?אמ.. חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב?יום כיפור שבועות או טו בשבט?שבועות ראש השנה או חנוכה?חנוכה סוכות או חנוכה?חנוכה לג בעומר או יום העצמאות?יום העצמאות פסח או פסחא?פסח מה אתם חושבים על ראש השנה?חג נחמד
אוהבים תפוח בדבש?כן אוכלים ראש של דג?איכ. לא=X בונים סוכה בסוכות?כן מקבלים דמי כיס בחנוכה?כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה?עם ריבה
שותלים עץ בטו בשבט?לאXP מתחפשים בפורים?כן אוכלים מצות בפסח?אמ לא.. שונאת מצות.. אם כבר עם חרוסת או משו כזה..
עושים סדר?כן עושים מדורה בלג בעומר?ברור יוצאים ביום בעצמאות?כן אוהבים את שבועות?מאוד

shiran004

New member
עונה../images/Emo9.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח איזה חג אתם הכי שונאים? כיפור למה? צמים. הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) לא! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא! אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג השוקולד, לא ברור מה יש בו? [עזבו חלום ילדות] מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות? פסח [חופש ארוך] חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? צום 9 בא"ב שבועות או טו בשבט? שבועות ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? עצמאות פסח או פסחא? פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? אחלה חג[?] אוהבים תפוח בדבש? יאפ אוכלים ראש של דג? כן בונים סוכה בסוכות? לא מקבלים דמי כיס בחנוכה? כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בלי שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? ברור אוכלים מצות בפסח? כן עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? יאפ יוצאים ביום בעצמאות? ברור.. אוהבים את שבועות? כן

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שאלות:
איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה
איזה חג אתם הכי שונאים? פסח
למה? כי אני לא אוהבת לאכול שם כמעט כלום!
הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) נופפ
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? כן
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? ממ לא יודעתת
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? לשניהם אני מאוד מתחברת
זה או זה:
פורים או לג בעומר? שניהםם
פסח או יום העצמאות? יום העצמאות
חגים או מועדים? חגים
יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור
שבועות או טו בשבט? שבועות
ראש השנה או חנוכה? חנוכה
סוכות או חנוכה? חנוכה
לג בעומר או יום העצמאות? ל"ג בעומר
פסח או פסחא? פסח
מה אתם חושבים על ראש השנה? שתפוח ודבש זה לא טעים!
אוהבים תפוח בדבש? לאאא
אוכלים ראש של דג? לאא
בונים סוכה בסוכות? לא
מקבלים דמי כיס בחנוכה? כןן
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם ריבההה
שותלים עץ בטו בשבט? יאפפ
מתחפשים בפורים? יאס
אוכלים מצות בפסח? כן
עושים סדר? כן
עושים מדורה בלג בעומר? ברור
יוצאים ביום בעצמאות? אה-הא
אוהבים את שבועות? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

S412

New member
עונה ../images/Emo103.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? החופש הגדול, חנוכה ושבועות. איזה חג אתם הכי שונאים? -נמנעת- למה? כי לא נראלי שיש חג שאין בו חופש.. הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) כן! כי זה כ"כ דפוק להתחפש. |שוטר| הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא. אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? החופש הכפול? למען האחווה והשלום. לומדים בו, אבל בכיף, בשירה וריקודים. מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? יום השואה. זה או זה: פורים או לג בעומר? לג בעומר. פסח או יום העצמאות? פ ס ח חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? 9 באב שבועות או טו בשבט? שבועות ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות פסח או פסחא? פסח.. מה אתם חושבים על ראש השנה? תחילת שנה חדשה, לא משהו מיוחד. החופש הראשון של השנה P: אוהבים תפוח בדבש? כן :\ אוכלים ראש של דג? לא.
בונים סוכה בסוכות? לא... מקבלים דמי כיס בחנוכה? כן.
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם!!1 שותלים עץ בטו בשבט? לא. מתחפשים בפורים? תלוי במצברוח, כנראה שלא. אוכלים מצות בפסח? רק אם אין יותר *כלום* לאכול ואני ממש רעבה. עושים סדר? לא. >< עושים מדורה בלג בעומר? בד"F כן. אם יש עם מי לעשות. יוצאים ביום בעצמאות? תלוי. אוהבים את שבועות? כן. סוף סוף חופש שוב. ^^

talush2005

New member
עונה גם

איזה חג אתם הכי אוהבים?פורים איזה חג אתם הכי שונאים? שבועות למה? אני לא ממש אוהבת מאכלי גבינה הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)לא הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא! אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג שמותר למשך יום או יומיים לאכול רק שוקולד ומאכלי שוקולוד למיניהם :p מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל?לשניהם לא יודעת! זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות?פסח חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור שבועות או טו בשבט?טו בשבט ראש השנה או חנוכה?חנוכה סוכות או חנוכה?חנוכה לג בעומר או יום העצמאות?לג בעומר פסח או פסחא?פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? אחלה חג אוהבים תפוח בדבש?תפוח כן דבש לא ממש אבל אני אוכלת קצת בראש השנה אוכלים ראש של דג?לא בונים סוכה בסוכות? לא =/ מקבלים דמי כיס בחנוכה?כן! ריבה\בלי ריבה בסופגניה?בלי! (עם שוקולד עדיף) שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? כן אוכלים מצות בפסח?כן עושים סדר?כן עושים מדורה בלג בעומר? בדרך כלל כן יוצאים ביום בעצמאות? בטח! אוהבים את שבועות? לא ממש =/

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה ופסח איזה חג אתם הכי שונאים? שבועות וט"ו בשבט למה? כי הם סתם כאלה... הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) לא! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא אם הייתם יכולים להמציא חג, איזה חג זה היה ומה היה בו? מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? כן זה או זה: פורים או לג בעומר? ל"ג בעומר פסח או יום העצמאות? פסח חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? 9 באב שבועות או טו בשבט? לא יודעת ראש השנה או חנוכה? חנוכה
סוכות או חנוכה? סוכות לג בעומר או יום העצמאות? שניהם
פסח או פסחא? פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? חביב אוהבים תפוח בדבש? כן אוכלים ראש של דג? לא בונים סוכה בסוכות? לפעמים מקבלים דמי כיס בחנוכה? כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? כן אוכלים מצות בפסח? כן עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? בד"כ כן יוצאים ביום בעצמאות? כן אוהבים את שבועות? די

:]

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? ל"ג בעומר יום העצמאות פסח וחנוכה חח כמעט הכל איזה חג אתם הכי שונאים? ראש השנה למה? כי הוא ארוך מעצבן ואי אפשר לעשות כלום הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) בחיים לא הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? אין מצצבבב אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג החופש... חודש ככה בלי לימודים, סתם כי מתחשק לנו
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? חללי מערכות ישראל.. זה או זה: פורים או לג בעומר? ל"ג בעומר פסח או יום העצמאות? אמממ.... יום העצמאות נראלי... פסח.. לאדעתתתת חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? 9 באב.. (לא צריך גרשיים זה לא ראשי תיבות של כלום, זה שם של חודש) שבועות או טו בשבט? ט"ו בשבט (פה צריך!...) ראש השנה או חנוכה? חנוכההה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? יאוו השאלה הכי קשה עד עכשיו חחח.. אממממ אין לי מושגג!... פסח או פסחא? הא?.. מה אתם חושבים על ראש השנה? לא אוהבת אוהבים תפוח בדבש? כעעע אוכלים ראש של דג? לאאאאא בונים סוכה בסוכות? בה=רור מקבלים דמי כיס בחנוכה? ברור
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בלייי שותלים עץ בטו בשבט? לא חח מתחפשים בפורים? בטח אוכלים מצות בפסח? איככסס לא.. שונאת עושים סדר? ברור נו מה עושים מדורה בלג בעומר? אממ בערך מדורה, אבל יוצאת עד הבוקר ברור! יוצאים ביום בעצמאות? בה=רוווררררר!!!!! אוהבים את שבועות? לא ממש, הוא בסדר

noa elisha

New member
עונהה

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? ל"ג בעומר, ופורים!! איזה חג אתם הכי שונאים? ראש השנה למה? הוא מעצבן כזה... הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) בארורר!! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? כןן אני שונאת את פסח אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג הבריכה והקניון- הוא שבועיים, וכל יום יש כניסה חינם לבריכה, ובקניון נותנים לך 1000 שקל (כל יום) לקנות מה שאתה רוצה!! מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? שניהם זה או זה: פורים או לג בעומר? ל"ג בעומרר פסח או יום העצמאות? ברור שיום העצמאות חגים או מועדים? מה ההבדל...? יום כיפור או צום 9 בא"ב? 9 באב שבועות או טו בשבט? טו בשבט ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? ל"D בעומר פסח או פסחא? פסחא מה אתם חושבים על ראש השנה? חג חראא =\\ אוהבים תפוח בדבש? נחמדד אוכלים ראש של דג? לאא בונים סוכה בסוכות? לא מקבלים דמי כיס בחנוכה? כןןן =]] והרבה =] ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בליי שותלים עץ בטו בשבט? אני הולכת לנטיעות מתחפשים בפורים? כן אוכלים מצות בפסח? יש ברירהה?! עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? בארוררר יוצאים ביום בעצמאות? בארורר אוהבים את שבועות? נאהה...

טלינקה5

New member
אני

איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה איזה חג אתם הכי שונאים? פורים (!) למה? ככה הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) כן!!! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא נראה לי אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? לא יודעת! מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? נראה לי יותר ליום הזכרון לשואה זה או זה: פורים או לג בעומר? ל"ג
פסח או יום העצמאות? פסח חגים או מועדים? יום כיפור או צום 9 בא"ב? צום 9 באב כי אז לא מכריחים אותי לצום
שבועות או טו בשבט? לא זה ולא זה... ראש השנה או חנוכה? חנוכה!!!
סוכות או חנוכה? חנוכה!!!!!
לג בעומר או יום העצמאות? מממ שניהם פסח או פסחא? לא מכירה את פסחא מה אתם חושבים על ראש השנה? חמוד אוהבים תפוח בדבש? לא אוכלים ראש של דג? לא בונים סוכה בסוכות? כן מקבלים דמי כיס בחנוכה? חח כן
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בלי!!! שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? לא
אוכלים מצות בפסח? כן עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? לא
יוצאים ביום בעצמאות? לא
אוהבים את שבועות? ככה...

© h i l a ©

New member
עונה

שאלות: איזה חג אתם הכי אוהבים? שבועותתת איזה חג אתם הכי שונאים? אממ.. זה לא חג אבל שיהיה, יום כיפור למה? כי זה כזה מעצבן.. הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) יש מצב הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא יודעת, אולי... אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג שאסור לבנים להסתפר, והם צריכים לגדל שיער במשך שנתיים!!! נו להשביע אותם איך שהוא :S מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? שאלה קשה, מצד אחד שני הסבים שלי היו ניצולי שואה והם נפטרו עוד לפני שמולדתי אז אני לא הכי שמעתי את הסיפור במלואו, ומצד שני חללי מערכות ישראל זה בכללי כל מי שהקריב את חייו למען ישראל, אז אני די מתחברת לשניהם באותה מידה... זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות? פסח בגלל החופש XD חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? צום 9 בא"ב שבועות או טו בשבט? שבועותתת ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? שניהם לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות פסח או פסחא? שניהם חחח מה אתם חושבים על ראש השנה? שזה חג דבילי שאני תמיד צריכה להזכיר לעצמי לשלוח ברכות.. אוהבים תפוח בדבש? כן אוכלים ראש של דג? לא בונים סוכה בסוכות? השנה לא בנינו XD מקבלים דמי כיס בחנוכה? לא ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בלי שותלים עץ בטו בשבט?לא חח מתחפשים בפורים? לא אוכלים מצות בפסח? חצי חצי עושים סדר? ברור עושים מדורה בלג בעומר? כן יוצאים ביום בעצמאות? כן אוהבים את שבועות? בטחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!11111

TALLLLi

New member
עונההההההה

איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח... איזה חג אתם הכי שונאים? פורים... למה? אין מספיק חופש!! הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) מממ... יהודי!נשאר יהודי! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? סתכלו בתשובה למעלה.. אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? ר-ק ח-ו-פ-ש! מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? כן... זה העם שלנו!! זה או זה: פורים או לג בעומר? ל"ג בעומר... פסח או יום העצמאות? יום העצמאות! חגים או מועדים? חגים.. יום כיפור או צום 9 בא"ב? אף אחד מהם.. שבועות או טו בשבט?שבועות.. ראש השנה או חנוכה? חנוכה.. סוכות או חנוכה?סוכות! לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות! פסח או פסחא? פסח! מה אתם חושבים על ראש השנה? מתחיל בי"ס... :( אוהבים תפוח בדבש? כן..:) אוכלים ראש של דג? לא!! בונים סוכה בסוכות? יאפ! מקבלים דמי כיס בחנוכה? ברור! ריבה\בלי ריבה בסופגניה? בלי!! שותלים עץ בטו בשבט? לא..עברתי את הגן.. מתחפשים בפורים? כן...!! אוכלים מצות בפסח? כן!! עושים סדר? כן!! עושים מדורה בלג בעומר? ברור! יוצאים ביום בעצמאות? ברורררררררררר אוהבים את שבועות? כן!!

פרח75

New member
עונה

איזה חג אתם הכי אוהבים? שבועות איזה חג אתם הכי שונאים? פסח למה? שונאת מצות ואוכל של פסח הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) כן הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? כן אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? המון חופש מהעבודה מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? גם וגם לצערי זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות?יום העצמאות חגים או מועדים? ??? יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור שבועות או טו בשבט? שבועות ראש השנה או חנוכה? ראש השנה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות פסח או פסחא? פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? חג נחמד, התחלות חדשות אוהבים תפוח בדבש? מאד אוכלים ראש של דג? לא בונים סוכה בסוכות? לא מקבלים דמי כיס בחנוכה? מממ... בגיל 30 כבר לא מקבלים דמי כיס ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? לא אוכלים מצות בפסח? לא עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? כן יוצאים ביום בעצמאות? כן אוהבים את שבועות? כן

למעלה