שאלון חבר'ס

aloudy

New member
yes yes yes

sapir aloud555

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo3.gif

.מה המאכל האהוב עלייך? תפו"א
2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת? ליודעת.. 3.מה המאכל השנוא עלייך? ממ יש הרבה 4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה? לוזוכרת 5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר? ג'וק! חרגול! נחש! 6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם? לאאאאאא 7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני)? טריפולטאי :D 8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה? לוידעת 9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי) ממ..לא טעמתי.. 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך?
לוידעת.. קליק? 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב? לא 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה? המ, סלט
היה מלפני ליודעת כמה זמן.. 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת?
לויודעת [ואו כמה פעמים אמרתי תמילה] 14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה? תפו"א! 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב? רגילה.. 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב? גבינה! 17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות? המ..כן
18.מה הירק האהוב עלייך? גמבה 19.מה הירק הכי שנוא עלייך? פלפל 20.מה הפרי האהוב עלייך? ליודעת 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה? מים.. 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב? ענביםםםם 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום? לא 24.אתה שותה אלכוהול? לא 25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא שתיתי!! 26.מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול? קשה לקלוט? 27.מה הממתק האהוב עלייך? כולם!
28.מה החטיף האהוב עלייך? כולם! 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב? המ כמעט כולם.. 31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע? בשניהם 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט? מאסט 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב? קוקטייל 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל) כה מה אתם מעדיפים 35.שווארמה או פלאפל? שווארמה 36.חומוס או טחינה? חומוס 37.שתייה רגילה או דיאט? רגילה 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור? מטוגן 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? שניהםם 40.ביסלי גריל או ברביקיו? ברבקיו 41.סלט פירות או סלט ירקות? ממ שניהם, אבל פירות יותר
42.ספרייט או פאנטה? פאנטה 43.ארטיק או קרטיב? ארטיק 44.ארטיק או גלידה? שניהם 45.בירה שחורה או לבנה? לבנה 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים? כל עוד טעים לי, למה משנה לי כמה אוזים יש שם... 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב חלב 48.שוקולד חום או שוקולד לבן לבן 49.תפוח ירוק צהוב או אדום ליודעת 50.פלפל אדום ירוק או צהוב כלום! 51.פלפל או גמבה גמבה 52.תפוח אדמה או בטטה תפוח אדמה 53.קפה שחור או נס קפה נס 54.פיצה או המבורגר שניהם.. האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק לא 56.אכלת משהו חריף לא 57.אכלת משהו מתוק כה 58.אכלת איזשהו חטיף לא 59.אכלת סוכריה על מקל לא 60.לעסת מסטיק לא 61.שתית אלכוהול לא 62.בישלת משהו כה 63.הוספת מלח לאוכל לא 64.הוספת קרח לשתייה לא 65.חיממת משהו במיקרו כה 66.אכלת משהו כחול לר 67.שתית משהו ישר מהבקבוק כה 68.קנית משהו לאכול לא 69.הרתחת מים לא 70.הכנת אוכל למישהו אחר לא 71. צחצחת שיניים לא...

יונית21

New member
שלי...

35.שווארמה או פלאפל:פלאפל 36.חומוס או טחינה:חומוס 37.שתייה רגילה או דיאט:לא משנה... 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור:מטוגן 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי:פירה 40.ביסלי גריל או ברביקיו:ברביקיו 41.סלט פירות או סלט ירקות:פירות 42.ספרייט או פאנטה:ספרייט 43.ארטיק או קרטיב:ארטיק 44.ארטיק או גלידה:ארטיק 45.בירה שחורה או לבנה:לבנה 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים: 5% 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב:חלב 48.שוקולד חום או שוקולד לבן:לבן 49.תפוח ירוק צהוב או אדום:ירוק 50.פלפל אדום ירוק או צהוב:כלום... 51.פלפל או גמבה:כלום... 52.תפוח אדמה או בטטה:תפו"א 53.קפה שחור או נס קפה:נס 54.פיצה או המבורגר:כלום האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק:לא 56.אכלת משהו חריף:כן 57.אכלת משהו מתוק:כן 58.אכלת איזשהו חטיף:לא 59.אכלת סוכריה על מקל:לא 60.לעסת מסטיק:לא 61.שתית אלכוהול:לא 62.בישלת משהו:לא 63.הוספת מלח לאוכל:לא 64.הוספת קרח לשתייה:לא 65.חיממת משהו במיקרו:לא 66.אכלת משהו כחול:לא 67.שתית משהו ישר מהבקבוק:כן 68.קנית משהו לאכול:לא 69.הרתחת מים:לא 70.הכנת אוכל למישהו אחר:לא 71. צחצחת שיניים:כן

atomic liZ

New member
שלייייייייייייייייייי

1.מה המאכל האהוב עלייך- פיצה וצ'יפס 2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת- אין 3.מה המאכל השנוא עלייך- בשר 4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת? אם כן, מהו היה- דני 5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר-חרקים וזחלים 6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם- לא 7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני) תלוי 8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה גלידה ענקית בקפולסקי 9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי)- איטלקי 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך- אין 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב- לא 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה- לחם עם גבינה ועגבניה עכשיו בבוקר 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת- אין 14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה- צ'יפס 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב- לבנה 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב- שוקולד או עם קרם, קצפת 17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות- לא 18.מה הירק האהוב עלייך- עגבניה 19.מה הירק הכי שנוא עלייך- ברוקולי 20.מה הפרי האהוב עלייך- תות 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה- פטל 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב- תות בננה, מנגו, קולה 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום- לא 24.אתה שותה אלכוהול- לא 25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול- אני לא שותה 26. מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול- אני לא שתיתי 27.מה הממתק האהוב עלייך- סוכריה על מקל 28.מה החטיף האהוב עלייך- במבה 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב- מריר 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב- מוקה ושוקולד 31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע- גם וגם 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט- אורביט 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב- מנטה 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל)- לא 35.שווארמה או פלאפל- פלאפל 36.חומוס או טחינה- חומוס 37.שתייה רגילה או דיאט- רגילה 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור- שניהם 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי- אפוי 40.ביסלי גריל או ברביקיו- גריל 41.סלט פירות או סלט ירקות- שניהם 42.ספרייט או פאנטה- פאנטה 43.ארטיק או קרטיב- שניהם 44.ארטיק או גלידה- גלידה 45.בירה שחורה או לבנה- אף אחד 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים- 5 אחוזים 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב- מריר 48.שוקולד חום או שוקולד לבן- חום 49.תפוח ירוק צהוב או אדום- צהוב ואדום 50.פלפל אדום ירוק או צהוב- אדום וצהוב 51.פלפל אוגמבה- גמבה 52.תפוח אדמה או בטטה- תפוח אדמה 53.קפה שחור או נס קפה- אף אחד 54.פיצה או המבורגר- פיצה 55.שתית מילקשיק- לא 56.אכלת משהו חריף- לא 57.אכלת משהו מתוק- כן 58.אכלת איזשהו חטיף- לא 59.אכלת סוכריה על מקל- לא 60.לעסת מסטיק- לא 61.שתית אלכוהול- לא 62.בישלת משהו- לא 63.הוספת מלח לאוכל- כן 64.הוספת קרח לשתייה- כן 65.חיממת משהו במיקרו- לא 66.אכלת משהו כחול- לא 67.שתית משהו ישר מהבקבוק- כן 68.קנית משהו לאכול- לא 69.הרתחת מים- כן 70.הכנת אוכל למישהו אחר- כן 71.צחצחת שיניים- כן

JustEden

New member
עונה על השאלון....

1.מה המאכל האהוב עלייך: ספגטי בולונז. 2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת: אני לא בדיור יודעת מה זה... אבא שלי פעם הכין לי איזה סלט שהיו שם כל מיני דברים כאלו שקוראים להם נבטים... קיצר, לא אכלתי את זה בסוף, הרגשתי כמו איזה צב.... 3.מה המאכל השנוא עלייך: ביצה. 4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה? אממ... אולי חלב אם? זה כזה הדבר הראשון שתינוק אוכל.... 5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר? יש המוןןןןן 6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם? לא.... איכססססססס 7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני)? מרוקאי. 8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה? לא י'דעת.... 9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי)? ארגנטינאי ואיטלקי. 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך? אין לי מושג. 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב? לא. 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה? היום עדיין לא אכלתי כלום... אין לי ממש תיאבון. 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת? ביצה. 14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה? ספגטי בולונז, למרות שאני די בטוחה שאחרי כמה זמן ימאס לי. 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב? לא אוהבת גבינות. 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב? שוקולדדדדדדדדדדדדד 17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות? כן. 18.מה הירק האהוב עלייך? תפוח אדמה. 19.מה הירק הכי שנוא עלייך? שום. 20.מה הפרי האהוב עלייך? אבטיח. 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה? קולה. 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב? קולה. 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום? לא. 24.אתה שותה אלכוהול? לא ממש. 25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בבר מצווה של בן דוד שלי... בחודש מרץ. 26.מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול? בברית של בן דוד שלי, לפני 7 שנים בערך (אני יודעת שהייתי אנדר-אייג'). 27.מה הממתק האהוב עלייך? שוקולד. 28.מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס. 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב? כיף-כיף. 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד ו-וניל. 31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע? בכוס. 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט? אורביט. 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב? מנטה עדין. 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל)? כן. מה אתם מעדיפים 35.שווארמה או פלאפל? שווארמה. 36.חומוס או טחינה? לא אוהבת אף אחד מהם. 37.שתייה רגילה או דיאט? שתייה רגילה. 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור? מטוגן. 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? פירה. 40.ביסלי גריל או ברביקיו? גריל. 41.סלט פירות או סלט ירקות? סלט ירקות. 42.ספרייט או פאנטה? פאנטה. 43.ארטיק או קרטיב? קרטיב. 44.ארטיק או גלידה? ארטיק. 45.בירה שחורה או לבנה? אף אחד. 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים? לא אוכלת גבינות. 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב? שניהם, אבל יותר שוקולד חלב. 48.שוקולד חום או שוקולד לבן? חום. 49.תפוח ירוק צהוב או אדום? אדום. 50.פלפל אדום ירוק או צהוב? אף אחד. 51.פלפל או גמבה? אף אחד. 52.תפוח אדמה או בטטה? תפו"א. 53.קפה שחור או נס קפה? נס קפה. 54.פיצה או המבורגר? פיצה. האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק? לא. 56.אכלת משהו חריף? כן. 57.אכלת משהו מתוק? כן. 58.אכלת איזשהו חטיף? כן. 59.אכלת סוכריה על מקל? לא. 60.לעסת מסטיק? לא. 61.שתית אלכוהול? לא. 62.בישלת משהו? כן. 63.הוספת מלח לאוכל? לא. 64.הוספת קרח לשתייה? לא. 65.חיממת משהו במיקרו? לא. 66.אכלת משהו כחול? לא. 67.שתית משהו ישר מהבקבוק? כן. 68.קנית משהו לאכול? לא. 69.הרתחת מים? כן. 70.הכנת אוכל למישהו אחר? כן. 71. צחצחת שיניים? כן.

little bry

New member
אניייייייי ../images/Emo9.gif

מה המאכל האהוב עלייך: אמממממ פתיתים עם שניצל תירס 2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת: פעם דודה שלי הכינה מין משו מגעיל כזה חחחחחחח זה היה נראה טעים, אבל זה לא
3.מה המאכל השנוא עלייך: בשר, דגים, עוף וכו'
4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה: הראשון? פאק מאיפה לי? אולי גרבר
5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר: דגים וכל שאר החרא משאלה 3 6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם: איווווו לאאאאאאאאאאאאאאאא 7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני):אבא שלי בולגרי, אז הוא תמיד מכין כלמיני דברים טעימים כאלה
8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה: ממממ בשרי
גאדד הם יקרים אחושילינג
9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי): סיני 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך: וואיי אנא ערף? 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:לאא 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה: אמא הכינה לי חביתה
לפני איזה שעה 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת: חחחחחחחחחח כשהייתי בפריז אכלנו במלון גבינה מסריחה בטירוף
14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה: פתיתים
חחחחח 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב: קוטג' 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב: שוקולדדד רולז!
17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות: יאפפפפ טטטטחחחח 18.מה הירק האהוב עלייך: עגבניה
19.מה הירק הכי שנוא עלייך: גמבה פיכססס 20.מה הפרי האהוב עלייך: תפוח חחחח וענבים 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה: ספרייט וקולה 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב: " 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום: חחחחח not! 24.אתה שותה אלכוהול: תלוי
25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול: חודש 26.מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול: לזוכרת 27.מה הממתק האהוב עלייך: סוכיות על מקל
28.מה החטיף האהוב עלייך: ביסלי 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב: פרה 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב: וניל ושוקולד רולז!
31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע: כוס 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט: לא משנה 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב: דובדבן 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל) יאפפ למה לא? מה אתם מעדיפים 35.שווארמה או פלאפל: פלאפל *בעעע אני צמחונית!!* 36.חומוס או טחינה: חומוס 37.שתייה רגילה או דיאט: לא משנה גם ככה אני לא מבדילה 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור: מטוגן 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי: חחחחחחחחח בתוך פירה 40.ביסלי גריל או ברביקיו: אפחד
41.סלט פירות או סלט ירקות: ירקות 42.ספרייט או פאנטהספרייט רולז! 43.ארטיק או קרטיב: חחחחחחחח מה ההבדל? 44.ארטיק או גלידה: גלידה 45.בירה שחורה או לבנה: שחורה 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים: 9% 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב: חלב 48.שוקולד חום או שוקולד לבן: לבן 49.תפוח ירוק צהוב או אדום: אדום 50.פלפל אדום ירוק או צהוב: אפחד!! פיכס פיפל 51.פלפל או גמבה: אפחד בעעעע 52.תפוח אדמה או בטטה: תפוח אדמה 53.קפה שחור או נס קפה: נס 54.פיצה או המבורגר: פיצההה!
האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק: לאא *עכשיו מתחשק לי גררר
* 56.אכלת משהו חריף: חחחח לא שזכור 57.אכלת משהו מתוק: יאפפפפ 58.אכלת איזשהו חטיף: כהה 59.אכלת סוכריה על מקל: היום בבוקר!
60.לעסת מסטיק: אממממ עכשיו 61.שתית אלכוהול: לא היום 62.בישלת משהו: חחחחח יא רייט 63.הוספת מלח לאוכל: יאפ 64.הוספת קרח לשתייה: נופ 65.חיממת משהו במיקרו: נופ 66.אכלת משהו כחול:אמממממ נופ
67.שתית משהו ישר מהבקבוק: יאפפפפ 68.קנית משהו לאכול: נופ 69.הרתחת מים: כן 70.הכנת אוכל למישהו אחר: לא 71. צחצחת שיניים: כן

RockGirlAloud

New member
../images/Emo175.gif שלי

.מה המאכל האהוב עלייך יש הרבה 2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת לא יודעת.. 3.מה המאכל השנוא עלייך גם הרבה 4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה לא זוכרת חלב? 5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר גוק
6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם לא
7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני) לא יודעת.. 8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה במסעדה עם המשפחה, אני לא ממש זוכרת.. 9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי) לא טעמתי אף אחד מבינהם.... 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך לא יודעת.. 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב לא 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה לפני כמה זמן אכלתי וופל, עם תה....זה חשוב? 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת דג.. 14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה לא יודעת אולי איזה חטיף שוקולד.. 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב לא אוהבת גבינות כל כך.. 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב לא משהנ מה, שיהיה בה קצפת! 17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות כן 18.מה הירק האהוב עלייך כולם. אני חושבת.. 19.מה הירק הכי שנוא עלייך לא יודעת 20.מה הפרי האהוב עלייך תפוח 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה מים פטל ותה 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב קולה 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום לא 24.אתה שותה אלכוהול לא 25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול לא שותה 26.מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול לא שתיתי 27.מה הממתק האהוב עלייך יש הרבה 28.מה החטיף האהוב עלייך גם. 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב פרה 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב תות ובננה? 31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע בשניהם בד"כ בכוס 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט שניהם. 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב לימון 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל) כן והרבה.. מה אתם מעדיפים 35.שווארמה או פלאפל שניהם 36.חומוס או טחינה אף אחד 37.שתייה רגילה או דיאט שניהם 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור מטוגן 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי שניהם 40.ביסלי גריל או ברביקיו שניהם 41.סלט פירות או סלט ירקות ירקות 42.ספרייט או פאנטה פאנטה 43.ארטיק או קרטיב קרטיב 44.ארטיק או גלידה שניהם 45.בירה שחורה או לבנה אף אחד 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים 5 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב חלב 48.שוקולד חום או שוקולד לבן שניהם 49.תפוח ירוק צהוב או אדום ירוק 50.פלפל אדום ירוק או צהוב אף אחד 51.פלפל או גמבה גמבה 52.תפוח אדמה או בטטה תפו"א 53.קפה שחור או נס קפה נס 54.פיצה או המבורגר המבורגר האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק לא 56.אכלת משהו חריף לא 57.אכלת משהו מתוק כן 58.אכלת איזשהו חטיף לא 59.אכלת סוכריה על מקל לא 60.לעסת מסטיק לא 61.שתית אלכוהול לא 62.בישלת משהו לא 63.הוספת מלח לאוכל לא 64.הוספת קרח לשתייה לא 65.חיממת משהו במיקרו לא 66.אכלת משהו כחול לא 67.שתית משהו ישר מהבקבוק לא 68.קנית משהו לאכול לא 69.הרתחת מים כן 70.הכנת אוכל למישהו אחר כן 71. צחצחת שיניים כן

למעלה