אניייייייי ../images/Emo9.gif
מה המאכל האהוב עלייך: אמממממ פתיתים עם שניצל תירס 2.מה המאכל הכי מוזר שאכלת: פעם דודה שלי הכינה מין משו מגעיל כזה חחחחחחח זה היה נראה טעים, אבל זה לא
3.מה המאכל השנוא עלייך: בשר, דגים, עוף וכו'
4.האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה: הראשון? פאק מאיפה לי? אולי גרבר
5.איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר: דגים וכל שאר החרא משאלה 3 6.איי פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם: איווווו לאאאאאאאאאאאאאאאא 7.מאכלים של איזה עדה אתה הכי אוהב(עיראקי,טריפולטאי,מרוקאי,פולני):אבא שלי בולגרי, אז הוא תמיד מכין כלמיני דברים טעימים כאלה
8.מה המנה הכי יקרה שיצא לך לאכול? איפה: ממממ בשרי
גאדד הם יקרים אחושילינג
9.מאכלים של איזה לאום אתה הכי אוהב (סיני,תאילנדי,ארגנטינאי,איטלקי): סיני 10.איזה מאכל אתה רוצה לאכול ועדיין לא יצא לך: וואיי אנא ערף? 11.יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:לאא 12.מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? מתי זה היה: אמא הכינה לי חביתה
לפני איזה שעה 13.מה הדבר הכי מסריח שאכלת: חחחחחחחחחח כשהייתי בפריז אכלנו במלון גבינה מסריחה בטירוף
14.אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה: פתיתים
חחחחח 15.איזו גבינה אתה הכי אוהב: קוטג' 16.איזו עוגה אתה הכי אוהב: שוקולדדד רולז!
17.האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות: יאפפפפ טטטטחחחח 18.מה הירק האהוב עלייך: עגבניה
19.מה הירק הכי שנוא עלייך: גמבה פיכססס 20.מה הפרי האהוב עלייך: תפוח חחחח וענבים 21.מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה: ספרייט וקולה 22.מה המשקה שאתה הכי אוהב: " 23.אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום: חחחחח not! 24.אתה שותה אלכוהול: תלוי
25.מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול: חודש 26.מתי פעם ראשונה שתית אלכוהול: לזוכרת 27.מה הממתק האהוב עלייך: סוכיות על מקל
28.מה החטיף האהוב עלייך: ביסלי 29.איזה שוקולד אתה הכי אוהב: פרה 30.אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב: וניל ושוקולד רולז!
31.אתה אכול גלידה בכוס או בגביע: כוס 32.איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט: לא משנה 33.איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב: דובדבן 34.האם אתה עושה שילובים של מסטיקים(תות עם בננה למשל) יאפפ למה לא? מה אתם מעדיפים 35.שווארמה או פלאפל: פלאפל *בעעע אני צמחונית!!* 36.חומוס או טחינה: חומוס 37.שתייה רגילה או דיאט: לא משנה גם ככה אני לא מבדילה 38.צ'יפס-מטוגן או בתנור: מטוגן 39.תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי: חחחחחחחחח בתוך פירה 40.ביסלי גריל או ברביקיו: אפחד
41.סלט פירות או סלט ירקות: ירקות 42.ספרייט או פאנטהספרייט רולז! 43.ארטיק או קרטיב: חחחחחחחח מה ההבדל? 44.ארטיק או גלידה: גלידה 45.בירה שחורה או לבנה: שחורה 46.גבינה 3, 5 או 9 אחוזים: 9% 47.שוקולד מריר או שוקולד חלב: חלב 48.שוקולד חום או שוקולד לבן: לבן 49.תפוח ירוק צהוב או אדום: אדום 50.פלפל אדום ירוק או צהוב: אפחד!! פיכס פיפל 51.פלפל או גמבה: אפחד בעעעע 52.תפוח אדמה או בטטה: תפוח אדמה 53.קפה שחור או נס קפה: נס 54.פיצה או המבורגר: פיצההה!
האם ב-24 שעות האחרונות... 55.שתית מילקשיק: לאא *עכשיו מתחשק לי גררר
* 56.אכלת משהו חריף: חחחח לא שזכור 57.אכלת משהו מתוק: יאפפפפ 58.אכלת איזשהו חטיף: כהה 59.אכלת סוכריה על מקל: היום בבוקר!
60.לעסת מסטיק: אממממ עכשיו 61.שתית אלכוהול: לא היום 62.בישלת משהו: חחחחח יא רייט 63.הוספת מלח לאוכל: יאפ 64.הוספת קרח לשתייה: נופ 65.חיממת משהו במיקרו: נופ 66.אכלת משהו כחול:אמממממ נופ
67.שתית משהו ישר מהבקבוק: יאפפפפ 68.קנית משהו לאכול: נופ 69.הרתחת מים: כן 70.הכנת אוכל למישהו אחר: לא 71. צחצחת שיניים: כן