שאלון חביב +

Lordonya

New member
שאלון חביב +

שם מלא – תאריך לידה- ת.ז- תיאור פיזי- חיה נערצת- ספרים- טי וי – סוג הומור- תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- סגנון מוזיקלי- שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- אוכל- עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה-

LoOoOoOoOoK

New member
ראשונה!

שם מלא – נגה בליבי תאריך לידה-5.9.90 ת.ז- מאיהפ לי?! תיאור פיזי- שיער חלק, חום. עיניים חומות. מבנה גוף צר. 1.63. 44 חיה נערצת- כלב ספרים- אירופה אירופה טי וי – לא אוהבת כלום סוג הומור- ציני תכונות / התנהגויות סקסיות – כישרון בלנגן
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- חיטוט באף תכונות אהובות בי- נחמדות
תכונות מאוסות בי- ציניות צבעים- שחור, לבן סגנון מוזיקלי- רוק ישראלי שירים- "לא לבד" ועוד, ועוד... זמרים/להקות- שרון הולצמן!!!!!!! נשים קלאסיות- אילת זורר גברים קלאסיים- לא יודעת מילים/ הברות/ נהמות – הא? סקס אחר- אממ.. תנוחה מועדפת – על הבטן סיגריות- אין מצב. הסמים שלי- בעיקר גראס
(סתם!) הרגל מגונה- לשבת מול המחשב מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ארה"ב משקה- קולה אוכל- סלט עקרונות ברזל- לא להתחבר עם מרוקאים! משפט שעושה לי את זה- "אני חיייבבב" הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אופנוע אושר עילאי- לקבל 100 במתמטיקה חלום פרוע- אוייששש יש הרבה בילוי אידאלי- לישון לעולם לא יתפסו אותך עם- מרוקאים לעולם לא יתפסו בלי- בגדים סגנון לבוש- רגיל מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- נתנו לי להעתיק במבחן הדבר הכי יפה שעשית לאחר- עזרתי במבחן גבר חלומי- עם יידיים שעירות (לא ממש) וורידים בולטים!!! אוחחחחחח מתנגן במערכת- שרון הולצמן! עונה- מה? במיטה- מעולה! הדבר הכי מביך שקרה לי- אממ.. עיר- הרצליה 'אני...' במשפט- אני ילדה דפוקה מסר לאומה- וואויירםן'קיע

Billy4

New member
Me

שם מלא –הגר ******
תאריך לידה-7.8.1991 ת.ז-אין לי מושג תיאור פיזי- מממ חיה נערצת- כלב ספרים- --- טי וי – MTV סוג הומור- מצחיק? תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- שחור אדום וירוק סגנון מוזיקלי- רוק שירים- הרבה זמרים/להקות- גרין דיי, גוד שארלוט, בלינק 182, מיוז, סאם 41... נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – עמידה סיגריות-איכ הסמים שלי- אין לי לא לוקחת הרגל מגונה- לבהות בקיר מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- יערות הגשם בטרופי
משקה- תפוחים אוכל- שניצל עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- אתה חמוד אתה...
הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם-הילה לעולם לא יתפסו בלי- דיסקמן סגנון לבוש- שחור מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)-מפל הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- ג'וני דפ
מתנגן במערכת- כל הלהקות שרשמתי עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- לונדון 'אני...' במשפט- מסר לאומה-

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif*נדחפת*

שם מלא –
שאנגיז מספיק
תאריך לידה-
22 ליוני 1989 ת.ז-
מממ.. לא זוכרת.. תיאור פיזי-
די גבוהה עם שיער די שחור, די קצר, לא שמנה ולא רזה. חיה נערצת-
נערצת?! זברה
ספרים-
פרא, האחיות שוסטר נכנסות להיריון, הארי פוטר, תעביר את זה הלאה, קודם כל תירגעי, אתה יכול לקרוא לי קסנדרה...... טי וי –
השיר שלנו, ישנן בנות. סוג הומור-
קצת שחור, אוהבת לצחוק על בנים כמה שיותר. תכונות / התנהגויות סקסיות –
לא חושבת שיש לי כאלה בכלל
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם-
צביעות ושקרנות. תכונות אהובות בי-
שאני יודעת להקשיב לאנשים כשהם צריכים שמישהו יקשיב להם, שיש לי סבלנות כשאני רוצה. תכונות מאוסות בי-
שאני קנאית נורא
צבעים-
כולם
סגנון מוזיקלי-
רוק, רוק קל, רוק ישראלי, רוק כבד, בלאק מטאל, נו-מטאל, גראנג'..... שירים-
a place for my head / linkin park. זמרים/להקות-
לינקין פארק, נירוונה, הראסמוס, גוד שארלוט, גרין דאי, רד הוט צ´ילי פפרז ומיילו. נשים קלאסיות-
בלי קלאסיות. נשים. וזהו. גברים קלאסיים-
אין חיה כזאת. מילים/ הברות/ נהמות –
בעיקר "כוס", "פאק" ו"זין" על הנטיות השונות של המילים... סקס אחר-
בנות עם בנות בכל דרך אפשרית
תנוחה מועדפת –
המסיונרית הישנה והטובה.. סיגריות-
זה רעל הסמים שלי-
מוזיקה הרגל מגונה-
להמשיך לישון אחרי שהשעון צלצל נחשב..? מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו-
פתח תקוה משקה-
מיץ תפוחים מוגז
אוכל-
כריות עם לֶבֶן
עקרונות ברזל-
סיגריות זה רע, מותר לשתות-אסור להשתכר.... משפט שעושה לי את זה-
אני אוהב/ת אותך הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות-
האוטו של ג'ים קטארי ב"ברום הגדול מכולם" אושר עילאי-
לחיות לנצח עם הבחור/ה שאני אוהבת
חלום פרוע-
אלכסדנרה דהלסטרום
בילוי אידאלי-
בבית עם מישהו/י וסרט ושמיכה, או אולי אפילו בלי סרט
לעולם לא יתפסו אותך עם-
מזרחית/מאיה בוסקילה/רוני איכסופרסטאר בדיסקמן/מערכת שלי
לעולם לא יתפסו בלי-
תחתונים, חזיה ופלאפון. סגנון לבוש-
ג'ינסים וטי שירטס, לא משהו מיוחד.. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)-
ים
הדבר הכי יפה שעשו עבורך-
עשו עבורי כל כך הרבה, לא יודעת מה הכי.. הדבר הכי יפה שעשית לאחר-|לב לא יודעת
גבר חלומי-
החבר שלי
מתנגן במערכת-
כרגע במחשב יש שיר נושא מסרט שבדי על לסביות
עונה-
חורף במיטה-
שתי כריות. אני מניחה. הדבר הכי מביך שקרה לי-
שבמוצאים את נמו הכריש מופיע פתאום, ובקטע הזה צרחתי באולם קולנוע מלא ילדים קטנים
עיר-
אני קיבוצניקית
'אני...' במשפט-
ביסקסואלית מוזרה וקנאית? מסר לאומה-
מיילו שולטות

ל א ק י

New member
../images/Emo65.gif

שם מלא – תאריך לידה-13.8 ת.ז- ברור מה, אני גם אכתוב את זה פה
תיאור פיזי- חיה נערצת- כלבים ספרים- הארי פוטר טי וי – ראש גדול, ומה שיש אחרי 6:25 בערך בערוץ 6
סוג הומור- שחור זה נחמד תכונות / התנהגויות סקסיות – מ תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- מ תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- שחור כחול אדום סגנון מוזיקלי-לאיודעת, הרבה דברים מוזרים
שירים- כרגע - Simple Plan ~ Welcome to My Life - זמרים/להקות- שייגעצ נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – זין. כוסמעק. מ. אמ. הא. מאגניב. סקס אחר- ? תנוחה מועדפת – מה סיגריות-איכ הסמים שלי- קולה
הרגל מגונה- לגעת בעין[?} מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- אי בודד ללא הרבה אנשים משקה- קולה
אוכל- בשר עקרונות ברזל-לאיודעת משפט שעושה לי את זה- מ לאיודעת הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע-צניחה חופשית, אבל זה לא פרוע
בילוי אידאלי- המיטה לעולם לא יתפסו אותך עם-סיגריה לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- ג'ינס וחולצה כלשהי[?] לרב מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אוקיינוס הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.מאיפהלי הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- - Simple Plan ~ Welcome to My Life - עונה- קיץ במיטה- מה הדבר הכי מביך שקרה לי-מאיפה לי עיר- .איכ 'אני...' במשפט- לאיודעת
מסר לאומה- 1+1=10

lollapalooza

New member
../images/Emo3.gif

שם מלא – הדס זה מספיק תאריך לידה- 21.2.83 ת.ז- אצלי בארנק. תיאור פיזי- :S חיה נערצת- נערצת
לא נסחפנו. לא מעריצה חיות. ספרים- של דויד גרוסמן, בעיקר. טי וי – "חברים", ER, מופע שנות השבעים. סוג הומור- כזה שמצחיק תכונות / התנהגויות סקסיות – אללי תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שחצנות וטיפשות תכונות אהובות בי- כלום תכונות מאוסות בי- הרבה צבעים- אין לי ממש צבע מועדף סגנון מוזיקלי- רוק, בעיקר שירים- יש המון זמרים/להקות- גם נשים קלאסיות- הא
גברים קלאסיים- מה פשר ה"קלאסי"
מילים/ הברות/ נהמות – אללי
סקס אחר- הביאוהו לכאן
תנוחה מועדפת – מה הולך פה
סיגריות- לא מעשנת הסמים שלי- מוזיקה הרגל מגונה- לא יודעת מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- הבית שלי משקה- מה שבא אוכל- פיצה עקרונות ברזל- לא לאכול בשר
משפט שעושה לי את זה- אין הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- רכב
בעעע אושר עילאי- שינה חלום פרוע- לא יודעת בילוי אידאלי- שינה לעולם לא יתפסו אותך עם- נמנמנמנמ לעולם לא יתפסו בלי- סלולרי
סגנון לבוש- מה שנוח מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?) ים, אני מניחה הדבר הכי יפה שעשו עבורך- היו חברים טובים. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא יודעת גבר חלומי- שמעתי שבראד פיט פנוי עכשיו...
מתנגן במערכת- כרגע אני לא לידה בכלל. עונה- אביב, קיץ במיטה- ישנה הדבר הכי מביך שקרה לי- לא זוכרת עיר- תל אביב, בד"כ 'אני...' במשפט- סתם מסר לאומה- אני רוצה לישון

A Lovato

New member
עונה לי

שם מלא –אלינה לובטו תאריך לידה-2.4 ת.ז- *********** תיאור פיזי- בכלליות אני גארי מספונג בוב
חיה נערצת- חתול(יום יבוא וחתולים ישלטו
ספרים- הארי פוטר? טי וי – העולם האמיתי סאן גידו?...בקיצור סדרות ריאליטי(ממכר) ואמ.טי.וי סוג הומור- בדיחות חולניות..ילדה מוזרה שכמותי תכונות / התנהגויות סקסיות – מישו כוסע עם גיטרע כוסע תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- גזענות!!!וסמים... תכונות אהובות בי-נחמדה? מצחיקה? תכונות מאוסות בי- עצבנית בשניות... צבעים- שחור,כתום,סגול,תכלת וורןד סגנון מוזיקלי-פאנק,פאנק-רוק שירים- כל השירים של MEST זמרים/להקות- מסט, גוד שארלוט, נאופקס,גרין דיי,רנסיד נשים קלאסיות-WTF!?!? גברים קלאסיים- ככול שיהיו יותר פאנקיסטים או גותיים יותר טוב! מילים/ הברות/ נהמות – אאה??? סקס אחר- אה??. תנוחה מועדפת – ישיבה? סיגריות-לא מעשנת..סורי הסמים שלי- מסט!! הרגל מגונה- לאכול דברים מוזרים מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- אמריקה!! משקה- קולה!! אוכל- בעע עקרונות ברזל-מה??? משפט שעושה לי את זה-נמצא כציטוט בכרטיס אישי הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מסט..חוצמניק אושר עילאי-וואט דה פאק!?!? חלום פרוע-*** **** **** בילוי אידאלי- מה שבטוח לא בישראל! לעולם לא יתפסו אותך עם-סמים לעולם לא יתפסו בלי- דיסקמן סגנון לבוש- פאנקסטי...או שחור מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.לא זכור הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא זכור גבר חלומי-טוני ממסט מתנגן במערכת- הלהקות האהובות עליי! עונה- אביב..מומולדת! במיטה- עם הדובי שלי? הדבר הכי מביך שקרה לי-עדיף לא להיזכר! עיר- .שיקגו! 'אני...' במשפט- ילדה נמנמנמ מסר לאומה- פאק אוף!!

NiKi†a

New member
אוקיי ME.

שם מלא – שירן..זהו. תאריך לידה- 11.11.88 ת.ז- חחחח ברור תיאור פיזי- אין לי כח חיה נערצת- נמרים ספרים- מעניינים. טי וי – פסדר. סוג הומור- מצחיק. תכונות / התנהגויות סקסיות – |: תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- נו מה תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- כחול, כתום, שחור. סגנון מוזיקלי- רוק ומטאל. שירים- הרבה זמרים/להקות- מיוז, דרים תיאט'ר, מגהדת', פלאסיבו, אורפנד לנד.. נשים קלאסיות- מה? גברים קלאסיים- נו מילים/ הברות/ נהמות – אמא-שלך. סקס אחר- אוקיי? תנוחה מועדפת – סיגריות- איכ הסמים שלי- מיוז. הרגל מגונה- יש הרבה..לא עולה לי אחד לראש. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ניו יורק. משקה- קולה אוכל- ספגטי, שניצל ^_^ עקרונות ברזל- טוב משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מיוז, כי מת'יו שם. אושר עילאי- שוקולד חלום פרוע- בילוי אידאלי- עם חברים. לעולם לא יתפסו אותך עם- חצאית ורודה. לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון. סגנון לבוש- ג'ינס וחולצה. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יםםם הדבר הכי יפה שעשו עבורך- היו הרבה =] הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- Dream Theater עונה- חורף במיטה- טוב? הדבר הכי מביך שקרה לי- חחחחחחחחחחחחחחח אני אשתוק. עיר- רעננה 'אני...' במשפט- מסר לאומה- יפה להילה נוצץ =]

--->

שם מלא – ש ל ו מ צ ה תאריך לידה- 23.3.89 ת.ז- א י ן _ ל י _ מ ו ש ג תיאור פיזי- שזה? חיה נערצת- ציפור! ספרים- אני כריסטיאנה פ. טי וי – E!, ניקולודיאון, ערוץ 3, ביפ סוג הומור- שחור תכונות / התנהגויות סקסיות – .... WTF?! תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אנשים שמדברים- והאנשים שאכפת להם מה יגידו עליהם ! תכונות אהובות בי- זורקת זין על כולםםםםםםםםםםםםםם תכונות מאוסות בי- מפונקת! צבעים- שחור, כתום, ורוד,ירוק סגנון מוזיקלי- רוק שירים- ..יש המון זמרים/להקות- אביב גפן, דה קולינג... נשים קלאסיות- ניקול קידמן! גברים קלאסיים- אין כאלה ...! מילים/ הברות/ נהמות – ? סקס אחר- ? תנוחה מועדפת –? סיגריות- מלבורו הסמים שלי- אסף ! הרגל מגונה- לא זכור לי משהו עכשיו מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- תל אביב.... ניו יורק משקה- רדבול+וודקה אוכל- של אמא! עקרונות ברזל- לזרוק זין על כולם!!!!!!!!!!!!!!! משפט שעושה לי את זה- שמשפט יעשה לי את זה??? למה??? הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- BMW ג'יפ אושר עילאי- חודשיים עם אסף חלום פרוע- אין בילוי אידאלי- מסיבה רוק / עופר ניסים ככה משהו חזקקק לעולם לא יתפסו אותך עם- אוכל לעולם לא יתפסו בלי- מצית סגנון לבוש- זרוק מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. לא זכור לי משהו.... הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא זוכר לי משהו.... גבר חלומי- רזה, כל העצמות בחוץ, טיפה שרירים, גיש, מתחשב, זורק זין על כול העולם, מקשיב לרגשות שלו מתנגן במערכת- אביב גפן... עונה- חורף במיטה- פוך הדבר הכי מביך שקרה לי- באו לחבק אותי מאחורה , כמעט נגעו בי, ניבהלתי, ומה זה נפלתי! עיר- . ת"א 'אני...' במשפט- זורקת זין על כולם ! מסר לאומה-

ady18

Well-known member
תשובות שלי

שם מלא –יעל תאריך לידה-17.3.84 ת.ז תיאור פיזי- 153 בעלת משקפים מלאה בערך עינים חומות שיער חלק מגיע עד הצוואר בצבע חום וזהו... חיה נערצת- כלב דולפין סוס ספרים- יש כמה טובים טי וי – ארץ נהדרת סוג הומור- ציני ושחור תכונות / התנהגויות סקסיות – שאני יודעת להקשיב תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- חוסר סבלנות תכונות אהובות בי-הקשבה תכונות מאוסות בי- חוסר סבלנות צבעים- כחול סגנון מוזיקלי-מזרחי שירים- יש הרבה זמרים/להקות- שראל מושיק עפיה עמיר בניון קובי פרץ יוסי עדן נשים קלאסיות-לא הבנתי גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות –מה סקס אחר- מה תנוחה מועדפת – דוגי סטייל סיגריות-איכס הסמים שלי- אינטרנט הרגל מגונה- אממ מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ני יורק ואילת משקה- תפוזים מיים קולה אוכל- בשר דברי מאפה ופסטה במיוחד ברוטב עגבניות עקרונות ברזל-לא להשתמש בסמים וסיגרות משפט שעושה לי את זה- אממ הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע-לא חושפת בילוי אידאלי- מועדון בית קפה תלוי במצב רוח לעולם לא יתפסו אותך עם-סמים לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- רגיל כזה מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הכול הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.הקדישו לי שיר הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אותו דבר גבר חלומי- רזה וקוצים וחלק בלי שער וגם גבוה אבל לא גובה של כדורסלן מתנגן במערכת- יוסי עדן עונה- קיץ במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי-שיצאתי עם סוודר וכולם היו עם גופיות עיר- . 'אני...' במשפט- סתם אחת מסר לאומה- אין

flowers girl

New member
להלהלה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם מלא – נועית
תאריך לידה- 14.1.1990 ת.ז- שניה
תיאור פיזי- עיניים כחולות-ירוקות עגולות וגדולות, שער חום חלק מדורג-ארוך, אף קטן, מבנה פנים עגלגל, רזה, מראה עצוב תמידי כשרצינית חיה נערצת- חיה
כלב..
ספרים- איכ טי וי – חברים, מופע שנות השבעים, הכל יחסים, הטופ מודל הבאה סוג הומור- ציניות בעיקר
תכונות / התנהגויות סקסיות – לא יודעת
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- צביעות, דו פרצופיות, שקרניות, בוגדנות תכונות אהובות בי- חברותית, סולחת מהר, צוחקת מכל הבדיחות, מצחיקה, עושה קטעים, כיפית, יפה
, עם ביטחון עצמי, חברה טובה
תכונות מאוסות בי- חולשות ברורות, דרמה קווין, קריזיונרית, סולחת מהר (כן כן
), מצפונית ורגישה מדי
צבעים- ורוד בעיקר
סגנון מוזיקלי- פופ, פאנק, רוק, פאנק-פופ, פאנק- רוק, רוק-פופ, היפ הופ, R&B, ראפ שירים- מה שירים
טוב כרגע זה.. He Wasn't- Avril Lavigne Karma- Alicia Keys Slave For You- Britney Spears בעיקר
זמרים/להקות- כריסטינה אגילרה, אבריל לאבין, אשלי סימפסון, בריטני ספירס, בלינק 182, סימפל פלאן נשים קלאסיות- מרלין מונרו
גברים קלאסיים- לאדעת
מילים/ הברות/ נהמות – דה, כאילו, פטש (
), שווה
סקס אחר- מה
תנוחה מועדפת – בתולה סיגריות- ווינסטון לייט
הסמים שלי- שוקולד, מוזיקה הרגל מגונה- קנאקים מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- איכ, שומקום משקה- קולה ומיץ ענבים
אוכל- מקדונלדס עקרונות ברזל- אין לי ממש.. אני מכופפת את רוב העקרונות שלי.. משפט שעושה לי את זה- "כוס אמא שלך, אוקיי
"- נופע
הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- החיפושית החדשה הזו עם גג נפתח
אושר עילאי- אהבה
חלום פרוע- לאדעת בילוי אידאלי- מסיבה פרועה עם כריסטינה, אשלי, אבריל ובריטני
לעולם לא יתפסו אותך עם- נטי
לעולם לא יתפסו בלי- הפלאפון שלי
, איילינר
סגנון לבוש- צמוד וחשוף מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- די עזבו אותי מה זה:< הדבר הכי יפה שעשו עבורך- אהבו אותי הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אהבתי אותו גבר חלומי- סם הררי
, צ'אד מייקל מוריי
מתנגן במערכת- באייפוד, אם כבר. 115 שירים.. להגיד את כולם
בעיקר הדיסק של אבריל
עונה- קיץ במיטה- מה במיטה
הדבר הכי מביך שקרה לי- אמא שלי, אני, עוד מישהו, דלת לא נעולה, סיפור ארוך
בע
עיר- ניו יורק, לוס אנג'לס, ת"א 'אני...' במשפט- אני כוסית
מסר לאומה- תהיו מגניבים

swirrrly

New member
+++++../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif

שם מלא – זובי תאריך לידה- 120688 ת.ז- אה-הא תיאור פיזי- מגעילה אך עם זאת מושכת באופן מיסטי\= חיה נערצת- זאבים
ספרים- הארי פוטר טי וי – קומדי סטור סוג הומור- טיפשי שחוזר על עצמו עם הבלחות[?] שנונות תכונות / התנהגויות סקסיות – העיניים, המסתורין
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אנשים שמרביצים לכלבים שלהם ומתכננים להעיף אותם דרך החלון באמת איזו מין התנהגות מיאו
תכונות אהובות בי- "חכמה" תכונות מאוסות בי- !מפגרת! צבעים- כולם כפרה עליהם
סגנון מוזיקלי- סטינג כפרה עליי
שירים- shape of my heart
זמרים/להקות- סטינג כפרה עליו
נשים קלאסיות- לא רוצה גברים קלאסיים- לא רוצהאדוארדנורטוןרוצה לא מילים/ הברות/ נהמות – ארג. מ. אמ. בלע. בלעט. איכ. איכס. |: שום דבר מקורי קיצר!!!!!!!!111111111111111111111111111 חח נהמות. סקס אחר- מה זה תנוחה מועדפת – מה זה סיגריות- מה זה הסמים שלי- אוכל הרגל מגונה- קנקים, קילוף עור, הרדמת איברים, אוכל (ויש עוד משהו שחשבתי עליו בהתחלה אבל עכשיו שכחתי!!1
) מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- יפן משקה- סאקה אוכל- סושי עקרונות ברזל- תמיד להיות לצד הנחותים
לא כולל כושים/ערבים/מפגרים משפט שעושה לי את זה- "מעמי עייזע יעפע עט!!!!!" =\ אתם מצפים שאני אשלוף ממאגר המוח העצום והמוגבל שלי את המשפטים שעושים לי את זה? מאיפה אני אמורה לזכור?|: ואני לא מדברת רק בתחום המיני מה הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מה זה אושר עילאי- כוח חלום פרוע- להתפרע עם שיער פרוע במערב הפרוע בילוי אידאלי- מה זה לעולם לא יתפסו אותך עם- דליק ווליניץ [?] לעולם לא יתפסו בלי- מה זה סגנון לבוש- צנוע ומשתלב עם הצללים
מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- בריכה רדודה הדבר הכי יפה שעשו עבורך- אני בטוחה שיש כאלה וכשאני אזכר אני אודיע הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אני יודעת שהיה איזה פעמיים שמישהו אמר לי: "זה הדבר הכי יפה שמישהו אמר לי" (אני באמת חושבת שהיו מקרים כאלה
) אבל אני ממש לא זוכרת את הפרטים. גבר חלומי- איך אני שונאת את התשובות שנותנים לשאלות כאלה
*ממש מאמצת את מוחי כרגע כדי לנסות לחשוב על הסבר לרגשותיי* כי זה רק מדגיש כמה רומנטיקה זה איכס ולא מיוחד? מתנגן במערכת- מה זה עונה- מה זה במיטה- דברים שעשויים מבד בעיקר הדבר הכי מביך שקרה לי- אני עיר- זובי 'אני...' במשפט- ?? אני זה הנושא את מתכוונת?|: יעני תפקיד תחבירי כפרה עליו?;[ מסר לאומה- "shut the fuck up, bitch"

victoria777

New member
עונה

שם מלא –לא תאריך לידה-9-7-88 ת.ז- יש דבר כזה פרטים אישיים תיאור פיזי- גבוהה,עיניים ירוקות ושיער חום חיה נערצת- כולם ספרים- לא אוהבת טי וי – מאלו שמשודרות כרגע-מלך השכונה,כולם אוהבים את ריימונד,הטופ מודל הבאה,פלוריסינטה,קיץ נצחי,סמולוויל וסדרות בניקלודיאון סוג הומור- ציני תכונות / התנהגויות סקסיות – לא יודעת תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אכזריות,אדישות לסבל של אחרים,עצלנות ואנשים שמתלוננים הרבה ולא עושים כלום תכונות אהובות בי-כבוד כלפי אחרים,כוח רצון חזק תכונות מאוסות בי- ביישנות וישנוניות צבעים- סגול,כחול,ורוד,גווני אדמה סגנון מוזיקלי-אלקטרוני שירים- אין כוח לפרט זמרים/להקות- אהבתי את בקסטריט בויז ואת סטפס נשים קלאסיות-??? גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – מה? סקס אחר- לא עושה תנוחה מועדפת – סיגריות-לא מעשנת הסמים שלי- מנסה להמנע אפילו מאנטיביוטיקה.אין מה לדבר על סמים הרגל מגונה- לא תמיד מכסה את הפה כשאני מפהקת או מתעטשת מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- אירופה,אוסטרליה,ארה"ב וניו זילנד משקה- מים אוכל- גלידה עקרונות ברזל-יש הרבה..אין כוח לפרט משפט שעושה לי את זה- משפטים לא עושים לי את זה הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- יגואר אושר עילאי- יש הרבה דברים שיכולים להביא אושר חלום פרוע-צניחה חופשית בילוי אידאלי- שופינג לעולם לא יתפסו אותך עם-חוטיני לעולם לא יתפסו בלי- בגדים אני מניחה.... סגנון לבוש- ספורטיבי וספורט אלגנט מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- נחל הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.לא זוכרת הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא זוכרת גבר חלומי- שיהיה לי הרבה משותף איתו,שיהיה בנאדם טוב וכזה שאוכל לדבר איתו שעות ושתהיה לנו שפה משותפת. מתנגן במערכת- התשובה בסגנון מוסיקה מועדף עונה- אביב במיטה- 2 כריות(לא יודעת לאיזו תשובה ציפית) הדבר הכי מביך שקרה לי-לא זוכרת עיר- .אילת(?) 'אני...' במשפט- אני זאת אני וזהו מסר לאומה- תוכנית הלימודים החדשה תדפוק את כל מי שלא מסיים השנה

אני עצמי ואנוכי ../images/Emo3.gif

שם מלא – טל (תפוז קיווי) אלמליח תאריך לידה- 19.7.90 תאריך גדול! תיזכרו אותו.. רק אנשים מדהימים נולדו בו
ת.ז- אמ.. לא רוצה להגיד!
תיאור פיזי- שיער חום כהה [יש הטוענים שהוא שחור.. אבל הוא לא!] עיניים חומות כהות, גובה- בין ננס לגמד
חיה נערצת- כלב ספרים- כוכב בין צלבים! מי שלא קרא הפסיד
טי וי – בוב ספוג!! אני מתה עליך!! סוג הומור- בלי בדיחות קרש... תכונות / התנהגויות סקסיות – להיות עצמך.. זה יבוא מטבעו.. :S תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- התנהגויות של פרחות של ערסים וכיוצא ביצורים האלה.. תכונות אהובות בי- שאני חמודה!
ומשעשעת
תכונות מאוסות בי- פרפקציוניסטית צבעים- שחור ואדום
סגנון מוזיקלי- אמ... כמעט הכל חוץ מדיכאון ערסי וממזרחית וערבית שירים- ארקדי דוכין & מאיר בנאי- אהבה קצרה, אלון אבוטבול- בואי אלי, גזוז- רוני, מוניקה סקס- מכה אפורה ובאנגלית אין לי כוח לכתוב אבל רוק בעיקר.. זמרים/להקות- אביב גפן, linkin perk, avril lavigne, ארקדי דוכין, נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- צחוק!=] סם החיים
הרגל מגונה-
מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- אוסטרליה משקה- מנגו אוכל-הכל
עקרונות ברזל- תלוי... משפט שעושה לי את זה- "אני אוהב/ת אותך" הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אוקיינוס הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- חורף במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- 'אני...' במשפט- אני תפוז משכיל
מסר לאומה- שים עין וישימו עליך ז*ן, שים ז*ן וישימו עליך עין..

lolly1

New member
Hrmm

שם מלא – אירית תאריך לידה- 9.9 ת.ז- אהא תיאור פיזי- אהא חיה נערצת- כלב ודוב פנדה
ספרים- הממ לא יודעת, כל מיני טי וי – מחשביזיה D: סוג הומור- מצחיק?... תכונות / התנהגויות סקסיות – אין?
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- לא יודעת תכונות אהובות בי- אין תכונות מאוסות בי- הכל צבעים- סגול ושחור סגנון מוזיקלי- כל מיני שירים- בעע זמרים/להקות- K's Choice ורוב שירי הילדים בעברית
נשים קלאסיות- ? גברים קלאסיים- ? מילים/ הברות/ נהמות – גרר, Fucking, אממ, הממ D: סקס אחר- למה לא תנוחה מועדפת – אין?
סיגריות- לא הסמים שלי- גם לא הרגל מגונה- הממ לא יודעת, יותר מדי סוכריות על מקל? P: מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ניו יורק
משקה- אייס טי אפרסק אוכל- סיני עקרונות ברזל- הממ משפט שעושה לי את זה- לא יודעת
הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אממ הבימבה החדשה D: אושר עילאי- גרביים ^^ חלום פרוע- להטיס מטוס? P: בילוי אידאלי- מחשב לעולם לא יתפסו אותך עם- סיגריה? לעולם לא יתפסו בלי- הממ פלאפון? צמידים? סגנון לבוש- זרוק ונוח
מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- מים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- הממ הדבר הכי יפה שעשית לאחר- $: גבר חלומי- לא יודעת :| מתנגן במערכת- עכשיו? כלום עונה- חורף
במיטה- עוד מעט הדבר הכי מביך שקרה לי- לא יודעת עיר- ניו יורק
'אני...' במשפט- אירית מסר לאומה- עזבו אותי P:

../images/Emo28.gif חחחח

חיה נערצת- המהמ נמר ספרים- מה? טי וי – ? סוג הומור- הומור מיוחד תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- שחור כחול סגנון מוזיקלי-מטאל שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- אליס קופר חחחחח מילים/ הברות/ נהמות – פאקצה סקס אחר- פאקצה? תנוחה מועדפת – סיגריות-CAMEL הסמים שלי- קראק הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- מים אוכל- אוכלל מלאמלא עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- נכס צאן ברזל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- הלסת של מתי אטלס אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- נובמת לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אוקיינוס הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה- אם אין דג-דגיג לי

English Muffin

New member
oh no look what youve done...

שם מלא –נגה שחר תאריך לידה-23.7.87 ת.ז-לא ענינכם תיאור פיזי-תהיו יותר ספציפים חיה נערצת-נמר או חתול ספרים-לא אוהבת טי וי – YTV סוג הומור-סרקסטי וטיפשי תכונות / התנהגויות סקסיות –שובבות תכונות/התנהגויות שאני בזה להם-שקרנות,ביישנות תכונות אהובות בי-מבינה,מקשיבה ומנסה להיות כמה שיותר אופטימית תכונות מאוסות בי-עצבנית,קנאית,פה גדול צבעים-סגול ושחור סגנון מוזיקלי-רוק,גראנג',פאנק,גראנג' שירים-יש הרבה זמרים/להקות-יש הרבה נשים קלאסיות-אין גברים קלאסיים-סיליאן מורפי מילים/ הברות/ נהמות –מה ? סקס אחר-לא תנוחה מועדפת –לא סיגריות-מנסה כמה שפחות לעשן הסמים שלי-לא הרגל מגונה-כסיסת ציפורניים מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו-איזה מקום אקזוטי כזה משקה-אייריש קרים אוכל-במבה ושניצל תירס עקרונות ברזל-אין לי כאלה משפט שעושה לי את זה-אני מת על השפתיים שלך הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות-פרארי אושר עילאי-אהבה וכיף חלום פרוע-לא זוכרת בילוי אידאלי-מסיבה או הופעה לעולם לא יתפסו אותך עם-מישקפיים לעולם לא יתפסו בלי-הגז מדמיע שלי סגנון לבוש- ספורטיבי אלגנט מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)-ים ומקווה
הדבר הכי יפה שעשו עבורך-עזרו לי במשהוא הדבר הכי יפה שעשית לאחר-תומכת במי שקשה לו גבר חלומי-שיער שחור ,עיניים כחולות,קצת באד בוי כזה קצת רגיש רצוי שהוא לא יהיה ביישן מידי מתנגן במערכת-מרסדס בנד עונה-קיץ במיטה-לא הדבר הכי מביך שקרה לי-הרבה דברים קורים לי כל הזמן עיר-תל אביב וראשון
'אני...' במשפט-אני פאקינג עייפה...
מסר לאומה-אתם אנשים יפים

.

שם מלא – ליאור. תאריך לידה- 2.10.1988. ת.ז- ח. תיאור פיזי-
. חיה נערצת- כלבים. ספרים- געגועי לקיסניג'ר של אתגר קרת. טי וי – הג"ש. סוג הומור- שחור. תכונות / התנהגויות סקסיות – אדישות. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אדישות. |: תכונות אהובות בי- מ. תכונות מאוסות בי- קנאה. צבעים- שחור, סגול כהה. סגנון מוזיקלי- רוק כבד. שירים- מ. ניקח אחד - Boulevard Of Broken Dreams של גרין דיי. זמרים/להקות- ניטוויש, אביתר בנאי. נשים קלאסיות- ג'וליה רוברט. גברים קלאסיים- בראד פיט? אמרו קלאסי. ;[ מילים/ הברות/ נהמות – 'שלולית', 'נמ'. סקס אחר- על חושי? o_O תנוחה מועדפת – מיסיונרית, לא מתאמצת. ;| סיגריות- לא. הסמים שלי- מוזיקה. הרגל מגונה- ציפורניים. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- לונדון. משקה- מים. אוכל- טופו. עקרונות ברזל- לא להיגרר לדברים שאני בזה להם, לא לעשות משהו רק כי שאר האנשים עושים וכו'. משפט שעושה לי את זה- "זייני אותי" ? הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- פרארי. אושר עילאי- מישהו. חלום פרוע- מישהו. בילוי אידאלי- מישהו. לעולם לא יתפסו אותך עם- סיגריות?.. לעולם לא יתפסו בלי- פלא' ופוטר. סגנון לבוש- אולסטאר, גי'נס, חולצה שחורה ועליה פוטר. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- נחל. הדבר הכי יפה שעשו עבורך- אכפתיות[?]. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- כנ"ל. גבר חלומי- אראגורן. מתנגן במערכת- Boulevard Of Broken Dreams של גריין די. עונה- חורף. במיטה- סקס, קריאה. הדבר הכי מביך שקרה לי- שירותי נכים בעזריאלי, אני אע..נמצאת עם מישהו. סיימנו את מעשינו[?] ובאנו לצאת.. שיצאנו עמדו אבא ושני ילדים מחוץ לשירותים ואנשים פשוט נעצו בנו מבטים בטירוף, שלא לדבר על האבא. ;| עיר- ת"א, קריית חיים. 'אני...' במשפט- כאובת גב. מסר לאומה- היי.

למעלה