שאלון.........חביב.

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
שאלון.........חביב.

1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? 103.מה הפנטזיה שלך? 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך

m L m

New member
../images/Emo178.gif

1.שם: מירי 2. גיל: 23 - (אני לא מאמינה.....אני חושבת שרק עכשיו זה נקלט לי
) 3. תאריך לידה: ו' אייר 4. כינוי: מיירה 5. תכונה טובה: אמממממ....... 6. תכונה רעה: תמימות 7. חולשה: קללות. (אני משתגעת מקללות) 8. אובססיות: הקורס, שאניה, ורד וגורג' קלוני
9. פאדיחה: יש ה-רבה. 10. כאב:
11. משאלה: אושר 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: כשאח שלי סיפר לי שהולכת להיוולד לו בת (וזה היה בדיוק שנולד לי אחיין מאח אחר.) וכשפתחו לנו את הפורום של הקורס. (כי גם אז נולדה לי אחיינית
) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשאח שלי ואני החלטנו לכתוב את כל המילים של השירים של "נוער שוליים"... 15. געגוע: ביסט 16. פחד: שמישהו שאני אוהבת ימות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת. 18. קמיע [אם יש]: השרשרת שלי 19. החג האהוב עליך: שבועות 20. אוכל מועדף: כל דבר שקשור לתפוחי אדמה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בצל
22. שתיה מועדפת: מים מינרלים 23. קינוח מועדף: מנגו/פומלה 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב וחתול. סנאו וביוטי. (וביסט
) 29. ספורט מועדף: כדורסל, באולינג 30. מספר מזל: 7 31. ספר: "על העיוורון" לא זוכרת מי כתב. "זוגיות", "הורות" - פול רייזר. 32. סרט דיסני מועדף: "היפה והחיה" "מפלצות בע"מ" 33. סרט: "אושן 11" "סיכון מחושב" "צלילי המוזיקה" 34. שחקנ\ית: גורג' קלוני
מישל פייפר 35. זמר\ ת: שאניה טווין 36. סדרה מעודפת: ER , חברים 37. מקצוע אהוב: פרסום 38. מקצוע שנוא: עו"ד 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: אממממ....... כנראה שאני לא נועזת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה. 42. פריט לבוש מועדף: חצאית שחורה 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. (בזריחה אני ישנה
) 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא סובלת קרמבו! 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים של אנמניאקס 60. שיר שגורם לך לבכות: God Bless The Child - shania twain 61. השיר של כל הזמנים: you got a friend 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: radio 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: from this moment on - shania twain 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת. משהו שמייח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Anything But Ordinery - avril lavinge 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: ריקי, מירב , יעל וליאת 68. הגלידה הכי טעימה? אני לא אוהבת גלידה. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הקורס, שאניה, ER, אפי היקרה, MTV, מחשבים ואינטרנט. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) m L m 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת. 75. באיזה פורומים אתה? הקורס, שאניה, ER, אפי היקרה, MTV, מחשבים ואינטרנט. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מפריע לי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים וחיוך. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. כי יש לנו אופי שונה לחלוטין! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אין משהו קבוע. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אין משהו קבוע. 83. מה התחביבים שלך? קריאה, לשמוע מוזיקה, טלווזיה ומחשבים. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ורד. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שניצל ופירה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת שלי. 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? את התמימות. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? יום חמישי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שבת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אהבה את החיים. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ריקי - בלונדון 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בהסטוריה – בהסטוריה – הייתי מוחקת את השואה. או יותר נכון – את היטלר. אישית- הייתי חוזרת לתיכון אבל עם הנסיון שיש לי כיום. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? never 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? אבנר 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה?
103.מה הפנטזיה שלך?
104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך - לא

Katherine

New member
אממ..

1.שם: סיגל 2.גיל: 17 3.תאריך לידה: 19 באוגוסט 4.כינוי: סיגי, גל-גל 5.תכונה טובה: עקשנות 6.תכונה רעה: חוסר טקט בטירוף 7.חולשה: חוסר סבלנות 8.אובססיות: שאנייה (כמובן), אופרות סבון(?) והאנטר טיילו 9.פאדיחה: עקב חוסר הטקט הידוע שלי יש המון!! 10.כאב: 11.משאלה: להיות תמיד מאושרת 12.זיכרון רע: מעבר דירה לפני אמ...6 שנים 13.זיכרון טוב: דודה שלי ילדה תאומות :) 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממממ.. הלידה של אחי, שקטן ממני בשנה וחצי 15.געגוע: קספר (הכלב שלי) 16.פחד: מוות 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בכי של צער 18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: חנוכה 20.אוכל מועדף: האוכל של סבתא (אוכל טוניסאי) 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ארטישוק 22.שתיה מועדפת: תות-בננה 23.קינוח מועדף: עוגות!! 24.ממתק מועדף: טוויקס 25.עוגה מועדפת: עוגת גבינה של אמא 26.צבע מועדף: אדום וורוד 27.חיה מועדפת: סוסים 28.חיית מחמד [אם יש]: 29.ספורט מועדף: ג'וגינג וקיקבוקסינג 30.מספר מזל: 4 31.ספר: "הנסיכה הקטנה" פרנסס ברנט (נראה לי..) "מאה חורפים" מיכל שלו 32.סרט דיסני מועדף: היפייפיה והיחפן (זה דיסני, לא?) ומלך האריות 33.סרט: אישה יפה, סיכון מחושב, מגנוליות מפלדה 34.שחקנ\ית: ריצ'ארד גיר וג'וליה רוברטס (הזוג הניצחי) 35.זמר\ ת: שאנייה! 36.סדרה מעודפת: היפים והאמיצים וסיינפלד 37.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה 38.מקצוע שנוא: ראש הממשלה... ורואה חשבון 39.מקום בעולם: ישראל 40.המעשה הכי נועז שעשית: לא הכי נועז... אבל התחלתי עם מישהו 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: אי אפשר אפילו להתחיל לספור אותם 42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43.ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט מהיר 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ!!! 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48.שקיעה או זריחה? שקיעה, הרבה יותר רומנטי 49.בליינד דייט- בעד או נגד? נגד, אחרי ניסיון מר 50.ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51.בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52.מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53.קור או חום? חום 54.לישון או לקום? איזו שאלה?? לישון! 55.חוף או הרים? חוף 56.קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57.תות או בננה? תות 58.חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59.שיר שגורם לך לצחוק: HE DRINKS TEQUILLA של לורי מורגן 60.שיר שגורם לך לבכות: GOD BLESS THE CHILD, I'M GONNA HOLD ON לא יודעת למה בדיוק 61.השיר של כל הזמנים: UNFORGETABL פרנק סינטרה 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: THE BEATLES אין שיר ספציפי 63.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: YOU'RE STILL THE ONE 64.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אף פעם לא חשבתי על זה, אין לי מושג... 65.שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: LIFE HAPPEND TAMI COCHRAN 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? תלתלים, קטנה (גם נמוכה וגם רזה) וקצת משוגעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ילנה, רוני, שחף ואלירן 68.הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69.מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70.מתי התחברת לראשונה לרשת? אני לא זוכרת 71.לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא משהו ספציפי, מחפשת... 72.באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? שאנייה, אופרות סבון, האנטר טיילו 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) ק'תרין שם של שחקנית שאני אוהבת, לפעמים האנטר (האטנר טיילו) ולפעמים פשוט סיגי.. 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75.באיזה פורומים אתה? שאנייה, אופרות סבון, האנטר טיילו 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מציק 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78.יש לך חבר\ה? לא 79.כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי, אני מתה עליהם אבל אנחנו די שונים 81.מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון!! שוטטפת פנים במים קפואים כדי להתעורר 82.מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אין משהו קבוע.. 83.מה התחביבים שלך? טלוויזיה, מוזיקה, אינטרנט וג'וגינג 84.את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ילנה 85.כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקים ופלאפון 86.אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס 87.מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88.מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את הביוגרפיה של האנטר טיילו (הזכרתי שאני אובססיבית נכון?) וכרטיס להופעה של שאנייה 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90.אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פריקסה (מישהו מכיר?) זה מאכל טוניסאי 91.מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקים שלי ;) 92.אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? את האף 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שנתיים (לא בסדר מצידי) 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שלושלה ימים בערך 96.מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני ממש לא חשבתי על דברים כאלה...אולי משהו כמו מיצתה את החיים... 97.ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ילנה באל איי 98.אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הכללית- כמובן את השואה האישית- את המעבר דירה שלנו 99.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אל איי 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? לא קרה לי עדיין 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? רון 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? פסיכולוגית מצליחה בארה"ב 103.מה הפנטזיה שלך? NEXT 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

mmhbk

New member
אני

.שם: גדי (יבגני) 2. גיל: 20 3. תאריך לידה: 8 בספטמבר (אתמול), א' בתשרי בלוח העברי 4. כינוי: 5. תכונה טובה: צנוע 6. תכונה רעה: אדישות 7. חולשה: שינה 8. אובססיות: שאניה, מייקל ג'קסון, כדורגל איטלקי, הארי פוטר, קולנוע 9. פאדיחה: יותר מדי 10. כאב: 11. משאלה: אושר ועושר למשפחה וחברים. 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: סבא וחברה שלי 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: שרשרת מגן דויד 19. החג האהוב עליך: ראש השנה 20. אוכל מועדף: בשר, פיצה (לא ביחד כמובן) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: שניצל צמחוני, רוב סלטי הירקות, מאכלים לא כשרים 22. שתיה מועדפת: מי עדן, קוקה קולה, אשכוליות 23. קינוח מועדף: פירות, עוגות עם הרבה קרם 24. ממתק מועדף: רובם אם לא כולם 25. עוגה מועדפת: שכבות 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: כדורסל, כדורגל 30. מספר מזל: 31. ספר: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. 32. סרט דיסני מועדף: "היפה והחיה" "אלאדין" "מוצאים את נמו" 33. סרט: "שליחות קטלנית 2" "סתיו בניו יורק" "רומיאו חייב למות" "הצלצול" "זמר החתונות" "המסכה" "שוברי הלבבות" "אני (עדיין) יודע מה עשית בקיץ האחרון" "שקרים אמיתיים" "טיטניק" "עימות חזיתי" "הכשרון של מר ריפלי" "האחרים" "שייקספיר מאוהב" "חומות של תקווה" "רקוויאם לחלום" "מולין רוז'" והרשימה עוד ארוכה. אני חי בסרטים. 34. שחקנ\ית: קולין פארל(כבר נמאס ממנו אבל הוא שחקן ענק), ניקול קידמן, ויל סמית, ג'ניפר לאב יואיט, ג'ניפר אניסטון, גווינת פאלטרו, ניקולס קייג', ארנולד שוורצנגר. 35. זמר\ ת: שאניה טווין, מייקל ג'קסון, ג'ול, קיילי, בריטני, ויל סמית, ונסה קרלטון, אלישה קיז, לורין היל, ג'יי לו, מיה. 36. סדרה מעודפת: חברים, זהות בדויה, מלאך שחור. 37. מקצוע אהוב: מתכנת 38. מקצוע שנוא: עיתונאי 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: טוב, אז בכיתה י"ב עשיתי פרויקט 5 יחידות במחשבים. בשיעורים התלמידים יושבים ועובדים על הפרויקט והמורה אמור לעזור להם. המורה שלנו לא ממש עזר, אז רבים ביקשו עזרה ממני ועזרתי להם. עכשיו, המורה חשב שאני חבר שלו ורצה לדבר איתי בזמן השיעור ולא רצה שאני אעזור לאחרים. כאות מחאה הפסקתי לבוא לשיעורים שלו ולפני שעשיתי את זה הודעתי על כך לרכז מחשבים בבית הספר ובעצם כולם בבית ספר ידעו ולא הצליחו לשכנע אותי לחזור. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ראיתי את סרטי "שר הטבעות". 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: קולנוע 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים של ויל סמית 60. שיר שגורם לך לבכות: Adrian - Jewel 61. השיר של כל הזמנים: what more can i give, heal the world 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: from this moment 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Celine Dion - Goodbye 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: פסקול של "מלחמת הכוכבים" 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? משוגע (במובן החיובי של המילה) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דני, אוהד, ליזה, נתנאל 68. הגלידה הכי טעימה? מגנום 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? תחילת י"ב, 2001 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה, ספורט, סרטים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? שאניה, עתודה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) mmhbk 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? שאניה, עתודה, מייקל ג'קסון 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? היופי החיצוני. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אין מצב. כי אני אוהב את אחותי רק בגלל שהיא אחותי ולא בגלל האופי שלה וכנ"ל ההפך. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתרחץ ומתפלל. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מנסה לחשוב מחשבות חיוביות. 83. מה התחביבים שלך? קריאה, מוזיקה, טלווזיה, מחשבים, קולנוע, לימודים(תחביב שנכפה עלי). 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מחשב. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן ודיסקים, ארנק. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיסים להופעות של הזמרים האהובים עלי כולל שאניה ומייקל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יהיה לי תאבון 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב שלי. 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכיתה י' 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא אמרתי את זה מפורשות אבל אני נותן להבין את זה כל הזמן. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? I'll Be Back!. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בבית עם המשפחה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בהסטוריה – הייתי מוחק את הנחש. אישית- הייתי חוזר 15 שנה אחורה עם כל הידע שיש לי עכשיו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איטליה 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? אף פעם 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? מה שבטוח - יהיה לי תואר שני 103.מה הפנטזיה שלך? 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך - לא

אני אנסה גם

1. אנדי ג'וליאן רדולסקו 2. 18 3. 21.03.1985 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה: כנות. 6. תכונה רעה: חוסר ספונטניות. 7. חולשה: ג'ינג'יות. 8. אובססיות: אוטובוסי ושנאיה. 9. פאדיחה: התווכחתי עם מורה לאחר שהוא אמר שהפרעתי והוציא אותי מהכיתה, כשאח"כ התברר (בשיחה עמו) שהוא בכלל התכוון למי שישב לידי... 10. כאב: כשאמא שלי נפטרה כשהייתי בן 16. 11. משאלה: למצוא אהבה, להצליח ולהיות מאושר בחיים. 12. זיכרון רע: כשהייתי מטרים ספורים מקפה טיילת כשהמאבטח ירה במחבל שרצה להתפוצץ שם, ואח"כ, ברוב טפשותי דאגתי לאוטו שלי, שלא יתפוצץ כשיעשו פיצוץ מבוקר. 13. זיכרון טוב: כשנהגתי על אוטובוס לפני כחצי שנה. 14. זיכרון ילדות: נסיעה באוטובוס (קו 25 מפרקי) לשוק הכרמל. 15. געגוע: לאמא. 16. פחד: פיגועים. שתי תחנות אוטובוס שהייתי בהם התפוצצו (צריפין ואלנבי - קו 4), my coffee shop התפוצץ שבוע בדיוק אחרי שחגגתי שם יום-הולדת, ובמייק'ס פלייס היתי יושב על בסיס שבועי. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא" 18. קמיע: סמל של דן, לא משנה באיזו צורה. 19. חג אהוב: פסח. 20. אוכל מועדף: מרק בטן רומני, לזניה 21: מאכל שנוא: פלפלים, חצילים, קישואים, דלעת וצנון. 22. שתיה: בירה 23. קינוח: גלידה. 24. ממתק: שוקולד לבן. 25. עוגה: דבש. 26. צבע: צהוב-כחול. 27. חיה: 28. חיית מחמד: אין 29. ספורט: כדורגל. 30. מספר מזל: 8 31. ספר: תרנגול כפרות/אלי עמיר 32. סרט דיסני: אין 33. סרט: ספיד 1, מטריקס, שקרים אמיתיים, אמריקן ביוטי, ציפור על תיל. 34. שחקן: ניקולס קייג'. 35. זמר/ת: שנאיה, מארק אנתוני, סוניק, גבריאל. 36. סדרה: 24, סטארגייט, תיקים באפילה, זהות בדויה. 37. מקצוע אהוב: מהנדס תחבורה, נהג אוטובוס, די ג'יי 38. מקצוע שנוא: מורה, שוטר 39. מקום בעולם: גרמניה 40. מעשה נועז: אני טיפוס די פחדן... 41. מעשה טיפשי: היו יותר מדי... 42. פריט לבוש מועדף: חולצה. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגן 44. עונה: קיץ 45. גורל: לא 46. אלוהים: כן, אבל לא בדרך המוכרת. 47. גלידה: בוופל 48. שקיעה 49. בליינד דייט - נגד 50. ג'ינס 51. בזבזן 52. מלפפון 53. חום 54. לישון 55. הרים 56. קרמבו: וניל 57. בננה 58. חולצה: לא משנה, העיקר שתיראה טוב על הגוף! 59. שיר שגורם לצחוק: Mr. Oizo - Flat Beat 60. שיר שגורם לבכות: I Can See Clearly Now 61. השיר של כל הזמנים: The Verve - Bittersweet Symphony 62. שיר שמזכיר אדם אהוב: Shania - You're Still The One 63. שיר לחתונה: You're Still The One. 64. שיר להלוויה: לא רוצה לחשוב על זה בכלל. 65. שיר שלא הייתי מכיר לולא חבר: לא קיים. 66. איך הייתי מתאר עצמי: חיצונית - לבוש תמיד יפה ואופנתי, קצת נמוך מדי. התנהגותית: רציני, מחושב, אבל גם מתפשר ומאוד זורם וחברותי. 67. שמות החברים הכי טובים: ארז, אילן, אלכס, קרינה, ורד 68. גלידה הכי טעימה: שוקולד לבן של דר' לק. 69. תכונות מוערכות: כנות, נאמנות ודיסקרטיות. 70. חיבור ראשון לאינטרנט: כיתה ז' - 1997-8 71. לאילו אתרים אני גולש: פורומים תחבורה ציבורית ושנאיה בתפוז, ynet. 72. פורומים קבועים: תחבורה ציבורית, שנאיה, חבר'ה. 73. מסוף כרמלית. המסוף אליו מגיעים הכי הרבה קווים של "דן", התחביב הראשי שלי בחיים. 74. אהבה ממבט ראשון - יתכן 75. באיזה פורומים אני: תח"צ ושנאיה 76. כשמישהו מאוהב בי ואני לא: אני נחמד אליו, אבל מתחמק. 77. הכי מושך במין הנשי: חזה (וסליחה על השטחיות). 78. אין לי חברה. 79. אין אחים. 81. דבר ראשון בבוקר: מצחצח שיניים. 82. דבר אחרון לפני השינה: שוטף את הפה במי פה. 83. מה התחביבים: אוטובוסים ומוזיקה. 84. את מי הייתי לוקח לאי בודד: שנאיה! ואחד החברים שלי/ידידה טובה 85. כשאני נוסע לכמה ימים, אני לוקח: דיסק של שנאייה ופלאפון 86. אם הייתי חיה: לא אהבתי אף פעם את השאלה. 87. הכי אוהב את הצהריים. 88. מה הכי הייתי רוצה לקבל: אהבה כנה ובלתי תלויה. 89. הארוחה המועדפת: ערב. 90. אם הייתי מוצא להורג, הסועדה האחרונה היתה: מרק בטן רומני, ושווארמה בפיתה. 91. החפץ הכי חשוב לי: מחשב/פלאפון/אוטו/דיסקים של שנאיה. 92. אם יכולתי לשנות משהו בעצמי הייתי מוסיף ספונטניות וביטחון עצמי. 93. הפעם האחרונה שתרמתי לקהילה: כיתה י' - מחויבות אישית 94. פעם אחרונה שעזרתי לזר: לפני שבוע 95. מתי אמרתי למישהו קרוב שאני אוהב אותו: לפני כשלושה שבועות. 96. שיכתבו על המצבה שלי: גם על זה אני לא רוצה לחשוב בכלל. 97. ברגע זה הייתי רוצה להיות עם מישהי בערב רומנטי או עם חברים מבלה, או סתם בחו"ל במקום מעניין. 98. אם יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה: הייתי משאיר את תחנת הרכבת ביפו ובבית הדר (רח' הרכבת היום) ובכך פותר בצורה משמעותית את הפקקים בגוש דן. מבחינה עצמית: הייתי נולד חודש מאוחר יותר. 99. אם הייתה לי אפשרות לגור במקום אחר, הייתי גר בסינגפור/הונג-קונג/גרמניה/ארה"ב/נפולי. יש לי אפשרות לגור ברומניה... 100. הפעם הארונה שהרגשתי שלם עם עצמי: כשקניתי את המחשב החדש. 101. מי האדם הראשון שעולה לי לראש כשאומרים אהבה? עדיף שאותו אדם לא ידע. 102. איפה אני רואה עצמי עוד 20 שנה: מתעסק במשהו שקשור לתחבורה. 103. הפנטזיה: בריאות, אושר ועושר. 104. עניין המוות: לא אסכים שימות עבורי.

m L m

New member
אמממ..... ואו!

באמת יש לך אובססיה לאוטובוסים
איך זה התחיל????

אין לי מושג איך זה התחיל

מסיפורים של ההורים שלי, ברגע שהיתי עולה לאוטובוס (בתור תינוק), הייתי מרותק. לא הייתי בוכה, לא הייתי מצייץ, רק מסתכל בסקרנות על האוטובוס. ולגבי האהבה עצמה - כמו שאנשים מסויימים אוהבים אופנועים או מכוניות עתיקות, ככה אני אוהב אוטובוסים. מסתבר שיש עוד כמה אנשים כמוני בארץ... הכי נחמד זה לנסוע באוטובוס ולשמוע שנאיה ברדיו!

m L m

New member
בטח שאני קוראת

זה מאוד מעניין. אפשר ללמוד הרבה מאוד משאלון שכזה....

tkhri

New member
זאת גל - EILLEEN

1.שם: גל 2. גיל: 15.10 3. תאריך לידה:18.11.1987 4. כינוי: יש לי יותר מדי כאלו... 5. תכונה טובה: סולחת מהר 6. תכונה רעה: סולחת מהר 7. חולשה: Shania Twain 8. אובססיות:Shania Twain 9. פאדיחה: אני כ-ל הזמן נופלת - קרו לי הרבה יותר מדי "פאדיחות" 10. כאב: 11. משאלה: נובמבר 2004...(בעזרת השם) 12. זיכרון רע: First kiss 13. זיכרון טוב: פורים האחרון הייתי אצל חן(חנוש!)זה היה לילה מושלם 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אנחנו בבית של בן דוד שלי ובת זוגו אני יושבת על הברכים של אבא שלי אנחנו שומעים חלון נסגר בעוצמה באחד החדרים אבא שלי קופץ על הרגלים (ובדרך מעיף אותי...) וצועק "איפה גל???" 15. געגוע: מתגעגעת לאופטימיות 16. פחד: אורן 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אני שונא להגיד את זה אבל...אמרתי לך" 18. קמיע [אם יש]: איןןןןן 19. החג האהוב עליך: ה' באייר - יום העצמאות. 20. אוכל מועדף: כל מה שקשור בתפוחי אדמה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל פרי וכל ירק שקיים 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: גלידדדה עם קצצצפת! 24. ממתק מועדף: מממממ.... פסק זמן 25. עוגה מועדפת:לא משנה מה - העיקר שתהיה שם קצפת ולא יהיו שם ירקות/פירות 26. צבע מועדף: לבן ושחור 27. חיה מועדפת: דגים ועזים 28. חיית מחמד [אם יש]:ג'וקים נחשב? 29. ספורט מועדף:אני? ספורט? פחחחחחחחחחח 30. מספר מזל: 8 31. ספר: "מען לא ידוע" 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: גריין מייל 34. שחקנ\ית: לוסי לולס והלן האנט 35. זמר\ ת: Shania Twain, Madonna 36. סדרה מעודפת: נשואים פלוס כש... 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: מודלים גאומטרים (אדריכלות, אתם לא רוצים לדעת...) 39. מקום בעולם:ישראללללללל שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני? מעשה נועז...? NAH 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נתתי לו ללכת - יותר נכון אמרתי לו ללכת 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינסססססס 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף - פחחחחח אהבתי את העובדה שרשמו איזה עונות יש... 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? רק כשזה קשור לאורן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד!!! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית =/ 52. מלפפון או עגבניה? בעעעעעע לא זה ולא זה...! 53. קור או חום? קור - דהההה!!! 54. לישון או לקום? לקום 55.חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה! 59. שיר שגורם לך לצחוק: Celine Dion - All by myself - רק בביצוע שלה 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים:ג'ורג' מייקל - CARELESS WHISPER 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אה? 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Shania Twain - From this moment אבל אני לא באמת מתכוונת להתחתן אי-פעם 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יושמע שום שיר - אף אחד לא יבוא 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Savage Garden - To The Moon And Back 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: TOO MANNNNNY 68. הגלידה הכי טעימה? מסטיק, פצפוצי שוקולד ועם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא יודעת, אל תשאלו שאלות מעצבנותתת!! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 2000 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הרבה אתרים - אני לא בבית המחשב שלי מת ואין לי כוח לרשום 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) Eilleen - בגלל שאניה דהההה! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא! 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לי לשנוא את עצמי ואז אותו ואז שוב את עצמי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לכל אדם שאני נמשכת אליו יש דברים אחרים שאני אוהבת 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? - 1. אורן האח שלי והבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם הזה גם אם לא יודעת מה היה קורה ברור שהייתי מתחברת לאדם כמותו 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? שאלה מעצבנת 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מארשל ברוס מאטרז והייתי עושה בו מעשים שהיו גורמים לציפורנים שלכם להסמיק 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסק של שאניה ומברשת שיניים All you need is love All I need is Shania 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דג 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ליללללה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכות? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים, נגיד... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא חשוב מה העיקר שתהיה שם קצפת - והרבה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אני לא נוטה להיקשר לחפצים 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? האף שלי בחרתי במשהו מבחינה חיצונית אז אני רדודההה - ח-ב-ל!!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? במשמר האזרחי לפני משו כמו 4 חודשים... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בחורף שעבר כמו סתומה עבר איזה זקן ברחוב ו...(שוב - כמו סתומה - למה רק כמו?) הבאתי לו את המטריה שלי. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? רשמתי אתמול לליטל על היד באחד השיעורים - סתם בגלל שדקה לפני זה אמרתי לה שאני שונאת אותה ולא רציתי שהיא לרגע תחשוב שהייתי רצינית 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הגיע הזמן!!!" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ערן - בכל מקום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בהיסטוריה האישית שלי הייתי משנה לילה בדצמבר של השנה שעברה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-יורק 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? לא זוכרת 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? איתמר - לא אהבתי אותו... 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? מתה? 103.מה הפנטזיה שלך? ממממ.... 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך - לא!!!!!!! אני אתאבד אם יקרה לו משהו!!!

m L m

New member
../images/Emo6.gif

נקרעתי מצחוק מהזיכרון ילדות
בכלל- צחקתי מרוב הדברים שכתבת.....

tkhri

New member
מירייייייייייייייייייי../images/Emo25.gif

התגעגעתיייייי!!!!!!!!!

m L m

New member
גם אני ../images/Emo24.gif גם אני ...