שאלון חביב:)

שאלון חביב:)

אני(מורן לבורים שעדין לא הבינו) וחנג' מצאנו אותו בקובץ נידח במחשב מוזר :S אימרו תודה XD אז...הנה לכם:
האם אתה....: טיפש? מתיימר להיות חכם? הומו\לסבית? כבשה? נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? האם אי פעם....: אכלת מדוזה? אכלת צדפה? בלעת דג? אכלת אנשובי? התנשקת עם חיה? מעכת חילזון? גידלת צנון? התנשקת עם בן\בת המין השני? אתה מאמין ב.. אלוהים? רוחות? שדים? מכשפות? פיות? מלאכים? גן עדן וגיהנום? תפילות? בעד\נגד: הפגנות? אנרכיה? סדר? תפילות? עישון? סמים? תרופות? הומואים\לסביות? בהצלחה
(איזה לא קשור.. ועוד קיצצנו חלק שממש היה מטומטם
)

galileho

New member
למה קיצצתם ?

מטומטם זה הכי אחי. ם אתה....: טיפש?לא מתיימר להיות חכם?לא הומו\לסבית?לא כבשה?לא נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר?לא האם אי פעם....: אכלת מדוזה?לא אכלת צדפה?לא בלעת דג?כן אכלת אנשובי?לא התנשקת עם חיה?כן [לא עם לשון :p] מעכת חילזון?כן =( כשעזבתי את הבית הישן שהייתי בת חמש חברה הכי טובה שלי לשעבר נתנה לי אחד מהחלזונות שלה למזכרת ואיך שיצאתי מהשער של הבית שלה הוא בטעות נפל לי ודרכתי עליו :'( זה לזכרך שבי. גידלת צנון?לא התנשקת עם בן\בת המין השני?השני ? :X כן. אתה מאמין ב.. אלוהים?ככה רוחות?כן שדים?לא מכשפות?לא פיות?לא מלאכים?לא גן עדן וגיהנום?כן , רוצה להאמין לפחות. תפילות?לא בעד\נגד: הפגנות?בעד אנרכיה?אין דעה סדר?נגד תפילות?אין דעה עישון?נגד מאוד סמים?נגד תרופות?בעד , תלוי למה הומואים\לסביות?בכייף

ShadysSoldier

New member
שלי

טיפש? כן מתיימר להיות חכם? אני מניח שבעקבות התשובה הראשונה, לא... הומו\לסבית? לא כבשה? לא נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? לא האם אי פעם....: אכלת מדוזה? לא אכלת צדפה? לא בלעת דג? לא אכלת אנשובי? לא התנשקת עם חיה? לא מעכת חילזון? לא גידלת צנון? לא התנשקת עם בן\בת המין השני? כן אתה מאמין ב.. אלוהים?כן רוחות?לא שדים?לא מכשפות? רק אם הן עם תואר לימוד פיות? לא מלאכים? לא גן עדן וגיהנום? כן תפילות? כן בעד\נגד: הפגנות? בעד אנרכיה? נגד סדר? בעד
תפילות? בעד עישון? בעד סמים? למה לא תרופות? בעד הומואים\לסביות? שכל אחד יעשה מה שבא לו

פוהוהוהו

האם אתה....: טיפש? יש מצב מתיימר להיות חכם? יש מצב הומו\לסבית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כבשה? יש מצב נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? יש מצב האם אי פעם....: אכלת מדוזה? יש מצב אכלת צדפה? יש מצב בלעת דג? יש מצב אכלת אנשובי? יש מצב התנשקת עם חיה? יש מצב. [הכלבה שלי נחשבת?נישקתי אותה בפה! כפרעליה!] מעכת חילזון? יש מצב גידלת צנון? יש מצב התנשקת עם בן\בת המין השני? יש מצב אתה מאמין ב.. אלוהים? לא רוחות? לא שדים? לא מכשפות? לא פיות? לא מלאכים? לא גן עדן וגיהנום? לא תפילות? לא בעד\נגד: הפגנות? יש מצב אנרכיה? יש מצב סדר? יש מצב תפילות? לא. עישון? יש מצב. סמים? יש מצב. תרופות? יש מצב. הומואים\לסביות? יש מצב.

jogy

New member
הא הא!

האם אתה....: טיפש? משתדל מתיימר להיות חכם? אני חושב שכן, צריך לתקן את זה הומו\לסבית? לא שידוע לי כבשה? בימי חול נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? אמרו לי שאני דומה לעידן אלתרמן האם אי פעם....: אכלת מדוזה? אם מדוזה עשויה מעוף, כן אכלת צדפה? לא דנמה לי בלעת דג? לא אכלת אנשובי? לא יצא לי התנשקת עם חיה? כן :) וגרבילים זה לא גיי מעכת חילזון? כמו כל בן תרבות ללא ילדות עשוקה גידלת צנון? כן! עם אבא בעדנית במרפסת! התנשקת עם בן\בת המין השני? לא (כוסאמאשלי יא מתיימר להיות מגניב) אתה מאמין ב.. אלוהים? מעדיף להתעלם מעצם התהייה רוחות? לא חושב שדים? אבל רק אדומים מב"ש שזורקים חזיזים (זין הפועל! מה תעשו?!) מכשפות? מעריץ אותן... הייתי נותן לאמה ווטסון להחזיק לי את השרביט.... פיות? לפעמים מלאכים? יש כמה שעונות לתיאור גן עדן וגיהנום? חלק מהעכשיו שלנו תפילות? כן, לא לאלוהים בעד\נגד: הפגנות? תמיד :) אנרכיה? ברור, אבל לא ללא מוסר סדר? תלוי איפה תפילות? תלוי בסוג עישון? לא אוהב את זה סמים? נגד תרופות? בעד, אבל אני מוצא הגיון בלהתנגד להן הומואים\לסביות? שיזרמו

Miss Slim Shady

New member
וגם אני D:

האם אתה....: טיפש? אפשרי מתיימר להיות חכם? הרגל מגונה הומו\לסבית? לא שאני יודעת
כבשה? כן נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? כן האם אי פעם....: אכלת מדוזה? לא אכלת צדפה? לא בלעת דג? כן :S אכלת אנשובי?לא התנשקת עם חיה? כן D:,עם הכלב של סבתא, זה היה איחוד מרגש (בלי לשון, כן?) מעכת חילזון? כן
גידלת צנון? לא התנשקת עם בן\בת המין השני? כן אתה מאמין ב.. אלוהים? כן רוחות? :S שדים?:S מכשפות? רק אלו עם המטאטא פיות? לא, איכס :S מלאכים? כנ"ל גן עדן וגיהנום? כן תפילות? כן בעד\נגד: הפגנות? בעד אנרכיה? - סדר? חסרת דעה תפילות? בעד עישון? נגד סמים? למה לא?
תרופות? בעד הומואים\לסביות? לא גיבשתי עדיין עמדה, אבל..לא ממש אכפת לי,כל אחד והחיים שלו :/

Envenom

New member
נוטוב

האם אתה....: טיפש? לא מתיימר להיות חכם? לא הומו\לסבית? לא כבשה? לא נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? לא נראה לי האם אי פעם....: אכלת מדוזה? לא אכלת צדפה? לא בלעת דג? לא אכלת אנשובי? כן התנשקת עם חיה? לא מעכת חילזון? כן גידלת צנון? לא התנשקת עם בן\בת המין השני? כן אתה מאמין ב.. אלוהים? זה כל כך מסובך שאני לא רוצה להתחיל לענות על זה רוחות? שוב, מסובך. שדים? כן מכשפות? די לסבך אותי פיות? כן מלאכים? כן גן עדן וגיהנום? לא תפילות? כן בעד\נגד: הפגנות? בעד אנרכיה? נגד סדר? נגד תפילות? נגד עישון? נגד סמים? בעד תרופות? נגד הומואים\לסביות? אין לי שום דבר נגדם

ע ניצן

New member
אהלן אהלן...

האם אתה....: טיפש? לא. מתיימר להיות חכם? כן. הומו\לסבית? לא. כבשה? ממש לא. נראה כמו מפורסם שאתה לא מכיר? לא נראה לי. האם אי פעם....: אכלת מדוזה? לא. אכלת צדפה? לא. בלעת דג? לא שלם. אכלת אנשובי? לא. התנשקת עם חיה? לא עם לשון P: מעכת חילזון? כן. גידלת צנון? לא. התנשקת עם בן\בת המין השני? כן, וגם הראשון. אתה מאמין ב.. אלוהים? לא. רוחות? מעט. שדים? לא. מכשפות? אולי. פיות? לא. מלאכים? לא. גן עדן וגיהנום? קצת. תפילות? אולי. בעד\נגד: הפגנות? בעד. אנרכיה? נגד. סדר? בעד. תפילות? נגד. עישון? נגד. סמים? תרופות? בעד. הומואים\לסביות? בעד. תוספת שלי!! הינה תמונה של הגידול הסרטני החדש דנדש שלי...

למעלה