שאלון חביב XX

heartless me Oo

New member
שאלון חביב XX

משעמם לי אז החלטתי לכתוב שאלון וזה השאלון הראשון שלי חחח אני גאה בעצמי ונא להוסיף תמונה חביבה _____ כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- גיל- אזור מגורים [עיר]- איזה שיר אתה שומע כרגע- איזה צבע אתה אוהב- מה אתה לובש- יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? זרקתה ביצים על אנשים? זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? הדבקתה מסטיק לשולחן? עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? הלכתה מכות? חטפתה מכות? אכלתה תולעת? ג'וק? חול? הכנתה עוגיות מבוץ? קיללתה מורה? הייתה עד לרצח? שוד? השתכרתה? עברתה על החוק? חציתה את הכביש באור אדום? נדרסתה? עשיתה צניחה חופשית? חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? נשבעתה ולא קיימתה? הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לכחתה יותר מידי מנות סמים? לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? הברזתה? תפסו אותך מבריז? לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? הובחתה בפומבי? _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? שתיתה מים...? אכלתה....? רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? עשיתה ש"ב....? היה לך שיעור פרטי....? שמעתה שיר של ramones...? שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? איפה הגבול בין פה לשם? כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? ומכונית? קורקינט ממונע? איזה שפות אתה דובר? כמה אותיות יש ב ABC ? איזה מס ערוץ זה BBC ? אוהב את קונאן אובראיין? ואת ג'יי לנו? סאטרדיי נייט לייב? שוט!!

heartless me Oo

New member
עונה לעצמי

_____ כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- ולריה גיל- 15 אזור מגורים [עיר]- רעננה איזה שיר אתה שומע כרגע- את השיר would של הלהקה Alice in Chains איזה צבע אתה אוהב- שחור&ורוד -אפור מה אתה לובש- ג'ינס + את החולצה המאאאאגניבה שקיבלנו ב "לתת" יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא =][= אני לא מגניבה מספיק כדיי לכבוש כובע _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כע!!!!!!! זרקתה ביצים על אנשים? זורקת ביצים גאה זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? בהחלט שכך הדבקתה מסטיק לשולחן? לא =/ אישית זה דוחה אותי עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? דא הלכתה מכות? דא חטפתה מכות?דא אכלתה תולעת?נייט ג'וק?נייט חול?דא הכנתה עוגיות מבוץ? דאאאאא קיללתה מורה? בהחלט כל יום ויום הייתה עד לרצח? עוד לא שוד? ממ לא חושבת השתכרתה? לא עברתה על החוק? כע חציתה את הכביש באור אדום? בחלט.. כמו כולנו נדרסתה? חחחחח לא אבל גלילי וכהן כן!! עשיתה צניחה חופשית? לא =[[[[[ חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? חח לא נשבעתה ולא קיימתה? כן? הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא! חע לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא לוכחת סמים!! תאים שמחים תאים שמחים [אל תכחו שמים!! תאכלו אותם!! זה מנסיון או משהו] לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא.. [לנה] הברזתה? דא תפסו אותך מבריז?דא לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט?דא הובחתה בפומבי?דא _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? לפנייי 0.0000001 שתיתה מים...? לפניי חצי שעה ואני מרגישה יובד בגרון =[ וזה סימן ל.. "ולריה לכי לשתות!!" אכלתה....? לפניי שעה ... רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? אווו לפניי שניםם עשיתה ש"ב....? יום לפניי אתמול חח היה לך שיעור פרטי....? וואי לא זוכרת אפילו אבל היה בחופש שמעתה שיר של ramones...? בהחלט!!!! ramones=SEX שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? ברור!! מ4 עד 5 ביחד עם אוקסנה בבנק דיסקונט האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אין לי צב אבל אני צב _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? 2 [החכמה ששופעת מגרמן] איפה הגבול בין פה לשם? [בין פה לשם..] אין לי מושג... כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? אני חושבת שמשהו כמו 10 כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? חחחח 6? האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? נייט איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? בהתחלה הייתי מרגישה כאב קטן ברגליםם ואז הייתי מפסיקה להרגיש אותם ואז הכאב הזה היה מתקדם למעלה ולאט לאט הייתי מפסיקה להרגיש את הגוף עש שזה היה מגיע לי לראש והייתי מפסיקה להרגיש בכלל ....... ומכונית? הייתי בטח מרגישה כאב חזק ואז הייתי מתעלפת ואז מתעוררת בבית החולים ושוב מרגישה כאב נוראי =]] קורקינט ממונע? הייתי מרגישה כאב שמרגישים אנשים שקוקינט חשמלי/ ממונע דורס אותם איזה שפות אתה דובר? עיברית רוסית טיפה אנגלית כמה אותיות יש ב ABC ? אין לי מושג איזה מס ערוץ זה BBC ? לא זוכרת אבל זה בטוח מעל לערוץ מס 13 אוהב את קונאן אובראיין? כעעעעעע ואת ג'יי לנו?כעעעעעעע סאטרדיי נייט לייב?לאאא =//

נושבו

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שם- נועה גיל- 16 עוד 3 חודשים אזור מגורים [עיר]- רחובות
איזה שיר אתה שומע כרגע- לא שומעת איזה צבע אתה אוהב- ורוד! מה אתה לובש- פיג'מה:) יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך]
אין
ולמה צריך להיות לי?
_____ האם אי פעם ::::: אכלת כשלא הייתה רעב
בטח! זרקת ביצים על אנשים
כן חחח זרקת כדוריי נייר על התקרה בשירותים
לא פחח הדבקת מסטיק לשולחן
נראלי שכן עשית טוטו [או איך שלא קוראים לזה]
נאפ הלכת מכות
בצחוק... חטפת מכות
כנ"ל אכלת תולעת
OMG! איכסה! בחיים לא. ג'וק
כנ"ל
רק מהמחשבה באלי להקיא!!! חול
בעע לא.. היה איתי ילד בגן שאכל חול חח הכנתה עוגיות מבוץ
כן:) קובבות קוראים לזה! קיללת מורה
דהה.. אבל היא לא שמעה. היית עד לרצח
לא
שוד
לא השתכרת
לא
עברת על החוק
כן.. חיחי חצית את הכביש באור אדום
כן נדרסת
חס וחסה עשית צניחה חופשית
לא:| אמאלה... חירפלצת [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]
חחחחחחחה! לא חירפלצתי מעולם! נשבעת ולא קיימת
לא זוכרת... הפסדת הרבה כסף בקזינו
לא מהמרת בקזינו... לקחת יותר מידי מנות סמים
אויי.. לא לקחתי סמים אפעם לקחת יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה
נאפ. אין לי אסטמה הברזת
כן תפסו אותך מבריז
כן לא הבאה מכנס ספורט לשיעור ספורט
כיין הובחת בפומבי
אמממ לא זוכרת.. יכול להיות
_____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמת..
עכשיו? השניה? הרגע!!!!!!! שתית מים...
היום בצהריים אכלת....
לפני שעה בערך רצת 3 סיבובי ריצה במגרש...
שבוע שעבר עשית ש"ב....
היום בצהריים היה לך שיעור פרטי....
בחופש הגדול שמעת שיר של ramones...
לא זכור לי ששמעתי שיר שלהם שדדת בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....
מעולם לא... האכלת את הצב שלך [או שאין לך כזה]...
אין לי צב! _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא
2זה איפה הגבול בין פה לשם
בקצה של השם כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן
הרבה
כמה במבות אתה יכול להכניס לפה
5 נראלי האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]
לא... איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך
ברור.. ומכונית
כנ"ל קורקינט ממונע
כן איזה שפות אתה דובר
עברית! וקצת ערבית, ספרדית ואנגלית כמה אותיות יש ב ABC
נראלי 30 ומשהו... אני לא זוכרת בדיוק איזה מס ערוץ זה BBC
אנאערף... אוהב את קונאן אובראיין
מיזה? ואת ג'יי לנון
לא.. סאטרדיי נייט לייב
הא?

lol, "but I EATED it" hehe

_____ כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- מירי. גיל- 18. אזור מגורים [עיר]- מרכז? P: איזה שיר אתה שומע כרגע- Morning Musume- Sexy boy [ביפנית] איזה צבע אתה אוהב- הרבה, אבל הכי- שחור, אדום. מה אתה לובש- כרגע? חולצה אדומה-צהובה ומכנס ירוק. יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? אין. אבל יש לי קשת לבנה ם_O _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? אני כמעט אף פעם לא רעבה, כך ש... כן. זרקתה ביצים על אנשים? לא =/ זה דבר מפגר לדעתי. זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? חח לא. הדבקתה מסטיק לשולחן? לא. עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא. הלכתה מכות? בערך. חטפתה מכות? כן, אבל בצחוק. לא משהו רציני :} אכלתה תולעת? אוי, לא. ג'וק? איכ. חול? חחח לא נראה לי. הכנתה עוגיות מבוץ? כן! ^___^ קיללתה מורה? לא =/ הייתה עד לרצח? המממ... לא. שוד? לא. השתכרתה? מעולם. עברתה על החוק? נופ. חציתה את הכביש באור אדום? לרוב לא. אבל קורה שכן. נדרסתה? לא. עשיתה צניחה חופשית? גם לא. חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? מצטערת, סלנג זה לא הצד החזק שלי, כך שלא הבנתי [אני עוד לא ראיתי את הסרט, איך הוא?] נשבעתה ולא קיימתה? אף פעם לא. הפסדתה הרבה כסף בקזינו? נופ. לכחתה יותר מידי מנות סמים? חחח כן, הא? רק אני... P: לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? חחח לא. הברזתה? המון-המון פעמים. תפסו אותך מבריז? כמובן P: אף פעם לא הסתרתי את זה כ"כ. לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? XD לא קרה, אבל רק כי אני תמיד עם מכנסיים מתאימות לספורט. הובחתה בפומבי? קצת, אבל תמיד יצאתי מזה יפה. _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע. שתיתה מים...? לפני כמה שעות האמת. אכלתה....? גם לפני כמה שעות. רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? מזמן? ^^ עשיתה ש"ב....? ממש מזמן. היה לך שיעור פרטי....? אוי, המון זמן עבר מאז... שמעתה שיר של ramones...? Who da fuck?... שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? טעות, למען האמת אני עושה את זה רק בימי שלישי. האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? לא, אבל יש לי דג :} _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? לא זה ולא זה, כמובן. איפה הגבול בין פה לשם? הגבול נמצא רחוק אני מניחה. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? לא מעט :} כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא חובבת במבה. האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? מממ, הושמד בהצלחה. איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? לא מי-יודע-מה אני מניחה. ומכונית? זה יכול לכאוב. קורקינט ממונע? הייתי מתרגזת }: איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת רוסית, קצת יפנית. כמה אותיות יש ב ABC ? 26, לא? איזה מס ערוץ זה BBC ? מספר טוב. אוהב את קונאן אובראיין? המממ... מי? ואת ג'יי לנו? לא ממש. סאטרדיי נייט לייב? לא?

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

_____ כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- שרית. גיל- 13. אזור מגורים [עיר]- נתניה. איזה שיר אתה שומע כרגע- כלום.
אחי ישן. איזה צבע אתה אוהב- כתום. מה אתה לובש- מה שבא ליד. יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? אין לי, צריך? _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? מנהג קבוע שלי, לנשנש כשלא רעבים.XDD זרקתה ביצים על אנשים? בשבועות לפני שנתיים D: אה וביומולדת שנה שעברה! מסכן. זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? חחח לא. הדבקתה מסטיק לשולחן? לא. עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? אני קטינה. D: הלכתה מכות? מממ, כן אבל לא ממש. חטפתה מכות? בצחוק D: אכלתה תולעת? לא. ג'וק? לא
חול? לא, אבל בלעתי בים בטעות. הכנתה עוגיות מבוץ? אולי בגן.. אבל זה היה כדורי שוקולד!
D: קיללתה מורה? לא כדאי.
הייתה עד לרצח? לא. שוד? לא. השתכרתה? לא. עברתה על החוק? לא. חציתה את הכביש באור אדום? כן. נדרסתה? חסה וחליל. =\ עשיתה צניחה חופשית? נופ, אבל רוצה :] [אם יהיה לי תאומץ.] חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]?
נשבעתה ולא קיימתה? לא, אם כן אז לא במכוון. הפסדתה הרבה כסף בקזינו? אני? לא מהמרת :} לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא. לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא. הברזתה? לא. רק פעם אחת שנה שעברה, מספורט. תפסו אותך מבריז? כן D: לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן, קורה. הובחתה בפומבי? כן. ^_____^ _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע. שתיתה מים...? בבוקר, בבצפר. אכלתה....? הרגע. רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? מזמן. D: עשיתה ש"ב....? שלשום. היה לך שיעור פרטי....? שבוע שעבר. שמעתה שיר של ramones...? מי? שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? ברור! סתם, לא. >< האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אין לי כזה. ): _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? זהזה. איפה הגבול בין פה לשם? באמצע.. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? לא ניסיתי. כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא ניסיתי. D: האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? כשהייתי קטנה הייתה לי בובה שקראו לה ריבקה. איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? רע? ומכונית? רע?XDD קורקינט ממונע? רע? איזה שפות אתה דובר? הרבה. כמה אותיות יש ב ABC ? 26? איזה מס ערוץ זה BBC ? לא יודעת
אוהב את קונאן אובראיין? Who? ^^ ואת ג'יי לנו? לא. סאטרדיי נייט לייב? לא. D:

sniii

New member
D:

כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- גיל- 16 אזור מגורים [עיר]-מרכז איזה שיר אתה שומע כרגע-alesana-apology איזה צבע אתה אוהב- תלוי למה.. מה אתה לובש- מכנס ורוד של פגמה, וחולצה סגולה של בצפר >< יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ?אין לי =\ _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? תמיד זרקתה ביצים על אנשים? לא שזכור לי O: זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לא D: הדבקתה מסטיק לשולחן?חח תמיד עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? משהו בסגנון P: הלכתה מכות? לא משהו רציני.. חטפתה מכות? בערך >< אכלתה תולעת? לא O: ג'וק? לא! חול? כן הכנתה עוגיות מבוץ? כן =] קיללתה מורה? ברור הייתה עד לרצח? עדיין לא שוד? לא משהו רציני =] השתכרתה?יותר מידי חח עברתה על החוק? בקטנה חציתה את הכביש באור אדום? כן O: O: נדרסתה? בקטנה חחחחחחחח עשיתה צניחה חופשית? עוד לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? להפליץ + לחרבן? כמובן נשבעתה ולא קיימתה? כן=\ הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא לכחתה יותר מידי מנות סמים? מעט מידי האמת לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא יותר מידי =] הברזתה? יאפ תפסו אותך מבריז? חח כן לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן =\ =\ =\ =\ הובחתה בפומבי? תמיד חח _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע שתיתה מים...? אמממ עכשיו..? במרק אכלתה....? עכשיו =] רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? 3? מזמן .. 2 שלשום עשיתה ש"ב....? היום בשיעור היה לך שיעור פרטי....? פחחחחחח... אווו אה שמעתה שיר של ramones...? לפני כמה זמן.. שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? נו אז אם אני עושה את זה כל שני ווחמישי מתי הייתה פעם אחרונה?! אתמול =] האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? היה לי...=\ לפני שנה.... וכן, אכלתי אותו _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? זה? איפה הגבול בין פה לשם? בינייהם כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? 74 כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? 765.... איזה פה גדול אה? =] ( כיף לי ><) האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? אבל כבר אכלתי אותה, איך את מסבירה שהיא לא למאכל אדם עכשיו?! איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? מחוצה? ומכונית? מחוצה קצת פחות? קורקינט ממונע? מסז'? איזה שפות אתה דובר? רוסית, אנגלית ועברית =] כמה אותיות יש ABC? אממ 3 איזה מס ערוץ זה BBC ? אין מושג אוהב את קונאן אובראיין? לא ואת ג'יי לנו? לא סאטרדיי נייט לייב?לא

ester6

New member
עונה..

_____ כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- אסתר. גיל- 14. אזור מגורים [עיר]- ירושלים. איזה צבע אתה אוהב- תכלת. מה אתה לובש- חצאית ג'ינס וחולצה ורודה. יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? אין כובע
_____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כמעט תמיד.. זרקתה ביצים על אנשים? לא.. אני חושבת שזה סתם מגעיל..
זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לפעמים.. הדבקתה מסטיק לשולחן? כן, אבל כשהייתי קטנה.. עכשיו אני כבר לא עושה את זה. עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא. הלכתה מכות? בקטנה.. חטפתה מכות? כן.. אכלתה תולעת? לא.. איכס...
ג'וק? גם לא.. אני לא אוכלת חרקים למינהם..
חול? לא.. הכנתה עוגיות מבוץ? כן
קיללתה מורה? לא. הייתה עד לרצח? לא
שוד? גם לא..
השתכרתה לא. עברתה על החוק? לא. חציתה את הכביש באור אדום? כן, אבל ברוב הפעמים לא.. נדרסת? לא.. עשיתה צניחה חופשית? לא.. אבל אני מתכננת לעשות.. חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? כן.. נשבעתה ולא קיימתה? אף פעם לא.. הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא.. לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא. לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא. הברזתה? כן.. מלא פעמים.. תפסו אותך מבריז? כן, כמה פעמים.. אבל זה לא מפריע לי להמשיך. לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן. הובחתה בפומבי? כן. _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע.. שתיתה מים...? לפני שעה בערך. אכלתה....? לפני שעתיים בערך. רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? לא זכור לי. עשיתה ש"ב....? שאלה טובה.. היה לך שיעור פרטי....? שנה שעברה. שמעתה שיר של ramones...? לא יודעת. שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? שבוע שעבר..
האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אין לי..
_____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? 33.. איפה הגבול בין פה לשם? רחוק.. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? לא יודעת.. הרבה.. כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? כמה שיותר. האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא.. איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? נראה לי שלא משו..
ומכונית? גם.. קורקינט ממונע? לא יודעת.. אני יודיע לך אם זה יקרה לי.. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת ספרדית מאמא שלי.. כמה אותיות יש ב ABC ? 26. איזה מס ערוץ זה BBC ? לא יודעת האמת.. אוהב את קונאן אובראיין? לא ממש.. ואת ג'יי לנו? גם לא. סאטרדיי נייט לייב? לא.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שם - רותם גיל- 18 אזור מגורים [עיר]- מרכז איזה שיר אתה שומע כרגע- A perfect Circle - Imagne איזה צבע אתה אוהב- כל מיני מה אתה לובש- חולצה ובוקסר יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא ____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כן זרקתה ביצים על אנשים? כן זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לא הדבקתה מסטיק לשולחן? כן עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? כן הלכתה מכות? כן חטפתה מכות? כן? אכלתה תולעת? לא ג'וק? איכ, לא חול? כן הכנתה עוגיות מבוץ? אה הא קיללתה מורה? כן הייתה עד לרצח? לא.. שוד? לא השתכרתה? כן עברתה על החוק? כן חציתה את הכביש באור אדום? כן נדרסתה? לא עשיתה צניחה חופשית? כן &quot
חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? חח לא נשבעתה ולא קיימתה? לא הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא הברזתה? כן תפסו אותך מבריז? כן לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן הובחתה בפומבי? כן ____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע שתיתה מים...? לפני 10 דקות אכלתה....? לפני חצי שעה סיבובי ריצה במגרש...? בבסיס לפני שבוע עשיתה ש"ב....? לפני שנה היה לך שיעור פרטי....? " שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? אתמול האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? יש לי? ____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? אהע? איפה הגבול בין פה לשם? ביניהם כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? 10 + כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא ניסיתי האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? אווצ' רציני ומכונית? פחות קורקינט ממונע? הרבה פחות איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית אוהב את קונאן אובראיין? שטו? ואת ג'יי לנו? כן סאטרדיי נייט לייב? לא

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif עונה

שם- אלה גיל- בנובמבר 15 אזור מגורים [עיר]- מתחת לקרטון בנתניה איזה שיר אתה שומע כרגע- בינתיים כלום איזה צבע אתה אוהב- שחור אדום וצהוב מה אתה לובש- בוקסר של בובספוג, גופייה שחורה של בובספוג, צמיד ניטים, שרשרת של פנטגרם ועוד שרשרת של גולגולת D: יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כן =( זרקתה ביצים על אנשים? כן XD זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לא הדבקתה מסטיק לשולחן? כן עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? מזה טוטו? הלכתה מכות? כן חטפתה מכות? כן אכלתה תולעת? לא :S ג'וק? לא חול? כן הכנתה עוגיות מבוץ? לא....הכנתי כדורי בשר XD קיללתה מורה? כן הייתה עד לרצח? לא שוד? לא השתכרתה? כן עברתה על החוק? כן חציתה את הכביש באור אדום? כן נדרסתה? לא עשיתה צניחה חופשית? לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? מה?? נשבעתה ולא קיימתה? לא הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? כן הברזתה? כן תפסו אותך מבריז? לא לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן הובחתה בפומבי? כן _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע שתיתה מים...? לפני 10 דקות אכלתה....? לפני שעתיים רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? שנה שעברה עשיתה ש"ב....? אתמול היה לך שיעור פרטי....? אף פעם שמעתה שיר של ramones...? מי? שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? כל יופ שני וחמשי האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אין לי _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? 165.25365840002145 איפה הגבול בין פה לשם? הגבול בין פה לשם נמצא ברביע הרביעי של השליש החמישי מלפני שבועיים! כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? לא יודעת... כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? 20 ומשו האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? מצחיק ומכונית? עוד יותר מצחיק! קורקינט ממונע? הכי מצחיק שיש! איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית, קללה באיטלקית, קללה בצרפתית וטיפטיפה גרמנית כמה אותיות יש ב ABC ? הרבה? איזה מס ערוץ זה BBC ? :ם אוהב את קונאן אובראיין? מיזה? ואת ג'יי לנו? מיזה? סאטרדיי נייט לייב? מיזה?

heartless me Oo

New member
לכל האנ שים שעברה עליהם ילדות קשה..

ramones זאת להקת פאנק משנות ה80 ולקונאן אובריין יש תוכנית אירוח וכך גם לג'יי לנו וסטרדיי נייט לייב זאת גם כן תוכנית אירוח

cohenet91

New member
עונה

כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- ענת. גיל- 15. אזור מגורים [עיר]- --- איזה שיר אתה שומע כרגע- gnr- november rain. איזה צבע אתה אוהב- כחול. מה אתה לובש- פיז'מה. יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא. _____ האם אי פעם : אכלת כשלא היית רעב? דעע..
זרקת ביצים על אנשים? לא. זרקת כדוריי נייר על התקרה בשירותים? אה? לא. הדבקת מסטיק לשולחן? איכ.. לא נראה לי. עשית טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא. הלכת מכות? כן. חטפת מכות? נו, מכות זה דבר הדדי. אכלת תולעת? לא. ג'וק? לא. חול? בטח בטעות. הכנת עוגיות מבוץ? לא נראה לי. טוב, אולי בגן. קיללת מורה? לא מולו/ה. היית עד לרצח? לא. שוד? לא. השתכרת? לא. עברת על החוק? לא. חצית את הכביש באור אדום? כן. נדרסת? לא. עשיתה צניחה חופשית? חירפלצת [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? wtf?! נשבעת ולא קיימת? נראה לי. הפסדת הרבה כסף בקזינו? אף פעם לא הייתי בקזינו. לקחת יותר מידי מנות סמים? אף פעם לא לקחתי סמים. לקחת יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? XD הברזת? אממ.. תפסו אותך מבריז? אף פעם. לא הבאת מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן. הובכת בפומבי? כן. _____ מתי בפעם האחרונה : נשמת? עכשיו? שתית מים? היום בבוקר. אכלת? לפני איזה שעה וחצי נראה לי. רצת 3 סיבובי ריצה במגרש? בטח ביסודי. עשית ש"ב? לפני כמה ימים. היה לך שיעור פרטי? נוור. שמעת שיר של ramones? אף פעם זה לא קרה בכוונת תחילה.. שדדת בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי]?נו אמרת בעצמך.. שלשום היה יום שני..
האכלת את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אין. _____ סתם שאלות חכמות : אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? שמונה. איפה הגבול בין פה לשם? באמצע. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? הרבה. כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא יודעת. האם יש לך בובה שקוראים לה שרגא [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? אה?! איך אתה חושב שהיית מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? בטח טוב, כי הייתי מגיעה לגן עדן
ומכונית? כנ"ל. קורקינט ממונע? שתקי. איזה שפות אתה דובר? גורבזית. כמה אותיות יש ב ABC ? 26, לא? איזה מס ערוץ זה BBC ? שתקי. אוהב את קונאן אובראיין? אמרתי לשתוק! ואת ג'יי לנו? -_- סאטרדיי נייט לייב? לא רואה.

moruush

New member
אני :)

שם- מור
גיל- 13 וקצת אזור מגורים [עיר]- אזור השרון איזה שיר אתה שומע כרגע- כרגע כלום איזה צבע אתה אוהב- ורוד
מה אתה לובש- תלבושת של ביה"ס וג'ינס. יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא..
_____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כן
זרקתה ביצים על אנשים? לא
זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לא
הדבקתה מסטיק לשולחן? אולי
עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא.
הלכתה מכות? בצחוק כן. חטפתה מכות? בצחוק.. אכלתה תולעת? לא!!
ג'וק? לא חול? בגן חחח הכנתה עוגיות מבוץ? בגן חחח קיללתה מורה? כן אבל בלב. הייתה עד לרצח? לא שוד?לא השתכרתה? לא עברתה על החוק? לא חציתה את הכביש באור אדום? לא נדרסתה? לא עשיתה צניחה חופשית? לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? לא שידוע לי. נשבעתה ולא קיימתה? יש מצב הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא לכחתה יותר מידי מנות סמים?לא לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?לא הברזתה?לא תפסו אותך מבריז?לא לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? חחח אני ממושמעת! הובחתה בפומבי? מיליון פעם.
_____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? הרגע ?!?! שתיתה מים...? מקודם אכלתה....? מקודם רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? רצתי הרבה יותר ביום שני עשיתה ש"ב....? אתמול היה לך שיעור פרטי....? מעולם לא שמעתה שיר של ramones...? מה זה<?!?! שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? לא האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אינלי. _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? זה יוצר 4545641.5 איפה הגבול בין פה לשם? באמצע כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? 91 כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?1000 האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? אויש שיט!!! חח איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? הייתי מתה ?! ומכונית? כנ"ל. קורקינט ממונע? הייתי מוחצת את זה חח איזה שפות אתה דובר? עברית שותף, לומדת צרפתית, אנגלית וגרמנית. כמה אותיות יש ב ABC ? 26 איזה מס ערוץ זה BBC ? לא יודעת אוהב את קונאן אובראיין? שזה? ואת ג'יי לנו? בערך.. סאטרדיי נייט לייב? כןן!! :) זה אדיר

linoy pal

New member
עונההה

שם-לינוי גיל-14.5 אזור מגורים [עיר]-בת ים איזה שיר אתה שומע כרגע-עד הקצה-דנה ברגר איזה צבע אתה אוהב-שחור מה אתה לובש-אמ..מכנסיים קצרות וחולצה חלקה בצבע ירוק יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ?לאא _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב?כן זרקתה ביצים על אנשים?לא זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים?לא הדבקתה מסטיק לשולחן?כן עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]?לא הלכתה מכות?לא חטפתה מכות?לא אכלתה תולעת?לא ג'וק?לא חול?לא הכנתה עוגיות מבוץ?לא קיללתה מורה?כן הייתה עד לרצח?לא שוד?לא השתכרתה?לא עברתה על החוק?לא חציתה את הכביש באור אדום?כן נדרסתה?לא עשיתה צניחה חופשית?לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]?לא הבנתי נשבעתה ולא קיימתה?כן הפסדתה הרבה כסף בקזינו?לא לכחתה יותר מידי מנות סמיםלא? לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?לא הברזתה?לא תפסו אותך מבריז?לא לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט?כן הובחתה בפומבי?לא _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..?עכשיו שתיתה מים...?לפני שעה אכלתה....?לפני שעה רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...?אמ..שנה שעברה עשיתה ש"ב....?אתמול בלילה היה לך שיעור פרטי....?בחופש הגדול שמעתה שיר של ramones...?אף פעם שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....?חחחחח אף פעם האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...?אין _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?זה זה איפה הגבול בין פה לשם?הא? כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן?עד אין סוף? כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?10 האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?חח לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?זה היה כואב ומכונית?כואב... קורקינט ממונע?חח איזה מכוער זה איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית ספרדית וערבית[אני יודעת להגיד איזה כמה מילים] כמה אותיות יש ב ABC ? אמ..24? איזה מס ערוץ זה BBC ?מאיפה לי? אוהב את קונאן אובראיין?לא ואת ג'יי לנו?לא סאטרדיי נייט לייב?לא

אני............

שם- אפרת גיל- 18 וחצי אזור מגורים [עיר]-
איזור השפלה איזה שיר אתה שומע כרגע-
איזה שיר? אני בעבודה אין רדיו!!!!!!!!!!! איזה צבע אתה אוהב-
כחול-תכלת כזה מה אתה לובש-
חולצה שחורה וחצאים ג'ינס יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ?
למה שיהיה _____ האם אי פעם ::::: אכלת כשלא הייתה רעב?
כן זרקת ביצים על אנשים?
לא! זרקת כדוריי נייר על התקרה בשירותים?
לא הדבקת מסטיק לשולחן?
חחחח כן... עשית טוטו [או איך שלא קוראים לזה]?
לא הלכת מכות?
כן חטפת מכות?
כן אכלת תולעת?
לאאא ג'וק?
לאאאאאאאא חול?
לאאאאאאא הכנתה עוגיות מבוץ?
כן קיללתה מורה?
כן הייתה עד לרצח?
לא! שוד?
לא השתכרת?
לא עברת על החוק?
יכוליות... חצית את הכביש באור אדום?
בארור!!! אני גרה בעיר בלי רמזורים אז תמיד כשאני בירושלים או משו כזה אני חוצה באדום! זה הכי כיף... נדרסת?
לא ברוך ה'! עשית צניחה חופשית?
לא נשבעתה ולא קיימתה?
לוידעת הפסדת הרבה כסף בקזינו?
לא הולכת לקזינו לקחת יותר מידי מנות סמים?
לא!!!!!! בכלל!!! לקחת יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?
נראלי.. הברזת?
כן תפסו אותך מבריז?
כן לא הבאת מכנס ספורט לשיעור ספורט?
זה קרה כל הזמן!!! הובחת בפומבי?
נו מה אנחנו בסרט?? _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמת..?
אני חושבת שעכשיו שתית מים...?
לפני כמה שעות אכלת....?
אני הרגע אוכלת רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...?
אווווו שניםםםם עשיתה ש"ב....?
כמה חודשים. היה לך שיעור פרטי....?
לפני 3 חודשים בערך חלפני שסיימתי יב' שמעת שיר של ramones...?
שו?? שדדת בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....?
איך ידעת??? האכלת את הצב שלך [או שאין לך כזה]...?
אין צב! למי יש?? _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?
זהו זה איפה הגבול בין פה לשם?
אני כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן?
כמה שיותר כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?
5 בערך האם יש לך בובה שקוראים לה שראג [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?
לא אין לי בובות כאלה איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?
הייתי מרגישה כביש ומכונית?
גם כביש קורקינט ממונע?
גם כביש איזה שפות אתה דובר?
עברית וכמה מילים באנגלית כמה אותיות יש ב ABC ?
תאמת אין לי מושג. 20 ומשו. איזה מס ערוץ זה BBC ?
אנא עארף. לא רואה. אוהב את קונאן אובראיין?
שו????? ואת ג'יי לנו?
שוווווווו?? סאטרדיי נייט לייב?
שווועדא?? יש לציין פה את השגיאות כתיב שתיקנתי בכל שורה ושורה!

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo13.gif

שם-אריאל גיל-13 אזור מגורים [עיר]-הרצליה איזה שיר אתה שומע כרגע-טאקינג באק סנדיי-קיוט ווידאוט דה אי[ איןלי כוח לכתוב באנגלית
] איזה צבע אתה אוהב-שחור
מה אתה לובש-חולצת בצפר ובוקסר יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ?
לא _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב?לא זרקתה ביצים על אנשים?כה זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים?חחחחחחחחחחח לא
הדבקתה מסטיק לשולחן?כע
אבל לא בבית
עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]?לא הלכתה מכות?כע
זה כיף חטפתה מכות?כע
זה לא כיף אכלתה תולעת?לא ג'וק?
לא חול?בטוח אכלתי שהייתי קטנה
אבל לא זכור לי הכנתה עוגיות מבוץ?חחחחחחחחחחח כן, קובבות
קיללתה מורה?כע
אבל היא לא שמעה הייתה עד לרצח?לא שוד?לא השתכרתה?לא עברתה על החוק?לא חציתה את הכביש באור אדום?כע נדרסתה?לא עשיתה צניחה חופשית?לאאאאאאא הלוואי חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]?XD לא נשבעתה ולא קיימתה?בחיים לא הפסדתה הרבה כסף בקזינו?לא לכחתה יותר מידי מנות סמים?אני בת פאקינג 13 וחצי %^^#$&^%%3
לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?לא הברזתה?לא תפסו אותך מבריז?לא הברזתי לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט?קרה לי ..
הובחתה בפומבי?לא _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..?עכשיו .
שתיתה מים...?לפני 10 שניות אכלתה....?לפני 5 דקות אכלתי גלידה, נחשב? רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...?כל אימון בערך
עשיתה ש"ב....?אתמול, וגם היום ישלי, אבל נאבד לי הקלמר אעעע
היה לך שיעור פרטי....?כיתה ה' שמעתה שיר של ramones...?מי אלה
שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....?היום חמישי, זה אומר שהיום .
האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...?איןלי . P: _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?זהזה איפה הגבול בין פה לשם?ממש כאן כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן?574 כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?17, באמת , ניסיתי
האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?כואב מאוד, ומעוכה.
ומכונית?אותו דבר קורקינט ממונע?אותו דבר איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית ספרדית וטיפה'לה צרפתית כמה אותיות יש ב ABC ? 26 איזה מס ערוץ זה BBC ? איןלי מושג ירוק
אוהב את קונאן אובראיין?לע ואת ג'יי לנו?לע סאטרדיי נייט לייב?לע

אני../images/Emo12.gif

כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם-אילנה
גיל-15 אזור מגורים [עיר]-
איזה שיר אתה שומע כרגע-לא שומעת
איזה צבע אתה אוהב-סוגי כחול.. מה אתה לובש-גופיה ומכנס קצר
יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך]אין לי, ולמה צריך להיות
_____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב?כן, כשלא היה מצב רוח
זרקתה ביצים על אנשים?כן
זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים?לא
הדבקתה מסטיק לשולחן?לא
עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]?כן
הלכתה מכות?אפשר להגיד
חטפתה מכות?כנ"ל
אכלתה תולעת?לא
ג'וק?כנ"ל.. חול?כנ"ל
הכנתה עוגיות מבוץ?לא
קיללתה מורה?רק פעם אחת
הייתה עד לרצח?חס וחלילה חס ושלום שלא נדע מצרות לעולם
שוד?לאאא השתכרתה?לאאא עברתה על החוק?לא התסכלתי ימינה ושמאלה, נחשב
חציתה את הכביש באור אדום?אופסי
נדרסתה?אויש נו באמת
עשיתה צניחה חופשית?לא.. חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]?כן
נשבעתה ולא קיימתה?לא זוכרת
הפסדתה הרבה כסף בקזינו?
לכחתה יותר מידי מנות סמים?
לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?
הברזתה?
תפסו אותך מבריז?אמרתי שלא הברזתי
לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט?כע..לפני כמה שנים נראה לי
הובחתה בפומבי?כן
_____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..?
שתיתה מים...?לפני 10 דקות
אכלתה....?לפני שעתיים וחצי, משו כזה.. רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...?בסוף שנה שעברה בשיעור ספורט
עשיתה ש"ב....?היום.. היה לך שיעור פרטי....?--- שמעתה שיר של ramones...?של מה
שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....?אז למה את שואלת
האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...?לפני 4 שנים היה לי צב בשמך שבוע אז האכלתי אותו
_____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?שתי ועוד זה. איפה הגבול בין פה לשם?אמצע
כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן?תלוי איזה סוג פרחים
כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?תלוי איהז חברה
האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?אע
איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?אויששששש ומכונית?נו באמתתתתתת קורקינט ממונע? איזה שפות אתה דובר?נממ..אני גאיד לכם שאני יודעת לדבר 3 שפות בקיצר
כמה אותיות יש ב ABC ?26 איזה מס ערוץ זה BBC ?מאיפה לי
אוהב את קונאן אובראיין?ברוררר
ואת ג'יי לנו?נמממ.. סאטרדיי נייט לייב?

קצת נעלמתי

שם-טל גיל-14 אזור מגורים [עיר]-חיפה איזה שיר אתה שומע כרגע-של קלי איזה צבע אתה אוהב-שחור מה אתה לובש-מכנס שלושתרביי וחולצה ירוקה יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ?לא חח _____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב?מלא זרקתה ביצים על אנשים?לא חח זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים?כן הדבקתה מסטיק לשולחן?כן עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]?כן הלכתה מכות?כן חטפתה מכות?כן אכלתה תולעת?לא ג'וק?לא חול?כן הכנתה עוגיות מבוץ?כן קיללתה מורה?כן הייתה עד לרצח?כן שוד?לא השתכרתה? עברתה על החוק? חציתה את הכביש באור אדום?ןכן נדרסתה?לא עשיתה צניחה חופשית?לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? נשבעתה ולא קיימתה? הפסדתה הרבה כסף בקזינו?לא לכחתה יותר מידי מנות סמים?לא לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה?לא הברזתה?כן תפסו אותך מבריז?לא לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט?כן הובחתה בפומבי?כן _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..?עכשיו שתיתה מים...?לא זוכרת אכלתה....?לפני שעה רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...?לפני שבוע וחצי עשיתה ש"ב....?לפני כמה ימים היה לך שיעור פרטי....?ביום רביעי שמעתה שיר של ramones...?לא שמעתי שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....?נכון האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...?אין לי _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?זה זה איפה הגבול בין פה לשם?אמצע כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן?100 כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?בדקתי..8 האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?כאב? ומכונית?כאב? קורקינט ממונע?כאב? איזה שפות אתה דובר? כמה אותיות יש ב ABC ? איזה מס ערוץ זה BBC ? אוהב את קונאן אובראיין? ואת ג'יי לנו? סאטרדיי נייט לייב?

אספיר85

New member
יותר מדי טעויות לשוניות.../images/Emo54.gif

ממש מעצבן לענות על שאלון כזה.

swirrrly

New member
אין לי כוח../images/Emo7.gif

כמו תמיד כדיי להתחיל ב... שם- שירלי גיל- אזור מגורים [עיר]- איזה שיר אתה שומע כרגע- חח Kטטוניה - 12 (אל תשאלו
אבל נניח ושאלתם: יש לי מטאליסטים במסנג'ר פתאום ובלי קשר נתקלתי בקטטוניה באנטרנט וקטטוניה זה מגניב בתור מצב נפשי בפני עצמו וזה גם להקה שבדית ושבדים הם חתיכים אז החלטתי להוריד ותשמעו זה ממש כיף רק חבל שקשה נורא להבין מה אומרים וגם קשה נורא להבדיל בין השירים) איזה צבע אתה אוהב- תכלתאפרפר מה אתה לובש- יש לך כובע על הראש [כי צריך להיות לך] ? לא
_____ האם אי פעם ::::: אכלתה כשלא הייתה רעב? כן, רוב הזמן זרקתה ביצים על אנשים? לא זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? לא הדבקתה מסטיק לשולחן? אולי עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא הלכתה מכות? לא חטפתה מכות? לא אכלתה תולעת? לא ג'וק? לא חול? קצת הכנתה עוגיות מבוץ? כן קיללתה מורה? כן (אבל לא ברמה ערסית..) הייתה עד לרצח? לא שוד? לא השתכרתה? לא עברתה על החוק? כן[?] חציתה את הכביש באור אדום? כן נדרסתה? לא עשיתה צניחה חופשית? לא חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? לא יודעת מה זה נשבעתה ולא קיימתה? כן הפסדתה הרבה כסף בקזינו? לא לכחתה יותר מידי מנות סמים? לא
לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? לא (אני לא מבינה מה הקטע עם שגיאות הכתיב בשאלון..) הברזתה? כן תפסו אותך מבריז? לא חח (כנראה העלימו עין, למה מה אני חשובה) לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? כן, לא הבאתהי הובחתה בפומבי? כן, בערך _____ מתי בפעם האחרונה :::: נשמתה..? שתיתה מים...? אתמול אכלתה....? לפני שעה רצתה 3 סיבובי ריצה במגרש...? חח אממ לפני חצי שנה משהו כזה עשיתה ש"ב....? לפני המון זמן היה לך שיעור פרטי....? לפני שנה (זה לבגרויות, אז אין קשר לש"ב) שמעתה שיר של ramones...? אין לי מושג שדדתה בנק [אני יודעת שאתה עושה את זה כל ימי שני וחמישי] ....? אף פעם האכלתה את הצב שלך [או שאין לך כזה]...? אף פעם _____ סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? איפה הגבול בין פה לשם? כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? נורא ואיום אבל לא יכולה להתאפק שלא להרגיש טוב בגלל צומי והאפשרות למות וכו' ומכונית? אותו דבר :D קורקינט ממונע? מושפלת:$ איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ויפנית
(האחרונה בערך חח) כמה אותיות יש ב ABC ? 26? (בשליפה מהירה מהזכרון) איזה מס ערוץ זה BBC ? אין לי מושג (ביביסי פריים זה 30) אוהב את קונאן אובראיין? נדמה לי לא יצא לי לראות הרבה ממנו ואת ג'יי לנו? כשהייתי צעירה יותר אהבתי מאז לא ראיתי סאטרדיי נייט לייב? חביב+

למעלה