שאלון זמן

חחח מגניב../images/Emo6.gif

שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה
[אכן, אפילו אם זה ימים של בצפר
שעה 10:00 בביצפר
שעה 12:00 בביצפר
שעה 14:00 בבית, אוכלתתת
שעה 17:30 או עם חברות, או בחוג, או סתם במחשב
שעה 20:00 אוכלת XDDDD איזה חיים משעממים יש לי
שעה 21:21 עושה שטויות עם אחותי
שעה 24:00 במיטה
שאלות: האם יש לך שעון? יאפפ האם אתה באמת עונד אותו? כן.. רק כי הוא יפה
כמה שעונים יש לך בבית? בכל חדר כמעט יש שעון האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן לא.. אבל ההורים שלי כן
כמה הכי הרבה זמן ישנת? אין לי מושג כמה הכי הרבה זמן שתקת? לפחות 9 שעות, כשיישנתי
כמה הכי הרבה זמן צחקת? נראלי איזה דקה
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) כל היום?! איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? את שעת אחר הצהריים
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כןן:]] היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לאא:p היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 13:54

sniii

New member
=]

שעה 7:00(בבוקר!!) בשלבי התעוררות שעה 10:00-בבצפר.. שעה 12:00-עדיין(תלוי באיזה ימים) שעה 14:00- חח ישנה שעה 17:30-עדיין=] שעה 20:00-בבית או יוצאת שעה 21:21-חח עדיין שעה 24:00-במחשב.. שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?לאא כמה שעונים יש לך בבית?אממ הרבה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?כןןןן כמה הכי הרבה זמן ישנת?לא יודעת... כמה הכי הרבה זמן שתקת?לא הרבה.. אני יכולה אפילו לדבר לעצמי כמה הכי הרבה זמן צחקת?חחח הרבה.. אני אוהבתתתת לצחוק כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)לא יודעת סO איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?אמממ את הלילה..? מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?לילה היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?אמ כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?כן למה לא ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?14:33

../images/Emo80.gifזה מקורי D:

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה, ישנה :X. שעה 10:00 בבית ספר, בדר"כ. שעה 12:00 כנ"ל. שעה 14:00 כנ"ל >>" שעה 17:30 בבית\בחוץ
שעה 20:00 בבית, לרוב. שעה 21:21 מול השעון
זו שעה מגניבה
שעה 24:00 במקלחת
. שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? כל פעם שאני יוצאת מהבית. כמה שעונים יש לך בבית? אמ, לא כולל טלוויזיה, מחשב והשעון יד שלי, שניים. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? ממש לא, אני מאחרת לכל מקום ><" כמה הכי הרבה זמן ישנת? לא זוכרת. כמה הכי הרבה זמן שתקת? שלושים שעות או משהו כזה :X כמה הכי הרבה זמן צחקת? ברצף? משהו בסביבות העשרים דקות, אני מניחה. כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) עד שש בערב בערך, משמונה וחצי בבוקר. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 00:םם מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? עקרונית לילה, אבל אם זו לא אפשרות אז בוקר שלא צריך ללכת בו לבית ספר :X היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא. היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן, אבל שרק אני אוכל להשתמש בה
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 14:45

My self and i

New member
חחח,מגניב../images/Emo110.gif

שעה 7:00(בבוקר!!) קמה. שעה 10:00 נראלי בהפסקה בבצפר. שעה 12:00 חלק מהימים בבית,חלק מהימים לומדת. שעה 14:00 במחשב/רואה טלויזיה/שיעורים. שעה 17:30 טלויזיה/מחשב/הליכה. שעה 20:00 מקלחת. שעה 21:21 טלויזיה. שעה 24:00 ישנה
שאלות: האם יש לך שעון? כן. האם אתה באמת עונד אותו? נופ. כמה שעונים יש לך בבית? הרבה. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן.לבצפר וכאלה.. כמה הכי הרבה זמן ישנת? 14 כמה הכי הרבה זמן שתקת? אין לי מושג. כמה הכי הרבה זמן צחקת? היה לי מצב כפית,צחקתי במשך שעה. כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) מ7 בבוקר עד 6 בערב. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 6. מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהריים. היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא. היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן. ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 16:52

כה

שעה 7:00(בבוקר!!) ישנה שעה 10:00- בצפר או במקרה של חופש- ישנה שעה 12:00- כנל שעה 14:00- בבית אוכלת שעה 17:30- תזמורת שעה 20:00- חוזרת מהתזמורת שעה 21:21- רואה טלויזיה שעה 24:00- ישנה שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו? לא כמה שעונים יש לך בבית? המון האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כה כמה הכי הרבה זמן ישנת? יומיים כמה הכי הרבה זמן שתקת? שעה כמה הכי הרבה זמן צחקת?לא ניתן לספירה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) משבע בבוקר עד שמונה וחצי בערב איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 4 בצוהריים מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כה היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כה ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?

ady18

Well-known member
תשובות

שעה 7:00(בבוקר!!)ישנה\לפעמים מתעוררת שעה 10:00 סידורים\עבודה שעה 12:00 עבודה\בבית שעה 14:00 מחשב שעה 17:30 מחכה לילדות רעות שעה 20:00רואה חדשות\חברים שעה 21:21 טלוויזה\מתכוננת לישון שעה 24:00 באמצע שבוע ישנה לפעמים בסופש ישנה בשעה הזו שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?כן כמה שעונים יש לך בבית?מלא האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?כן כמה הכי הרבה זמן ישנת?אממ 10 11 כמה הכי הרבה זמן שתקת? כמה הכי הרבה זמן צחקת? כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? היית רוצה שתהיה מכונת זמן? ו ל ס י כ ו ם

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) = ישנההה
שעה 10:00 = קמהה
שעה 12:00 = במחשב או בטלויזיה
שעה 14:00 = אוכלתת
שעה 17:30 = בחוגג
שעה 20:00 = רואה האלופה
שעה 21:21 = במחשב או בטלויזיה
שעה 24:00 = במחשב או במקלחת
שאלות: האם יש לך שעון? יאפפ
האם אתה באמת עונד אותו? כן
כמה שעונים יש לך בבית? 9
האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא
כמה הכי הרבה זמן ישנת? לא זוכרתת
כמה הכי הרבה זמן שתקת? חח לא הרבה זמן
כמה הכי הרבה זמן צחקת? רבע שעה
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) מ-8 עד 3 וחצי
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? נראה לי את הצהרים
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהרים
היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא
היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כןן
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 17:11

../images/Emo133.gif עונה ../images/Emo133.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..)
שעה 7:00(בבוקר!!)
יוצאת מהבית - אני קמה ב 6:00 שעה 10:00
חוזרת לכיתה מהפסקת עשר שעה 12:00
חוזרת לכיתה מההפסקה שעה 14:00
מסתכלת בשעון כל 2 שניות ומחכה שיגמר כבר השיעור האחרון שעה 17:30
אמ...בבית? שעה 20:00
חושבת "טוב, צריך לישון מתישהו... שאני אצליח לקום מחר..."
שעה 21:21
חושבת "אחרי שאני אסיים ___________ אני אלך לישון...." שעה 24:00
בחלום
שאלות: האם יש לך שעון?
האם אתה באמת עונד אותו? רוב הזמן כמה שעונים יש לך בבית? בערך 6... אני חושבת... האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן
כמה הכי הרבה זמן ישנת? היתה איזו שבת אחת שהצלחתי לישון 15 שעות....
כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא יודעת... כמה הכי הרבה זמן צחקת? אולי 2 דקות כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) בערך 7 וחצי שעות איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לא'ידעת....
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?
היית רוצה שתהיה מכונת זמן?
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 18:18

qtgirl

New member
הזמן שלי

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) כבר 1 בלילה אני עונה על מה שהיה... שעה 7:00(בבוקר!!) ישנתי שעה 10:00 ישנתי שעה 12:00 ישנתי שעה 14:00 קמתי אכלתי התקלחתי שעה 17:30 עשיתי פרויקט גמר שעה 20:00 ראיתי האלופה שעה 21:21 אכלתי שעה 24:00 טלויזיה שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? לא כמה שעונים יש לך בבית? דיי הרבה יחסית- במטבח בסלון ו1-2 בכל חדר האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?כן כמה הכי הרבה זמן ישנת? איזה 20 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? נערף כמה הכי הרבה זמן צחקת? לא זוכרת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) מ8-4 איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 8 שעת רוגע... מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן כןןןן

אני

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) בבית שעה 10:00 בצפר שעה 12:00 בצפר שעה 14:00 בצפר שעה 17:30 קן שעה 20:00 קן שעה 21:21 קן שעה 24:00 בית שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו? אין לי כמה שעונים יש לך בבית? לא יודעת האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כע כמה הכי הרבה זמן ישנת? המון כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא כלכך הרבה כמה הכי הרבה זמן צחקת? חח הרבה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) כמעט יום שלם איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? אחצ כזה מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כןן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 15:11

z u z i

New member
עונה

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה שעה 10:00 בבצפר שעה 12:00 בבצפר שעה 14:00 בדרך מבצפר הביתה שעה 17:30 בבית/עם חברים שעה 20:00 מול המחשב/טלוויזיה שעה 21:21 כנ"ל שעה 24:00 ישנה שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? חח כן כמה שעונים יש לך בבית? 1 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא ממש כמה הכי הרבה זמן ישנת? הרבה מאוד, לא זוכרת כמה כמה הכי הרבה זמן שתקת? שעתיים וחצי כמה הכי הרבה זמן צחקת? 2 שיעורים כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 7 וחצי שעות? איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? צהריים אחרי בצפר (2 וחצי) מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? למה לא? היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? הייתי מוותרת היית רוצה שתהיה מכונת זמן? בטח.! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 3 ורבע בצהריים

עונהההההההההההההההההההההההההההההההה

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה שעה 10:00 מיטה שעה 12:00 שותה נס קפה שעה 14:00 מתעסקת בשטויות שעה 17:30 יושבת בסלון שעה 20:00 בשיעור שעה 21:21 בדרך מהשיעור שעה 24:00 שומעת מוזיקה/ רואה טלויזיה שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו? מממ כמה שעונים יש לך בבית? הרבה, 4 רק בסלון ויש 3 קומות.... האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? חחח 38 כמה הכי הרבה זמן שתקת? שעות כמה הכי הרבה זמן צחקת? אני מניחה שדקה לערך כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? שעות הלילה מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כן, מאוד היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? ברור.

למעלה