שאלון זמן

שאלון זמן../images/Emo27.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..)
שעה 7:00(בבוקר!!) שעה 10:00 שעה 12:00 שעה 14:00 שעה 17:30 שעה 20:00 שעה 21:21 שעה 24:00 שאלות: האם יש לך שעון? האם אתה באמת עונד אותו? כמה שעונים יש לך בבית? האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כמה הכי הרבה זמן ישנת? כמה הכי הרבה זמן שתקת? כמה הכי הרבה זמן צחקת? כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? היית רוצה שתהיה מכונת זמן? ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?

B A W

New member
עונהנהנה

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) באמבטיה מצחצחת שיניים...=) שעה 10:00 אמממ באמצע שיעור שני בבית הספר... שעה 12:00 באמצע שיעור חמישי בבית הספר... שעה 14:00 באמצע שיעור שביעי בבית הספר... לא נמאס?! שעה 17:30 באמצע אימון... שעה 20:00 נכנסת הבייתה בד"כ...אחרי יום ארווווך שעה 21:21 אמממ מתקלחת\ אוכלת\ במחשב שעה 24:00 ישנה....אני הולכת לישון בסביבות עשר...=) שאלות: האם יש לך שעון? יאפי... האם אתה באמת עונד אותו? אכן כן! כמה שעונים יש לך בבית? אמממ רק בחדר יש לי: שעון קיר, שני שעוני יד, שני שעונים מעוררים ושעון בפלאפון...=) מי סופר בבית בכלל???? האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן, כי אני מאחרת כרונית... כמה הכי הרבה זמן ישנת? 18 שעות בערך... כמה הכי הרבה זמן שתקת? 18 שעות (כשישנתי...) ואמממ כמעט שעתיים בלי שום קשר לשינה כמה הכי הרבה זמן צחקת? חחחחח לא יודעת, אבל הייתי במצב כפית, וזה היה נורא! כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) יותר משתיים עשרה שעות...איכס איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? בין חמש וחצי לשש... מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוקר... היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?22:12

עונה לעצמי ../images/Emo97.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!)במיטה יושנת שעה 10:00 בבצפר (כשאין חופש כמובן) שעה 12:00בצפר שעה 14:00 בדר"כ בבית כבר. אבל לפעמים בבצפר שעה 17:30 כשאין מה לעשות אז בבית במחשב שעה 20:00 אמממ תלוי שעה 21:21 רואה בובספוג
או עושה שיעורים שעה 24:00 במיטה רואה סדרות שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?לא כמה שעונים יש לך בבית?ואי אין לי מושג...אני תמיד מסתכלת בפלאפון או בטלויזיה מה השעה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?לפעמים כמה הכי הרבה זמן ישנת?נראלי 14 שעות או משו כזה..לא ממש הרבה כמה הכי הרבה זמן שתקת?אמממ יום שלם חח כמה הכי הרבה זמן צחקת?נראלי 4-5 דקות או משו כזה..ואי בקושי נשמתי (יענו ברצף בלי הפסקה) כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 8 שעות :p איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?שעה 22:50 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?תלוי.. היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?ככן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 22:10

עונה

שעה 7:00 : יוצאת להסעה לביצפר שעה 10:00 : ביצפר שעה 12:00 : ביצפר שעה 14:00 : בבצפר שעה 17:30 : בבית שעה 20:00 : מחכה שהאלופה תתחיל שעה 21:21 : בvod שעה 24:00 : על המחשבב שאלות: האם יש לך שעון? בפלאפון האם אתה באמת עונד אותו? לאא הוא בפלאפון איך אני יענוד אותו כמה שעונים יש לך בבית? 1 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? מ6(בבוקר) עד 6 בערב כמה הכי הרבה זמן שתקת? 10 שניות כמה הכי הרבה זמן צחקת? שעותת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) עד 7 (בערב) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? אממ לא יודעת מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? הזמן שאני יושנת היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לאא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? כן היית רוצה שתהיה מכונת זמן? לא ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 22:48

iheartchad

New member
עונה :)

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) חורפת במיטה שעה 10:00 בעע בבר אילן שעה 12:00 כנ"ל שעה 14:00 בבית שעה 17:30 אין לי מושג שעה 20:00 אין לי מושג, כנראה שבבית.. שעה 21:21 נראלי בבית שיר באה לישון אצלי שעה 24:00 כנ"ל שאלות: האם יש לך שעון? כה לא מסוגלת בלי האם אתה באמת עונד אותו? כן כמה שעונים יש לך בבית? לא יודעת, אבל רק בחדר לפחות 5 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן! חח כמה הכי הרבה זמן ישנת? לא יודעת.. לפחות חצי יום P: כמה הכי הרבה זמן שתקת? המ.. צפירה? כמה הכי הרבה זמן צחקת? חחחחחחחחחחחחחח לא יודעת.. לפחות שעה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 6-7 שעות איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? הממ איזו מן שאלה זו? חח מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כה אני לא מספיקה כלום היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לאא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כהה ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 10:49 :)

dana re3

New member
עונההה

שעה 7:00(בבוקר!!) קמה לבצפר.. שעה 10:00 בבצפר.. שעה 12:00בצפר.. שעה 14:00בצפר.. שעה 17:30כנראה מחשב.. שעה 20:00טלוויזיה שעה 21:21אואוכלת או מחשב שעה 24:00או מחשב או ישנה שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?כן כמה שעונים יש לך בבית?הרבה.. לפחות 8 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?כן כמה הכי הרבה זמן ישנת?נראה לי 20 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת?שעה? שעתיים חחח כמה הכי הרבה זמן צחקת?לא יודעת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 9 שעות נראה לי איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?צוהריים -ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?כן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?23:23 שעה יפהה

Galadriel 3000

New member
אוי מגניב...

אבל אני עונה בקשר ליום רגיל (כי עכשיו פסח) שעה 7:00(בבוקר!!) בדיוק קמתי שעה 10:00 בית ספר שעה 12:00 עדיין שעה 14:00 עדיין שעה 17:30 שעור מתמטיקה פרטי, או סתם בבית.או מוציאה כלבים שעה 20:00 רואה טלויזיה שעה 21:21 עדיין שעה 24:00 ישנה שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? כן!!! כמה שעונים יש לך בבית? הרבה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן, למרות שיש לי המון זמן. כמה הכי הרבה זמן ישנת? 12 שעות... כמה הכי הרבה זמן שתקת? וואו אני יכולה המון. ימים שלמים בוא נגיד. כמה הכי הרבה זמן צחקת? לא מדדתי אבל בוא נגיד... 20 דקות? כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) אמממ... משמונה עד שש בערך. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? שמונה בערב. מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? נופ היית רוצה שתהיה מכונת זמן? הממ כן! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 00:30

ornit4

New member
עונה P:

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה: 7:00(בבוקר!!)- במיטה. (ישנה,סוטים.) שעה 10:00- אוכלת ארוחת בוקר בבית הכלא. שעה 12:00- ישנה. (לא במיטה. בבית הכלא.) שעה 14:00- בבית, או לומדת, או בדך לבית. תלוי מתי אני מסימת באותו יום. שעה 17:30- בד"כ באימון כדורסל. שעה 20:00- עושה את כל הדברים של הערב(מקלחת, ארוחת ערב וזה) שעה 21:21- במיטה. (ישנה, ישנה.) שעה 24:00- במרכבה, חוזרת לסטייל הליכלוכית במקום הנסיכה הכוסית P: שאלות: האם יש לך שעון? אהא האם אתה באמת עונד אותו? לא כמה שעונים יש לך בבית? הרבה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא P: כמה הכי הרבה זמן ישנת? 16 שעות. כמה הכי הרבה זמן שתקת? דקה וחצי? P: כמה הכי הרבה זמן צחקת? אנלי שמץ. כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) אין לי מושג (מה זה משנה, אם כל דקה היא כמו נצח) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? תלוי. מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? תלוי. היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? וואטבר. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? ווטאבר. היית רוצה שתהיה מכונת זמן? בטח. הכי מגניב. ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 23:36

מ ו ג ה

New member
../images/Emo9.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) ZZzZzZZZzZ שעה 10:00 בזמן ביצפר= נואשת ומחכה עד ל10 ורבע להפסקה...בדוק נואשת, בחופש= ישנההההה שעה 12:00 ביצפר= הפסקה גדולה יאייי חופש= או בבית מתבטלת או הולכת לאנשהו =] שעה 14:00 צהריים אוכל שעה 17:30 אוי זה מעאפן אין כוח חח שעה 20:00 שעה 21:21 שעה 24:00 שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו? כמה שעונים יש לך בבית? לא יודעת האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לאללה כמה הכי הרבה זמן ישנת? 15 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? אמממ נראלי ב15 השעות האלו שישנתי?! כמה הכי הרבה זמן צחקת? שעה וחצי, יעני בלי הפסקה לשבריר שנייה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) יום שלישי אחד, מרבע לשמונה בבוקר עד 6 בערב...בע איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 12 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כןןןןןןן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? היית רוצה שתהיה מכונת זמן? נו באמתתתתתת
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 00:18

../images/Emo9.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) אם לימודים אז מתארגנת לבי"ס, אם לא מן הסתם ישנה שעה 10:00 אם יש לימודים אז בבי"ס, ואם לא אז או ישנה או שכבר מתי ואני סתם מסתובבת לי בבית שעה 12:00 כנ"ח שעה 14:00 אם יש לימודים אז בבית לומדת לאיזה מבחן או עושה שיעורים או סתם במחשב אם אין אז מסתובבת לי איפשהו בחוץ או בבית חח שעה 17:30 כנ"ל שעה 20:00 אם יש לימודים בדר"כ בבית, אם אין לימודים אני בחוץ בשעה הזו.. תמיד שעה 21:21 כנ"ל שעה 24:00 אם יש לימדוים אז מתארגנת לשינה או שכבר ישנה, אם אין אז אממ.. היי הרגע חזרתי!
שאלות: האם יש לך שעון? בפלאפון האם אתה באמת עונד אותו? כמה שעונים יש לך בבית? אין לי כח לספור חח האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כי אני מתכננת אותו כמו שצריך כמה הכי הרבה זמן ישנת? 25 שעות רצוף
כמה הכי הרבה זמן שתקת? שעתיים ככה כמה הכי הרבה זמן צחקת? רבע שעה רצוף משהו עכזה אבל צחוק היסטרייי עם דמעותת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 11 שעות.. קרה 14 פעמים איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 20:00 והלאה.. הרגשה כבר כאילו היום עוד מעט עובר למרות שרק 8 חח מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב ולילה היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? ככןןן.. צריך עוד זמן חח היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? מאוד!! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 00:29

sweet shir

New member
עונה.

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) ישנה שעה 10:00 ישנה שעה 12:00 ככל הנראה על המחשב שעה 14:00 נראה לי שאוכלת..
שעה 17:30 במחשב שעה 20:00 רואה האלופה שעה 21:21 רואה הדוגמניות שעה 24:00 במחשב\טיוי שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? יאפ! כמה שעונים יש לך בבית? מאיפה לי?! האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? מעל 12 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? אממ.. רק שאני ישנה..
ובמבחנים של שעתיים. כמה הכי הרבה זמן צחקת? לא זוכרת.. כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) אממ.. 8 שעות? איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לוידעת מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? צהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 00:38

../images/Emo210.gif

עונה בכללי שעה 7:00(בבוקר!!) יושנת שעה 10:00 לרוב עולה לשיעור שלישי
שעה 12:00 בבצפר.. שעה 14:00 תלוי שעה 17:30 בבית/ בחוץ תלוי שעה 20:00 בחוץ לרוב.. שעה 21:21 בחוץ שעה 24:00 בבית שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? כבר לא כמה שעונים יש לך בבית? וואה אי אפשר לספור האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כן כמה הכי הרבה זמן ישנת? איזה 13 שעוות חחח כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא יודעת כמה הכי הרבה זמן צחקת? שעות חח כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)מ7 עד 2 וחצי איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 8 בערב מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן חח ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? תראי לבבד

k e l l y 1 8 1

New member
עונה

שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה עדין שעה 10:00 תלוי באיזה יום רוב השבוע בעבודה שעה 12:00 כנ"ל שעה 14:00 כנ"ל שעה 17:30 רוב השבוע באוטו בדרך הביתה שעה 20:00 בחדר שעה 21:21 על האינטרנט שעה 24:00 או באינטר או רואה סרט שאלות: האם יש לך שעון? יש האם אתה באמת עונד אותו?תלוי לא תמיד כמה שעונים יש לך בבית?לא ספרתי האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?לא כמה הכי הרבה זמן ישנת?26 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת?26 שעות...ישנתי...חחח כמה הכי הרבה זמן צחקת?לא יודעת כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)12 שעות איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 18.00 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?כן אבל לילה ארוך היית רוצה שתהיה מכונת זמן?יהיה משש נחמד ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?1.07

Rock My SoX

New member
../images/Emo156.gif...../images/Emo26.gif

שעה 7:00(בבוקר!!) - במיטה ישנה בנעימים |יושן| שעה 10:00 - בהפסקה בבצפר.. לרוב בחוץ בדשא שעה 12:00 - בימים מסויימים בבית.. ובימים רגילים בעוד הפסקה שעה 14:00 - בבית או בהסעה חזור לבית שעה 17:30 - או אצל חברה או בבית.. או עושה משהו אחר שעה 20:00 - לרוב.. בבית.. או עדיין אצל החברה שעה 21:21 - בבית על המחשב מתעדכנת <בלוג קומונות וכו'> שעה 24:00 - ישנה... שאלות: האם יש לך שעון? לא.. אבל היה לי
האם אתה באמת עונד אותו? כשהיה לי.. ענדתי אותו רק ליום יומיים.. כמה שעונים יש לך בבית? כנראה 3 מלאי אבק.. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? 12 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? 45 דק' <לא כולל בלילה> כמה הכי הרבה זמן צחקת? רבע שעה... <כמעט ברצף!!!> כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)אממ מהבוקר עד 5 ועשרים.. אין לי כוח לחשב.. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? ההפסקות בבצפר ושעה 9 בלילה מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא.. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?כה ושהלילות יותר ארוכים
היית רוצה שתהיה מכונת זמן? ברור!!! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 01:15 ואין לי מה לעשות בחיים אז אני עונה על השאלונים פה

עונה!../images/Emo41.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) אני עונה לגבי היום האחרון!
שעה 7:00(בבוקר!!)ישנתי שעה 10:00ישנתי! שעה 12:00ישנתי! שעה 14:00התחלתי להתעורר! שעה 17:30הייתי בבית.דיברתי עם תם בטלפון משו כמו 3 שעות שעה 20:00התכוננתי לצאת לעדי שעה 21:21הייתי אצל עדי שעה 24:00הייתי אצל עדי שאלות: האם יש לך שעון?בחדר כן.על היד לא. האם אתה באמת עונד אותו?לא כמה שעונים יש לך בבית?3 בערך... האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?יש ימים ויש ימים כמה הכי הרבה זמן ישנת?26 שעות
כמה הכי הרבה זמן שתקת?מאיפה לי?! כמה הכי הרבה זמן צחקת?אתמול לדוגמא,צחקתי שעה שלמה בלי להפסיק!
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)8 שעות וחזרתי גם בערב! איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?את הלילה... מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?לא ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?02:06

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifשאלון חמודד.. עונה../images/Emo3.gif

שעה 7:00(בבוקר!!)ישנה שעה 10:00:מתעוררת שעה 12:00:יושבת בבית שעה 14:00:כניראה גם בבית שעה 17:30:אולי נפגשת עם מישו שעה 20:00:בבית שעה 21:21:בבית שעה 24:00:כניראה ישנה שאלות: האם יש לך שעון?כן האם אתה באמת עונד אותו?לא
כמה שעונים יש לך בבית?אין לי כוח לספור.. מלא האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?אממ לא כמה הכי הרבה זמן ישנת?12 שעות
כמה הכי הרבה זמן שתקת?מאיפה לי כמה הכי הרבה זמן צחקת?כנ"ל כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)נו מאיפה לייי איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?צהריים מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)?כתבתי למעלה היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן?כן ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?10:32

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה... ../images/Emo26.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!): עדיין ישן שעה 10:00: בהפסקה בבצפר שעה 12:00: התחלת השיעור הרביעי שעה 14:00: בבית במחשב שעה 17:30: בבית שעה 20:00: בבית שעה 21:21: אוכל שעה 24:00: ישן שאלות: האם יש לך שעון? כןן האם אתה באמת עונד אותו? כןן כמה שעונים יש לך בבית? הרבה האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? משש בערב עד שתיים וחצי בצהריים יום למחרת כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא יודעע כמה הכי הרבה זמן צחקת? 4 דק' כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד): היו לי שבע שעות... איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לא יודעע מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוקר היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? כןן היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לאא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כןן

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif וחשכתי משהו.. ../images/Emo26.gif

ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 13:36

D o o S h a

New member
עונהההה

אני יענה על היום
שעה 7:00- חולמת... שעה 10:00- קונה בגדים בפוקס שעה 12:00- בבית, על המחשב שעה 14:00- איפשו בבית שעה 17:30- לא יודעת שעה 20:00- בבית, עם חברה שעה 21:21 כנ"ל שעה 24:00- כנ"ל שאלות: האם יש לך שעון? כן האם אתה באמת עונד אותו? לא
כמה שעונים יש לך בבית? ממ.. 7 בערך [כולל על המיקרו, ושעון מעורר, ושעון במחשב] האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא... כמה הכי הרבה זמן ישנת? 13 וחצי שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? 13 וחצי שעות?
כמה הכי הרבה זמן צחקת?כמה דקות ברצף כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 7 שעות איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לא יודעת מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוקר היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן! ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 13:50

למעלה