שאלון זוגיות!

nolie

New member
גם אני ../images/Emo99.gif

מין: נקבה גיל: 18 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שנה האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? שנינו מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף
מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש המון... מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? שמור במערכת אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) כנ"ל הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 16

oh-da

New member
אוהדי.

מין: זכר גיל: 18.5 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: בערך מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שנה ו 3 האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? קצת
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? היא מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף מהו השיר הכי רומנטי שיש? לא יודע. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? skeeter davis - end of the world / אפרת בן צור - צוללת. אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) שבועיים? הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 16 והאחרונה הייתה לפני: אנאערף.

EROTOMANIA

New member
בלה בלה בלה

נענה על השאלון לפני שאני והחבר נפרדים. מין: נקבה גיל: 17 האם יש לי חבר/ה: כן.. האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? הנוכחי.. 3 חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כן מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני והוא ביחד מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? עכשיו מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש המון מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? Chingy - one call away אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) עם הנוכחי? אחרי פחות מחודש.. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 והאחרונה הייתה לפני: 12 שעות בדיוק

ShukyD

New member
תשובות זוגיות!

האם יש לי חבר/ה: אתה שואל אותי?
.. אתה אמור לדעת יותר טוב <אין לי> האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: אתה שואל אותי? טוב די נפסיק עם זה.. הממ כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך? עשרה חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כן מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף
מהו השיר הכי רומנטי שיש? לא יודע מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? massive attack - teardrop אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) חמישה ימים לפני החודשיים הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 והאחרונה הייתה לפני: חודשיים שלושה.. מתגעגע לזה

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

האם יש לי חבר/ה: לאאא
נפרדנו
האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: הידיד הכי טוב נחשב
מה היה הקשר הכי ארוך שלך? 6 חודשים..
האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? החלטה של שנינו.. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בתקופה האחרונה.. מהו השיר הכי רומנטי שיש? הוא הולך ככה, אבל אני לא יודעת את שם השיר: we all we to say, we give er all, we give er all four love..ao..four love.. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? השיר הזה..
אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) זה שישנו יחד במסיבת פיג'מות נחשב
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 12 והאחרונה הייתה לפני: אממ..לפני שבועים..בערך..

אני עונה../images/Emo13.gif

מין: נ גיל: 18 וחצי האם יש לי חבר/ה: כן האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שבעה חודשים..בנתיים
האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? הקשר הרציני הראשון שלי עדיין נמשך
מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? עכשיו מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש המון. אני אוהבת את shania twain - From This Moment On מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? לא היה אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) עדיין לא
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 17.10 והאחרונה הייתה לפני: יומיים

ל י א ן 1

New member
../images/Emo25.gif

מין:נקבה גיל:14(עוד חודש 15!!! כבוד!!!) האם יש לי חבר/ה:אממ אני בקטע עם מישהו ויכול להיות שזה יגיע לחברות. האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך?חודש חודשיים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?כן מי סיים את הקשר האחרון שלכם?הוא מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה?בחורף...שיחמם מהו השיר הכי רומנטי שיש?can't help falling inlove של אלוויס פרסלי מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?לא דעת אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל):אני בתולית הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:14...לפני שובעיים והאחרונה הייתה לפני:לפני שבוע

נוני.

מין: נקבה. גיל: 16 וחצי. האם יש לי חבר/ה: יאפ. האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן... מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שנה,עם הפסקה קטנה באמצע. רצוף-שמונה חודשים. האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? ממ...נראלי. מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? עכשיו?!
מהו השיר הכי רומנטי שיש? סיבכתם אותי... ליבניג און אה ג'אט פליין,דונט נואו וון איי בי בק אגאין...בלה בלה בלה...
מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? השיר הנ"ל, "מספיק בנאדם", וכל שיר של שלום חנוך. אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) ממ לא הלכנו.
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: סוף כתה ז'. והאחרונה הייתה לפני: שבוע?! וזה עצוובבב..

n u t

New member
אמ

מין: נקבה גיל: 18 האם יש לי חבר/ה: כה האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כה מה היה הקשר הכי ארוך שלך? אמ חצי שנה? האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא כקיום יחסי מין, אבל קצת... מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני:-S מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף
מהו השיר הכי רומנטי שיש? אמ לא רומנטי אבל מקסים בקטע הזה בדיוק- beach boys- wouldn't it be nice מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? אין לי שמץ
אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) :$ הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 והאחרונה הייתה לפני: כמה ימים... יום ראשון

BloodyRose

New member
תחי הבדידות...

טוב תודה (אמנם קצת חסר לאחרונה, אבל למה לזרות מלח על הפצעים?) גיל:
19 האם יש לי חבר/ה:
Nope האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:
Yep מה היה הקשר הכי ארוך שלך?
שנתיים ושבעה חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?
כה מי סיים את הקשר האחרון שלכם?
הממ.. הדדי למדי מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה?
כל הזמן
מהו השיר הכי רומנטי שיש?
Bryan Adams - I'll Always Be Right There מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?
מרבית השירים מזכירים לי אותו (עדיין
) אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל)
הממ.. חצי שנה (מה? פעם ראשונה.. מותר לקחת ת'זמן) הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:
14? 13 וחצי? והאחרונה הייתה לפני:
שבוע (יאמי)

Lost Lullaby

New member
מה

מין: נקבה גיל: 15 וחצי [?] האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? הדדי [?] מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף
מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש הרבה מה מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? ח אמ. לפעמים a sorta fairytale של טורי איימוס אבל זה כי הוא שלח לי אותו, לא כי הוא מזכיר לי אותו. אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) מה הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 וחצי נראה לי.. אני יכוהל להגיד תאריך מדוייק :X והאחרונה הייתה לפני- שבועיים ודיי להזכיר לי טעויות :<

../images/Emo137.gif

מין:נקבה? גיל:17 האם יש לי חבר/ה: עובדים על זה האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: גם מה היה הקשר הכי ארוך שלך?
האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? אממ..לא בדיוק מי סיים את הקשר האחרון שלכם?אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? עכשיו
מהו השיר הכי רומנטי שיש? לא יודעת... מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? with or without you-u2 אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל): אממ
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 15 וחצי והאחרונה הייתה לפני: מתישהו...

../images/Emo26.gif

מין:נומי גיל:20 כמעט האם יש לי חבר/ה:כה האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא בדיוק מה היה הקשר הכי ארוך שלך? ממ כרגע שנה +וממשיך האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? ממ שנינו נראה לי.. אבל חזרנו
מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? ממ לא ידעת.. לא נראה לי שיש דבר כזה.. הזמן הכי טוב מהו השיר הכי רומנטי שיש? אברית'ינג איי דו- של בריאן אדאמס מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? אה לא ידעת אבל השיר הנ"ל מזכיר את הנוכחי
אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל)
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:17 ככה והאחרונה הייתה לפני: היום בבוקר ולמה אחרונה
חח

צ !

מין : ז' גיל : 18 חברה כרגע : אין קשר לא מחייב : לא היה קשר הכי ארוך : שנה וחצי קשר רק מיני : לא היה מי סיים את הקשר האחרון : אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חברה : בין 17:00 ל 19:16 בימי חול , סגור בשבת. מהו השיר הכי רומנטי שיש : dont want to miss a thing - aerosmith צפוי ומתקתק משהו , אני יודע , זה פשוט שיר כל כך תמים שהוא מזכיר לי אהבה ראשונה. השיר שהכי מזכיר לי את החברה לשעבר : יש יותר מידי.. seven seconds-nene cheri ו you oughta know-alanis morissette. אחרי כמה זמן אחרי שנהיינו חברים הלכנו למיטה ? שנה פחות או יותר הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל : 14 הנשיקה האחרונה הייתה : לפני שבועיים נראה לי. יום נעים

למעלה