שאלון ! ותענו חובה !!!

XspiritX

New member
שאלון ! ותענו חובה !!!

שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

XspiritX

New member
אני ראשון :p

שם: פאיז תאריך לידה:26.6.1991 מקום לידה: רמ"בם חיפה צבע עיניים:חום צבע שער:שחור גובה:1.72 ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך: לבנון איזה נעליים לבשת היום? PUMA:D על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אף אחד מה עשה לך את היום?שום דבר מי הרס לך את היום? מבחן הערבית החולשות שלך: הפחדים שלך:מוות הפיצה המושלמת שלך: פטריות בבקשה :D מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אין P המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בצפר !!!!!! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? משוגע !:O מתי אתה הולך לישון?מתי שאני רוצה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:ביבי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:ךלמישהו :D פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס דייט לבד או בקבוצות:תלוי ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא איכסלה מקלל:חחח הרבה שר: עדיין לא ראיתם את החולנות שבורים בבית אצלנו :O?! מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?כן רוצה ללמוד במכללה?תלוי אם יהיה לי פסיכו או לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות?כן אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו?PIANO בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?איכס לה סמים? באע גם לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?:|?! הרביצו לך פעם?חחח כן ואני להם :p גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? יבואן מכוניות :D איזו ארץ תרצה לבקר?~~ צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?תלוי גובה?1.72 משקל?56 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?בכוונה ?! כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?1895 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?חיחי למה יש לי הורים :D?! כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? המ... 16 משהו כזה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?בשעה 12:16 מחבר של ידידה שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אחותי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?את כול האוכל של אמא אני אוהב למה אתם אוהבים את הבית?ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג על וילה :p חחח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ~~~ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה??!!?!?!? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?אוף מזמן כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?שומע מוזיקה ועל המחשב :p אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אחותי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אף פעם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? גרים לבד ! ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

Ben Dor

New member
אאאאאאאני =]

שם: בן דור תאריך לידה: 22.3 ---> בקרוב יומולדת =] מקום לידה: קפלן צבע עיניים: חום צבע שער: שטני גובה: 168 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: תוכריה איזה נעליים לבשת היום? BK על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ליאור מה עשה לך את היום? שהלכתי לברנר מי הרס לך את היום? אממ אפחד חח החולשות שלך: חולשות לא מפרסמים! הפחדים שלך: לקום יום אחד ולגלות שאני לא יכולה להשתלט על הגוף שלי הפיצה המושלמת שלך: המוןןןן גבינה צבוה וקצת בולגרית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אממ לא היות מאושרת כמה שיותר, כרגיל חח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מישהו התקשר\שלח הודעה!? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? פעם זה היה הציצי שלי אבל הוא נקטן לי משום מה =\ מתי אתה הולך לישון? אממ סביבות 10 ככה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לרגעים שהצלחתי להסתכל עלי ועל ליאור מהצד, ולהעלות חיוך ענקי של אושר ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לליאור פפסי או קולה: קולה! מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצינו מעשן: לא מקלל: לפעמים שר: חח כה מתקלח כל יום? משתדלת חח התאהבת פעם? כה אתה מאוהב עכשיו? אמממ יכול להיות לא יודעת רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כה אתה מקבל הפרעות נפשיות? לפעמים חח אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים? עכשיו כה אתה אוהב ברקים? כה אתה מנגן על משהו? על העצבים חח בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא שזכור לי נדלקת על מישהו? כה רחיצה בעירום? במקלחת!?.. גנבת משהו? לחברה שלי טבעת חחחח היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא.... הרביצו לך פעם? כה גנבת מחנות פעם? כה רצית למות? כה נפגעת ממישהו? כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת אבל לא משהו מיוחד איזו ארץ תרצה לבקר? כל ארץ שיש צבע עיניים אהוב? בהיר עם מלא צבעים חח צבע שיער אהוב? שטני שרוף מהשמש ארוך או קצר? ארוך גובה? גבוה משקל? שלא יהיה שמן מידי חח מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? מה אני יכולה להגיד על זה!?...יש לזה יתרונות וחסרונות...אממ לפעמים אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? חחח ברור! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 350 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אממ פעם הייתי משלמת כשעבדתי אבל ההורים שלי לא רוצים שאני יעבוד אז הם משלמים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? קיבלתי אותה מהמורה לנהיגה שלי...ורשום שם מתי השיעור שלי חח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? דיוויס מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ הכל חח למה אתם אוהבים את הבית? כי נחמד פה חח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית רגיל אניודעת.... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בטירה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? ואווו אמממ גרתי ברמלה עברתי לרחובות אחר כך לנתניה אחר כך לבסיס ואז בתוך הבסיס עוד דירה ועכשיו אני גרה במושב אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? תגלשן האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אממממ לא נראלי... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בין 6-8 שנים משהו כזה... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואה בדרך כלל טלוויזיה או שאני על המחשב ותיהיה בריאה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לימון ודבש... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אני אחות ואח... מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חחח מי עושה?!.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כביסה כלים מידי פעם לנקות פה ושם.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כה

הויי אני אוהבת שאלונים ארוכים

יש איך להעביר ת'זמן XD שם: דנה תאריך לידה: 28/3/92 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: כחול צבע שער: חום-שטני גובה: 1.70 ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? נעלי ספורט שחורות. כרגיל על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מורן מה עשה לך את היום? הגיטרה [כרגיל] מי הרס לך את היום? החיים החולשות שלך: מורן הפחדים שלך: חושך. ולמות לבד הפיצה המושלמת שלך: עם פטריות ועגבניות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ללמוד לנגן שיר של היהודים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "איך אין לי כוח לבצפר" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? העיניים נראלי מתי אתה הולך לישון? ב-12 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הנשיקה עם מורן ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: מורן פפסי או קולה: לא אוהבת קולה מקדונלדס או ברגר קינק: שניהם דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא זה מעשן: פעם ב... מקלל: חחח יותר מדי XD שר: כשיוצא XD מתקלח כל יום? מן הסתם התאהבת פעם? פעם אחת אתה מאוהב עכשיו? לא ידוע רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להתחתן? בינתיים לא אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחח תמיד אתה פריק של בריאות? נופ אתה מסתדר עם ההורים? חחח ממש לא אתה אוהב ברקים? כן זה תותחני
אתה מנגן על משהו? גיטרה [אם אפשר לקרוא לזה לנגן] בחודש האחרון: שתית אלכוהול? בירה עישנת? יאפ סמים? לא יצאת לדייט? נופ נדלקת על מישהו? יאפ רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? יאפ. עגיל היתשכרת פעם? חחח מן הסתם קראו לך טיזר? אה? הרביצו לך פעם? יאפ גנבת מחנות פעם? יאפ. רצית למות? תמיד נפגעת ממישהו? לצערי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ראפרית איזו ארץ תרצה לבקר? לא יודעת צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? שחור
ארוך או קצר? תלוי למי גובה? שלי? משקל? לא 'דעת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא תמיד אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? יאפ מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 900 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "נדבר כשאני אהיה בבית" מתמר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שחות ושעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ספגטי ברוטב עגבניות למה אתם אוהבים את הבית? לא אוהבת ת'בית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת לא אכפת לי כל כך כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מגילה לצור הדסה לא יודעת למה וזהו אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? ת'גיטרה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן ת'בית של ליטל כי הוא מגניב כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? חמש שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא שלי, אחי, אחותי, אישתו של אבא שלי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אחרי בצפר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר ת'חזר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? נופ

kompotos

New member
../images/Emo198.gif עונה

שם: ספיר תאריך לידה: 29.10.90 מקום לידה: ר"ג צבע עיניים: חום צבע שער: שטני גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי אשכנזיה רבע עירקית ורבע לובית חח איזה נעליים לבשת היום? של ואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אני נמנעת מלחשוב, אני לא עושה דברין שאני לא טובה בהם מה עשה לך את היום? המסע קניות:) מי הרס לך את היום? החולשות שלך: עיניים כחולות, משקפיי שמש ומכוניות ספורט הפחדים שלך: מגוקים ומגבהים הפיצה המושלמת שלך: פיתה בלי קלוריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להרזות? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: פאק ביה"ס מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הפיזי? אהה? מתי אתה הולך לישון? תלוי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אחד מהרגעים זה הופעה כשהייתי עם האקסית שלי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאקסית פפסי או קולה: מים מקדונלדס או ברגר קינק: בית דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: תה רגיל שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: לפעמים שר: במקלחת מתקלח כל יום? כמעט התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? יאפ אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כה אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו?גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? אהה? גנבת משהו? לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כה רצית למות? היו לי מחשבות התאבדויות נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? תפקיד בתחום הפרסום איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שטני בלונדיני ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? או אהוב? משהו גבוה אבל לא מדיי 1.65-1.80 משקל? שלי? או של הרצויה, עדיף שתיהיה רזה, לא מדיי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכרת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? המון קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מידידה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ידיד שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון, יומן פגישות ומטלות ומשחקים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הכל למה אתם אוהבים את הבית? ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? יש הרבה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3, ככה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?שנתיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם לימון ומרק מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?2 אחיות אמא ואבא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיש כח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? החדר שלי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפפ

דוז פואה רווילו קושילאלה מלילו פיטו

שם: רנו'ששששש תאריך לידה: 4.2.85 מקום לידה: ירושלים הדסה עין כרם
צבע עיניים: חום דבש וכאלה צבע שער: שחוררר פחם גובה: 1.65 ימני או שמאלי? ימני ביד וברגל המוצא שלך: מרוקאי וטוניסאי איזה נעליים לבשת היום? נייק
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על... מה שאני חושב עליו כל יום, על איך אני משתלט על העולם
מה עשה לך את היום? ההחלטה שקיבלתי לחזור לקשר עם החברה הישנים
מי הרס לך את היום? אפשר להגיד שהבעיות בבית ספר.. ז"א הסתכסכתי עם המנהל אינעל העולם החולשות שלך: לטובה? גברים גברים, יעני גבר גבר חח הפחדים שלך: הפחדים בעצמם בלבד הפיצה המושלמת שלך: בלעדיה חח מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: שקט פנימי ושלוה כללית המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיט{?}
חחחח מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הפיזי? אממ.. הגוף שלי? מתי אתה הולך לישון? עוד חצי שעה :)) הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כל הילדות שלי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: טוב שיש למי להתגעגע. אתה מבין את זה כשאתה לא מתגעגע לאיש. פפסי או קולה: נסטי
מקדונלדס או ברגר קינק: נאדה מאלה, בריאות שולטת וכאלה חח דייט לבד או בקבוצות: דייט בקבוצות? וואללה בשנתיים האחרונות הייתי רק בדייט אחד וגם הוא לא היה מי יודע מה רציני.. אפשר להגיד שמעולם לא הייתי בדייט עם גבר.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי אינעל העולם אחד הדברים שוקולד או וניל: תלוי במה, אם זו גלידה אז וניל, אם זה תות בסירופ אז ברור שוניל
קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינון מעשן: לא וואללה יא זלמי |ערבי| מקלל: כושיליאוחטאק ערסית לא שר: כן (לדאבונו של העולם
) מתקלח כל יום? לא... פעם בשבוע מספיק.. מה אני רוטשילד
התאהבת פעם? ששששששששששששש אתה מאוהב עכשיו? ששששששששששששש רוצה ללמוד במכללה? מה זה? היית רוצה להתחתן? ששששששששששששש אתה מאמין בעצמך? בוודאי
אתה מקבל הפרעות נפשיות? מקבל? יעני אם היה לי חבר עם הפרעות כאלה? אממ.. כן..? אתה פריק של בריאות? כן חח אתה מסתדר עם ההורים? בימים אלו ברוך ה' יותר טוב
אתה אוהב ברקים? בטח! אתה מנגן על משהו? גיטרה מידי פעם בחודש האחרון: שתית אלכוהול? יסס סיר
עישנת? לא
סמים? גם לא |באנג| אהה אין אייקון כזה זה לא חינוכי
יצאת לדייט? חח לא! נדלקת על מישהו? כןןן רחיצה בעירום? לא חח גנבת משהו? לא
היתשכרת פעם? כןן קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? כן חח גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? אמממ פעם? חח מיליארד פעם אולי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? קטן
איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול אינעל העולם זה מושלם צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצרררר גובה? שוב? חח 1.65 משקל? 60 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוקה אני לא אבל דבוק בהחלט האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1000 בערך האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? משלם בעצמי כמובן כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 25 לפחות קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? עכשיו מחבר טוב ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? גם מחבר טוב מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות הודעות וגם הפורומים של תפוז! איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קובההההההההה למה אתם אוהבים את הבית? כי אין עליו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? חח אתה מת לדעת אם אנחנו טחונים או לא אהה?
וואללה קוטג' מדורג אם יש דבר כזה חחח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אממ קטמון? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? שלוש פעמים עם ההורים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב אלא מה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לאאאאאאאאאא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 22 שנה
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב וכו אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיץ בצל מעולה לשיעול אבל מזעזע ברמות אאאאעעעע מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אחים הורים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה אין כוח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אממ.. אני ילד קקא
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ברוך ה'

XspiritX

New member
וואלה יא זאלמי מיש עארף מן חייא האי

חחח :p אני רק העתקתי תשאלון :F האע הוע :p

XspiritX

New member
חחח וואלה יא זאלמי באדיש אישי :p

אתה יודע לדבר עברית :O?!

drnaji

New member
תגובת 'חורש על שיר סרבי מרטיט' שלי:

שם:נאג'י תאריך לידה:26.11.84 מקום לידה: בית חולים רוטשילד חיפה צבע עיניים:חום צבע שער:חום גובה:בסביבות המטר 80 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך:דרוזי איזה נעליים לבשת היום?צבאיות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על המיטה שלי ..הייתי עייפ חחח מה עשה לך את היום?הפקידות שלי - כל הזמן הסתובבתי עם הפקידות שלי בבסיס,אכלתי איתם וחזרתי הביתה! מי הרס לך את היום?שישנתי מ2 עד 8 ונאלצתי לדחות ולבטל תוכניות החולשות שלך:שירים בלקנים
הפחדים שלך:שבולגריה לא תזכה באירווזיון השנה חחחח הפיצה המושלמת שלך:לא אוכל פיצה..אבל כשאכלתי פיצה אכלתי עם אקסטרה גבינה,זיתים,עגבניות וחריפ מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להתחיל תואר שני המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איזה יום יפה יהיה לי היום :) מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?כל כולי חחח מתי אתה הולך לישון? בין 1-2 אבל אם אני יושן כמה דקות ביום אז אני נרדם מאוחר איזה 4-5 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:הריצות שהייתי עושה עם הכלב שלי ז"ל ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:הכלב שלי פפסי או קולה:ספרייט
מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג (טריפל שום
) דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאדה שוקולד או וניל:שניהם
קפוצ'ינו או קפה:שניהם
מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:הרבה מתקלח כל יום?משתדל התאהבת פעם?אפילו 3 אתה מאוהב עכשיו?כן רוצה ללמוד במכללה?סיימתי ללמוד באוני ואני רוצה לחזור היית רוצה להתחתן?בעוד כמה שנים אתה מאמין בעצמך?מאד אתה מקבל הפרעות נפשיות?הא? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?מאד אתה אוהב ברקים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא שותה עישנת?לא סמים?
יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?כן גנבת משהו?לא גונב היתשכרת פעם?אני לא צריך להיות שיכור..אני מסטול טבעי
קראו לך טיזר?מה הפירוש של זה בכלל? הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני כבר גדול ואני מגשים את מה שאני רוצה להיות איזו ארץ תרצה לבקר?הוואי\בהאמז\ארצ לטינית\פיגי או כל מקום שיש בו חופים,שמש וכוסיות חחח צבע עיניים אהוב?לא איכפת לי מצבעי עיניים..אני לא שם לב לצבעי עיניים של אנשים צבע שיער אהוב?לא מעניין ארוך או קצר?לא משנה גובה?לא משנה משקל?לא משנה מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?זה הכרחי אבל משתמשים בזה יותר מדי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?נראה לי 550 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?איזה 3-4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?יש לי 2 פלאפונים..אני אקח את הלסקום: "היי מה נשמע?" מחבר טוב שלא דברתי איתו איזה חודש.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חבר טוב שלי שהעיר אותי משינה ב8 מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות וסמס..אבל הכי הרבה שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל מה שאמא שלי מכינה למה אתם אוהבים את הבית?כי זה המקום שאני מרגיש בו הכי בנוח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בבית גדול חחח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית בבניין כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?נוור אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?תמונה של כל המשפחה שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אין כמו הבית כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז ומתמיד כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?טי וי,מחשב,יושב עם המשפחה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?צמחים שיש לנו בחצר. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני גר לבד עם אמא שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אין לי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כלום..אני מפונק
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחלה שאלון פיוז!וגם השאלון האחר שלך עם החברים הטובים היו מצוייונים!

soul on fire

New member
עונה.. בטיפה איחור..

שם: מיכל תאריך לידה:6/9/90 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: חום דבש? צבע שער: חום גובה: 150 וקצת.. ימני או שמאלי? גם וגם המוצא שלך:חצי ארגנטינאית? איזה נעליים לבשת היום? סליפון - וואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? בן... מה עשה לך את היום? לקום בבוקר וישר לראות את בן.. ובכלל לקום מאוחר.. מי הרס לך את היום? המורה למתמ' - כמות ש"ב מטורפת החולשות שלך: אלון!!! הפחדים שלך: אלון!!!! הפיצה המושלמת שלך: אננס... מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את מתמ' בציון יפה {5 יח"ל בקורס מזורז של 3 חודשים וחצי} המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיט השעה 6 אני חוזרת לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? השיער שלי תמיד מבולגן מתי אתה הולך לישון? כמה שיותר מוקדם כדי לקום בבוקר? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש המון... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: בן {הוא ישן אצל חברה שלי שני בלוקים מפה... =O אמא העיפה אותו אחרי 4 ימים ברצף..} פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מק' בגלל הקפה והפאי דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן:
מקלל: לפעמים שר:
מתקלח כל יום? משתדלת... התאהבת פעם?
אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה? אולי... יש זמן.. היית רוצה להתחתן?
אתה מאמין בעצמך?
אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אני לא סובלת מאי שפיות... אני נהנת ממנה.. אתה פריק של בריאות?
אתה מסתדר עם ההורים?
אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו? כבר לא בחודש האחרון: טיפ'לה גיטרה בבין לבין ועצבים בעיקר שתית אלכוהול?
{פורים מצווה!} עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
אמבטיה... גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אין לי שמץ.... איזו ארץ תרצה לבקר? לא יודעת.. המון.. צבע עיניים אהוב? אין.. כולם צבע שיער אהוב? כולם ארוך או קצר? באמצע גובה? שלא יראה לידי יותר מידי גוליבר משקל? שיהיה במה לתפוס.. P= מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? בסביבות ה300 אבל יש סיבה מאחורי זה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 בגלל הרס עצמי של הפלאפון קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי ק"אם את רוצה טרמפ תתקשרי לאבא בזמן הקרוב" מאמא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? היום בחמישה ל7 מרות מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ניוקי למה אתם אוהבים את הבית? ואם אני לא? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' דו משפחתי באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אין העדפה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת בתוך העיר כי המשפחה גדלה ולא היה מקום... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הדלת... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, כי אני לא אוהבת את הנוכחות שלי בבית, דיי סובלת ממנה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מגיל 7 וחצי עד היום כולל ואני בת 16 וחצי.. תחשבו P= כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה והמון אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא +אמא+ אני +דניאל+ גל +הכלב = 6 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? ימי שלישי בדר"כ.. אז אפשר להשקיע את ה4 שעות ומעלה כדי באמת לנסות לפתור תרגילים.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כביסה וכלב ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא עוד 5 שעות ורבע צריך לקום לבצפר... מטורף יש לי מבחן על הבוקר... =O

למעלה