שאלון ה58 - מארק מולנדור

DIDGIN

New member
שאלון ה58 - מארק מולנדור

זו הדמות שאני אשחק במערכה שהשה"מ שלי יתחיל בשבוע הבא (ואני נוסע עוד שעה בערך כדי ליצור איתו את הדמות, כך שזה עוד נתון לשינוי). את הדמות הקודמת שפרסמתי פה שיחקתי עם אותו שה"מ, שהחליט אחרי שנה וחצי להתחיל מהתחלה כי הוא לא היה מרוצה מכל מיני דברים שהוא לא חולק איתי מה הם. מקווה שתהנו.

DDN

New member
../images/Emo45.gif אהבתי!

רקע נחמד ביותר, ואין שם שום דבר ש"תוקע" לך את הדמות ומונע מההסטוריה שלה להתפתח. מה גם, שהרקע שלך אמין ולא התפתית לפול לסטריאוטיפ של "המשפחה שלי נהרגה על ידי. . .. . " בקיצר - קבל ממני ח"ח!

DIDGIN

New member
תודה, זו הייתה הכוונה

אחרי שהראיתי את זה לשה"מ שלי הוא רצה שאני אעבוד על זה עוד קצת ובעצם שאני אוסיף משהו "מיוחד" ברקע. האמת שזה ההפך ממה שרציתי. רציתי דמות שחיה חיים נורמליים עד שהנסיבות שהשה"מ יוצר מתישהו בתחילת המשחק הופכות אותה ל"לא נורמלית" (אני מדבר כרגע מתוך התפישה שדמויות שחקן נמצאות לפני תחילת המשחק בתוך נורמה מסויימת או סטריאוטיפ ובמהלך המשחק שוברות אותו, ובסוף או חוזרות אליו או מקבלות אחד אחר). מסתבר שהשה"מ שלי רוצה שנעצב את הכל לגבי הדמות לבד, בלי שום הכוונה ממנו. זה קשה בלי מידע על העולם וכמו שהזכרתם קודם, הדמות תשתנה כשיתחילו לשחק אותה. כל זה לא ממש מוצא חן בעיני, ואני כנראה אעשה שינויים מינימליים, אולי רק אצור בעצמי את ה"hook" שהשה"מ אמור ליצור. כנראה שמארק נשלח ע"י האציל שהוא משרת למשימה כלשהי, כנראה העברת מידע או ריגול. אם למישהו יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע אותם (למרות שאנחנו מתחילים לשחק בשבת הזו, אז אין לי הרבה זמן).

למעלה