שאלון ה213

S H I L G I

New member
חח גם אצלנו../images/Emo3.gif

הכי נורמליות זה השחורות עם הלהבות האדומות (לא הורודות
)

אבל זה יותר לבנים..

אם כאילו מישו רוצה משהו שחור בבאפלו סניקרס להבות אז לי יש באפלו עם רקע לבן והלהבה שחור לבן אפור, וגאאאד הן מושלמות, לדעתי.. אני לא אוהבת ת'ורודות. לחברות שלי יש. אחת עם ורוד בהיר ואחת עם כהה! זה מבחיל
אבל אני אוהבת את שלי
אבל יש מלא יפוות... ונטע אני לא מצאתי אותך היום בשוממקום, איפה היית?!
וגם בבאפלו כאילו יש צבאיות, אבל חחח, סתם..

איכס! צבאיות וצהובות זה../images/Emo5.gif

לי אין בעיה עם הוורוד הבהיר...הכהה מביל למדיי...

איכס 2 הורודים מכוערים...

רק הלבן והשחור יפים לדעתי.. ואני לא מתכוונת להוציא איזה 300 ש"ח על נעליים כאלו...

ווווואווו.. פפפפפ חחח סתם ניחשתי

תמחיר... ראיתי תנעליים האלו בשינקין.. לא ממש הסתכלתי על המחיר אני רק זוכרת שזה עלה בסביבות ה450 ש"ח...

../images/Emo85.gif../images/Emo188.gif לא על אלה...../images/Emo11.gif

על יותר יפות...
הבאפלו עולות פה בערך 350..

Vintage Queen

New member
לבאפלו יש סידרת נעליים שלמה

שלא הגיעה לארץ בכלל והיא מהממת! גם נראות כמו נעלי סקייטרים כאלו אבל הן מדהימות! ילדה מהשיכבה שלי קנתה בגרמניה וממש איתאהבתי בהןןןןן ואני מתה על הבאפלו הגבוהות! יש מלאאאאא

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני מתה על הגבוהות ועל הלהבות ועל עוד מלא.. וסתיו צודקת. חברה שלי טסה לספרד וקנתה מלא, בצבעים שבכלל לא דמיינו בארץ!

באפלו זה כבר ממזמן in../images/Emo26.gif

BK היה פעם כזה חיצ באופנה, באפלו זה כבר ממזמן! ובאפלו- מה לעשות אני מתה על באפלו
אבל כל אחד והטעם שלו.. תראי אם את לא אוהבת באפלו ואת אוהבת BK אז סבבה.. אבל כל אחד חושב אחרת! אז, סתם אני עושה סיכומים פה.. אבל שוב כל אחד ואיך שבא לו, מה שבא לו לנעול וזיהו.. באפלו שולתת
לדעתי..

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני אוהבת את זה בכלל אבל גם כי זה in וזה יפה לדעתי..
וכאילו אם יהיה איזה נעל שאני שונאת בטירוף ויענטו זה יהיה in, אז אני לא אנעל אותה כי אני לא אוהבת אותה
חחח הבנת?! או שהסברתי את עצמי גרוע, כרגיל

S H I L G I

New member
גררררררררררר....../images/Emo99.gif

קניתי את הBK המדהימות שלי
מה זה משנה החברה? העיקר שהן יפות וזהו!
וחבל שהמצלמה שלי לא ממש עובדת (היא עובדת בתור וואב קאם ואין לי מושג איך מפעילים) אז תצטרכו לראות במציאות

למעלה