שאלון התפקדות

Ana Lyn Newkirk

New member
שאלון התפקדות ../images/Emo150.gif

שם: גיל: עיר: זמן שאני מעריצ/ה את אנה: שיר אהוב שלה: דיסק אהוב: למה אני מעריץ אותה? האם הכינוי שלי קשור לאנה? אם כן, איך? זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: תחביבים אחרים:

Ana Lyn Newkirk

New member
אני אתכבד בתענוג להתחיל ../images/Emo3.gif

שם: צביקה גיל: 18 עיר: רמה"ש זמן שאני מעריצ/ה את אנה: שלוש שנים! שיר אהוב שלה: LOA דיסק אהוב: שלישי למה אני מעריץ אותה? היא שרה מהלב, עם תשוקה, רגש... יש לה אחלה סטייל.. האם הכינוי שלי קשור לאנה? אם כן, איך? יאפ.. הכינוי שלי הוא למעשה השם המלא שלה
זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה: מלאני סי, ספייס גירלס, בלאק אייד פיז, שאקירה, ווסטליף, קלי קלרקסון תחביבים אחרים: להיכנס למסנג'ר.. לצאת למסיבות, פאבים, מסעדות, סרטים, ים... מכוניות...

adii1201

New member
מה הרעיון?

זה לא שהאנשים פה ממש השתנו מאז הפעם האחרונה שעשינו את זה...

Ana Lyn Newkirk

New member
כמה דברים..

א. השאלון נועד לא רק בשביל להכיר לעומק את האנשים פה, אלא גם בשביל להעיר את הפורום וליצור אפשרות לכולם להגיב ולהיות פעילים. ב. יש שאלות בשאלון שאנחנו לא יודעים את התשובות שלהם לגבי כ"א פה..

דניאל1992

New member
אני!

שם:למי שלא מכיר...דניאל גיל:14 [חודשיים 15] עיר:רעננה זמן שאני מעריצ/ה את אנה: 3 שנים שיר אהוב שלה:LOA הוא בחיים לא ירד ממנו התחלתי להעריץ אותה דיסק אהוב:ANASTACIA למה אני מעריץ אותה?כי היא פשוט הכל מבחינתי פשוט מטורף עליייייייייה האם הכינוי שלי קשור לאנה? אם כן, איך?לא....=\ זמרים/להקות נוספים שאני מעריצ/ה:אוונסנס,פינק,שרית חדד... תחביבים אחרים:בעיקר מוזיקה מחשב ואינרטנט כמובן וזה מה שעולה בראש....

למעלה