שאלון התנסויות

עונה

1. הרגת בן אדם? לא 2. קפצת באנג'י? לא 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? לא 4. ביקרת במדינה ערבית? "השטחים" זה נחשב? 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? הייתי שבועיים וחצי... 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? לא 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? חחח לא! 8. דחפת משהו לתחת? חסוי.. חחח סתם לא מה זה השאלות האלה? 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? לצערי הרב... 10.היית ער 5 ימים רצוף? לא

ירדיי

New member
עונה נה נה נה../images/Emo3.gif

1. הרגת בן אדם? נו המ אני ילדה מסכנה? 2. קפצת באנג'י? לא 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? לא 4. ביקרת במדינה ערבית? בערך =\ 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? שבוע וחצי 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? ממממ ניראלי 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? יאק לא 8. דחפת משהו לתחת? לא מה אני עלובה? 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? לא 10.היית ער 5 ימים רצוף? לא

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

1. הרגת בן אדם?לא
2. קפצת באנג'י?לא 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף?לא 4. ביקרת במדינה ערבית?לא 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה?5 שבועות ויום
6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק?לא 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים?לא איכס 8. דחפת משהו לתחת?לא
9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים?מלא חח..ככה זה כשאתה בצופים
10.היית ער 5 ימים רצוף?לא

../images/Emo111.gif

1. הרגת בן אדם?
2. קפצת באנג'י?
3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף?
לא נראה לי 4. ביקרת במדינה ערבית?
5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה?
, שבועיים 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק?
7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים?
8. דחפת משהו לתחת?
, זין. נו מה.. החבר טיפש! 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים?
10.היית ער 5 ימים רצוף?

O r c h i d

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

1. הרגת בן אדם? לא
2. קפצת באנג'י? לא
3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? לא
4. ביקרת במדינה ערבית? לא
5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? לא
6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? לא בתוך בני ברק... אבל ליד בית כנסת
7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? לא
8. דחפת משהו לתחת? לא
9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? כן[לצערי]
10.היית ער 5 ימים רצוף? לא

עונה

1. הרגת בן אדם
לא ... בקרוב. 2. קפצת באנג'י
סנפלינג כן. 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף
יש מצב
4. ביקרת במדינה ערבית
לא. 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה
לא... 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק
לא. 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים
איכ! 8. דחפת משהו לתחת
לא. 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים
כן. 10.היית ער 5 ימים רצוף
לא ...

PUZMAK J

New member
חביב

1. הרגת בן אדם? לא 2. קפצת באנג'י? כן 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? כן 4. ביקרת במדינה ערבית? כן, סיני... 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? לא...שבועיים 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? חס ושלום 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? כן, לא טעים במיוחד. 8. דחפת משהו לתחת? בטח
9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? כן, ולא פעם. 10.היית ער 5 ימים רצוף? לא, אני בן-אדם שאוהב לישון.

Grey Faerie

New member
היאוש.

1. הרגת בן אדם? לא. 2. קפצת באנג'י? לא. 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? לא. 4. ביקרת במדינה ערבית? לא. 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? לא |-) 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? למה לי? לא... 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? איכס, לא! 8. דחפת משהו לתחת? דחפו לי. 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? כן 10.היית ער 5 ימים רצוף? טחחח לא.

עונה חח...

1. הרגת בן אדם? לא 2. קפצת באנג'י? לא 3. הלכת ברגל 70 ק"מ רצוף? כן 4. ביקרת במדינה ערבית? לא 5. היית 3 שבועות מחוץ לבית בלי משפחה? לא 6. נסעת במכונית בשבת בתוך בני ברק? חח כן 7. אכלת כריך עם טונה שוקולד ופירות יבשים? לאא.. 8. דחפת משהו לתחת? לא חח 9. עשית את צרכיך בשירותים כימיים? לא 10.היית ער 5 ימים רצוף? לא

למעלה