שאלון השמיניה...

סינטטית

New member
שלי

איזה בן אתה הכי אוהב ? אדם. איזה בת אתה הכי אוהב ? פעם איה...אבל היא נהיתה מעצבנת. נראה לי שרוני. איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית. איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? שתסתיים העונה השניה אני אענה... איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? האחרון של העונה הראשונה. איזה פרק הכי אהבתם ? נראה לי שאותו. זה או זה? אדם או איה? אדם. ניני או אדם? אדם. בן בן או רותם? רותם. דדי או עמוס? דדי. לילי או דגנית? דגנית. רוחלה או דגנית ? דגנית. מיקה או רוני ? רוני. נטשה או אבי ? אבי. דורי או השר? דורי. דדי או לילי ? דדי. עונה 1 או 2? קשה להחליט. עונה 2 או 3 ? 3? יש בכלל? עונה 1 או 3? כנ"ל. ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי. מקום טוב. צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב, לפחות יודעים מי זה. ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. אדם. 2. אבי. 3. ניני. 4. דורי. 5. רוני. 6. איה. 7. מיקה 8. נטשה.

Rioter

New member
עונה. ;)

איזה בן אתה הכי אוהב ? דורי איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? ליייליייי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? אינלי מושג. איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? כשלילי התנהגה כמו פסיכופטית, ואיימה על האנשים בכיתה וכלזה. איזה פרק הכי אהבתם ? כנ"ל. זה או זה? אדם או איה? אדם, אבל אנלאמתה על שניהם. ניני או אדם? כנ"ל. בן בן או רותם? לא אוהבת את שניהם. דדי או עמוס? עמוס. לילי או דגנית? לילי@!# רוחלה או דגנית ? רוחלה יותר משעשעת. מיקה או רוני ? מיקה. נטשה או אבי ? אבי. דורי או השר? דורי!@# דדי או לילי ? לילי. עונה 1 או 2? לאדעת. עונה 2 או 3 ? כנ"ל. עונה 1 או 3? כנ"ל? ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי 3> צ'כוב או "המסדר"? צ'כווווווב. ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. דורי. 2. מיקה. 3. רוני. 4. אבי. 5. נטשה. 6. אדם. 7. ניני. 8. איה.

SשקדS

New member
תשובות

איזה בן אתה הכי אוהב ?-אבי איזה בת אתה הכי אוהב ?-רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב?-אין איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?-השנייה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?-30 איזה פרק הכי אהבתם ?-הראשון זה או זה? אדם או איה?-אדם ניני או אדם?-ניני בן בן או רותם?-רותם דדי או עמוס?-דדי לילי או דגנית?-דגנית רוחלה או דגנית ?-דגנית מיקה או רוני ?-רוני נטשה או אבי ?-אבי דורי או השר?-דורי דדי או לילי ?-דדי עונה 1 או 2?-2 עונה 2 או 3 ?-3 עונה 1 או 3?-3 ט'8 או מגדלי עזריאלי ?-ט'8 צ'כוב או "המסדר"?-צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. מה עד 8??????????????????????????? זה קצת מדיי!

roin10

New member
עונה...

איזה בן אתה הכי אוהב ?מיכאל איזה בת אתה הכי אוהב ?עדי איזה מבוגר אתה הכי אוהב?לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?2,כאילו דה! איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?1 איזה פרק הכי אהבתם ?39 ו61 זה או זה?זה אדם או איה?איה ניני או אדם?אדם בן בן או רותם?רותם דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?לילי רוחלה או דגנית ?רוחלה מיקה או רוני ?רוני נטשה או אבי ?נטשה דורי או השר?דורי דדי או לילי ?לילי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?2 עונה 1 או 3?1 ט'8 או מגדלי עזריאלי ?עזריאלי שליטה! צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.עדי 2.הילי 3.אבי 4.מיכאל 5.דון 6.שירה 7.ידידיה 8.דני זהו נגמר ... תעשו דומים

חעחעחע

עוד לא הייתה עונה שלישית ולא תיהיה וזה חבל חבל חבל חבל וחבל וכל פעם שאני שומעת שלא יהיה אני בוכה. ואני אגיד לך למה את טועה עד פרק 60 זאת הייתה עונה אחת שהתחלקה לשני חלקים מחצית ראשונה עד פרק 30 ומחצית שניה עד 60 ועכשיו זאת העונה השניה שתיהיה 55 פרקים באסהה

chen010189

New member
תרשי לי לתקן אותך

יש תכנון לעונה 3 ואפילו לסרט הכל תלוי בשחקנים, בלוח זמנים שלהם והאם יוכלו וזה לא אני החלטתי אלא גיורא אמר אז חבל לשלול ישר כשאפשר פשוט לחכות לקיץ ולראות

הינה שלי

אני לא יעלה על כל השאלון למרות שזה אחלה שאלון אני יענה רק על הדירוג: 1.ניני-ידידיה ויטל נאי מת עליו הוא המלך שלי 2.נטשה-עדי הימלבלוי-יופי שהורס 3.רוני-דון לני גבאי-שלמות שה' לא ברא יופי של מלכה 4.אבי-אבי קורניק -שחקן אמיתי מכניס אותי לסרט של דרמה 5.מיקה-שירה וילנסקי-גוף של דוגמנית ושחקנית מעולה 6.דורי-דני לשמן-אצלי הוא לא הכי בדרן אצלי הוא החכם המסטיק זה היה דבר גאוני חולה עליו 7.אדם-מיכאל אלוני -בחור טוב והוא הכי מצליח מהשמיניה הוא מנחה באולפן ערוץ הילדים הוא די מוצלח 8.איה-הילי ילון -לא אוהב את הדמות שלה אבל אוהב אותה כאדם ואת האישיות שלה ואל תשכחו אין כמו ניני-ידידיה ויטל המלך!!

עונה../images/Emo3.gif

איזה בן אתה הכי אוהב? ניני איזה בת אתה הכי אוהב? רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דדי איזה עונה הייתה הכי יפה? הייתה בסה"כ עונה אחת ועוד 10 פרקים מהעונה השנייה אבל ביינתים לדעתי העונה השנייה יותר יפה איזה פרק זכור לכם הכי טוב? 54 איזה פרק הכי אהבתם? 39 (אחד מהפרקים שהכי אהבתי) אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? רותם דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית? דגנית מיקה או רוני? רוני נטשה או אבי? אבי דורי או יאיר? דורי דדי או לילי? דדי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3? אנחנו רק בעונה השנייה... עונה 1 או 3? כנ"ל השאלה למעלה ט'8 או המצפה? המצפה צ'כוב או "המסדר"? מה זה "המסדר"? ועכשיו דרגו את השמיניה חפי הערצתכם: 1. ניני 2. דורי 3. אבי 4. רוני 5. נטשה 6. אדם 7. איה 8. מיקה

Oshi love Tamir

New member
עונה../images/Emo13.gif

איזה בן אתה הכי אוהב?אמממ את כולם האמת...קשה לבחור
איזה בת אתה הכי אוהב?חח זה לא ברור
במציאות עדי וגם בסדרה
איזה מבוגר אתה הכי אוהב?חחח מעניין מה נעם ושיר יגידו...אמממ לא יודעת,רוחלה מצחיקה בטירוף וגם לילי מוסיפה המון ואדית חצור גם חמודה במציאות ושלומקה חחחח... איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?קשה לבחור שתי העונות ממש יפות אבל נראה לי העונה הזו כי מראים יותר את עדי ומתמקדים בה
איזה פרק זכור לכם הכי טוב?הפרק שהיה היום...חחח... איזה פרק הכי אהבתם?המון פרקים במיוחד את האחרונים של העונה הראשונה
זה או זה? אדם או איה?בעונה הזו בטח ובטח שאדם
ניני או אדם?ניני
הוא כזה חמוד
בן בן או רותם?לא יודעת כי שניהם ממש חמודים אז אין לי בחירה
דדי או עמוס?אמממ...דדי... לילי או דגנית?לילי כי היא ממש מוסיפה לסדרה למרות שהיא די רעה וגם דגנית מותק לאללה אבל הדמות של לילי יותר מעניינת
רוחלה או דגנית?רוחלה...למה
כי היא פשוט מצחיקה בטירוף
ואני מנחשת את התשובות של נעם ושיר...
מיקה או רוני?מיקה
נטשה או אבי?חחח זה בטח ברור...נטשה...למרות שאני ממש אוהבת את אבי הוא מקסים חבל על הזמן
דורי או השר?דורי דהה...הוא כזה נשמה טובה
דדי או לילי?אממ לא יודעת קשה לי לבחור כי דדי הוא חמוד כזה מצד אחד אבל מצד שני למרות שלילי רעה היא דמות נורא מעניינת אז קשה לי לבחור
עונה 1 או 2?שתי העונות
עונה 2 או 3 ?חחח עוד לא היה עונה 3 ושתהיה אני אענה לך על זה
עונה 1 או 3?כנ"ל ט'8 או מגדלי עזריאלי?אממ קשה לי להתרגל ל"מצפה" למרות שהוא ממש מגניב וגם את הכיתה שלהם אהבתי...אז לא יודעת
צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב המלך
ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם... 1.טוב זה ברור, עדי הימלבלוי המלכה כמובן
2.הילי ילון המקסימה ומהממת
3.ידידיה ויטל המקסים והמוכשר
4.שירה וילנסקי המתוקה
5.הדגש|אבי קורניק החמוד בטירוף ובמיוחד אחרי שפגשתי אותו הוא עוד יותר חמוד ממה שחשבתי חחח...
6.מיכאל אלוני המצחיק והיפיוף
7.דני לשמן המתוק
8.דון לני גבאי היפייפיה

orel4400

New member
עונה!

איזה בן אתה הכי אוהב ? אדם איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? השנייה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? פרק 15 איזה פרק הכי אהבתם ? פרק 15-16 המסיבה של אבי זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? אדם בן בן או רותם? בן בן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? ברור דגנית מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? יש שלישית?? עונה 1 או 3? ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.אדם 2.אבי 3.רוני מיקה4. 5.איה 6.ניני 7.נטשה 8. דורי

gilgula

New member
גמני עונהההההה

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני אדם ואבייייי איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דדי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? אי אפשר כבר להגיד.... איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? הפרק שאדם עשה תאונה איזה פרק הכי אהבתם ? הפרק האחרון של העונה ה1 זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם?בן בן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ?דגנית מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?2 עונה 1 או 3?3 ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט8 צ'כוב או "המסדר"? המסדר ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. המ.....10 !!

עדידה16

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? שתינן מדהימות איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 54 איזה פרק הכי אהבתם ? 54 זה או זה? אדם או איה? איה ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בןבן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? אממ... דגנית ממש מאמי ואני אוהבת אותה אבל אני גם אוהבת מאוד את לילי כי היא דמות יותר מעניינת
רוחלה או דגנית ? דגנית, אבל רוחלה קורעת מצחוק
מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? שאלה קשה... עונה 1 או 2? עונה ראשונה חלק שני, נראה לי עונה 2 או 3 ? לא הייתה עונה שלישית עונה 1 או 3? לא הייתה עונה שלישית ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט'8 צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב, אם הבנתי את השאלה
ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.מיקה 2.ניני 3.אבי 4.רוני 5.איה. למרות שבעונה השנייה היא קרציה אבל לא משנה 6.אדם 7.נטשה 8.דורי

Morysan

New member
מממ

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני
איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני
איזה מבוגר אתה הכי אוהב? אלינור (נקראת מבוגרת לא?
) איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? כרגע השנייה
איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? הפרק של היום
איזה פרק הכי אהבתם ? כשאבי נעלם..
זה או זה? אדם או איה? אדם _ _'' ניני או אדם? ניני
בן בן או רותם? בןבן דדי או עמוס? עמוס לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? דגנית _ _'' מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? מ..דורי
דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? -.- עונה 1 או 3? -.- ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. ניני 2. רוני 3.נטשה 4. אדם 5.מיקה 6. אבי 7. דורי 8. איה (משו עבר עליה נהייתה מעצבנת...
)

hilasapir

New member
הינה

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? אהמ... איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? אהמ... איזה פרק הכי אהבתם ? אהמ... זה או זה? זה אדם או איה? שניהם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם?בן בן דדי או עמוס?עמוס לילי או דגנית?לילי רוחלה או דגנית ?דגנית(בשביל נעם) מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?השר דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? שניהם עונה 2 או 3 ?מה יצא 3 ולא הודיעו לי? עונה 1 או 3? כנ'ל ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? מה?? ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1+2+3=אבי,ניני,מיקה 4.אדם 5.רוני 6.איה 7.נטשה 8. דורי זהו נגמר ... תעשו דומים ...

עונה

איזה בן אתה הכי אוהב ?אבי איזה בת אתה הכי אוהב ?מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?אממ עוד בקושי יש את השניה נחכה וניראה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 48 איזה פרק הכי אהבתם ? אממ... זה או זה? אדם או איה? איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?בן בן דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?דגנית רוחלה או דגנית ?רוחלה סתם כי היא קורעת מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?עוד בקושי היו פרקים של עונה שניה... עונה 2 או 3 ???? עונה 1 או 3?????? ט'8 או מגדלי עזריאלי ?ט 8 צ'כוב או "המסדר"?אמ... ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.מיקה 2.אבי 3.ניני 4.איה 5.דורי 6.רוני 7.נטשה 8. אדם

shirush10

New member
עוווונההההה../images/Emo6.gif

אנשים אני עונה בשמות של האנשים שמשחקים בסדרה ולא בשמות הפרטיים שלהםם-כי אני לא יודעת את כולםםם!!! איזה בן אתה הכי אוהב ?
אדם איזה בת אתה הכי אוהב ?
נטאשה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?
דדי איזה עונה הייתה הכי יפה?
2 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?
שאיה הלכה לבקר את אמא שלה בכלא..=עונה 2 איזה פרק הכי אהבתם ?
הפרק הראשון בעונה הראשונה--כשכולם הגיעו לביצפר ואז רוני התחנפה כזה אליהם..:"היי אני רוני..."!! זה או זה? אדם או איה?
אדם ניני או אדם?
אדם בן בן או רותם?
רותםםם דדי או עמוס?
דדי לילי או דגנית?
דגנית רוחלה או דגנית ?
דגנית מיקה או רוני ?
רוני נטשה או אבי ?
נטאשה דורי או השר?
דורי דדי או לילי ?
דורי עונה 1 או 2?
2 עונה 2 או 3 ?
2 עונה 1 או 3?