שאלון השמיניה...

עונה

הינה התשובות שלי: איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני איזה בת אתה הכי אוהב ?נטשה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?אאממ..דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?עונה שנייה מאוד מאוד יפה! איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? אממ..'השמינייה בפעולה' ו'בן ערובה' איזה פרק הכי אהבתם ? כנ''ל זה או זה? אדם או איה?בעונה הראשונה איה ובעונה השנייה אדם ניני או אדם?ניני! בן בן או רותם?אממ..נראה לי רותם! דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?לילי ודגנית כי לילי מוסיפה אקשן לסדרה וכאלה ודגנית כזו חמודה ונחמדה.. רוחלה או דגנית ?שתייהן רוחל'ה מצחיקה ודגנית חמודה ונחמדה מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?נטשה דורי או השר?דורי דדי או לילי ? לילי מעצבנת אותי, אבל אני אוהבת אותה אז לילי. עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?לא היה שלוש עונה 1 או 3?כנ''ל ט'8 או מגדלי עזריאלי ?מגדלי עזריאלי ממש מגניבים! צ'כוב או "המסדר"?מי זה "המסדר" אז צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.נטשה 2.ניני 3.מיקה 4.רוני 5.אבי 6.דורי 7.אדם (בעונה השנייה) 8.איה (בעונה השנייה היא כבר מעצבנת)

lidorvit

New member
עונה

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דדי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? שתיהן..אבל השניה קצת יותר איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? הפרק שבו הייתה המסיבה של אבי איזה פרק הכי אהבתם ? שרוני םגשה את דניאל זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? רותם דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? רוחלה מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? 3??? אין שלישית בנינייתם אז השנייה עונה 1 או 3? 1 ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? ץ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.רוני 2.ניני 3.אבי 4. מיקה 5.אדם 6. דורי 7. נטשה 8. איה

KiShKooSh

New member
עונה על דמויות../images/Emo9.gifמוטי

איזה בן אתה הכי אוהב ?הדמות של ניני ושל דורי אהובות עלי איזה בת אתה הכי אוהב ?לילי
איזה מבוגר אתה הכי אוהב?לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?אני מחבבת את השניה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? השמיניה בפעולה נדמה לי איזה פרק הכי אהבתם ? להלן כדקלמן וכדומה זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?בןבן דדי או עמוס?אבנר? לילי או דגנית?לילי ברור רוחלה או דגנית ?רוחל'ה מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?קשה
דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?3
? עונה 1 או 3?4 ט'8 או מגדלי עזריאלי ?ברור מגדלי עזריאלי, יש לי שם עמוד תאורה
צ'כוב או "המסדר"?מסדר
? מה הפכנו להיות המורדים?

שלי

איזה בן אתה הכי אוהב ? דורי כי הוא טוב לב וחמוד. איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני ומיקה כי שתיהן עובדות על קפיצים ומתוקות נורא!!! נטשה שקטה מדי ומעצבנת ואיה בכלל מתחילה לעלות לי על העצבים.... איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דהההה ברור שדדי ודגניתי!!!!
איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? לאדעת.... העונה השניה מותחת ומתקדמת יפה אבל אני קשורה לעונה הראשונה אז לאדעת.. חוצמיזה העונה השניה רק התחילה. איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? פרק 54 "בני ערובה" אחד הפרקים האהובים עליי... המון לילי, דגניתי, ודדי כמו שאני אוהבת והמון אקשן!!! כמו כן, גם פרק 41 זכור לי טוב בגלל הקלטת החמודה שדדי שלח לדגניתי!!! איזה חמוד הוא?!?!!?! איזה פרק הכי אהבתם ? אהם *תסתכלו למעלה* זה או זה? זה!!! חח סתם.. אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? רותם דדי או עמוס? שניהם אותו בנדם... לילי או דגנית? החלטה קשה אבל דגנית!!!
רוחלה או דגנית ? כאילו ברור שדגנית?!?!
מיקה או רוני ? אוףףף שתי הבנות האהובות עליי... לא יכולה להחליט... נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורייי חמודד דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? הממממ 1 עונה 2 או 3 ? הממממ שאלה קשה בהתחשב בכך ש....עדיין לא ראיתי את עונה 3!!!! עונה 1 או 3? *סתכלו למעלה* ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט'8 למרות שעזריאלי זה מגניף... צ'כוב או "המסדר"? המממ לא יודעת שניהם מעצבנים ורעי לב אבל יובל אברמוביץ' מלך אז נראה לי שצ'כוב... (יובל משחק פשוט נפלא
)

עונה...../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני-שלמות
איזה בת אתה הכי אוהב ?איה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?דגנית לילי ודדי
איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?נראה לי השנייה יותר מעניינת
למרות שכשכולם היו באותה כיתה היה יותר מגניב כזה
איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?שדדי מספר לאיה וניני שהוא בעצם אבא שלהם- עמוס
איזה פרק הכי אהבתם ?כולם
זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?רותם דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?לילי רוחלה או דגנית ?דגנית מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?דורי דדי או לילי ?דדי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?כתהיה 3 אני יענה לך.... עונה 1 או 3?3 וכנ"ל ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.ניני 2.איה 3.מיקה 4.דורי 5.אדם 6.אבי 7.נטשה 8.רוני

DoRiNuS sMiNiA

New member
עונה...../images/Emo6.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ? אתם כולם...הם כאלה מושי
(קרדיט לנעם) איזה בת אתה הכי אוהב ? ליאת ביין
בתכל'ס את כל הבנות כולם מדהימות,אחת אחרי השנייה
איזה מבוגר אתה הכי אוהב?
ליאת ביין
איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? שתיהן מעולות,כל עוד גיורא כותב,זה מעולה
איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? אני מדובבת את כל הפרקים,אני זוכרת הכל בעל פה...
אבל ברור שיש רגעים שנחרטים בזיכרון. כשניני נכנס לחדר ועושה שלום לאיה,אני תמיד עשיתי לו בחזרה מול הטלויזיה ובכיתי,קשה להאמין שקע כל כך קטן גורם לך לבכות. איזה פרק הכי אהבתם ? כולם
זה או זה? מסת'ומרת? אדם או איה? איה ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בן בן דדי או עמוס? שניהם מעצבנים! לילי או דגנית?
לילי
רוחלה או דגנית ? דגנית
מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי
מאמי שלי
דדי או לילי ?
לילי
עונה 1 או 2? שתיהן עונה 2 או 3 ? כל עוד גיורא כותב אותן זה בטוח יהיה מעולה! עונה 1 או 3? לא ראיתי עוד את השלישית אז אני לא יכולה לדעת... ט'8 או מגדלי עזריאלי ? נממ...החלטה קשה צ'כוב או "המסדר"? אחח צ'כוב! (אני תמיד מתאהבת בפסיכופטים) ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. (לא הבנתי ת'שאלה) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

עונה...

איזה בן אתה הכי אוהב ? ידידיה ויטל - ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? דון לני דבאי- רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? אדית חצור- דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? ראשונה. איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? הפרק שאיה וניני מגלים שדדי זה אבא שלהם... איזה פרק הכי אהבתם ? הפרק ורוני וני הפכו להיות זוג.. זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? רותם דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? 1 עונה 2 או 3 ? השניה רק התחילה... עונה 1 או 3? ראשונה ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב המלך. ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. ידידיה ויטל- ניני 2.דון לני גבאי- רוני 3.שירה וילנסקי-מיקה 4.דני לשמן- דורי 5.אבי קורניק- אבי 6.הילי ילו- איה 7.מיכאל אלוני-אדם 8.עדי הימלבלוי-נטשה וזה היה אחרי התלבטות ארוכה ביותר.. זהו נגמר ...

sheran111111

New member
טוב ועכשיו התשובות...

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דדי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? השניה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? פרק 59 איזה פרק הכי אהבתם ? 30 זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? רותם דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? לילי לא סובלת את דגנית רוחלה או דגנית ? רוחלה מיקה או רוני ? ניקה ברור!!1 נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי ח טוב שלא הגזמת דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3? 3 עונה 1 או 3? 3 ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט'8 למרות שלא היבנתי את השאלה צ'כוב או "המסדר"? מי זה המסדר? ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.ניני 2.אדם 3.אבי 4.מיקה 5.נטשה 6.איה 7.דורי 8.רוני

sheran111111

New member
אהה חח עכשיו היבנתי....

ברור שמגדלי עזריאלי..חח העיצוב שם יותר יפה ויש שם יותר מקום אני חושבת... לא??...

אני פה

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית לא חוחית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? בנתיים השנייה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? שניני דפק בדלת של אדם וכולנו גילינו שהוא חזר ליהיות ניני(בעונה השנייה) איזה פרק הכי אהבתם ? הפרק הראשון של העונה השנייה זה או זה? זה, סתם.. אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בןבן דדי או עמוס? טל לילי או דגנית? דגניתת רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי דורי או השר?חחחח זה לא ברור? ד"א השר כבר לא שר דדי או לילי ? לילי עונה 1 או עונה 2? עונה 2 עונה 2 או 3 ? מה אני מגדת עתידות? עונה 1 או 3? עוד לא הבנתם שאני לא? ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי מה יותר טוב ממקום עם בגדים? צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב לפחות הוא מצחיק ולא דומה לחייזר ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.ניני 2.מיקה 3.אבי 4.דורי 5.אדם 6.נטשה 7.רוני 8. איה

ShirUsh22

New member
עונההה../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ? אבי
איזה בת אתה הכי אוהב ? נטשה ורוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? 1 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? אממ שדורון תפס את אבי על מיקה
איזה פרק הכי אהבתם ? לא זוכרת.. היו הרבה זה או זה? אדם או איה? איה ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בן בן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? רוני! נטשה או אבי ? אבי
דורי או השר? חחח אף אחד
דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? 1 עונה 2 או 3 ? לא היה 3..
עונה 1 או 3? לא היה 3! ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? אממ לוידעת ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. אבי 2. נטשה 3. רוני 4. ניני 5. איה 6. אדם 7. מיקה 8. דורי

j u l i a 1 3

New member
עונה

איזה בן אתה הכי אוהב ? אדם איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? ה2 (הנוכחית) איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 54 איזה פרק הכי אהבתם ? 39 זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? אדם בן בן או רותם? בן בן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי- למרות שכל פעם שהוא מתחיל לדבר על מחשבים מתחילה להיות לי סחרחורת... "קינפגנו נתב וגרמנו לכל שאר הנתבים ברשת הנגועה לחשוב שכדי לצאת לעולם הם צריכים להשתמש בנתב שלנו במקום בנתב שלהם.", בייתי צריכה לראות את הפרק 6 פעמים רק כדי להבין מה הוא אמר... דורי או השר? דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? עדיין לא הייתה עונה 3 עונה 1 או 3? כנראה ש1 כי עוד לא הייתה עונה 3... ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדל עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב! כי הוא המלך! ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.אדם 2.מיקה 3.איה 4.ניני 5.רוני 6.אבי 7.נטשה 8. דורי

למעלה