שאלון השמיניה...

galit2510

New member
שאלון השמיניה...

איזה בן אתה הכי אוהב ? איזה בת אתה הכי אוהב ? איזה מבוגר אתה הכי אוהב? איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? איזה פרק הכי אהבתם ? זה או זה? אדם או איה? ניני או אדם? בן בן או רותם? דדי או עמוס? לילי או דגנית? רוחלה או דגנית ? מיקה או רוני ? נטשה או אבי ? דורי או השר? דדי או לילי ? עונה 1 או 2? עונה 2 או 3 ? עונה 1 או 3? ט'8 או מגדלי עזריאלי ? צ'כוב או "המסדר"? ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. זהו נגמר ... תעשו דומים ...

galit2510

New member
עכשיו תורי ...

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? לילי וצ'כוב איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?3 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 61 איזה פרק הכי אהבתם ? לא יודעת כולם היו יפים.. זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?רותם דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?לילי רוחלה או דגנית ?דגנית מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?אני דורי או השר?דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2?1 עונה 2 או 3 ?3 עונה 1 או 3?3 ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.מיקה 2.ניני 3.אבי 4.איה 5.רוני 6.נטשה 7.דורי 8. אדם [בעונה הראשונה הכי אהבתי את דורי ואדם אבל עכשיו הדמות כאילו מתקלקלת .. ] זהו נגמר ... תעשו דומים ...

dollzy

New member
איך את יודעת שעונה 3 היא הכי יפה..

היא רק מתוכננת עכשיו..

dollzy

New member
לא ..

את העונה הראשונה חילקו לשניים אבל עכשיו משודרת העונה השנייה.. ובגלל הבילבול הזה נראה לי החליטו שכל הוענה השנייה תיהיה ברצף..

shminia com

New member
במקרה שאת מתכוונת לדמויות,הנה שלי:

*מקווה שאת מתכוונת לדמויות: איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני איזה בת אתה הכי אוהב ?איה ועכשיו רני כי איה נהייתה קרצייה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?דגנית
איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?שתיהן איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? כולם איזה פרק הכי אהבתם ? בכל פרק היה משהו שאהבת יותר ומשהו פחות זה או זה? אדם או איה?אדם ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?בןבן דדי או עמוס?עמוס ,דדי לא יודעת.. לילי או דגנית?דגנית רוחלה או דגנית ?דגנית מיקה או רוני ?רוני נטשה או אבי ?נטשה דורי או השר?דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?שתיהן עונה 2 או 3 ?3 כשתהייה אחת כזו עונה 1 או 3?3 כשתהייה אחת כזו ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט8 למרות שהעיצוב של מגדלי עזריאלי יותר יפה צ'כוב או "המסדר"? המסדר??את מתכוונת לאנשים בגלימות? ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם ..דמויות: 1.ניני 2.רוני 3.דורי 4.מיקה 5.איה 6.אדם 7.נטשה 8. אבי תדעו לכם שפעם איה הייתה במקום יותר גבוה!

i love skat

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני..
איזה בת אתה הכי אוהב ?רוני
איזה מבוגר אתה הכי אוהב?דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה? בנתיים
שנייה איזה פרק זכור לכם הכי טוב?פרק אחרון-30 איזה פרק הכי אהבתם?ממ..פרק 17 זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני..
בן בן או רותם?בן בן דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?דגנית רוחלה או דגנית ?רוחלה חח..
מיקה או רוני ?רוני נטשה או אבי ?אמ..אבי דורי או השר?דורי
דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?שניה עונה 2 או 3 ?אין שלישית.. עונה 1 או 3?כנ"ל ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב חח ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.ניני 2.רוני 3.איה 4.אדם 5.אבי 6.נטשה 7.דורי 8.מיקה

chen010189

New member
אני אתייחס לדמויות :)

איזה בן אתה הכי אוהב?המפציץ החמקן איזה בת אתה הכי אוהב?מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב?לילי איזה עונה הייתה הכי יפה?העונה ה2 רק התחילה אבל היא נראית הרבה יותר טובה מהקודמת איזה פרק זכור לכם הכי טוב? 54 איזה פרק הכי אהבתם?54 ו62 זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?בןבן דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?לילי רוחלה או דגנית?רוחל'ה כי היא פשוט קורעת מיקה או רוני?מיקה נטשה או אבי?אבי דורי או השר?דורי דדי או לילי?לילי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3?אני בטוחה ש3 תהיה יותר טובה כמו שה2 יותר טובה מה1 עונה 1 או 3?3 ט'8 או מגדלי עזריאלי?החמ"ל שולט צ'כוב או "המסדר"?המסדר

עונה!!

איזה בן אתה הכי אוהב ? אבי איזה בת אתה הכי אוהב ? איה!!!!!!! איזה מבוגר אתה הכי אוהב? לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?הראשונה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?16 איזה פרק הכי אהבתם ?16 ו 60 זה או זה? אדם או איה?איה!!! ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?רותם דדי או עמוס?אף אחד!! לילי או דגנית? לילי רוחלה או דגנית ?דגניץ מיקה או רוני ?מיקה נטשה או אבי ?נטשה ואבי!! דורי או השר?דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2?1 עונה 2 או 3 ???? עונה 1 או 3? ??? ט'8 או מגדלי עזריאלי ?שניהם צ'כוב או "המסדר"?צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.איה!!! 2. מיקה 3. נטשה 4. אבי 5 ניני 6.רוני 7.דורי 8. אדם ליהי לאב הילי

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני איזה בת אתה הכי אוהב ?רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב?דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?2 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 61 איזה פרק הכי אהבתם ? כולם זה או זה? אדם או איה?איה ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?בן בן דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?דגנית רוחלה או דגנית ?דגנית מיקה או רוני ?רוני נטשה או אבי ?אבי דורי או השר?דורי דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?2 עונה 2 או 3 ?2 עונה 1 או 3?1 ט'8 או מגדלי עזריאלי ?עזריאלי צ'כוב או "המסדר"?צכוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.רוני 2.ניני 3.דורי 4.אבי 5.מיקה 6.נטשה 7.איה 8. אדם

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif עונהה.... ../images/Emo26.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? איןן לי ממש איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? השנייה [[ברור...]] איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? לא זוכר את השם והמספר אבל הפרק שהשמינייה הצילה את אבנר איזה פרק הכי אהבתם ? כנ"ל זה או זה? אדם או איה? איה [[רק שבעונה השנייה היא קצת מעצבנת אבל היא עדיפה על אדם]] ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בן בן דדי או עמוס? זה אותו אחד אז מה הקטע...
חח לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? 2
עונה 2 או 3 ? 3 סתםם חח עונה 1 או 3? 3 ברור.... ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. ניני 2. רוני 3. אבי 4. מיקה 5. נטשה 6. דורי 7. איה 8. אדם לא שאני שונא את אדם פשוט אני מעדיף את כולם מאשור הוא

עונה../images/Emo70.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ?ניני איזה בת אתה הכי אוהב ?איה (או שכבר לא
) איזה מבוגר אתה הכי אוהב ?כולם איזה עונה הייתה הכי יפה.. ?אני לא יכולה להגיד דבר כזה שביינתיים היו רק 10 פרקים לעונה השניה... איזה פרק זכור לכם הכי טוב ?פרקים:1,30,52,54,59,61 איזה פרק הכי אהבתם ? כככככולם
זה או זה? אדם או איה?שניהם
ניני או אדם?ניני בן בן או רותם?רותם דדי או עמוס?דדי לילי או דגנית?דגנית,ברור רוחלה או דגנית ?דגנית... מיקה או רוני ?רוני
נטשה או אבי ?נטשה
דורי או השר?דורי
דדי או לילי ? דדי עונה 1 או 2?שתיהן עונה 2 או 3 ?אין עונה שלישית עונה 1 או 3?אין שלישית ט'8 או מגדלי עזריאלי ?מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"?"המסדר" ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.איה 2.ניני 3.אדם 4.נטשה 5.רוני 6.מיקה 7.אבי 8.דורי

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? מיקה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? דגנית איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? הראשונה בינתיים בחלק השני... איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? פרקים 31 ו-54...אני זוכרת כמעט הכל בע"פ
איזה פרק הכי אהבתם ? 54 זה או זה? אדם או איה? אדם...אם הייתם שואלים אותי את זה לפני חודש היתי עונה איה. אבל היא נהייתה קרצייה פחד! ניני או אדם? ניני! בן בן או רותם? רותם. לבן בן אין אופי בכלל דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? דגנית
רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי
דדי או לילי ? אני לא יודעת...זו שאלה קשה עונה 1 או 2? עונה ראשונה, חלק שני עונה 2 או 3 ? לא היתה עונה שלישית עונה 1 או 3? ... ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ט'8. יותר אהבתי שהם היו שם... צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב...אם הבנתי את השאלה
ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. מהדמויות...? בראש ובראשונה דגנית. אבל יש פה מקום רק לשמיניה... 1. מיקה 2. ניני 3. אבי 4. דורי 5. רוני 6. אדם 7. נטשה 8. איה. היא נהייתה פשוט קרצייה
זהו נגמר ... תעשו דומים ...

אני...

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני איזה מבוגר אתה הכי אוהב? לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? בינתיים השניה איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 42.... רוניני
איזה פרק הכי אהבתם ? 43,42,52,48 זה או זה? אדם או איה? איה ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בןבן דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? לילי רוחלה או דגנית ? דגנית מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? בינתיים 1 עונה 2 או 3 ? אין 3 עונה 1 או 3? אין 3 ט'8 או מגדלי עזריאלי ? מגדלי עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1.ניני 2.רוני 3.מיקה 4.דורי 5.אבי 6.איה 7.אדם 8. נטשה

yuval3121

New member
השאלון..

איזה בן את הכי אוהבת? אבי וידידה איזה בת את הכי אוהבת? רוני איזה מבוגר את הכי אוהבת? אממ.. איזה עונה הייתה הכי יפה? נראה לי שה-3.. איזה פרק זכור לכם הכי טוב? סוף העונה ה-2 איזה פרק הכי אהבתם? אממ.. את כולם! אדם או איה? אממ.. אדם ניני או אדם? ברור שניני בן בן או רותם? אממ.. לא יודעת דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? אף אחת מהם.. רוחלה או דגנית? חח.. מיקה או רוני? רוני נטשה או אבי? ברור שאבי דורי או השר? דורי דדי או לילי? .. עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3? 3 עונה 1 או 3? 3 ט'8 או מגדלי עזריאלי? ברור שמגדלי עזריאלי צ'כוב או המסדר? דרגות: 1.אבי 2.ניני 3.רוני 4.אדם 5.מיקה 6.איה 7.נטשה 8.דורי

Fergie7

New member
עונה עונה עונה P:

איזה בן אתה הכי אוהב ? ניני איזה בת אתה הכי אוהב ? איה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? לילי איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? נו ברור 2 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? הפרק שלילי הייתה עם אדם ודגנית...חח איזה פרק הכי אהבתם ? אין משו ספציפי. זה או זה? אדם או איה? איה ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? סעמק מה זה השם הזה בןבן?! רותם. דדי או עמוס? דדי לילי או דגנית? לילי רוחלה או דגנית ? רוחלה- מצחיקה בטירוף! מיקה או רוני ? מיקה נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? פחח דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? יש 3? עונה 1 או 3? ? ט'8 או מגדלי עזריאלי ? עזריאלי צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב מצחיק! ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. 1. איה 2. ניני 3. מיקה 4. אדם 5. נטשה 6. אבי 7. רוני 8. דורי

O r c h i d

New member
הממ

איזה בן אתה הכי אוהב ? אבי, "המפציץ החמקן" איזה בת אתה הכי אוהב ? רוני ונטשה איזה מבוגר אתה הכי אוהב? רוח'לה איזה עונה הייתה הכי יפה.. ? ה2 איזה פרק זכור לכם הכי טוב ? 54 בראשונה איזה פרק הכי אהבתם ? ^ זה או זה? אדם או איה? אדם ניני או אדם? ניני בן בן או רותם? בןבן דדי או עמוס? עמוס לילי או דגנית? דגנית רוחלה או דגנית ? רוח'לה מיקה או רוני ? רוני נטשה או אבי ? אבי דורי או השר? דורי דדי או לילי ? לילי עונה 1 או 2? 2 עונה 2 או 3 ? 3
עונה 1 או 3? גם וגם, תלוי איך תהיה ה. ט'8 או מגדלי עזריאלי ? ה"מצפה" צ'כוב או "המסדר"? צ'כוב ועכשיו דרגו את השמיניה לפי הערצתכם .. אני לא מעריץ אף אחד.. הם בסה"כ בני אדם...

למעלה