שאלון השותפים

שאלון השותפים ../images/Emo11.gif

כל חברי הפורום מוזמנים לענות על השאלות הבאות ולשתף אותנו בחוויותיהם עד כה ממגורים בדירת שותפים (למי שלא גר עם שותפים, חלק ב' יפצה):
מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון?
מה הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית?
מה הסיטואציה הכי מוזרה/מגעילה שקרתה לכם עם השותפים?
מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה? חלק ב' עבור מגורים בדירה שכורה באופן כללי:
מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם?
מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם?
מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד?
על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? מקווה שתהנו מהשאלון, אני אענה בקרוב...

Silly LoveSong

New member
אני כל כך אוהבת סיפורי זוועות

של שותפים.
*מצפה בקוצר רוח שאנשים יענו*

Silly LoveSong

New member
משתעשעת מסיפורי זוועות ../images/Emo3.gif

וקוראת דברים לקראת שנה הבאה בה גם אני אעזוב את הבית.

אני אענה על חלק ב'...

כי זה מה יש
מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? לא שונא הוא אחלה בנאדם, אבל מציק שהוא פוחד על הבית שלו, והוא מסכים לי להכניס רק חתול, וגם זה דורש שאני איידע אותו. מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? שצריך לנקות אותה, למה היא לא נשארת נקייה
מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? נגמרו לי התחתונים
זה גם אסון
על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? ... לא יודע לא הרבה ... במחשבה שניה, על אוכל, זה יקר מדי לקנות מה שרוצים

גם אענה על חלק ב'...

מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? כלום...יש לי בעל בית מקסים (היה עם אמא'שלי במעברה כשעלו באניה מוורוצלב...), לא רואה אותו ולא שומעת אלא אם יש לי איזשהי בעיה, או כשהוא ואישתו מזמינים אותי לארוחת ערב ביום שישי, אחת ל... . פשוט מאחלת לכל אחד כזה בעל בית. מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? חשבון חשמל :) מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? "אסון"? לא קרה...טפו טפו טפו... על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? נורא רציתי מרפסת פתוחה, ככה עם אדניות מחלאות בפרחים צבעוניים ושרכים על אדן החלון.... במקום יש לי מרפסת סגורה במקום, שמשמשת כחדר נעליים. גם טוב.

behappy

New member
טוב

מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון? השאירה מקלות אוזניים מלוכלכים על הרצפה וסירים לא שטופים גם על הרצפה מתחת למיטה שלה
מה הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית? אחת כמעט הרביצה לי
, היא ממש איימה מולי עם חפצים! אוח, איזה מטורפת. מה הסיטואציה הכי מוזרה/מגעילה שקרתה לכם עם השותפים? הנ"ל מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה? הנ"ל והג'יפונית מההתחלה גרמו לזה. איייכ חלק ב' עבור מגורים בדירה שכורה באופן כללי: מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? שהוא מבטיח הבטחות ולא מקיים..
מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? זה בית קרקע, בנחלאות, והריצוף בתוספת הבנייה שהיא חלק מהבית הוא ריצוף של חצר. אין מצב שזה נקי שם, אף פעם מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? הצפה של הביוב לתוך הדירה במעונות, יאק יא' יא' על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? על עניין תוספת הבניה הזה. לא ידענו שזה יהיה כזה מעצבן.

מותר לי

New member
לפני הרבה שנים..גרתי עם שותפים../images/Emo63.gif

מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון?
השותפה שלי היתה חולת ניקיון, אז הדברים המגעילים לא קרו בניקיון אלא בביצוע שלו: "גלי! אתמול הנחת את התה על הריצפה כאן! אז נהיה עיגול ועכשיו באו מלא נמלים!" (שתי נמלים תועות...) "אלי! (השותף הקודם שהחלפתי אותו, גרנו שבוע יחד) נכון בבוקר הכנת נס? רק אתה משאיר סוכר על השיש!" (נא להצטייד בזכוכית מגדלת) "אל תלכי לשירותים, המכונת כביסה הוציאה מים!" (אין קשר בין מחט לתחת)
מה הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית?
היא היתה מאד בסדר איתי, חוץ מקטע אחד: היא התחננה שנביא חתול הביתה, וביום שהבאתי היא התעצבנה ורצתה שאמסור אותה לצבל"ח כי "החתולה שלך (שלך, לא שלנו...) הופכת את הפח!" (פח= מיכל פלסטיק פיצפון שבקושי מכיל את השקית...)
מה הסיטואציה הכי מוזרה/מגעילה שקרתה לכם עם השותפים?
היתה לה חברה שקבוע היתה באה להתנחל אצלינו, בעיקר אחרי ש"בילתה" עם חבר שלה, השותפה היתה חוטפת ממנה ג'ננה רצינית אבל מרשה לה להגיע (היא היתה "זורעת" את הבגדים שלה בכל מקום אפשרי, כולל השיש במטבח
) וגם אני וגם חבר של השותפה ניסינו לטפטף לה שתגיד לחברה הזאת לא להגיע יותר! עד שהצבנו לה אולטימטום: או החברה או אנחנו! ומאז לא שמענו ממנה...
מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה?
זה לא קרה (לפחות לא זכור לי...), אבל מה שיכול לגרום לזה זה התערבות בחיים הפרטיים וחוסר איכפתיות מוחלט בכל הקשור לדירה ולגרים בה (השותפה דווקא כן היתה מעורבת קשות בחיי הפרטיים, אבל גם אני הייתי מעורבת בשלה, וחוץ מזה הכל היה בסדר, זה יצר מצב שהרגשנו אחיות, אבל לפי דעתי זה באמת נדיר) חלק ב' עבור מגורים בדירה שכורה באופן כללי:
מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם?
לי יש אחראית דירות, ומה שאני שונאת בה זה שלא ממש איכפת לה מהדירות! אני לא משלמת חשמל כבר 3 חודשים (לא בכוונה, ככה יצא) והיא לא פותחת את הפה! ואם לא הבנתם- אני לא מקבלת על זה ריביות, זה רק מצטבר יש לי בעיה בבית מנורה כבר למעלה מחצי שנה, אני חיה באפלוליות, "שיפרתי" תנאים עם נורת לילה אבל זה עדיין לא זה, יידעתי אותה, אבל לא ממש נראה שמעניין אותה...
מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם?
הכי מעיק? יותר מהקטע שצריך "לרדוף" אחרי תשלומים של אלף חשבונות שונים ומשונים? הניקיון והאוכל
מבצע אנטבה קטן לעומת מבצע ניקיון בבית, ואוכל מבושל זהו מצרך נדיר (אם לא מחשבים את ה"ספגטי" ה"מוקרם" שניסיתי להכין...)
מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד?
היו שניים: אחד לא כל כך גדול- התייבשתי ולא היה מי שיקח אותי לרופא
(זה נגמר בשלש מנות נוזלים למתעניינים, כפסע היה ביני ובין אישפוז) והשני- (וזה באמת נגמר באסון) לא הרגשתי טוב בשבת, הייתי חייבת מיון ולא היה מי שיקח אותי (ועד היום אני מתברברת עם מד"א על התשלומים), זה נגמר רע מאד. (תרשו לי לא לפרט? תודה!)
על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית?
על הגודל
חוץ מהעובדה שהיא פיצפונת ואין לי אפילו מקום לכל הבגדים (או הכלים) בארון- היא מושלמת

M o n a L i s a

New member
מתפרצת לפורום!!! ../images/Emo13.gif

אני גרה בדירה ברמת גן עם שותפות, כבר שנה יותר מידי
...
אני לא אפרט, אבל זה מערב אמבטיה ונוזלים מהאף...
לא משהו רציני, אבל אני שונאת שטורקים דלתות בעצבנות....
לשמוע את אחת השותפות %^$$% בלילה...
אוהו.....לפתוח את המקרר ולראות גידולים ביולוגיים שונים, שיטת ה-"מי שנשבר ראשון מנקה"....
אדישות...
אותי לא מטריד שום דבר חוץ מנקיון....
תודה לאל
לא קרה שום אסון טבע עד עכשיו...
מקלחת ושירותים משותפים, מרחק מהאוניברסיטה...

המעונות?

מה עם שכנות לבית קברות ולאוכלוסיה לא הכי סימפטית? מה קורה איתך באמת, לא אמרת שאת מחפשת דירה עם חברה מחוץ למעונות? אם את צריכה עזרה תגידי לי, אני מכירה קצת את האיזור...

Laybe

New member
החצי השני

מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? בעלת הבית היא אישה זקנה וחביבה, הבעיה היחידה היא שכדי לשלם לה אני צריכה לנסוע לבית אבות, שזה לא המקום הכי כיפי לבקר בו. מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? מעיק? חשבונות חשמל כמובן, אפילו שאני רוב היום לא בבית המכשירים הנקמניים ממשיכים לעבוד ולצרוך. מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? אסונות לא היו השבח לאל. שום דבר לא התפוצץ ולא התמוטט והשכנים לא סקלו אותי באבנים, אז סו פר סו גוד. על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? בהתחלה רציתי פנטהאוז 5 חדרים, עם ג'קוזי, בריכת גג ומנחת מסוקים צמודה אבל בסוף החלטתי על משהו קצת יותר עממי (אבל רק קצת) רק כדי להימנע מעין הרע אתם יודעים.

שוב את???

חלק א' מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון? שותף שלי ששטיפה מבחינתו זה להשאיר שלוליות בגודל הכינרת בסלון אחרי מה שהוא קורא "ניקיון יסודי". לה היה נעים לדרוך בתוך השלוליות עם הגרביים. הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית? שותפה רמאית ששיקרה לי המון. על חלק מהשקרים ידעתי ברגע שהיא שיקרה או זמן קצר אחרי זה, על חלק זמן ארוך יותר אחרי זה. השיא היתה כשהיא רימתה את זו שנכנסה אחריה, אמרה לה בפירוש שאין חובות , אמרה לבעל הבית גם שהיא הסדירה את כל החובות שלה עם השותפים, והופ השאירה אותה עם חשבון חשמל שלא שולם. מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה? בעיקר סעיף קודם+ הרגלי נקיון, סדר וחוסר מודעות ואחריות של שותפים שונים. חלק ב' מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? אין משהו מיוחד. מצד שני אין גם משהו מיוחד שאני אוהב בו. מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? להזמין בעל מקצוע, לתאם איתו, לחכות לו עד שהוא מגיע, לחכות לו עד שהוא מסיים, לשלם לו, לחכות עד שבעל הדירה מחזיר לי את הכסף. מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? טפו טפו טפו עד עכשיו כלום, אולי רק מינוס לא סימפטי בבנק. על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? על חדר האמבטיה. הוא ממש אבל ממש קטן.

כמה צפוי ../images/Emo67.gif

כבר דיברנו על זה ולא נדבר על זה שוב, לפחות לא כאן... אגב, אני חושבת ששותף שהכלב שלו עושה כל מיני דברים באמצע הבית והוא מנקה אותם לא בקפידה מדי יכולים להטריף ת'מוח, חוץ מזה שאני לא יודעת מה באמת הלך שם אבל אם צד אחד בורח כנראה שהוא זה שהרגיש הכי רע בדירה.

את יודעת שאת מסתמכת פה על

אינפורמציה של מישהי שהיא רמאית מעל לכל ספק. זה נראה לך הגיוני? את היית שם? ואם את כותבת שאת לא יודעת מה באמת הלך שם , אז למה את כותבת עובדה שאין לך ביטחון שהיא נכונה? ואם את כותבת "כבר דיברנו על זה ולא נדבר על זה שוב, לפחות לא כאן..." אז למה את שוב דנה בנושא בתגובה שלך? ואני מנקה את הבית שלי פרפקט תודה רבה לך, אני לא חושב שכשביקרת אצלי ראית גללי כלבים וחתולים על הרצפה.

פעם אחרונה

כי אמרנו באמת שלא נדבר, אבל אני מסתמכת על עובדה וזו שהיא זו שברחה מהדירה ולא אתה או אחד השותפים האחרים וגם אתה אמרת לי שהיא עזבה מרצונה וזה לא שדרשתם ממנה, וזה לדעתי אומר משהו - היא ברחה מכם לא ההפך. בינתיים אותי היא לא רימתה גם לא בשקל או אפילו בבקבוק מים, כבר סיכמו שאולי היא רימתה אבל אתם ניפחתם את זה כי הערסית לא הייתה צריכה לשלם אלא פשוט להעביר את העניין לטיפול של בעל הבית. זהו, לא מדברים על זה יותר על גבי הפורום. אם אתה רוצה מחר יהיה לי זמן לדון איתך במסנג'ר על זה.

גם אני אענה

בית|מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון? השותף הקודם שלי הצהיר שלא מזיז לו מהנקיון של הבית והשותפה שחלקה איתו מקלחת ושירותים ניסתה לבדוק כמה זמן יקח לו להישבר. התוצאה הייתה מזעזעת
מה הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית? איים על בצורה שהביאה אותי להזעיר משטרה.
מה הסיטואציה הכי מוזרה/מגעילה שקרתה לכם עם השותפים? הנ"ל + ההתנהגות הכללית שלו, בין היתר שאם נשפך לו בטעות קצת סוכר הוא הקפיד לפזר עוד סוכר על כל השיש והרצפה.
מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה? אם השותף הקודם שלי לא גרם לזה אני בספק אם משהו יקרה. אולי בגלל שבן אדם זוועתי אחד לא יגרום לי לחוסר אמונה בכל המין האנושי. היו מי שאמרו לי אחרי זה לחפש דירה לבד אבל אני שמחה שלא עשיתי את זה, חבל על הכסף וגם סך הכל הרבה יותר נוח לחיות עם שותפים בתקופה הזו של חיי. חלק ב' עבור מגורים בדירה שכורה באופן כללי:
מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם? לא שונאת, אבל היה מעצבן כשהוא רצה לשאול מה שלומנו ואיך אנחנו מסתדרות, אחרי שאחת השותפות לא ענתה לו לפלאפון כי הייתה בשיעור הוא התקשר לאמא שלי ושיגע אותה והיא הביאה לו את המספר של הדירה וכשלא ענינו שם כי לא היינו בבית הוא התקשר לשכנה ושיגע אותה, ובסוף תפס גם אותי בדירה ושיגע אותי. זה היה מוזר ומעצבן.
מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם? תשלום חשבונות...
מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד? לא אסון נוראי אבל סתימה בביוב שגרמה להצפה.
על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית? מטבח קטן יחסית עבור 3 בנות שחולקות בו... מקלחת משותפת (בדירה הקודמת הייתה לי מקלחת משלי).

למעלה