לפני הרבה שנים..גרתי עם שותפים../images/Emo63.gif
מה הדבר הכי מגעיל ששותף/ה שלכם עשו מבחינת נקיון?
השותפה שלי היתה חולת ניקיון, אז הדברים המגעילים לא קרו בניקיון אלא בביצוע שלו: "גלי! אתמול הנחת את התה על הריצפה כאן! אז נהיה עיגול ועכשיו באו מלא נמלים!" (שתי נמלים תועות...) "אלי! (השותף הקודם שהחלפתי אותו, גרנו שבוע יחד) נכון בבוקר הכנת נס? רק אתה משאיר סוכר על השיש!" (נא להצטייד בזכוכית מגדלת) "אל תלכי לשירותים, המכונת כביסה הוציאה מים!" (אין קשר בין מחט לתחת)
מה הדבר הכי מחריד ששותף/ה שלכם עשו מבחינת התנהגות אישית?
היא היתה מאד בסדר איתי, חוץ מקטע אחד: היא התחננה שנביא חתול הביתה, וביום שהבאתי היא התעצבנה ורצתה שאמסור אותה לצבל"ח כי "החתולה שלך (שלך, לא שלנו...) הופכת את הפח!" (פח= מיכל פלסטיק פיצפון שבקושי מכיל את השקית...)
מה הסיטואציה הכי מוזרה/מגעילה שקרתה לכם עם השותפים?
היתה לה חברה שקבוע היתה באה להתנחל אצלינו, בעיקר אחרי ש"בילתה" עם חבר שלה, השותפה היתה חוטפת ממנה ג'ננה רצינית אבל מרשה לה להגיע (היא היתה "זורעת" את הבגדים שלה בכל מקום אפשרי, כולל השיש במטבח
) וגם אני וגם חבר של השותפה ניסינו לטפטף לה שתגיד לחברה הזאת לא להגיע יותר! עד שהצבנו לה אולטימטום: או החברה או אנחנו! ומאז לא שמענו ממנה...
מה הדבר שגרם לכם לזעוק עד לב השמיים ולהישבע שיותר בחיים לא תגורו עם שותפים? אם לא קרה דבר כזה, מה יכול לגרום לזה?
זה לא קרה (לפחות לא זכור לי...), אבל מה שיכול לגרום לזה זה התערבות בחיים הפרטיים וחוסר איכפתיות מוחלט בכל הקשור לדירה ולגרים בה (השותפה דווקא כן היתה מעורבת קשות בחיי הפרטיים, אבל גם אני הייתי מעורבת בשלה, וחוץ מזה הכל היה בסדר, זה יצר מצב שהרגשנו אחיות, אבל לפי דעתי זה באמת נדיר) חלק ב' עבור מגורים בדירה שכורה באופן כללי:
מה אתם הכי שונאים בבעל הבית שלכם?
לי יש אחראית דירות, ומה שאני שונאת בה זה שלא ממש איכפת לה מהדירות! אני לא משלמת חשמל כבר 3 חודשים (לא בכוונה, ככה יצא) והיא לא פותחת את הפה! ואם לא הבנתם- אני לא מקבלת על זה ריביות, זה רק מצטבר יש לי בעיה בבית מנורה כבר למעלה מחצי שנה, אני חיה באפלוליות, "שיפרתי" תנאים עם נורת לילה אבל זה עדיין לא זה, יידעתי אותה, אבל לא ממש נראה שמעניין אותה...
מה הדבר הכי מעיק לדעתכם בתחזוק דירה משלכם?
הכי מעיק? יותר מהקטע שצריך "לרדוף" אחרי תשלומים של אלף חשבונות שונים ומשונים? הניקיון והאוכל
מבצע אנטבה קטן לעומת מבצע ניקיון בבית, ואוכל מבושל זהו מצרך נדיר (אם לא מחשבים את ה"ספגטי" ה"מוקרם" שניסיתי להכין...)
מה האסון הכי גדול שקרה לכם במגורים לבד?
היו שניים: אחד לא כל כך גדול- התייבשתי ולא היה מי שיקח אותי לרופא
(זה נגמר בשלש מנות נוזלים למתעניינים, כפסע היה ביני ובין אישפוז) והשני- (וזה באמת נגמר באסון) לא הרגשתי טוב בשבת, הייתי חייבת מיון ולא היה מי שיקח אותי (ועד היום אני מתברברת עם מד"א על התשלומים), זה נגמר רע מאד. (תרשו לי לא לפרט? תודה!)
על מה נאלצתם להתפשר (במידה שהתפשרתם) בדירה הנוכחית?
על הגודל
חוץ מהעובדה שהיא פיצפונת ואין לי אפילו מקום לכל הבגדים (או הכלים) בארון- היא מושלמת