שאלון השבוע

English Muffin

New member
עונהה

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?יום שישי כי זה יום שאני לא עושה בו כלום ואז בערב יוצאת יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?כן !!שישי !! איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?יום שני איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?יום ראשון האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אנערף באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?חחח לא מקבלת דמי כיס צריכה כסף מבקשת חח כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?שנייה איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?כל יום בקיץ לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-שאני יקנה תבוקס של נירוונה באיזה יום אתם קוראים עיתון?שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?יום שבת באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שני ושלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים?רביעי ולהפך..?יום שלישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?לא זוכרת באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?ניראה לי שבת למה?כי אני לא עושה כלום בשבת באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?שני תהנו בלי לקלל ואני בת אל תפנו אלי בלשון זכר

s h e e p i t

New member
תשובותתת ../images/Emo97.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? חמישי - סופשבוע יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? חמישי
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? אין כזה
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? בדרך כלל כן... באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? חמישי/שישי... ולא (אין במושב קניון) באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלים. יש קיצוצים כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? תלוי איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? יומולדת לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) - סוף הלימודים זה נחשב [
] באיזה יום אתם קוראים עיתון? לפעמים בשישי... כי יש בעיתון תשבץ באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? מממ כל יום אבל ברביעי גם בחזרה מבצפר כי אפחד לא חוזר איתי באוטובוס באותו יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי - מספיק ודי באיזה יום השבוע הכי עצובים? חחחח שניה אני אבדוק ביומן באיזה יום אני מתכננת להיות עצובה
ולהפך..? אני אבדוק גם את זה באותה הזדמנות... אבל חמישי כי אחרי זה סופ"ש באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? אין כזה... אני כל יום רבה עם אנשים... זה כיף
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? כל יום מה
למה? כי זה טעים באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכים שקט

מיץ גזר?

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי, לא לומדת ולא עובדת יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? אני עובדת כל שבת. יש את שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? אין לי ימים עמוסים במיוחד איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? נפגשת עם חברים תמיד באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כל יום, אני עובדת שם.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אבא בד"כ מביא לי קצת בשישי ליציאה אבל אני עודת ככה שאני לא ממש צריכה כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? את הדמי כיס?? חחחח שאט ובקבוק בירה וזה נגמר איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? היומולדת שלי :) לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) לא מחכה לשומדבר באיזה יום אתם קוראים עיתון? מתי שיוצא באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל לילה באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? לא, אקסטרני באיזה יום השבוע הכי עצובים? מה זה בא בימים קבועים? ולהפך..? רביעי ושישי בלילה, מסיבות היפהופ :) באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? נראה לי ששלשום אבל אני לא בטוחה באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? לאדע למה? מי בכלל שם לב? ואיך זה בא לפי ימים? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? הולכת פעם בחודש בערך.. לא ביום קבוע

NoFaRi1

New member
../images/Emo111.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? חמישי. כי בבצפר זה יום קצר שלא לומדים כלום ואז בערב נחמד ואני גם יודעת שיש לי עוד יומיים של חופש =] יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? ראשון איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין קבוע באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שאני צריכה מביאים לי כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? מעט איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 12.10. יומולדת =] לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) אמממ.. אין אחד כזה P: באיזה יום אתם קוראים עיתון? חחח מתי שיוצא באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום אני שומעת הרבה באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני וחמישי באיזה יום בשבוע הכי עצובים? אין ימים קבועים... בכלל אנ לא עצובה הרבה
ולהפך..? אני תמיד שמחה =] באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? היום באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי למה? ככה תמיד יוצא באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? כל יום בערך =]

סוקהלעך

New member
תגידו יצא כבר השבת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע? שישישבת ולמה? כי בקיץ א]שר ללכת לים ובחורף לישון הרבה ואז יוצאים לראות את כוווולם:) יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שלישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? רביעי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? קבוע
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין כל כך יום קבוע... כשצריך לקנות משו... או כשרעבים
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כשאבא ואמא נוסעים מפה... כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? יום וחצי איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? יום הולדת
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) לאוסף של נירוונה שיגיע כבר לדיסקלאב אמן! באיזה יום אתם קוראים עיתון? לא קבוע... באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? נראה לי שני ושלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון ולהפך..? כבר שאלתם בערך.. שישישבת באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? כל השבוע מרביעי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? כל יום למה? כי לאכול זה כיף באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא קבוע.. כשאין חלב ואין סיגריות

tuty fruty

New member
../images/Emo9.gifתשובות

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שבת כי סוף כל סוף אני יכולה לנוח יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?שישי אבל לא בדיוק איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?שני איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?שבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אני לא הולכת קבוע באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?אני לא מקבלת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?- איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?את היומולדת ה-29.9 לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)אמממ... לא יודעת באיזה יום אתם קוראים עיתון?כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כמעט כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים?שני ולהפך..?שבת באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?כל הימים חוץ מיום שישי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?שבת למה?כי הולכים לסבתא באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?חמישי

flowers girl

New member
יאליקה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי?
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא חוץ מאלה שאני עושה לעצמי
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? חמישי
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כל יום?
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שבא לי?
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? אם אני רואה משו מגניב או סיגריות מגניבות {
} אני קונה
איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? בשנה? היומולדת שלי, איזו שאלה
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) לדיסק של כריסטינה?:<
באיזה יום אתם קוראים עיתון? אף יום.. חוץ ממעריב לנוער, יום שלישי
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? יום שלישי, התחנה ברדיו שלי ושל הילה בחטיבה שלנו=/
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? ראשון ורביעי נראה לי
באיזה יום השבוע הכי עצובים? שבת וחמישי
ולהפך..? שישי
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? אמ... ראשון, חמישי
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? בסופשבוע
למה? כי סופשבוע וזה
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? אף יום

../images/Emo26.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שלישי - כי בא לי יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? חמישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?מתי שיוצא באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שאני מבקשת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? מעט איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 20.6 - מסיימים לימודים לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?הדיסק של מוקי באיזה יום אתם קוראים עיתון? מתי שיוצא באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?וואיי...כל יום כמעט באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני ושלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? תלוי.. ולהפך..?תלוי.. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?ראשון ניראה לי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי למה? כי אמא מכינה מלא אוכל באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? מתי שאני צריכה ...בדר"כ שלישי או חמישי

Incomplete Girl

New member
אחלה שאלון../images/Emo9.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי..הכי קצר
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא
אבל אני עושה חופשים בימי שישי
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שלישי
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? המממ..השאר
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? ביטח
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כל יום! חח התחנה המרכזית שמה
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שבא
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? אני חסכנית
! איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? מומולדת
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) בקסטרייטטט!!!!!
באיזה יום אתם קוראים עיתון? שיש-שבת
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום! כל היום
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני וחמישי
באיזה יום בשבוע הייתם הכי עצובים? לוזוכרת,,אבל עכשיו אני עצובה
ולהפך..? רביעי!!!!!!!
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? כמעט כולם!חח באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שיש למה? כי אמא מפוצצת באוכל
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת

CrazyYoYo

New member
תשובות

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שבת.. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שלישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמיים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? שישי כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? שבוע איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? מומולדת
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא): אממ ליום שבת:X בכל שבוע באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי בלבד באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום אותה כמות באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי ושישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? שישי
ולהפך..? שבת
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? לא רבתי עם אפחד
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי למה? ככה יצא;[ באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? שישי בדר"כ בשביל לקנות עיתון לאימאבא תודה על העברת 5 דקות של שעמום

Spe¢iaL Me

New member
התשובות שלי...:)

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי! (כי אז נגמר השבוע..) יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא.. :( איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? ראשון איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?רביעי וחמישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין כזה.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?=/ כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?אין דבר כזה דמי כיס..מבקשים כסף כשצריך.. איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? אין כזה.. לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) - הסרט של בוב ספוג!!! באיזה יום אתם קוראים עיתון? כל יום.. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? שישי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון ולהפך..? שישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? בעע באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?כל יום למה?=) באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכים

אני עונהההההההה

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי... 4 שעות חמודות.. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא.. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שני ושלישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? רביעי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן.. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כשמשעמם באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? איןיום כזה כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? תלוי כמה איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? יום עצמאות לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) לא מחכה לכלום באיזה יום אתם קוראים עיתון? שבת באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? שישי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? ראשון ושלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? שני ולהפך..? שישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? שישי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שבת למה? כי אין הרבה מה לעשות באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת

אגב-החלפתי כינוי הייתי A Lovato

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שבת-אין בצפר
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?שישי-לפעמים איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?שני-שלישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?חמישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כע באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?שישי באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?לא כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?........ איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?מומולדת ו20 ביוני
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-3 דיסקים של MEST+ אחד של NOFX והפוסטרים באיזה יום אתם קוראים עיתון?.... באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כול יום
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שישי+שני באיזה יום השבוע הכי עצובים?ראשון ולהפך..?שישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?היום באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אה? למה?
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?

אייייייייכ בצל!

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע? ולמה? יום שלישי, כמובן, כי הולכים לרקוד
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? כרגע הכל חופש, אבל עוד מעט יהיה את יום שישי בנוסף לשבת. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שלישי. איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? אה, שאר הימים
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמים, אבל זה לא הכי משנה לי. באיזה יום, אם בדרך כלל קבוע, אתם הולכים לקניון? מתי שיוצא, אין יום קבוע לזה. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלת דמי כיס. כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? אם היו לי, אז בטח הייתי חוסכת. איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? יום כיפור. לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף? (הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) פס קול של מרי לו, שכנראה אף פעם לא יצא. באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי, או לפעמים בשלישי אצל סבתא. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? יכול להיות ששלישי, אבל אולי השעות שאני ליד המחשב בשאר הימים מפצות על זה. זה בטח לא בסופ"ש. באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? בפעם האחרונה שהיו לי שיעורי ספורט זה היה בימים ראשון ושלישי. באיזה יום השבוע הכי עצובים? תלוי ביום שלישי, אבל יום רביעי הוא סתם יום אצלי. ולהפך..? שלישי, דא
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? לא רבתי עם אף אחד. באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? למה? זה שווה בשווה, בעיקרון. באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? שישי או חמישי בערב. אני משתדלת לא ללכת הרבה לסופרמרקטים.

עונה

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שבת כי זה יום חופש יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא, אבל היה אמור להיות לנו איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?חמישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? כל הימים חוץ מחמישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? תמיד באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אממממ שישי באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שיש חג או שאני מנקה כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? שניה איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? המימולדת שלי 17.5 לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) העונה הרביעית של ויוה לה באם באיזה יום אתם קוראים עיתון? אני אף פעם לא קוראת באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני ושלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון, תחילת שבוע חדש ולהפך..? שבת, חופש באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? ראשון באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אף פעם למה?ככה באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת

קוקו 28

New member
התשובות שלי...../images/Emo66.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?-חמישי, בגלל שיעור ספרדית. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?-יש לי יום יום חופש... איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?-יחסית, חמישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?-כל השאר האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?-לא באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?-כשצריך באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?-בגילי?...... כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?-שוב, בגילי?...... איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?-חגים, ארועים משפחתיים... לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-עונות חדשות של סדרות, כל מיני, לא ספציפיות. באיזה יום אתם קוראים עיתון?-כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?-לפי המצב רוח באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?-עברתי את גיל ביה"ס באיזה יום השבוע הכי עצובים? ולהפך..?-לא קבוע, סה"כ סבבה באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?-רוב השבוע באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? למה?-סביר ששבת, כי יש סעודת שבת באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?-ההורים עושים את הקניות בסופר. זה שאלון לפלח גיל מאווווווווווד מסוים.

רונקי

New member
תשובותיי שלי

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שלישי,וכל השבוע בעצם חוץ משני יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שלישי ורביעי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? חמישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין לי יום קבוע
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? - איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? חגים,ימי הולדת לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי בוקר באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?בערבים באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון ושני במיוחד ולהפך..? כל השאר באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? לא רבתי באף יום באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אולי שני כי הוא מעיק באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא אני הולכת,אבא, וביום רביעי או חמישי

תשובוווות

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי-קצר ומצביע על החופש המתקרב יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא :( איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?ימי ראשון ורביעי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?חמישי ושישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?ברור באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? מתי שמתחשק באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מתי שאני רוצה כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? לא הרבה בכלל אני מבקשת שאני צריכה איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 3-7 נולדתי ביום הזה לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-דיסק של מרי לו באיזה יום אתם קוראים עיתון? חמישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון ולהפך..?חמישי ושישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?חחח אני רבה כל יום כמעט באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? לפני מחזור למה?כי זה הורמונים באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?לא הולכת בעעע

סינטטית

New member
:]

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? כל יום שיש הופעה של סינרגיה! כי יש הופעה של סינרגיה! חע! יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא :/ איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? חמישי בלאט! איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? רביעי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? בטח :) באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין כזה יום שהוא קבוע, מתי שיוצא באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כנ"ל כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? מהר מאוד איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 20.6 חופש גדול! אווו יההה!:) לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) חיכיתי המון זמן לדיסק של סינרגיה..וסופסופ הוא יצא!:) באיזה יום אתם קוראים עיתון?שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום!!! באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים? חמישי ולהפך..? שישי באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? לא רבתי בכלל באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי למה? לא יודעת באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? הממ מה?

למעלה