שאלון השבוע
:)

שאלון השבוע../images/Emo39.gif:)

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? שמעת ממישהו שריכלו עלייך? ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? אמרו לך שאתה מוזר מידי? ירקו עליך? התנהגו אליך ברישעות יתר? הרגשת נבגד? בכית ולא רצית שיראו? נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? איזה? כתבת שיר? רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? קינאת במישהו עד שנאה? קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? שנאת מישהו ללא סיבה? עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

GUNNER FOREVER

New member
תשובות...

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? לא,עדיין לא,משתדל לא לשנוא אנשים. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?זה לא שנמאס,פשוט יש לפעמים אנשים שאתה מנסה ליצור איתם קשר אבל איכשהו הם קרים כלפיך.. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן,קרה. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? בוודאי,זה חלק מהיום יום שלנו לצערי.. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? אני חושש שזה עלול לקרות בזמן הקרוב... הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן. יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? קרה גם קרה. אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא בפנים,אבל מאחורי הגב מניח שכן... ירקו עליך? לשמחתי לא! התנהגו אליך ברישעות יתר?יש אנשים שזה הטבע שלהם... הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן,אף אחד לא רוצה להיתפס בשעת צערו... נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן,באוטובוס..החליט שהוא יושב דווקא לידי. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?לא שעולה לי... איזה? כתבת שיר?לא. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן,אם הוא מאכזב אותי בוודאי שאני לא ארצה שישאר לו משהו טוב ממני... קינאת במישהו עד שנאה?כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא! הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?לא,לא הגעתי למחוזות האלה. שנאת מישהו ללא סיבה?מאמין שבעברי הרחוק כן.. אבל שוב,לא דוגל בלשנוא. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?תמיד יש אכזבות כלשהם,אבל לא צריך להצטער יותר מדי על דברים טובים שהיו לנו ביחד..

Super Pumpkin

New member
עונה בפעם הראשונה../images/Emo13.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?- המ..כן.. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?- אני במצב הזה עכשיו..
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?- כן.. שמעת ממישהו שריכלו עלייך?- לא XD ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?- לא שזכור לי משהו כזה הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?- אכן..
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?- רק פעם אחת? XDD זה קורה לי כול פעם.. יצא ש..- אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?- אכן..
ואני דווקא לא מדברת הרבה בכלל! אמרו לך שאתה מוזר מידי?-יאפ..אבל לא אכפת לי..
ירקו עליך?- כן..
זו הייתה קבלה לבצפר החדש..
התנהגו אליך ברישעות יתר?- אכן...
הרגשת נבגד?- לצערי.. בכית ולא רצית שיראו?- זה בדרך כלל ככה..
נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?- כןןןןןןן כול כך הרבה פעמים! יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?-המ..לא כרגע... איזה?-
כתבת שיר?-
רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?-לא זכור לי.. קינאת במישהו עד שנאה?- כן..וכשאני חושבת על זה היום זה היה ממש לא נחוץ... קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?- נוופ. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?- כן.. שנאת מישהו ללא סיבה?-אולי..
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? - כן..
- הודגש באמצעות מדגישומטיק

shir308

New member
בא לי ../images/Emo3.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? אממ לא :-\ היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן הרבה פעמים
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?לצערי כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן
מגעילים!!! ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא אם מישהו חשוב לי אני לא מנתקת קשר סתם
הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?יותרק מפעם אחת
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?אויש כן זה היה הזוי!! יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?לא.... אמרו לך שאתה מוזר מידי?פחות או יותר חח ירקו עליך?לא! התנהגו אליך ברישעות יתר?אממממ הרגשת נבגד?יאפ! מי לא? בכית ולא רצית שיראו?כן ...
נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן מאוד כן!!!
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?אמממ לא איזה?- - - - כתבת שיר? אם לפעמיים
רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?לא יצא לי קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא .. מי כותב יומן בכלל?! הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן... שנאת מישהו ללא סיבה?כן למרות שאני משתדל לא לשנוא אנשים! עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן וזה היה מעצבן!

גולע

New member
../images/Emo192.gif עוד מעט חווה..

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?נה.
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?חחח בדר"כ אני אומרתת..
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?אי גאס..
שמעת ממישהו שריכלו עלייך?אהא.
ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?נה.
הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? לא שזכור לי..
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?חחח מה אנחנו בסרט?
יצא ש..
אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?חחח כה.
אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא.
ירקו עליך?שינסו רק.
התנהגו אליך ברישעות יתר?אהא.
הרגשת נבגד?נה
בכית ולא רצית שיראו?חחח כה.
נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?יופי שזה לא קורה הרבה.. נכון שיר?
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?ממ אוליי..
איזה?-
כתבת שיר?אהא.
רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?למה שאני יהרוס משהו למישהו שאני אוהבת?
קינאת במישהו עד שנאה?עד שנאה, ואוו יופי שלא הגזמתםם, נאבר.
קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?נה.
הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?אהא
שנאת מישהו ללא סיבה?חחח, לא שנאתי, פשוט לא אהבתי להיות לידוו.
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?אוולליי..
(זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SUFA theOUEEN

New member
אניייי..../images/Emo9.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?ממ אוליי.. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כהה.. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?כןן..
שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כהה.. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כןן! הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כהה חח יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כהה חחחח אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא ירקו עליך?לאאא.. התנהגו אליך ברישעות יתר?כהה הרגשת נבגד?לא בכית ולא רצית שיראו?כן! נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?כןן מלא חח יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?ממ לא איזה? כתבת שיר?כהה,שיר חווה! רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?ממש לאא.. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?חחח כן הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?ממ יכול להיות שנאת מישהו ללא סיבה?כןןן חחחחח עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן! (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

stary1

New member
מעניין

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן. המרחק בין אהבה לשנאה פעוט. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן. יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן
אמרו לך שאתה מוזר מידי? כמובן. ירקו עליך? אתמול, בטעות. התנהגו אליך ברישעות יתר? כן. הרגשת נבגד? כן. בכית ולא רצית שיראו? כן. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? אני מניחה. איזה? כתבת שיר? כן. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן. קינאת במישהו עד שנאה? אולי. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? כן. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן. שנאת מישהו ללא סיבה? כן. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן.

../images/Emo9.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך?לא ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?לא הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?לא אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא ירקו עליך?לא...למזלם התנהגו אליך ברישעות יתר?לא הרגשת נבגד?כן בכית ולא רצית שיראו?כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?חח כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?ממ איזה? כתבת שיר?לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן שנאת מישהו ללא סיבה?לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

חריקת

New member
שאלון

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?כן היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?אממ לא שזכור לי זאת אומרת היה ואמרתי קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?לא שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?כן קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?לא יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?לא אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא ירקו עליך?לא התנהגו אליך ברישעות יתר?כן חחח הרגשת נבגד? יאאא כן פעם בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?חחחח כןןןלא יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? איזה?לאל כתבת שיר?לא להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?חחחח להרוס את מה? קינאת במישהו עד שנאה?וואלה לא קנאי קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? חח ימן מה אני בן 6 הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן שנאת מישהו ללא סיבה?לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן.

2STRIPE

New member
תפוזבל../images/Emo3.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?
וקרה גם שאמרתי
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?
שמעת ממישהו שריכלו עלייך?
ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?נירא לי שכן, חח כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? נירא לי שכן
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?
יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?
אמרו לך שאתה מוזר מידי?
ירקו עליך?
בעצם כן
התנהגו אליך ברישעות יתר?
הרגשת נבגד?
בכית ולא רצית שיראו?
יותר מידי.. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?
להוביל עם גילי ביום שישי היה פשוט סיוט
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?כרגע לא.. איזה? כתבת שיר?לשיעור ספרות בתור ש.ב. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?
קינאת במישהו עד שנאה?
קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?
הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?
שנאת מישהו ללא סיבה?תמיד יש לי סיבה לשנוא מישהו
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?
(זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

snoeyka101

New member
ממ מעניין...

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? יא. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? כן שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן=\. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן. יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? חח כן, עמיתו. אמרו לך שאתה מוזר מידי? ממ לא נראה לי. ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? כן הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כן נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? אהא. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? לא נראה לי. איזה? לא. כתבת שיר? כן רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? אהא שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? בהחלט. (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

karambula57

New member
משעמם-!

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן.... היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן... קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא?אמממ... כן זה קרה
שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן... ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא נראלי, אה כן אם המדריכה שלי לשעבר שעבר... אבל היא טסה לחול, היא ממש קשורה אלי.
הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן!! קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? חחח כן
יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? אממ.. לא נראלי אמרו לך שאתה מוזר מידי?חחחחחח כן
ירקו עליך? אממ... כן, בן אדם מטומטם ד.ד התנהגו אליך ברישעות יתר? יאפפ... הרגשת נבגד? נראלי שכן. בכית ולא רצית שיראו? יאפפפ. מי לא?! נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כ-ןןן! יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?אממ... לא יודעת אני קצת מבולבלת בתקופה הזאתי עם כל מה שקורה לי.
איזה? כתבת שיר? לא רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? אממ.. לא נראלי. קינאת במישהו עד שנאה? גם לא נראלי. קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? חחח ממש לא
לא נראלי שראיתי שלמישהו בכלל יש יומן. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?
קרה לי. שנאת מישהו ללא סיבה? אמממ... לא נראלי. אויל קרה שמישהו לא נראה לי כזה נחמד לפני שהכרתי אותו.... עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?כן, אני חושבת. (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirli0811

New member
../images/Emo9.gif יאפ..../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? יאפ
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? יאפ
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? יאפ
שמעת ממישהו שריכלו עלייך? יאפ
ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? יאפ
הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? אף פעם לא עצמתי אותן
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יאפ
יצא ש..
אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? יאפ
אמרו לך שאתה מוזר מידי? יאפ חחחח
ירקו עליך? לאא
התנהגו אליך ברישעות יתר? לאא
הרגשת נבגד? יאפ
בכית ולא רצית שיראו? יאפ
נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? יאפ
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? יאפ
איזה? "כמה חסר"
כתבת שיר? יאפ
רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? יאפ
קינאת במישהו עד שנאה? לאא
קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לאא
הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? יאפ-יותר מידי
שנאת מישהו ללא סיבה? יאפ
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? יאפפ
(זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
בדיליי../images/Emo3.gifאבל בא לי =]../images/Emo80.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? פאק
קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? בערך =\ שמעת ממישהו שריכלו עלייך? בערך ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן =\\ קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יאפ.
יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? חח כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? תןתן
ירקו עליך? לא התנהגו אליך ברישעות יתר? ממ.. הרגשת נבגד? כן בכית ולא רצית שיראו? כל כך נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? חח כן
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? יש המון...... איזה? לא מפרטת -.-" כתבת שיר? בערך רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא קינאת במישהו עד שנאה? לא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? עכשיו? שנאת מישהו ללא סיבה? כן
עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? לא (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? בטח, חח היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? יאפפ קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? בטחח שמעת ממישהו שריכלו עלייך? לצערי. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? הממ יש מצב. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? יאפפ קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? חח לא
יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? חח כמעט אמרו לך שאתה מוזר מידי? חח לא ירקו עליך? לאא. התנהגו אליך ברישעות יתר? יאס הרגשת נבגד? יאאפ בכית ולא רצית שיראו? חח מן הסתם.. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? חח כה
יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? ממ בטח יש אחד כזה.. איזה? לא יודעת. כתבת שיר? לא.. בעצם ניסיתי פעם אחת!!!XDDD רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? ממ לא חושבת קינאת במישהו עד שנאה? יאפ קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא.. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? לא שנאת מישהו ללא סיבה? חח אולי.. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

segev 007

New member
ילאההה בא לי בטוב......חיחיחי

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?כן לצערי
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת?כן קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו?
שמעת ממישהו שריכלו עלייך?כן שמעתי..... ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך?כן ליפני שנה לצערי.... הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ?לא נראה לי... קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן....אוף זה מעציה אותי עוד יותר יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?נראה לי שלא אולי שכחתי... אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא ירקו עליך?ב=ממש לא התנהגו אליך ברישעות יתר?ת'מת לא זוכר אולי..... הרגשת נבגד?כן..... בכית ולא רצית שיראו?לא זוכר..... נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר?ניראה לי שכןXD יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע?כן שיר קפלן חחחחחחחחחחחחחחחחחח 3> איזה?חחחחחחחחחחח כתבת שיר?לא אבל הייתי רוצה..... רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב?לא קינאת במישהו עד שנאה?לאאאאאאאא קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו?ממש לא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית?כן ניראהלי שקרה פעם כזאת או כמה פעמים.... שנאת מישהו ללא סיבה?שנאה זה קיצוני מידי בואי נגיד שלא חבבתי אותו ממש! עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה?קרה.........><

LordHorse

New member
אממ.

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן.
היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? אהא. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כל הזמן. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? רוב הזמן
יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן. אמרו לך שאתה מוזר מידי? כן. ירקו עליך? כן
התנהגו אליך ברישעות יתר? כן. הרגשת נבגד? כן.>< בכית ולא רצית שיראו? כן. נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן.. יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כן. איזה? God only knows what I'd be without you-The beach boy,What I've done-Linkin park כתבת שיר? כן. רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? כן. קינאת במישהו עד שנאה? קודם תנסו לגרום לקנא. [זה כל כך ביזבוז זמן.] קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? כן. הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן. שנאת מישהו ללא סיבה? לא. עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

nooka

New member
אניP:

קרה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך?יאפ היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כה קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? לא שזכור לי שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כה ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? לא הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? אולי קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כה...ובכיתי כי שמעתי שיר עצוב וחשבתי על משו או מישו יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? לא ממש אמרו לך שאתה מוזר מידי? כה חח...אבל בצחוק ירקו עליך? כה התנהגו אליך ברישעות יתר? כה הרגשת נבגד? מאודדד בכית ולא רצית שיראו? כה נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כה יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? לא שדוע לי איזה? ... כתבת שיר? כה רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? לא יודעת קינאת במישהו עד שנאה? לא ממש קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא ממש הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? אהא..אחרת לא הייתי פה עכשיו.. שנאת מישהו ללא סיבה? לא עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כה

למעלה