שאלון השבועי

לאו14

New member
שאלון השבועי../images/Emo141.gif

דבר ראשון..אני מצטערת שלא שמתי אתמול את השאלון[יום שלישי זה היום שלי..] אבל פשוט ממש לא היה לי זמן..ושכחתי..מקווה שתסלחו לי.
דבר שני...השאלוןן!! יאללההה תענוו!! שם: גיל: עיר: כיתה: בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? מאכל אהוב: תחביבים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מה עשית היום? היה נחמד? מבחן אחרון שלמדת אליו: ציון אחרון שקיבלת: בגד אהוב: מה אתה לובש עכשיו? מתי בפעם האחרונה... אכלת: שתית? התקשרת למישהו? התכתבת? התנשקת? נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? הלכת מכות? צחקת? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? הסתפרת? הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מגעיל שאכלת: הדבר הכי מוזר שקרה לך: דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?

עונה../images/Emo204.gif

שם:ספיר גיל:13 וחצי עיר:חולון כיתה:ח' בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה?יש הרבהה:חן,מעיין,טלי,מירן,ליטל,איריס,עדי בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?ההורים שלי.. מאכל אהוב:שוקולד
[למרות שזה לא כל כך מאכל חח],צ'יפס,המבורגר
תחביבים:לרקוד,להיות על המחשב,להיות עם חברות.. מקצוע אהוב:רטוריקה חח מקצוע שנוא:מתמתיקה מגמה:אין מורה אהובה:פנינה[
] מורה שנואה:יש הרבה חח יום אהוב בשבוע:רביעי יום שנוא בשבוע:חמישי ושישי אבל רק תחילת היום של שישי כי יש שעתיים הנדסה מה עשית היום?הלכתי עם חברות היה נחמד?כן
מבחן אחרון שלמדת אליו:אמ..ערבית ציון אחרון שקיבלת:באנגלית 52 בגד אהוב:הכל כמעט חח מה אתה לובש עכשיו?סוודר בצבע טורקיז וג'ינס מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני 5 דקות שתית?^^ התקשרת למישהו?לפני שעתיים לאמא שלי חח התכתבת?אתמול.. התנשקת?אףצרפתית יענו?!אף פעם נכשלת במבחן?אתמול
קיבלת ציון מעל 90 במבחן?אמ..לפני שבוע בערך.. הלכת מכות?פיי הרבה זמן צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?לפני שבועיים התקלחת?אתמול
הסתפרת?לפני חודש.. הדבר הכי מטורף שעשית:לא היה כזה..נראלי הדבר הכי מגעיל שאכלת:כבד וממלאי ובונבונירה שקניתי לאמא שלי
הדבר הכי מוזר שקרה לך:לא זוכרת דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:חח לא זוכרת. מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?לשלוח אותו חח

עונה../images/Emo15.gif

שם:לינוי גיל:11 עיר:ירושלים כיתה:ו'1 בית ספר:גבעת גונן חבר/ה הכי טוב/ה?אלעד בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?אלעד/אמא מאכל אהוב:פלאפל תחביבים:לשמוע מוזיקה להתכתב באייסי ו...להיות בפורומים.. מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:חשבון מגמה:- מורה אהובה:---- מורה שנואה:אורנית בתיה אסתר אביטל יום אהוב בשבוע:חמישי יום שנוא בשבוע:רביעי מה עשית היום?הרבה דברים היה נחמד?כן ולא מבחן אחרון שלמדת אליו:חשבון ציון אחרון שקיבלת:93 בגד אהוב:גינס דק בהיר מאד ולמטה מתרחב מה אתה לובש עכשיו?טרנינג חמוד מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני איזה חצי שעה שעה ככה... שתית?גם התקשרת למישהו?ממ...אתמול נראלי התכתבת?לפני כמה דקות עם לורן אבל היא לא עונה... התנשקת?---- נכשלת במבחן?----- קיבלת ציון מעל 90 במבחן?היום קיבלתי מבחן 93 ציון הלכת מכות?לפני כמה ימים צחקת?לפני כמה דקות רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?לא זכור לי... התקלחת?לפני שעתיים הסתפרת?לפני שנתיים הדבר הכי מטורף שעשית:עליתי על גג ממש גבוהה ועשיתי בעיות הדבר הכי מגעיל שאכלת:ממ..טונה? הדבר הכי מוזר שקרה לך:יש איזה 2 אין לי כוח לספר דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:לא בא לי... מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?לבדוק מי מחובר באייסי..

skaatushonet

New member
עונה=]

שם:אודליוש=] גיל:עוד חודשיים 16 =] עיר:ירושלים עיר הקודש!!!! כיתה:י' בית ספר:צביה יצירתית חבר/ה הכי טוב/ה?אורטלללללללללל ותילי בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?תום...הראל...אורטל מאכל אהוב:שוקולד תחביבים:לרקוד,לישון,מחשב,לצאת עם חברות... מקצוע אהוב:מחול מקצוע שנוא:לשון מגמה:מחול מורה אהובה:למחול=] מורה שנואה:שאני אתחיל? יום אהוב בשבוע:שישי יום שנוא בשבוע:רביעי מה עשית היום?היה לנו שוק פורים היה נחמד?לא מבחן אחרון שלמדת אליו:אמממממ אנגלית ציון אחרון שקיבלת:76=/ בגד אהוב:חצאית מה אתה לובש עכשיו?חצאית וחולצה מתי בפעם האחרונה... אכלת:בערך ב12 שתית?לפני חצי שעה בערך התקשרת למישהו?לפני 20 דק' בערך התכתבת?עכשיו התנשקת?
נכשלת במבחן?מזמן =] [טפו טפו טפו בלי עין הרע] קיבלת ציון מעל 90 במבחן?לא זוכרת הלכת מכות?כנ"ל צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?לא זוכרת התקלחת?אתמול הסתפרת?לפני חודש בערך הדבר הכי מטורף שעשית:--- הדבר הכי מגעיל שאכלת:גפילטעפיכס הדבר הכי מוזר שקרה לך:--- דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:--- מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?לאכוללללללללל

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שם: אורטל
כיתה: ח' בית ספר: בית יעקב
חבר/ה הכי טוב/ה? אודליה
מוגי
דנו'ש
נועה
בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? הראל ואודליה
מאכל אהוב: פיצה
תחביבים: לשיר
לרקוד
ולשחק
מקצוע אהוב: מחשבים ואנגלית
מקצוע שנוא: תנ"ך {נביא מגמה: -------- מורה אהובה: חוי וציפי
מורה שנואה: איילת הכלבה ורבקה
יום אהוב בשבוע: שלישי
יום שנוא בשבוע: שישבת-מ=ש=ע=מ=ם
מה עשית היום? למדתי...
היה נחמד? כן...נורמלי
מבחן אחרון שלמדת אליו: המבחן הארצי בפרקי אבות
ציון אחרון שקיבלת: לא זוכרת...חחח {מזמן לא חלקו לנו מבחן} בגד אהוב: חולצה לבנה אחת...חחחח
מה אתה לובש עכשיו? חולצה וחצאית...חחחח מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני 10 דקות בערך
שתית? לפני שעה בערך....חחחח התקשרת למישהו? אתמול התכתבת? עכשיו...
התנשקת? אפעם
נכשלת במבחן? לא זוכרת...חחחח קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לא זוכרת...חחחח הלכת מכות? לא יודעת...חיחיחיחיחי צחקת? בבצפר
רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? שלשום אני חושבת התקלחת? אתמול הסתפרת? וואו...מזמן
הדבר הכי מטורף שעשית: רצתי להראלי בפסטיגל וקראתי לו "הראל,הראל, חכה שניה"
הדבר הכי מגעיל שאכלת: עגבניההההההההההההההההההה הדבר הכי מוזר שקרה לך:------------------ דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:-------- מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? להכנס לפורום הרשמי ולראות אם אולי הראלי גם כתב היום בבוקר....

עונה ../images/Emo39.gif

שם: מורן גיל: 18 עיר: לוד כיתה: י"ב בית ספר: רמלה לוד חבר/ה הכי טוב/ה? יוליאנה ואנה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? הראל והמשפחה שלי מאכל אהוב: שווארמה תחביבים: לשמוע מוזיקה ולראות טלויזיה מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: כל מה שאני לומדת בבצפר מגמה: פסיכולוגיה כלכלה מורה אהובה: המורה לאנגלית מורה שנואה: המורה לכלכלה והמורה לפסיכולוגיה יום אהוב בשבוע: שישי יום שנוא בשבוע: חמישי מה עשית היום? למדתי לפסיכולוגיה היה נחמד? לא מבחן אחרון שלמדת אליו: עכשיו אני לומדת לפסיכולוגיה, בקודם למדתי לאזרחות ציון אחרון שקיבלת: 70== > בבגרות בספורט :) בגד אהוב: יש הרבה מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה אדומה ארוכה מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני חצי שעה שתית? גם לפני חצי שעה התקשרת למישהו? לא התכתבת? לא התנשקת? לא נכשלת במבחן? לפני שבועיים קיבלת ציון מעל 90 במבחן? אף פעם.. לפני שנה הלכת מכות? אף פעם צחקת? לפני שעתיים רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זוכרת התקלחת? עכשי אני הולכת הסתפרת? לפני 3 חודשים הדבר הכי מטורף שעשית: הברזתי הדבר הכי מגעיל שאכלת: יש הרבה דברים הדבר הכי מוזר שקרה לך: לא זוכרת דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: הרבה מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? ללמוד לפסיכולוגיה

לאו14

New member
עונה../images/Emo141.gif

שם:ליאור גיל:14 וחצי שבוע עיר:באיזור השרון.. כיתה:ח'3 בית ספר:מעדיפה לא להגיד.. חבר/ה הכי טוב/ה?יפעת,עמית,מאיה שיר ושירה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?אמאבא אחותי והחברות מאכל אהוב:מלוואח.. תחביבים:לרקוד,מחשב טלווזיה מסיבות מקצוע אהוב:פיסול מקצוע שנוא:ערבית מגמה:אין עדיין..
מורה אהובה:שרהה[מחכנת שליי] מורה שנואה:רויטלל יום אהוב בשבוע:ראשון, שלישי ושישיי יום שנוא בשבוע:שניי
מה עשית היום?הלכתי לרופא..ישנתי..
היה נחמד?אצל הרופא..לא ממש..יש לי דלקת בברך..זה די רע..=/ מבחן אחרון שלמדת אליו:ביולגיה ציון אחרון שקיבלת:94 בהבעה בגד אהוב:מכנס חדשש מפוקס..[צבאיי] מה אתה לובש עכשיו?ת'מכנס הזה וחולצה מTNT מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני שעה.. שתית?גם.. התקשרת למישהו?עכשיו..[אני בטלפון..] התכתבת?עכשיו.. התנשקת?אמ..מזמןן חחח נכשלת במבחן?גם מזמן חיחי
קיבלת ציון מעל 90 במבחן?לפניי יומיים בהבעהה הלכת מכות?חח היום..אבל בצחוק..
צחקת?לפני שניה.. רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?אמ..היום.. התקלחת?לפני כמה שעות..
הסתפרת?לפני חצי שנה...
הדבר הכי מטורף שעשית:אמ..לא יודעת..
הדבר הכי מגעיל שאכלת:תפוח עץ עם קטשופ!!
הדבר הכי מוזר שקרה לך:אמרו לי שמאוהבים בי..חיחי זה היה מביך קצת..
דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:לא קרו לי..אנ'לא ילדה של דברים מוזרים.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?סתם..להיות עוד על המחשב..

למעלה