שאלון הקליפים של bsb:

backstreet girl

New member
שאלון הקליפים של bsb:

1)איזה קליפ הכי מצחיק אתכן: 2)איזה קליפ הכי מעציב אתכן: 3)איזה קליפ הכי מפחיד אתכן: 4)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכן: 5)איזה קליפ הכי מרגש אתכן: 6)איזה קליפ הכי מדבר אליכן: 7)איזה קליפ ראיתן הכי הרבה: 8)איזה קליפ ראיתם הכי מעט: 9) האם יש קליפ שלעולם לא ראתים 10)איזה קליפ לדעתם הכי מושקע התשובות שלי: 1)we've gat it goung on- הצחיק אותי הקטע בו הבחורה בקליפ השפריצה על ניק ובריאן מים בגלל שהלכו לשחק כדוסל במקום לנקות לה את המכונית 2)ברור-show me the meaning of beaing lonely- כל המקרים שהם מציגים בקלפים גורמים לי לבכות 3)כמובן-everybody- התחפושות, האוירה, השיר,המבטים שלהם..... 4)get down (you'r the 1 for me)- שיר קצבי וממכר שבו הם רוקדים וקופצים השיר הכי מקפיץ שיש לדעתי 5)show me.......-פשוט מרגש......אין מילים....אני נמסה..... השיר הזה מעביר בי צמרמורת 6)larger then life-זה שיר למעריצים ואני מתחברת אליו מאוד ולקליפ... 7)i want it thet way 8)anywhere for you(רק 3 פעמים) 9) ראיתי את כולם 10)everybody-ללא ספק............

hadasrulez

New member
אצלי זה בדיוק כמו שלך

אבל השיר שהכי מרגש אותי זה דראונינג והקליפ הכי מושקע זה the call ו everybody

N i c k i T

New member
mine...

1)איזה קליפ הכי מצחיק אתכן:get down בגלל שהם היו קטנים ופוזאיסטים ניסו להרשים את הבנות במיוחד ניק.. 2)איזה קליפ הכי מעציב אתכן:show me the meaning 3)איזה קליפ הכי מפחיד אתכן:the call כי עדיין לא הבנתי מה בדיוק הולך שם ולמה המופרעת הזאת נטפלת לבקסטריט עלילה מפחידה ולא ברורה
4)איזה קליפ הכי מקפיץ אתכן:get down 5)איזה קליפ הכי מרגש אתכן: shape of my heart (רומנטייי) 6)איזה קליפ הכי מדבר אליכן:כל הקליפים ובכלל כל השירים של בקסטריט 7)איזה קליפ ראיתן הכי הרבה:i want it that way 8)איזה קליפ ראיתם הכי מעט:anywhere for you 9) האם יש קליפ שלעולם לא ראתים: לאא 10)איזה קליפ לדעתם הכי מושקע:everybody ן-larger than life

למעלה