שאלון הצבעים...

nina love amir

New member
שאלון הצבעים...

טוב חשבתי על שאלון שקשור לצבעים אז בבקשה: צבע אהוב: צבע נעלי הבית שלך: הצבעים הבולטים בחדר שלך: הצבעים שההית רוצה שהיו בחדר שלך: צבע הקירות: צבע השולחן: צבע הפיג'מה: צבע התיק: צבע המנורה: צבע הכרית: צבע הסמיכה: צבע הסדין: *זהו אין לי יותר תענו ....

nina love amir

New member
עונה..

צבע אהוב:חום צבע נעלי הבית שלך:ורוד ולבן יש שנים הצבעים הבולטים בחדר שלך:חום ולבן הצבעים שההית רוצה שהיו בחדר שלך:אין אני מרוצה מהחדר.. צבע הקירות:קרם צבע השולחן:אלון צבע הפיג'מה:צבעונית צבע התיק:אפור וורוד צבע המנורה:אפור צבע הכרית:ורוד עם פרח ולבבות צבע הסמיכה:ורוד עם פרח ולבבות צבע הסדין:סגול

עונה-->

צבע אהוב:אממ.. באז' חום, שחור, ורוד צבע נעלי הבית שלך:חום עם לבן הצבעים הבולטים בחדר שלך:חום, שמנת הצבעים שההית רוצה שהיו בחדר שלך: אממ.. טוב לי עם הקירות שלי צבע הקירות: שמנת וקיר אחד ורוד עם נצנצים... צבע השולחן: מייפל צבע הפיג'מה: ורוד ואפור צבע התיק: כחול צבע המנורה: לבן צבע הכרית: צבע בהיר כזה לא יודעת איך לתאר צבע הסמיכה: אותו תבע בהיר עם עיגולים צבע הסדין: קרמי.. בערך..

עוונה :):

צבע אהוב: כל הצבעים =] צבע נעלי הבית שלך: ורווד הצבעים הבולטים בחדר שלך: חח חוום חוום חוום וורוד הצבעים שההית רוצה שהיו בחדר שלך: ורוד , סגול (" צבע הקירות: לבןן =\ צבע השולחן: חוום צבע הפיג'מה: ורווד-סגול צבע התיק: ורוד חחחחחח צבע המנורה: כל מיניי צבע הכרית: משהוו בהייר כזה.. צבע הסמיכה: יש 2 , אחת חום אחת לבן אבל תמיד יש ציפוי כל פעם משהו אחר צבע הסדין: כל פעם צבעע אחחר (=

עונה../images/Emo13.gif

צבע אהוב:כחול צבע נעלי הבית שלך:חום הצבעים הבולטים בחדר שלך:כחול כי רוב הפוסטרים של אמיר שתלויים אצלי בחדר הרקע שלהם בצבע כחול הצבעים שההית רוצה שהיו בחדר שלך:טוב לי עם מה שיש עכשיו צבע הקירות:לבן צבע השולחן:חום צבע הפיג'מה:אני ישנה עם גופיה ומכנסי טרנינג כל פעם בצבע אחר צבע התיק:שחור צבע המנורה:לבן צבע הכרית:אדום צבע הסמיכה:ורוד צבע הסדין:טוב הסדין מתחלף כל פעם אז אין צבע קבוע חח

יאא רעות עשית לי מצברוח טוב!! כנסי../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שאני המשוגעת היחידה שכל הקירות בחדר שלה מפוצצים תמונות!!
אבל אצלי זה לא הכל של אמיר...יש לי הרבה של השמיניה וגם הרבה של ורד פלדמן המקסימה שלי
חעחעח אבל טוב לדעת שאני לא המשוגעת היחידה

נראה לך?!

לא את ולא אני ולא עוד הרבה עם פוסטרים על הקירות משוגעים זה כייף לקשט את החדר בפוסטרים ובתמונות במיוחד אם הם של אנשים שאת אוהבת.יש לי גם שטיח קיר ענקי של אמיר שעשיתי לפני 5 שנים.

חעחעחח כל מי שבא אליי הבייתה אומר שאני

לא נורמאלית!! אין לי קירות בחדר!! רק תמונות שהדפסי ופוסטרים מעיתונים!! אהה וגם מלאא ציורים וקולאז'ים שעשיתי שנה שעברה בשיעור אומנות וכמובן הכל על השמיניה
אז לא ממש הערצתי את אמירושש למרות שקצת הכרתי אותו אבל הייתי תקועה ב-השמיניה
אהה וגם האלופה!

למעלה