שאלון (הפתעה!)

Galadriel 3000

New member
שאלון (הפתעה!)

בא לי להרכיב שאלון, אז נראה מה יהיה. שעת התחלה: שם: גיל: חיה אהובה: יש בבית בע"ח? איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? ופרחים? אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? גם במחשב? ובפלאפון? מה אתה לובש? באיזה דאודורנט משתמש? יש בושם? איזה? לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לכולם: מה צבע התחתונים? איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? מה אורך השיער שלך? צבע? מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? מידת נעליים? אורך ציפורניים? מס' נקודות חן? עוגייה אהובה? צבע עיניים? צבע עיניים אהוב? אורך ריסים? איך נראות הגרביים שלך כרגע? או הנעלי בית? שיר אהוב? המלצה על שיר- המלצה על סרט- איזה מגמות הגברת? אתה אוהב ספורט? אתה שותה תירוש בסדר פסח? אוכל מרק עם קניידלך? גפילטעפיש? מרור? ה...דבר המתוק הזה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? עם אגוזים או בלי? סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? מלפפונים בחומץ או מלח? פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם פטריות או זיתים? עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ענבים ירוקים או אדומים? פרינגלס או צ'יפס ישראלי? המבורגר או צ'יפס? שוקולד צ'יפס או אוריו? גלידת שוקו או וניל? שעת סיום:

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שעת התחלה: 11:27. שם: מאיה. גיל: 15. חיה אהובה: חתול. יש בבית בע"ח? כן. איזה? חתול. יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? ממ יחסית. ופרחים? יחסית. אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? אין ציפורים, יש גשם. כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא את כולם. גם במחשב? לא ידוע. ובפלאפון? מתכוונן אוטומטית. מה אתה לובש? חולצה בירוק מלוכלך כזה, חצאית סגולה. באיזה דאודורנט משתמש? פה כחול. יש בושם? כן. איזה? אסקדה משהו, אחד מהסדרה. יש עוד, אבל זה המועדף. לבנות: מה צבע החזיה כרגע? שחור עם תחרה קטנה למעלה. לכולם: מה צבע התחתונים? שחור וורוד עם תחרה מקסימה כזו. איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? בבית. באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? קרמה פסיפלורה. מה אורך השיער שלך? עד הכתף. צבע? שחור-וורוד-ירוק. מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו בלוף. מידת נעליים? 38. אורך ציפורניים? חצי חצי. לא מצליח לי ארוך. מס' נקודות חן? יותר מדי. עוגייה אהובה? עם ריבה כזו בפנים. צבע עיניים? חום. צבע עיניים אהוב? ירוק. אורך ריסים? די ארוכים. איך נראות הגרביים שלך כרגע? none/ או הנעלי בית? כנל. שיר אהוב? יותרמדי. המלצה על שיר- לא יכולה. המלצה על סרט- לוסט. זה כמו סרט. איזה מגמות הגברת? פסיכו'-סוציו', הגברתי גם קודם ביו' אבל נמאס, ואני באומנות. אתה אוהב ספורט? בערך. אתה שותה תירוש בסדר פסח? כן. אוכל מרק עם קניידלך? אני אשמח אם יהיה. גפילטעפיש? איח. מרור? לא. ה...דבר המתוק הזה? לא. מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן. עם אגוזים או בלי? בלי. סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד. חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם. אבל בלי חומוס. מלפפונים בחומץ או מלח? מלח. פיצה עם זיתים או בלי כלום? צ'יז סטייק של דומינוס. יאמ. עם פטריות או זיתים? זיתים. עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? נו, צ'יז סטייק. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים. ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים. פרינגלס או צ'יפס ישראלי? צ'יפס. המבורגר או צ'יפס? המבורגר, דה. שוקולד צ'יפס או אוריו? אוראו. גלידת שוקו או וניל? תות ומנגו. שעת סיום: 11:35.

dana re3

New member
עונההה

שעת התחלה:12:37 שם:דנה גיל:14 וחצי חיה אהובה:סוסים יש בבית בע"ח?כן כלבה ודגים וסוס בחווה חחח איזה?עניתי... יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?לא.. ופרחים?בגינה ... אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?כן מה אתה לובש?מכנס טרינג וסווצרט באיזה דאודורנט משתמש?לא יודעת אךי קוראים לו יש בושם?אממ amor amor של בריטני ועוד כמה איזה?עניתי לבנות: מה צבע החזיה כרגע?להבנה מה צבע התחתונים?כחול כהה איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? מה אורך השיער שלך?אממ קצת אחיר הכתפיים צבע? מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?קוקו מידת נעליים?39-40 אורך ציפורניים? גזורות חחח מס' נקודות חן?לא ספרתי עוגייה אהובה?אוראוו צבע עיניים?כחול צבע עיניים אהוב?כולן אורך ריסים? איך נראות הגרביים שלך כרגע?אין עליי גרביים כרגע או הנעלי בית? שיר אהוב? המלצה על שיר- המלצה על סרט-כרגע... מת לדייט או יש לה ביצים איזה מגמות הגברת?אני רוצה ביולוגיה אתה אוהב ספורט?כן אתה שותה תירוש בסדר פסח?לפעמים אוכל מרק עם קניידלך?כן גפילטעפיש?לא מרור?לא ה...דבר המתוק הזה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?חום עם אגוזים או בלי?בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?עם מלפפונים בחומץ או מלח? פיצה עם זיתים או בלי כלום?זיתים עם פטריות או זיתים?זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?זיתים זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? המבורגר או צ'יפס?צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו?אוריו גלידת שוקו או וניל?שוקו שעת סיום:12:40

D o o S h a

New member
עונה..

שעת התחלה: 13:00 שם: עדי חיה אהובה: חתול יש בבית בע"ח? לא יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? לא הרבה... ולא קצת ופרחים? גם אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? אני שומעת כרגע את הרעמיםםםםם!!! כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? בטח... גם במחשב? כן ובפלאפון? כן מה אתה לובש? מכנס צבאי כזה וסוודר פסים ורוד סגול גולף כזה:p באיזה דאודורנט משתמש? כיף- וזה ממש גרוע. יש בושם? כע איזה? יש כל מיני מה צבע התחתונים? סגול :] באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? קרליין 10 מה אורך השיער שלך? קצת יותר מהכתפיםם צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו מידת נעליים? 41 אורך ציפורניים? אני קוססת
מס' נקודות חן? לא יודעת? עוגייה אהובה? שוקו צ'יפס כזאת של איזה חברה ממש טעימהה צבע עיניים? חום צבע עיניים אהוב? תכלתת וירוק אורך ריסים? די ארוכים איך נראות הגרביים שלך כרגע? גרבי חצי כאלה.. ורוד ולבן או הנעלי בית? לבנות עם ציור שיר אהוב? משתנה כל פעם
המלצה על שיר- PUMP IT של בלאק אייד פיס
המלצה על סרט- ממ.. מר וגברת סמית' איזה מגמות הגברת? - אתה אוהב ספורט? ככה אתה שותה תירוש בסדר פסח? כן אוכל מרק עם קניידלך? כן=]] גפילטעפיש? איככככככ מרור? בעע ה...דבר המתוק הזה? חרוסת? תלוי אם זה טעים מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפונים בחומץ או מלח? לא יודעת
פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום עם פטריות או זיתים? פטריות עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? משו אחר!! תירס, או בולגרית ועבניה, ובצלל!! זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס המבורגר או צ'יפס? שניהם? שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריווו! גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 13:07

Galadriel 3000

New member
אהמ יש לי שאלה בקשר לשאלון שמילאת

כתבת שהעוגייה האהובה עליך זה שוקולד צ'יפס... אבל בזה או זה בחרת אוריו! איך זה יכול להיות?

My self and i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

שעת התחלה: 13:20. שם: שרית. גיל: 12 וחצי. חיה אהובה: כלב. יש בבית בע"ח? לא
איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? כן. ופרחים? כן. אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? כן,בדיוק עכשיו
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא. גם במחשב? כן. ובפלאפון? כן. מה אתה לובש? מן פיג'מה חדשה כזאת שלי,מכנסון קצר שזה מכנס תחתונים כזה והסט של זה גופיה אדומה. באיזה דאודורנט משתמש? FA. יש בושם? כן. איזה? Devil. לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבן. לכולם: מה צבע התחתונים? ורוד. איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? בבית.. באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? כיף,נטורלה פורמולה. מה אורך השיער שלך? עד בית השחי
צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור מבולגן,עוד לא הספקתי להסתרק. מידת נעליים? 39-41. אורך ציפורניים? קצר
מס' נקודות חן? לא ספרתי,סורי. עוגייה אהובה? ערגליות ושוקולד צ'יפס. צבע עיניים? חום ירוק דבש. צבע עיניים אהוב? ירוק. אורך ריסים? יש לי ריסים ארוכות. איך נראות הגרביים שלך כרגע? אני בלי גרביים. או הנעלי בית? גם בלי. שיר אהוב? המון. המלצה על שיר- Let it be של הביטלס. המלצה על סרט- אני צרכה המלצה גם,אז עוד מבקשים ממני להמליץ
איזה מגמות הגברת? עוד אין לנו מגמות. אתה אוהב ספורט? ריקוד זה מספיק. וגם הליכה זה נחמד.. אתה שותה תירוש בסדר פסח? כן. זה טעים
אוכל מרק עם קניידלך? אוכלת קניידלך רק בלי מרק.:) גפילטעפיש? לא,בע. מרור? לא. ה...דבר המתוק הזה? ה...למה הכוונה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? בקוביות שוקולד אז לבן,במרח אז חום. עם אגוזים או בלי? בלי. סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד. חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? בלי. מלפפונים בחומץ או מלח? מלח. פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום. עם פטריות או זיתים? לא זה ולא זה. עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? בלי כלום,,פיצה חלומותיי
זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים. ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים. פרינגלס או צ'יפס ישראלי? צ'יפס. המבורגר או צ'יפס? המבורגר. שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס. גלידת שוקו או וניל? וניל. שעת סיום: 13:26

B A W

New member
עונהנהנהנה

בא לי להרכיב שאלון, אז נראה מה יהיה. שעת התחלה: 13:51 (לפי השעון שלי, מה שאומר שמוקדם יותר...) שם: --- גיל: חמש עשרה וחצי (אוטוטו 16 אבל ששששש) חיה אהובה: הכלבה השקסית שלי...כפרה עליה! יש בבית בע"ח? כן....הכלבה שלי, ודגים. איזה? הכלבה שלי (שווווב) ודגים. יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? כן. ופרחים? לא אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא...אני שומעת מוסיקה כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא... גם במחשב? כן ובפלאפון? כן מה אתה לובש? סווטצ'ר דקיק (הייתי איתו ברחוב, כשירד גשם) חזיה, תחתונים, ג'ינס וגרביים באיזה דאודורנט משתמש? יש לי שניים...אחד של ליידי ספיד סטיק, ואחד של כיף. יש בושם? 3, ובקרוב הרביעי. איזה? אמור אמור, אורגנזה, אחד של מוסקינו, ויהיה בקרוב גם אחד של לקוסט..יאייי לבנות: מה צבע החזיה כרגע? בורדו, עם כל מיני קישקושים. לכולם: מה צבע התחתונים? אדופ עם כתוביות בלבן. איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? בבית... באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הוואי מה אורך השיער שלך?פאקינג ארוך...אני צריכה להסתפר. צבע?חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? צמהההה מידת נעליים? 38 אורך ציפורניים? ארוכות...זה סוד הקסם שלי...=) מס' נקודות חן? חחחחחח ספרתי פעם ממזמן, אבל ספרתי בכל הגוף, ועברתי את ה15... עוגייה אהובה? אוריוווווו צבע עיניים? חום כהה\שחור צבע עיניים אהוב? לא יודעת...יותר חשובה ההבעה והצורה... אורך ריסים? בינוניים איך נראות הגרביים שלך כרגע? של ריבוק (פילחתי לאחי הקטן, כפרה עליו) לבנות. או הנעלי בית? אני לא נועלת כלום כרגע... שיר אהוב? לא יודעת... המלצה על שיר- חחחחחחח מסובך... המלצה על סרט- בורות! איזה מגמות הגברת? פסיכולוגיה ופיזיולוגיה. אתה אוהב ספורט? יאפייייי אתה שותה תירוש בסדר פסח? כהההההה אוכל מרק עם קניידלך? כן....=) גפילטעפיש? אז אני אשכנזיה, אז מה?! מרור? כן ה...דבר המתוק הזה? חרוסת? כן... מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן! עם עוגיות! עם אגוזים או בלי? לפי המצב רוח סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד! חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפון מלפפונים בחומץ או מלח? גם וגם! מלפפונים חמוצים זה ה=חיים! פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם זיתים עם פטריות או זיתים? פטריות עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? פטריות. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס! המבורגר או צ'יפס? צ'יפפפסססס שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריו גלידת שוקו או וניל? מסובך... שעת סיום:14:00 (לפי השעון שלי...)

../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 14:01 שם: שיר גיל: 14 וחצי חיה אהובה: אין יש בבית בע"ח? לאא איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? כן ופרחים? לא אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? את ציון הטרקטורים שבונים בניין פה אני שומעת כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? כן גם במחשב? כן ובפלאפון? כן מה אתה לובש? מכנס שחור וחולצה תכלת באיזה דאודורנט משתמש? ורטיגו(לגבר)
יש בושם? כן.. כמה איזה? רושאס(לגבר)
, 212 סקסי, הוגו בוס דארק בלו ויש עוד לא זוכרת חח לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבן לכולם: מה צבע התחתונים? לבן עם ורוד ושחור איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? רגליים שחי ו....
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הרבל אסנס מה אורך השיער שלך? עד המותניים ככה.. בעז"ה השבוע מסתפרת צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו מבולגן חח מידת נעליים? 40 אורך ציפורניים? אין להן אורך בכלל חח מס' נקודות חן? המון עוגייה אהובה? עוגיות דניות צבע עיניים? ירוק צבע עיניים אהוב? כחול ירוק אפור או חום כהה מאוד שנראה כמו שחור אורך ריסים? בינוני+ איך נראות הגרביים שלך כרגע? פסים לבנים וכחולים או הנעלי בית? אין שיר אהוב? יש המוןןןן המלצה על שיר- המלצה על סרט- טיטאניק, מלך האריות, סיפור אהבה בלתי נשכח איזה מגמות הגברת? עוד לא אתה אוהב ספורט? לא ממש אתה שותה תירוש בסדר פסח? ברור
אוכל מרק עם קניידלך? ברווווווווררררר!!! גפילטעפיש? לאאא מרור? אממ ביס קטן חח ה...דבר המתוק הזה? חרוסת? כן
מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שאלה קשה חח חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? אממ לא משנה לי מלפפונים בחומץ או מלח? מלחחחח פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום! עם פטריות או זיתים? בע עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים!! ענבים ירוקים או אדומים? ירוקיםם פרינגלס או צ'יפס ישראלי? שאלה קשה חח המבורגר או צ'יפס? צ'יפסססססס שוקולד צ'יפס או אוריו? מה זה אוריו? גלידת שוקו או וניל? שני הטעמים האהובים עליי חח שעת סיום: 14:07

ady18

Well-known member
תשובות

שעת התחלה:14:21 שם:יעל גיל:22 חיה אהובה:דולפין סוס וכלב יש בבית בע"ח?לא איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?כן ופרחים?לא אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?כן מה אתה לובש?פיזגמה ירוקה באיזה דאודורנט משתמש?של חו"ל יש בושם? איזה? לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לכולם: מה צבע התחתונים?לבן איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? מה אורך השיער שלך? צבע? מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?מבולגן מידת נעליים?36 אורך ציפורניים? מס' נקודות חן? עוגייה אהובה?חמאה ושוקלד ציפס צבע עיניים? צבע עיניים אהוב? אורך ריסים? איך נראות הגרביים שלך כרגע? או הנעלי בית? שיר אהוב? המלצה על שיר- המלצה על סרט- איזה מגמות הגברת? אתה אוהב ספורט? אתה שותה תירוש בסדר פסח? אוכל מרק עם קניידלך? גפילטעפיש? מרור? ה...דבר המתוק הזה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? עם אגוזים או בלי? סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? מלפפונים בחומץ או מלח? פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם פטריות או זיתים? עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ענבים ירוקים או אדומים? פרינגלס או צ'יפס ישראלי? המבורגר או צ'יפס? שוקולד צ'יפס או אוריו? גלידת שוקו או וניל? שעת סיום:

sniii

New member
=]

שעת התחלה:14:16 שם: גיל: חיה אהובה:אממ אין יש בבית בע"ח?כן איזה?כלב ותוכי יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?כן ופרחים?אממ כן די אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא אני שומעת מוזיקה כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כיוונתי רק מה שאני צריכה..=] גם במחשב?כן ובפלאפון?חח ברור מה אתה לובש?פיגמה=] באיזה דאודורנט משתמש?ליידי ספיד סטיק ניראה לי יש בושם?לא איזה?איןן לבנות: מה צבע החזיה כרגע?שחור לכולם: מה צבע התחתונים?כחול כהה עם בז' כזה איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?כמעט כל הגוף=\ באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?מה שיש.. מה אורך השיער שלך?אממ חצי גב בערך צבע?חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?קוקו מידת נעליים?39-40 אורך ציפורניים?אממ רגיל, מס' נקודות חן?חחחחחחחח אני אפילו לא רוצה להתחיל לספור עוגייה אהובה?כל עוגייה שיש בה שוקולד צבע עיניים?ירוק צבע עיניים אהוב?ירוק אורך ריסים?די קצר=\ איך נראות הגרביים שלך כרגע?בלי גרביים=] או הנעלי בית?סגולות כאלה... שיר אהוב?יש מלאאא המלצה על שיר- המלצה על סרט- איזה מגמות הגברת?עוד לא הגברתי.. אתה אוהב ספורט?תלוי מתי איפה ואיזה אתה שותה תירוש בסדר פסח?עם יש.. אוכל מרק עם קניידלך?עם יש.. גפילטעפיש?עם יש... מרור?אמממ ה...דבר המתוק הזה?איזה דבר...? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?חום! עם אגוזים או בלי?גם וגם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?אממ חומוס חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?מממ גם וגם=] מלפפונים בחומץ או מלח?מלח! פיצה עם זיתים או בלי כלום?גם וגם עם פטריות או זיתים?גם וגם! עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?אני אוהבת הכלללללל זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?גם וגם! ענבים ירוקים או אדומים?אממ גם וגם פרינגלס או צ'יפס ישראלי?מה? המבורגר או צ'יפסגם וגם שוקולד צ'יפס או אוריו?חח גם וגם גלידת שוקו או וניל?שוקו! שעת סיום:14:28

../images/Emo80.gifטוווב.

שעת התחלה: 14:49 שם: תומר גיל: 12 חיה אהובה: כבשה יש בבית בע"ח? אוגרים ^^ איזה? ^ יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? לא ממש, אבל יש. ופרחים? לא. אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? רק לא את השעון שאני הולכת איתו, אין לי כוח ><".. גם במחשב? כן ובפלאפון? האח האידיוט שלי לקח אותו בלי רשות ואיבד לי אותו >>" מה אתה לובש? חולצה אדומה ומכנסיים אפורים באיזה דאודורנט משתמש? אהה.. משהו עם אריזה לבנה ><" יש בושם? לא איזה? לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבן לכולם: מה צבע התחתונים? איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? XDDDD באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? פנטן מה אורך השיער שלך? עד אמצע הגב כמעט. צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור. מידת נעליים? 40
אורך ציפורניים? ביד אחת קצרות, ביד שניה ארוכות. גיטרה, נו. לק שחור. מס' נקודות חן? שבעים ומשהו :X עוגייה אהובה? שוקולדצ'יפס. צבע עיניים? חום. צבע עיניים אהוב? ירוק. אורך ריסים? מה? |: איך נראות הגרביים שלך כרגע? יש לי הרבה גרביים, אבל כרגע אני יחפה
. או הנעלי בית? אמ, טיגר
שיר אהוב? המוןהמוןהמון. המלצה על שיר-איזה זהב
, השיר שלי, Down With The Sickness, ובעיקר דם על הים. המלצה על סרט-להרוג את ביל. איזה מגמות הגברת? :X אתה אוהב ספורט? לא ממש. אתה שותה תירוש בסדר פסח? אמ, לפעמים. יין יותר טוב. אוכל מרק עם קניידלך? לפעמים :X גפילטעפיש? לא מרור? לא ה...דבר המתוק הזה? מה? :| מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? חומוס זה מגעיל. מלפפונים בחומץ או מלח? מלח. פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום. עם פטריות או זיתים? פטריות. עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? פטריות ^^ זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? זיתים זה איכסה ;[ ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים. פרינגלס או צ'יפס ישראלי? שניהם :X המבורגר או צ'יפס? כנ"ל שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 15:00

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שעת התחלה: 15:01 שם: אוריין גיל: 15 חיה אהובה: כלב יש בבית בע"ח? נופ איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? אפשר להגיד ופרחים? כן יש הרבה בגינה אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? איזה ציוץ.. אני שומעת את הספר בלשון קורא לי כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? אני? למה אני? יש עוד אנשים בבית הזה
גם במחשב? במחשב כן
ובפלאפון? גם מה אתה לובש? מכניס מחמם חולצה וסווצ'ר ועדיין קר לי באיזה דאודורנט משתמש? נושם יש בושם? לי.. לא ממש.. יש לאמא איזה? כל מיני לבנות: מה צבע החזיה כרגע? חחחח.. צבע גוף כזה לכולם: מה צבע התחתונים? כחול בהיר איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? מה נסגר..? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? קרליין מה אורך השיער שלך? ארוך תמדדו אתם צבע? שחור מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? אממ לידעתך מצב צבירה זה או מוצק או גז או נוזל.. *חכמה*
אממ והוא פזור מידת נעליים? 41
אורך ציפורניים? אין אורך כי אי אפשר לנגן בגיטרה עם ציפורניים מס' נקודות חן? ואואואואואו לא כדאי אפילו להתחיל לספור.. כמליון להערכתי עוגייה אהובה? שוקולד צ'יפס צבע עיניים? חום צבע עיניים אהוב? כחול/תכלת/ירוק/אפור אורך ריסים? WTF? איך נראות הגרביים שלך כרגע? בצבע תכלת והן מלוכלכות חח או הנעלי בית? אני רק עם גרביים קרציות שיר אהוב? יש הרבה המלצה על שיר- ordinary world- duran duran המלצה על סרט- מדגסקר איזה מגמות הגברת? מחשבים ו... לא ידוע עדיין (או כימיה או ספרדית
) אתה אוהב ספורט? לא אתה שותה תירוש בסדר פסח? לא.. למה תירוש כשאפשר יין טעים? אוכל מרק עם קניידלך? איכס גפילטעפיש? איכככככ מרור? מרור זה חסה סתומים! חסה זה טעים ה...דבר המתוק הזה? חרוסת... חרוסת של עירקים זה דבר שולט מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? בליי.. מלפפונים בחומץ או מלח? אוי פאק.. אממ במלח? פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם זיתים@!! עם פטריות או זיתים? איכסססססססס פטריות רק לא זה!! רק זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? השאלות חוזרות פה.. עם זיתים ואפשר גם בצל זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? רק ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? גם וגם פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס שולט המבורגר או צ'יפס? צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו? ממממ.. התקלתם אותי גלידת שוקו או וניל? שוקו שעת סיום: 15:13

kate162

New member
עונה....

שעת התחלה:.....15:05 שם: ....קייט גיל:....15 חיה אהובה:....נחש יש בבית בע"ח?...כן איזה?....חתול יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? ... לא
ופרחים?....לא
אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?....כן כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? ... חוץ מאחד גם במחשב?....כן ובפלאפון?....כן מה אתה לובש?....מכנסי טרנינג וחולצה רגילה באיזה דאודורנט משתמש?....LIFE יש בושם?....כרגע? לא איזה?---- לבנות: מה צבע החזיה כרגע?....ורוד לכולם: מה צבע התחתונים?....סגול איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? ...קרליין 10 מה אורך השיער שלך?...עד הכתפיים צבע?...חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?....קוקו מידת נעליים?....39 אורך ציפורניים?.....קצרות מס' נקודות חן?.....לא יודעת עוגייה אהובה?....לא אוהבת עוגיות צבע עיניים?....חום צבע עיניים אהוב?....כחול אורך ריסים?....אמממ....רגיל :\ איך נראות הגרביים שלך כרגע?....אדומות או הנעלי בית?...אין שיר אהוב?...יש הרבה המלצה על שיר- המלצה על סרט-...המנסרים מטקסס איזה מגמות הגברת?...אני אגביר שנה הבאה: מחשבים, פיזיקה וביולוגיה. אתה אוהב ספורט?...תלוי איזה אתה שותה תירוש בסדר פסח?...כן אוכל מרק עם קניידלך?....לא,איכס גפילטעפיש?....לא ה...דבר המתוק הזה?...חרוסת? כן מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?....לבן עם אגוזים או בלי?.....בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?....שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?....עם מלפפונים בחומץ או מלח?...אני לא יודעת מה ההבדל :\ פיצה עם זיתים או בלי כלום?....זיתים עם פטריות או זיתים?....זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?....זיתים זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?....ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?....כלום פרינגלס או צ'יפס ישראלי?...פרינגלס המבורגר או צ'יפס?.....המבורגר שוקולד צ'יפס או אוריו?....לא יודעת גלידת שוקו או וניל?....וניל שעת סיום: 15:16

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 15:23 שם: שיר גיל: 13 חיה אהובה: גורי כלבים וחתולים
יש בבית בע"ח? כן איזה? נחשים יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? אהע? נראה לי
ופרחים? כנ"ל אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? יאפ! גם במחשב? כן! ובפלאפון? זה התכוון לבד..
מה אתה לובש? ג'ינס, חולצה חומה וסוויטשירט ירוק זית.. באיזה דאודורנט משתמש? של דאוב ושל כיף..[דאוב פי אלף יותר טוב!
] יש בושם? נו איזה?
לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבנה לכולם: מה צבע התחתונים? |בודקת| טאדומות.. של פוקה..
איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? כה באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? של הד אנד שולדרס.. אני מתה על הריח..
מה אורך השיער שלך? אממ.. עד הכתפיים נראה לי צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו מידת נעליים? 38.5 עד 9. אורך ציפורניים? די קצר.. אני כוססת
מס' נקודות חן? אממ.. הרבה.. עוגייה אהובה? חמאה צבע עיניים? חום צבע עיניים אהוב? כחול\ירוק\טורקיז..
אורך ריסים? אהע? איך נראות הגרביים שלך כרגע? שחורות.. של פוקס *אהמפרסומתסמויהשלאמוסוותהיטבאהמ* או הנעלי בית?
שיר אהוב? יש הרבה..
המלצה על שיר- וונדרוול של אואסיס, די איס מיי לייף של סווטצ'פוט ואיי דונט וואנה בי. המלצה על סרט- א]קט הפרפר איזה מגמות הגברת?
אתה אוהב ספורט? לא!!
אתה שותה תירוש בסדר פסח? יאפ! אוכל מרק עם קניידלך? כה גפילטעפיש? כה מרור? לא..
ה...דבר המתוק הזה? חחח חרוסת.. וכן מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חלב עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? אממ שניהם איכס.. כי חומוס עושה לי בחילה [למרות שהוא יאמי!] חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? בלי מלפפונים בחומץ או מלח? מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום עם פטריות או זיתים? שניהם עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? לא ממש אכפת לי למען האמת.. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים! סגידה
ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? אממ.. פעם ממש אהבתי.. אבל אחרי הטיול שנתי, לא אכלתי אותו, וגמרתי את כל החבילה בשעה בערך..
מאז אני לא מסוגלתאפילו לחשוב על פרינגלס..
המבורגר או צ'יפס? אי אפשר להחליט! קשה מידי..:-S שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריו.. אוי זה גם אחת מהעוגיות האהובות עלי. אבל אינ עצלה מדי מכדי להוסיף
גלידת שוקו או וניל? שוקו! שעת סיום: 15:43, אבל עשיתי דברים תוך כדי [מוזיקה, פורומים, מסן.. וכו']

../images/Emo97.gif

בא לי להרכיב שאלון, אז נראה מה יהיה. שעת התחלה:15:20 שם:טל גיל:עוד חודשים 14 חיה אהובה:כלב יש בבית בע"ח?כלב איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?כן ופרחים?ככה אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?כן מה אתה לובש?מכנס ספורט וסווצר באיזה דאודורנט משתמש?שחכתי איך קוראים לו יש בושם?כן איזה?יש הרבה לבנות: מה צבע החזיה כרגע?שחור לכולם: מה צבע התחתונים? איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?כן באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?כל פעם משהו אחר..עכשיו קרמה מה אורך השיער שלך?אממ מעבר לכתפיים צבע?חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?קוקו חח מידת נעליים?6..=\ אורך ציפורניים?וואה וואה.ארוךך..תמיד אנשים בוהים בהם..וחושבים שאני משוגעת חח.. סנטימטר (יותר אפילו) מסוף האצבע מס' נקודות חן?אממ לא יודעת עוגייה אהובה?שוקולד ציפס צבע עיניים?ירוק צבע עיניים אהוב?ירוק כחול אורך ריסים?לא יודעת חח איך נראות הגרביים שלך כרגע?2 שונות חח כמו תמיד או הנעלי בית?לא לובשת שיר אהוב?הרבה המלצה על שיר-הרבה המלצה על סרט-הרבה איזה מגמות הגברת?אין מגמות אתה אוהב ספורט?לא אתה שותה תירוש בסדר פסח?כןןן אוכל מרק עם קניידלך?כןן גפילטעפיש?לא מרור?כן ה...דבר המתוק הזה?חרוסת וכן מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?חום עם אגוזים או בלי?בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?שןקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?תלוי מלפפונים בחומץ או מלח?אמממ פיצה עם זיתים או בלי כלום?עם עם פטריות או זיתים?זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?לא זה ולא זה המבורגר או צ'יפס?ציפס (אני צמחונית) שוקולד צ'יפס או אוריו?שוקולד ציפס..אוריאו סתם מגעיל גלידת שוקו או וניל?וניל שעת סיום:15:52 (כי הפסקתי באמצע

אוראל 44

New member
עונה

שעת התחלה: 5:55 שם: אוראל גיל: 17 חיה אהובה: אמממ דולפין יש בבית בע"ח? לא איזה? - יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? חחח די.. ופרחים? לא ממש אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא.. כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא! השעון יד שלי עדיין לא מכוון וזה מזה מחרפן! גם במחשב? אולי אבא שלי כיוון.. ובפלאפון? זה התכוון לי לבד
מה אתה לובש? טי שרט כתום וחצאית לבנה באיזה דאודורנט משתמש? נראה לי נטורל או משהו כזה יש בושם? לא.. איזה? - לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבן לכולם: מה צבע התחתונים? צהוב איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? רגליים בעיקר באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הד אנד שולדרז מה אורך השיער שלך? אממ בערך עד אמצע הגב צבע? חום כהה מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו מידת נעליים? 39 אורך ציפורניים? רגיל.. מס' נקודות חן? וואו לא יודעת... עוגייה אהובה? יש הרבה! לא זוכרת! צבע עיניים? ירוק צבע עיניים אהוב? ירוק אורך ריסים? רגיל.. איך נראות הגרביים שלך כרגע? סתם שחור קצר כזה או הנעלי בית? - שיר אהוב? אממ יש הרבה.. המלצה על שיר- המלצה על סרט- שר הטבעות.. איזה מגמות הגברת? ביולוגיה ואומנות אתה אוהב ספורט? לא.. אתה שותה תירוש בסדר פסח? מה זתומרת תירוש? מיץ ענבים? אז כן אוכל מרק עם קניידלך? ברוווור גפילטעפיש? לא מרור? כן! ה...דבר המתוק הזה? חרוסת? יאפ מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? עם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפונים בחומץ או מלח? שניהם. אף פעם לא הבדלתי בניהם.. פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם עם פטריות או זיתים? שניהם עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? פטריות/זיתים (לא משנה) זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? שניהם המבורגר או צ'יפס? שניהם שוקולד צ'יפס או אוריו? מה זה "אוריו"? גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 6:02

iheartchad

New member
עונה :))

שעת התחלה: 7:24 [בערב משוגעים חח] שם: גילי גיל: עוד חודשיים 14 חיה אהובה: חתול/כלב/קוף חחח יש בבית בע"ח? חתול וכלבה איזה? ^^ יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? אממ כן חח ופרחים?כנ"ל אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא גם במחשב? כן, כאילו במחשב כן כיוונתי חח ובפלאפון? כן מה אתה לובש? ג'ינס, סוושרט שחור באיזה דאודורנט משתמש? שנייה הלכתי לבדוק. ליידי ספיד סטיק
יש בושם? בי דלישס של DKNY איזה? ^^ לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לבנה לכולם: מה צבע התחתונים? ורוד בהיר איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? או במקלחת [שחי] או מול המראה - גבות חח למזלי אני לא שעירה, ויש לי שערות בלונדיניות
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? ממ לא יודעת אני מגוונת כל הזמן חח מה אורך השיער שלך? ממ יחסית ארוך צבע? שטני בהיר- בלונד מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו בלוף מידת נעליים? 37.5-39 אורך ציפורניים? קצר. אבל לא עד כדי כך שרואים את האור.. בוא נאמר שיש פס לבן באורך חצי ס"מ
[ויש מצב שהגזמתי חח] מס' נקודות חן? הו יש מלא עוגייה אהובה? ממ חח צ'וקלט צ'יפס
צבע עיניים? ירוק-חום צבע עיניים אהוב? ירוק כהה אורך ריסים? ממוצע.? איך נראות הגרביים שלך כרגע? ירוקות עם נקודות כתמומות, לבנות וירוק כהה חח או הנעלי בית? אין עליי שיר אהוב? ממ.. וונדרוול, אי גס המלצה על שיר- ^^ המלצה על סרט- שודדי הקריבים
איזה מגמות הגברת? לא הגברתי אתה אוהב ספורט? יאפ
אתה שותה תירוש בסדר פסח? יאפ
אוכל מרק עם קניידלך? יאפ
גפילטעפיש? יאפ
מרור? לא ה...דבר המתוק הזה? אה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפונים בחומץ או מלח? נראלי מלח.. יש סוג אחד שמגעיל אני יודעת חח פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום, רק תוספת גבינה
עם פטריות או זיתים? בלי כלום1 עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? תוספת גבינה זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? לומשנה לי. ענבים ירוקים או אדומים? באמא שלי , לא משנה לי פרינגלס או צ'יפס ישראלי? צ'יפס, אני שונאת פרינגלס המבורגר או צ'יפס? צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס.. חרשתי יותר מדי על אוריו גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 7:30 אממ זה היה יחסית קצר

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

שעת התחלה:7 וחצי שם:רוני גיל:12 חיה אהובה:כלב יש בבית בע"ח?כן איזה?כלבלב יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?כן ופרחים?לא ממש אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?כן מה אתה לובש?פיג'מה באיזה דאודורנט משתמש?ליידי סטייק יש בושם?לא איזה?- לבנות: מה צבע החזיה כרגע?אין חזיה לכולם: מה צבע התחתונים?תכלת פסים איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?לא מורידה..אין לי עדיין באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?כיף מה אורך השיער שלך?עד תחילת הגב צבע?בלונדי שטני מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?צמות מידת נעליים?35 אורך ציפורניים?אין..גזזתי מס' נקודות חן?על הפרצוף
אין... עוגייה אהובה?שוקולד צ'יפס צבע עיניים?תכלת צבע עיניים אהוב?כנ"ל אורך ריסים?רגיל איך נראות הגרביים שלך כרגע?אני לא לובשת או הנעלי בית?כנ"ל שיר אהוב?יש המון...כרגע "האלופה" המלצה על שיר-^^^^^^^^^^^^^^^^^^ המלצה על סרט-אמממ "יש לה ביצים"...חחח... איזה מגמות הגברת?אין לי עוד אתה אוהב ספורט?כן אתה שותה תירוש בסדר פסח?כן..יאמי אוכל מרק עם קניידלך?לא גפילטעפיש?לא מרור?לא ה...דבר המתוק הזה?
מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?לבן עם אגוזים או בלי?אין לי בעיה סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?עם מלפפונים בחומץ או מלח?מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום?בלי עם פטריות או זיתים?זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?תירס זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?צ'יפס המבורגר או צ'יפס?צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו?שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל?גם וגם שעת סיום:עשרים ל-8

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה:19:45 שם:אירנה גיל:13(עוד 10 ימים
) חיה אהובה:כלב,אוגר,חתול,שפן,דולפין יש בבית בע"ח?לא=[ איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?אממ אפשר להגיד ופרחים?לא אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?עכשיו ערב
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?אהא מה אתה לובש?סתם בגדי בית באיזה דאודורנט משתמש?נושםXP יש בושם?כן איזה?איזה בושם שאימא קנתה למזכרת כשהיינו בצרפת ונתנה לי
לבנות: מה צבע החזיה כרגע?אין לכולם: מה צבע התחתונים?תכלת איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?בבית:| באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?הוואי מה אורך השיער שלך?אממ קצת אחרי הכתפיים צבע?חום כהה מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?פזור מבולגן
מידת נעליים?34-36 אורך ציפורניים?בקושי יש לי... גזרתי
מס' נקודות חן?הרבה עוגייה אהובה?שוקולד צ'יפס צבע עיניים?תכלת צבע עיניים אהוב?תכלת,ירוק בהיר אורך ריסים?מאיפה לי איך נראות הגרביים שלך כרגע?אדומות או הנעלי בית?לא נועלת כרגע שיר אהוב?מלא המלצה על שיר-הרבה המלצה על סרט-כנ"ל איזה מגמות הגברת?לא הגברתי אתה אוהב ספורט?כן אתה שותה תירוש בסדר פסח?כן אוכל מרק עם קניידלך?לא גפילטעפיש?בעע לא מרור?לא ה...דבר המתוק הזה?חרוסת,וכן
מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?חום עם אגוזים או בלי?אממ תלוי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?עם
מלפפונים בחומץ או מלח?מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום?עם זיתים עם פטריות או זיתים?זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?אממ עם זיתים זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?צ'יפס ישראלי המבורגר או צ'יפס?המבורגר שוקולד צ'יפס או אוריו?שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל?שניהם ביחד
שעת סיום:19:51

למעלה