שאלון הפלאפון

שאלון הפלאפון../images/Emo3.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? אתם אוהבים אותו? הייתם מתחתנים איתו? ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? כמה פלאפונים היו לכם? כמה פלאפונים יש לכם? אתם מדברים הרבה בפלאפון? מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מפחדים מקרינה? הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? מה הצלצול שלכם? שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? אבד לכם הפלאפון פעם? יש לכם ביטוח ואחריות.? מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? אפשר לחיות בלי פלאפון? איזה פלאפון הכי טוב היום? איזה הכי דפוק היום? עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?

BIoNdY

New member
יש אני ראשון חחחחחח =]

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? אממ סאמסונג 770 שחור כזה אתם אוהבים אותו? בטח הייתם מתחתנים איתו? אנחנו כבר נשואים =] ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? אממ מלפני חודשיים כמה פלאפונים היו לכם? 5 כמה פלאפונים יש לכם? 1 אתם מדברים הרבה בפלאפון? חחחח כה מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? אני מתקשר מפחדים מקרינה? לא כל כך הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? מה פתאום להחליף מה הצלצול שלכם? אממ דרך ארוכה שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? אמממ "מים לדוד המלך" חחחחחח אבד לכם הפלאפון פעם? יותר מפעם אחת יש לכם ביטוח ואחריות.? כה חחחח מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD נפל לשירותים =] מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? נפל לשירותים =[ אפשר לחיות בלי פלאפון? לאא איזה פלאפון הכי טוב היום? שלי כמובן =] חחח איזה הכי דפוק היום? וואלה לא יודע... אבל יש דפוקים עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? השחורים הענקיים האלה של פעם.. לא נראה לי מוכרים אותם יותר

Elsewhere

New member
N73 שליטה ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? סמסונג מעאפן של פלאפון [כסוף], מוטורולה V6 או משהו כזה של סלקום [שחור] ונוקיה N73 גמכן מסלקום [כסוף]. היחיד שיישאר מבין השלושה הוא הנוקיה. אתם אוהבים אותו? את הנוקיה כן, הסמסונג חמוד, המוטורולה מפלצת. הייתם מתחתנים איתו? N73? לא. עם ה-N95...
ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? סמסונג מה-15/3/04, המוטורולה מלפני כמה ימים וה-N73 יהיה ביומראשון [אבל לאמא כבר יש אחד]. כמה פלאפונים היו לכם? בנוסף לאלה, עוד שלושה. כמה פלאפונים יש לכם? שלושה. בקרוב שניים, ואז רק אחד. אתם מדברים הרבה בפלאפון? לאחרונה כן, כי הטלפון בבית עושה בעיות. מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים אליי. מפחדים מקרינה? לא. הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? N73! סתם, אמ, הייתי מחליף ל-N95 או ל-iPhone, אבל הם יעלו הון תועפות ויגיעו לארץ עוד מלאנת'ה זמן, אז אני אסתפק במקום שני יציב. מה הצלצול שלכם? תלוי מי מתקשר. בעיקרון יש לי רשימה של צלצולים לכל אחד מהאנשים/קבוצות בפלאפון, אבל בהתחשב בכך שעדיין לא העברתי את כל האנשים, הצלצול שלי הוא המוגדר של נוקיה/מוטורולה. וגם אין לי אנשי קשר בחדשים. [בישן הצלצול הוא Naive/TheKooks בכללי, Fidelity לטל, Tomorrow למשפחה, Behind Blue Eyes לשרוני ו-Everything לליאור.] שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? ... אבד לכם הפלאפון פעם? לא. יש לכם ביטוח ואחריות? לא שידוע לי. מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם? אתם צריכים לראות אותו בשביל להבין. זה מה שקורה אחרי שלוש שנים עם מכשיר אחד... מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? לא יודע? אפשר לחיות בלי פלאפון? לא בימינו. לדעתי. איזה פלאפון הכי טוב היום? N73!!!!!!!!!11
איזה הכי דפוק היום? מוטורולה V6, אלוהים תשמור. עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו? באיזה פלאפון, כפרות. ו, אהמ, לא יודע... בהרבה לא הייתי משתמש. אבל מחרתיים N73, אז זין על העולם.

הורס 17

New member
שלי שלי שלי שלי

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? נוקיה 6230i משהו כזה חח שחור וכסוף של סלקום אתם אוהבים אותו?מאודדדד הייתם מתחתנים איתו?בארור ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?מספטמבר 2005 כמה פלאפונים היו לכם?4 כמה פלאפונים יש לכם? כרגע? 1... אתם מדברים הרבה בפלאפון?יותר מידי מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?אמממ נראלי שאותו דבר בערך, מתקשרים אליי קצת יותר מפחדים מקרינה?לא הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?אני מבסוט על הפלאפון שלי אבל אם אפשר אז להכי חדיש שיש מה הצלצול שלכם? משפחה-לא אומרת כלום. גאווה צעירה-אול גוד סינגס, חברים- יש לו בחורות כמו מים, ידידות- פירסט דיי אוף מיי לייף, צבא- רוק סטדי שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? לא אבל אני מתכוון לשים אבד לכם הפלאפון פעם?לא יש לכם ביטוח ואחריות.?כן מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD אממממ לא יודע מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? שהוא מחרפן לי תשכל וגורם לי להזיות מטורפות אפשר לחיות בלי פלאפון? לא איזה פלאפון הכי טוב היום? לאיודע איזה הכי דפוק היום?לאיודע עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?לא יודע

etieti1

New member
P:

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]?אפור חח,T'elit,חברת פאלפון,פיכס! אתם אוהבים אותו?אממ לא אבל התרגלתי כבר... הייתם מתחתנים איתו?ממש לאS: ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?חצי שנה בערך.. כמה פלאפונים היו לכם?2 כמה פלאפונים יש לכם?1 אתם מדברים הרבה בפלאפון?אה האXD מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?מתקשרים אלי מפחדים מקרינה?לגמרי..S: הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?הוקי טוקי חח [סלקום] מה הצלצול שלכם?רגיל... שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?כשמתקשרים,סתפ שיר מעפן בעע אבד לכם הפלאפון פעם?לא יש לכם ביטוח ואחריות.?כן מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?שצילצלו אלי באמצע החופה חח,אמא שלי התקשרה אלי וכשהוצאתי את הפלא שלי אז הוא נפל על הריצפה וכולם הסתקלו,הרמתי מהר והלכתי לשירותיםXD מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו?אממ לא זוכרת ארולי הודעה עצובה.. אפשר לחיות בלי פלאפון?כן... איזה פלאפון הכי טוב היום? ה-Q איזה הכי דפוק היום?השתוך הזה שכל העולם רוכש חח עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?בשתוך הזה בעעS:

עונה:)

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? נוקיה 628, שחור,(אורנג') אתם אוהבים אותו?מאוד הייתם מתחתנים איתו?בטח ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?חודש בידיוק, כמה פלאפונים היו לכם?4 כמה פלאפונים יש לכם?1 אתם מדברים הרבה בפלאפון?כן מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?גםוגם מפחדים מקרינה?לא הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?לא. מה הצלצול שלכם?בגידה-הנרי וניקה שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?חח זה מתחלף, זה לפחות 10 שירים, כל פעם שומעים משו אחר אבד לכם הפלאפון פעם?כן יש לכם ביטוח ואחריות.?כן מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD זה ארוך, זה סתם יהיה חופר מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו?מת. אפשר לחיות בלי פלאפון?אפשר, אבל קשה איזה פלאפון הכי טוב היום? חח יש הרבה.. איזה הכי דפוק היום?הנוקיה של פעם עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?הרבה..

probably

New member
אהההההההההההההההההההההההע.

זה הפלאפון הכי מעצבן שקיים. אני מחליף אותו ממש בקרוב. כאילו בשבוע- שבועיים הקרובים!!!! שונא את הפלאפון הזה בנשמה. כזה איכסי פיכסי!!!!!

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? נקויה 6280 של אורנג'. אתם אוהבים אותו? מאוד! הייתם מתחתנים איתו? יש גבול. ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? מלפני כמה ימים. כמה פלאפונים היו לכם? 4 בספירה מהירה. כמה פלאפונים יש לכם? האמת ש2. אתם מדברים הרבה בפלאפון? לא. מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים אליי. מפחדים מקרינה? לא. הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? לא לא לא! מה הצלצול שלכם? מלך האריות. שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? כה. מלך האריות. אבד לכם הפלאפון פעם? לא. יש לכם ביטוח ואחריות.? נראלי שכה. מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD הכרטיס זיכרון ;[ מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? ^^ אפשר לחיות בלי פלאפון? לא. איזה פלאפון הכי טוב היום? שלי
איזה הכי דפוק היום? של חברה טובה שלי. עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? משו שהוא לא נוקיה.

../images/Emo189.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? telit x120 נראלי.. כסוף של פלאפון אתם אוהבים אותו? הוא חביב הייתם מתחתנים איתו? חח לא ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? שנה כמה פלאפונים היו לכם? 3 כמה פלאפונים יש לכם? 2 אתם מדברים הרבה בפלאפון? כה דיי מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים אלי מפחדים מקרינה? לא הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? כה.. לדור שלישי לא כזה אכפת לי איזה מה הצלצול שלכם? יש לי כמה לכל אחד צלצול אחר.. שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? לא אבד לכם הפלאפון פעם? לא יש לכם ביטוח ואחריות.? כה מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD ממ הפלאפון שלי לא מצחיק כ"כ מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? זה כולה פלאפון אפשר לחיות בלי פלאפון? כה אבל קשה ברמותעל איזה פלאפון הכי טוב היום? חח לא 'דעת איזה הכי דפוק היום? שלי עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?

עונההההה ../images/Emo56.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? מוטורולדה וי3, של אורנג', הוא בצבע כסף עם פנאל שחור ופרחים לבנים כזה.. אתם אוהבים אותו? אממ... ברור. הייתם מתחתנים איתו? לא ממש :) ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? 3 חודשים ככה. כמה פלאפונים היו לכם? 4 אם אני לא טועה.. P: כמה פלאפונים יש לכם? 1 אתם מדברים הרבה בפלאפון? חחחחחחחחחחחח כן. מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? אני מתקשרת... נצלנים!
מפחדים מקרינה? פחחחח רק אני. הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? כןןןןןןןןןןןןןןן, כמו שיש למוזס. מה הצלצול שלכם? משו מגניב כזה, אין לו שם. שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? כן, איזה שיר של פלאק אייד פיס נראה לי.. אבד לכם הפלאפון פעם? כן XD יש לכם ביטוח ואחריות.? לא =/ מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם? לא זוכרת... מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? שהוא נשבר? אפשר לחיות בלי פלאפון? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... איזה פלאפון הכי טוב היום? לא יודעת, לא חסרים. איזה הכי דפוק היום? נוקיה 510 הישן אושן... עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? לא יודעת, לא חשבתי על זה.. שבת שלום מכוערים שלי

N a d a v 1 6

New member
../images/Emo99.gifדולצ'ה&גבאנהV3I

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]?חח יש לי I MATE המחשב כף יד מירס אחד והדולצ'ה גבאנה שהוא "הראשי" אתם אוהבים אותו?ברוררר הייתם מתחתנים איתו?לא ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?יש לי מגיל 0 חח פלאפון כמה פלאפונים היו לכם?מלאן כמה פלאפונים יש לכם?3 אתם מדברים הרבה בפלאפון?24\7 מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?אליי מפחדים מקרינה?ממש פחח הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?לא תודה ותאמינו לי אני מחליף :) מה הצלצול שלכם?פאריס הילטון משהו שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?קיילי משהו אבד לכם הפלאפון פעם?ברור יש לכם ביטוח ואחריות.?למה בא לך לגנובבבבבב? אז דע לך שכן!!
מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD שום דבר מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? אה? אפשר לחיות בלי פלאפון?לא איזה פלאפון הכי טוב היום? לא יודע איזה הכי דפוק היום?לא יודע עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ?בלטות למיינהם..

../images/Emo199.gif

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? שחור, sonyericsson, k800i אתם אוהבים אותו? מאוד הייתם מתחתנים איתו? o_O ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? מלפני שבועיים בערך כמה פלאפונים היו לכם?4 כמה פלאפונים יש לכם? 1 אתם מדברים הרבה בפלאפון? כן מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? תלוי מפחדים מקרינה? לא ממד הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? לא! מה הצלצול שלכם? some say the devil is dead/Cruachan שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?ameno/era אבד לכם הפלאפון פעם? לא יש לכם ביטוח ואחריות.? כן מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם? לא יודעת מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? לא יודעת אפשר לחיות בלי פלאפון? כן איזה פלאפון הכי טוב היום? מה שיש לי איזה הכי דפוק היום? יש כול כך הרבה עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? זה משנה? העיקר שאפשר לדבר עם אנשים ויש שעון מעורר.

טIcטי

New member
טרולולולולולולולולולוללו

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? נקיה 6280 של סלקום שחור.. אתם אוהבים אותו? כע.. הייתם מתחתנים איתו? האמת של.. לא. ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? אוגוסט 2006 כמה פלאפונים היו לכם? 10 כמה פלאפונים יש לכם? 3 אתם מדברים הרבה בפלאפון? כשמצלצלים אלי מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים אלי.. מפחדים מקרינה? פחחחחחחחחחחח הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? כן! מוטורולה של דולצ'ה וגבאנה!!!11 מה הצלצול שלכם? בגידה - הנרי וניקה שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? בגידה. אבד לכם הפלאפון פעם? רק פעם אחת? יש לכם ביטוח ואחריות.? כן. מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם? שהוא נפל לאסלה? מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? שגנבו אותו בשבוע שקניתי אותו ;[ אפשר לחיות בלי פלאפון? לא! איזה פלאפון הכי טוב היום? נוקיה, תמיד היו, תמיד ישארו איזה הכי דפוק היום? סאמסונג עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? סאנדו.

Atticus Finch

New member
הלו

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? משהו של סמסונג. נו, השחור החדש. אתם אוהבים אותו? כן. הייתם מתחתנים איתו? לא, יש לו בעיות עם האמפי. ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? מהחופש הגדול. כמה פלאפונים היו לכם? 3. כמה פלאפונים יש לכם? 1. אתם מדברים הרבה בפלאפון? בזמן האחרון לא. מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? אני מתקשר. מפחדים מקרינה? לא. הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? לא. מה הצלצול שלכם? Rock this party של בוב סינקלייר. אני אחליף בקרוב לפוקימון בערבית :) שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? למעלה. אבד לכם הפלאפון פעם? כן. בסוף מצאתי אותו בחלוק של אבא. XD יש לכם ביטוח ואחריות.? לאדע. מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם? לא זוכר. מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? בטעות שכחתי לכבות אותו ביכתה ז', והמורה החרימה לי אותו וזה היה כמה ימים אחרי שקנו לי אותו, והיא אמרה לי שהיא תחזיר לי אותו למחרת, רק שבאותו יום הייתה הברית של אחיין שלי. אז אחרי שהתחננתי היא התעשתה והחזירה לי. אפשר לחיות בלי פלאפון? לא. :| איזה פלאפון הכי טוב היום? לא יודע. איזה הכי דפוק היום? יש שניים של אורנג' שמאוד מעצבנים אותי. עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו? לא יודע.

AVIV172

New member
!$#@%#&&- פלאפון!

איזה פלאפון יש לכם [צבע,דגם, חברה]? מוטורולה e770- לבן וכסוף. אתם אוהבים אותו? שהוא לא עושה בעיות. הייתם מתחתנים איתו? לא להסחף:) ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? אמממ.. תחילת שנה. כמה פלאפונים היו לכם? 3. כמה פלאפונים יש לכם? 1. אתם מדברים הרבה בפלאפון? דיי הרבה... מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים. מפחדים מקרינה? לא משהו שעובר לי בראש כל שיחה... הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? לא.. הוא חמוד^^ מה הצלצול שלכם? אמממ, נכון לעכשיו שיר של ווסטלייף שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? השיר "ניצוצות" אבד לכם הפלאפון פעם? לא משהו בלי הפיך. יש לכם ביטוח ואחריות.? לא לא:) מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD גלישה באתר הכירויות באמצע שיעור תנ"ך. מה המקרה המעציב שקרה לכם איתו? נהרס בו הMP3! אבל אל דאגה, הוא בסדר! אפשר לחיות בלי פלאפון? תלויי מי. איזה פלאפון הכי טוב היום? נוקיה לדעתי. מאז ומעולם:) איזה הכי דפוק היום? לצערי- מוטורולה. עם איזה פלאפון לעולם לא תשתמשו ? לא דיוע.. אשמח לנסות כל מכשיר:)

SarcaSeriouS

New member
Orange Day

נוקיה כחול 3100. כן, אנחנו מסתדרים... לא מתחתנים...עד חברים טובים... ממתי? נראה לי כמעט שנה... היה לי סמסונג ועכשיו יש לי שניים אחרים. אם העובדה שצמחה לי אוזן שלישית על העורף מעידה על זה שאני מדבר הרבה, אז כן... אני מתקשר...זונות,ועוד קוראים לעצמם חברים...
קרינה? מה פתאום! אמא אמרה לי שכל אחד מיוחד בדרכו האישית, גם עם עין נוספת במצח... להחליף? כן בטח, את הפלא של פלאפון, טליט... יש צלצול לכל קבוצה...אבל לא משהו מיוחד...מצלצולי המכשיר... אין מוזיקה כשמתקשרים...אולי עלית על משהו הרגע...
אם אבד? אוי, כן...כמה התייסרתי על הטיפשות שלי... השארתי אותו על הגג של האוטו בחניה של גני התערוכה, בזמן תערוכת מכוניות...האירוניה חוגגת... עכשיו בהחלט עשיתי ביטוח עליו וגם גיבוי ספר טלפונים. מקרה מצחיק עם הפלא? הודעת הפתיחה שרשמתי... מקרה עצוב עם הפלא? שאיבדתי אותו. בלי פלא? קשה מאוד. הכי טוב? בשבילי, הפלא שלי הוא הכי טוב שיש... הכי דפוק? בשבילי, הפלא שלי הוא הכי דפוק שיש...יש לו יציאות לפעמים... עם איזה פלא לא אשתמש? כנראה שזה שיישאר בחנות... יום תפוז מהנה!

למעלה