שאלון הפירמידה

חחחחחחחחחחח חשבתי

שיותר ....הייתי בטוחה שיותר

mtny

New member
חחחחחח גם אני!

ב5-6 פעמים הראשונות ששמעתי את השיר חשבתי שאני שומע "מתן מתן".. היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה:)

Shani276

New member
"אף אחד"

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?גבוה המשפט המועדף בשיר:"בטח שהיא בשוק אבל מה היא תלך למשטרה,שלוש מילים יגידו לה שם - חה חה חה" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:תארו לכם את זה עם סאבלימינל,הצל והסיון הזאתי.*לא לחשוב דברים רעים שני,לא לחשוב דברים רעים*. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אממ..לא עולה לי. האם השיר דיכאוני?:הוא פחות קצבי משאר השירים של הדג אבל דיכאוני?לא נראה לי. שם השיר מתאים לתוכן שלו?אה-הא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?I think so לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?אולי ל"חומר מקומי".אולי. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא קצר ולא ארוך. האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממש לא. איזה צבע מתאים לשיר?סגול איזה.... ריח מתאים לשיר?רגע..להמציא?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה: וואלה שמעו,צר לי אם חשבתם שאני בימאית אבל..אני לא
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
מה עובר לי בראש אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט?ברצוני להבהיר לכולם - השאלה הזאת נכתבה עקב כך שלעידו נגמרו השאלות. שיר שכיף לשמוע ברכב?שיר שטוב לי לשמוע בכל מצב.

שלום סלאם פיס

גבוההה משפט בין המועדפים:"כן שלום זאת.... שלום זאת שלווה שלום זה פנאן....וכל העולם שאנן" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אביב גפן.. לא קשור השיר .. קשור הוא חחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אמממ איזה דוס שונא ערבים חחחח סתאאם שיר דיכאוני?.לההההה שם שיר מתאים לתוכן? ברור!למה לא שם אחר לשיר-אין. זה המשפט העיקרי אז.. מתאים לאופי הדיסק בטח! אולי מתאים לחומר מקומי אבל.. לא ממש אין קטעים מיותרים בכלללל צבע? ריח? חח לבן שו ריח אבל עידו באמת נגמרו לך השאלות??? חחחח זה פסדר לא חייבים למלות דף שלם בטח כל שיר כף לשמוע ברכב!

טוב אממ

הכאפה המצלצלת מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה המשפט המועדף בשיר:אם זה אצלך בדם מעבר לתחביב למען מוזיקה את עצמך אתה מקריב זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!סאבלימינאל חחחח
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אולי שבק"ס האם השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אין ספקק היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה ?מוזיקאי מתוסכל האם השיר מתאים לאופי הדיסק?יאפ לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? רק לחומר מקומי האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר?כל צבעי הקשת
איזה.... ריח מתאים לשיר? של במבה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה:מחפשים זמרים צעירים ומראים את האודישנים של כולם ואממ זה שמקבל אותם ועושה אודישנים הוא שאנן וכל שאר חברי הלהקה דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לי אישית ?הקטע של אין יותר שלבים בדרך זה מצחיקקקק השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט?לא הבנתי חחח שיר שכיף לשמוע באוטו ?בייטחחחח בכל מקוםם

FunkyGiraffe

New member
אין כמו הבראס סקשן ../images/Emo13.gif

אי איי איי! הרביעייה המנצחת! מוהר, אלון, סלוצקי וגוב ארי

קמתי

ברשימת המועדפים-גירסאת הדיסק-בינוני, אבל בהופעה זה לדעתי השיר עם הביצוע הכי טוב המשפט המועדף בשיר-נדבק כמו פקח למכוניות חונות באדום לבן לבן לבן ענק! זמר\להק'ה שלא הייתי רוצה לשמוע מחדשים-אביב גפן שכן-משינה, זה יכול להיות מטורף! השיר דכאוני-להפך הוא מאוד מתגאה בעצמו בעקבות המקרה של השיר שם השיר מתאים לתוכן-כן, הוא רק מראה שוב כמה תותח הוא היה היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר-לא לדעתי זה אחלה שם לשיר האם השיר מתאים לאופי הדיסק-לא, אבל זה היופי בו לדעתי הוא מהווה התחלה אופטימית ואגוטריפית לאלבום שהוא מאוד נוקב לאיזה עוד דיסק הוא מתאים-לא הייתי שם אותו בשניים האחרים, הוא לא נכנס שם טוב או בצורה אירונית... האם השיר קצר ארוך-ערן אמר את זה קודם, זה לא רלוונטי לשיר שהוא לא מה נעשה... האם יש קטעים מיותרים-האינסטרומנטלי בהתחלה היה יכול לצאת הרבה הרבה יותר יפה ומלוטש הוא משעמם אחרי כמה זמן איזה צבע מתאים לשיר-תכלת, מתאים לי תכלת לשיר הזה. איזה ריח-ריח של התחלה... תסריט חלומותי לקלי-קליפ פסיכודלי שמראה את שאנן בזמן העלילה, באותו זמן את ברי בתוך המשחבות שלו ובתוך המחשב שאר הלהקה מפוזרת בחדר ומופיעה בשלבים שונים בעלילה, גיא מחליף את שאנן בבית שלו בעלילה... דבר מצחיק\עצוב-הסתכלתי על התמונה ברקע ולקחתי מראה וניסיתי לעשות את הפוזה של יאיא על הדיסק... אני אדלג על השאלה הזו בשבילכם.... שיר שכיף לשמוע ברכב? לא אבל בהופעה זה אנרגטי שאלת בונוס שהוספתי ולדעתי צריך להוסיף-מה היית משנה בשיר- הייתי מוסיף תפקיד מוזיקלי לברי, הבנאדם גאון מוזיקלי, אחד מהגיטריסטים הכי טובים בישראל ואין לו תפקיד מוזיקלי בשיר הזה... חבל.

בראשית

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: "והמשיח בא מחר וגואל ת'מדינה." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ אל יודעת זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ברי סחרוף יכול להיות נחמד האם השיר דיכאוני? לא כ"כ שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא..זה שם טוב האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לזוז האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?אממ לא האם יש קטעים מיותרים בשיר?אוו אל חושבת איזה צבע מתאים לשיר?כחול כהה איזה.... ריח מתאים לשיר?אממ שאלה טובה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אני אל טובה בדברים כאלה דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:מכות ביני לעוד כמה:) אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? אה? שיר שכיף לשמוע ברכב? אממ למה לא?

מוזיקה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) : גבוה
המשפט המועדף בשיר: יש כ"כ הרבה... כל השיר... טוב נו... בכל מצב היא עוזרת גם כשטוב גם כשרע זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד - סתם לא... כל אחד יכול להפתיע ולעשות לזה ביצוע מעניין.... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוקי האם השיר דיכאוני? ממש לא... שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, שם מצויין! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ... כן. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אולי ל"לזוז" אבל עדיף שיישאר בחומר מקומי. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הייתי רוצה עוד איזה בית של שאנן וגיא ביחד אני אוהבת שהם משלימים ת'משפטים אחד של השני. האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא. איזה צבע מתאים לשיר? חחחח.... שאלה הזויה נראה לי ירוק צהוב אדום בא לי בטוב... (אין לי מושג..) איזה.... ריח מתאים לשיר? חחחחחחח......ריח של מועדון מפוצץ זיעה אלכוהול וכמה ריחות של עשבים מוזרים חחח.... והדג נחש על הבמה. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. וואי אין לי מושג!!! קמתי הרגע למה אתם מסבכים אותי??? עידו
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: פעם ראשונה ששמעתי ת'שיר - בהופעה של הדגים וממש אהבתי אותו ובראש עברה לי מחשבה עצובה איך את לא שומעת אותם??? איך את לא מכירה שירים כאלה??? זה העציב אותי שמראש שללתי להקה שבסוף התגלתה לי כאחת הטובות. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש - ההופעה בזאפה. אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? חחחחחחחחחחחחח.............. גם זה לא היה עוזר לך... שיר שכיף לשמוע ברכב? כל הדיסק אחלה לשמוע בנהיגה!!!! זאת גם התחבולה שלי - ככה אני מדביקה את חברות שלי במוזיקה שאני אוהבת

FunkyGiraffe

New member
יציב.. [באיחור אלגנטי]

כל אחד בוחר בתורו שיר - ועונה על השאלון הבא לפי ההתאמה מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) מאוד מאוד גבוה המשפט המועדף בשיר: "דג נחש, דג נחש, דג נחש אין לי שום חשש." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ.. רוני וסאבלימינל בביצוע מועדונים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: טיפקס. למרות שזה לא יושב טוב, תארו לעצמכם את נוריאל עמר ותמיר ימיני על הגרוב הזה.. האם השיר דיכאוני? נהה... שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ לא ממש.. הייתי קורא לזה.. שביר
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? סתכלו למעלה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא.. חד משמעית לא. קצת יותר ללזוז או המכונה. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? סתכלו למעלה אמרתי! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר מידי. יש לשיר הזה הרבה לתת, ו2 דק' ו18 שניות ממש ממש לא נותנות לו להתבטא עד הסוף. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. השלמות בהתגלמותה! איזה צבע מתאים לשיר? אמממ... ירוק צהוב אדום.
איזה.... ריח מתאים לשיר? מגבר שרוף
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. כל הנגנים של הדג + סלוצקי וגוב ארי על הסט של הקליפ לסטיקרים בבמה אחת גדולה, מנגנים את זה בלייב עם הרבה הרבה עריכות בין אמיר ויאיא והתיפוף של שלומי.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ... קבלו סיטואציה: מאי 2004, הפעם הראשונה שאני שומע שירים מהדיסק הקרב ובא, הופעה בארנה, הדג מנגנים את יציב [שביר לימים ההם], אני עומד בפה פעור ובהלם מהקטע.. זה הקטע שהדג עלו איתו להדרן ואמרתי לדודוש שאין מצב שזה לא בדיסק אחרי ההופעה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש - הרכב Fאנק-ג'אז אולטימיטיבי [ככה כותבים את זה?] אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? וואט דה פאקקקקקקקקק
- דגית נחשית, דגית נחשית, דגית נחשית אין לי שום חשש [גליה ירון]
, טובנו.. את השאלה הזו שכחתי להוריד בהעתקה מפורום אחר
שיר שכיף לשמוע ברכב? בוודאיייייי! MAX VOLUME!

Shani276

New member
בוא נגיד ככה..

האפשרויות מאוד מוגבלות מבחינתך בבחירת השורה האהובה בשיר.

FunkyGiraffe

New member
כן הא, אבל זה השורות...

שהכי הייתי רוצה לשמוע אם היה לי מגוון מאוד מאוד מאוד רחב של שורות שהייתי רוצה לשמוע והייתי צריך לבחור רק מעט

למעלה