יציב.. [באיחור אלגנטי]
כל אחד בוחר בתורו שיר - ועונה על השאלון הבא לפי ההתאמה מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) מאוד מאוד גבוה המשפט המועדף בשיר: "דג נחש, דג נחש, דג נחש אין לי שום חשש." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ.. רוני וסאבלימינל בביצוע מועדונים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: טיפקס. למרות שזה לא יושב טוב, תארו לעצמכם את נוריאל עמר ותמיר ימיני על הגרוב הזה.. האם השיר דיכאוני? נהה... שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ לא ממש.. הייתי קורא לזה.. שביר
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? סתכלו למעלה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא.. חד משמעית לא. קצת יותר ללזוז או המכונה. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? סתכלו למעלה אמרתי! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר מידי. יש לשיר הזה הרבה לתת, ו2 דק' ו18 שניות ממש ממש לא נותנות לו להתבטא עד הסוף. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. השלמות בהתגלמותה! איזה צבע מתאים לשיר? אמממ... ירוק צהוב אדום.
איזה.... ריח מתאים לשיר? מגבר שרוף
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. כל הנגנים של הדג + סלוצקי וגוב ארי על הסט של הקליפ לסטיקרים בבמה אחת גדולה, מנגנים את זה בלייב עם הרבה הרבה עריכות בין אמיר ויאיא והתיפוף של שלומי.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ... קבלו סיטואציה: מאי 2004, הפעם הראשונה שאני שומע שירים מהדיסק הקרב ובא, הופעה בארנה, הדג מנגנים את יציב [שביר לימים ההם], אני עומד בפה פעור ובהלם מהקטע.. זה הקטע שהדג עלו איתו להדרן ואמרתי לדודוש שאין מצב שזה לא בדיסק אחרי ההופעה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש - הרכב Fאנק-ג'אז אולטימיטיבי [ככה כותבים את זה?] אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? וואט דה פאקקקקקקקקק
- דגית נחשית, דגית נחשית, דגית נחשית אין לי שום חשש [גליה ירון]
, טובנו.. את השאלה הזו שכחתי להוריד בהעתקה מפורום אחר
שיר שכיף לשמוע ברכב? בוודאיייייי! MAX VOLUME!