שאלון הפירמידה

טיפקסית

New member
מוסיקה

מהו מיקומו ברשימת השירים- גבוה מאוד המשפט המועדף בשיר- מוסיקה היא הפסקול של החיים של עצמינו זמר/ת ו/או להקה שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו/שלה לשיר-האחיות פיק זמר/ת ו/או להקה שהייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו- אממ טיפקס [נראה לי] זה יכול לצאת מעניין האם שם השיר קשור לתוכנו-בטח, לא הייתי מוצאת שם טוב יותר קטעים מיותרים- הייתי מורידה קצת מהזמזום לקראת הסוף [אולי מקצרת אותו בדקה שתיים] האם שם השיר מתאים לאופי הדיסק-נראה לי שכן צבע מתאים לשיר- זהב [מוסיקה היא אוצר אתם לא חושבים?] תסריט חלומותיי- קודם כל חברי הלהקה מוצגים כקריקטורות [לא כמו בגבי ודבי] ומנגנים את השיר כשברקע תקליטי ויניל, קלטות אודיו ודיסקים מתחלפים או לחילופין רקע של תוים קופצים [מקורי משהו] שיר שכיף לשמוע ברכב- בוווודאי, שיר בכיף [שיר שגם אם הבוקר בא שוטף יום נפתח] דבר מצחיק/עצוב שקרה כשהשיר התנגן ברקע- כשנזכרתי בשיחה שהייתה לי עם גיא לגבי מוסיקה ופשוט התפוצצתי מצחוק לאיזה חמש דקות רצופות אם השאלון היה היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחד הייתי פמיניסטית- נראה לי שכן אבל לא בטוחה בזה אין לי מושג תלוי בסיטואציה באותו רגע מה עובר לי בראש בזמן שמיעה? שאלה טובה עוברים לי תמונות של המון אומנים משובחים מכל השנים שהשיר הזה נכון לגיהם

shabi16

New member
הכאפה המצלצלת

רציתי את אף אחד שני יא גנבת! כל אחד בוחר בתורו שיר - ועונה על השאלון הבא לפי ההתאמה מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני עד גבוה המשפט המועדף בשיר:"מוזיקה תמיד היתה עניין של טעם וריח,עם חוסר ההצלחה שלך אי אפשר להתווכח" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!היהודים! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אף אחד!אין על הדג! האם השיר דיכאוני?ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?לדעתי לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אף שם... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בערך...
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?חומר מקומי השיבוץ הכי טוב האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?סביר האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא(זה שאלה שיוחדה למה נעשה?) איזה צבע מתאים לשיר?אפור(השיער של גיא
) איזה.... ריח מתאים לשיר?של תחנות דלק אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.שאנן בא ומוריד לפריקים כאפות דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אמממממ לא זוכר השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש לא מזכיר כלום שיר ייחודי אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? לא... שיר שכיף לשמוע ברכב?עדיף לשמוע את "אף אחד"

FunkyGiraffe

New member
אויש נו.. "פריקים"

להזכירך, לשאנן פעם היתה וואחד רעמה.. אם זה עושה אותו פריק.. להזכירך - יאיא ואמיר ניגנו בפווולל הרכבי רוק.. זה עושה אותם פריקים? בןאדם אתה חי בסרט רע!

Shani276

New member
כשהוא אומר "פריקים" הוא מתכוון

לאנשים ספציפיים..[לא מהלהקה,אל תדאג].גם בעיני זה נראה דפוק אבל הוא כבר לא ישתנה.

טחח הם לא פריקים

הם רוקיסטים כאלה -שחורים- איך שלא תקראו לזה אבל הם לא פריקים..

RunNGun

New member
אני בוחר את "בלה בליסימה"

מיקומו ברשימת המועדפים שלי: גבוה המשפט המועדף בשיר: "לבחור לחיקה גיבור שגבורתו אינה צבאית, גיבור שגבורתו לא לאומית, גיבור אישה, ועוד חרדית..." זמר/זמרת/להקה שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: צ'ינו פרודקשן.
זמר/זמרת/להקה שהייתי רוצה לשמוע... : קשה לי למצוא מישהו, כי הסיפור כ"כ ירושלמי... האם השיר דכאוני?: לא, אבל בהחלט מחאתי. שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא ממש... האם היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן, "דוח מצב 93" האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא ממש, כי "לזוז" דיסק מאוד Fאנקי ושמח, וזה דווקא שיר מאוד מאוד עצוב. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אולי ל"חומר מקומי".... האם השיר קצר מדי/ארוך מדי? ארוך מדי, לדעתי הסשן בסוף קצת מיותר... האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, הבסיס של השיר די ממצה... איזה צבע מתאים לשיר? האמת שכששמעתי אותו, חשבתי שחור לבן...
איזה ריח מתאים לשיר? של הרחוב בירושלים
תסריט חלומותיי לקליפ: קודם כל, את כל הסיפור (כנראה שאין תיעוד, אז שיחזור מסוים בעזרת שחקנים), כשבבית השלישי מראים רק את שאנן עושה ראפ... דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: סיטואציה מצחיקה שבה שמעתי את השיר הוא שהשמיעו אותו בביה"ס שלי, עשו לנו סדנא על השיר...
בזמן השיר עובר לי בראש הסיפור פריים ביי פריים... אם השאלון נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו לא הייתי פמיניסט, למרות שאני מכבד נשים ואוהב אותן... שיר שכיף לשמוע ברכב? יותר כיף לשמוע אותו בבית... אחלה רעיון, עידו!

אופיר34

New member
אני בחרתי ב"גבי ודבי"

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: הדג נחש עושים היפ הופ ציוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מסיקה האם השיר דיכאוני? נופ שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא יודע האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא היה מתאים האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? ארוך האם יש קטעים מיותרים בשיר? ברולה פות יש וואחד בית **** איזה צבע מתאים לשיר? שחור לבן וחום לא יודע איזה.... ריח מתאים לשיר? מנגו אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. כתוב דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: "טוב למוכתה על ארצינו" השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש נאדא אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? גוף שלישי שיר שכיף לשמוע ברכב? מאוד

למעלה