שאלון הפירמידה

FunkyGiraffe

New member
שאלון הפירמידה

כל אחד בוחר בתורו שיר - ועונה על השאלון הבא לפי ההתאמה מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה.... ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש אם השאלון היה נכתב בלשון זכר ונקבה יחדיו הייתי פמיניסט? שיר שכיף לשמוע ברכב?

parnar

New member
מה נעשה

מיקום: גבוה משפט מועדף: שקית של מצב רוח זה חובה זה מוטו להקה שלא הייתי רוצה לשמוע: לא עולה לי בראש להקה שהייתי רוצה לשמוע: החברים של נטאשה שיר דכאוני: נההה שם השיר מתאים לתוכן: מתאים למה לא שם אחר: לא עולה לי כרגע השיר מתאים לאופי הדיסק: כן לאיזה עוד דיסקים היה מתאים: לאף אחד מהם. השיר קצר\ארוך מידי: חחחח נראה לי עידו חשב על השיר הזה כאשר הוא רשם את השאלה הזו. האם יש קטעים מיותרים: ראה תשובה קודמת צבע: ירוק ריח: זה כבר לפרי דימיונכם
קליפ: סורי אני לא מפיק קליפים, אני בטוח שהדג יעשו זאת בצורה הטובה ביותר. שיר שכיף לשמוע ברכב: את הגרסא שהם עושים בהופעות. לשאר השאלות אין תשובות...

parnar

New member
שכחתי את הדבר המצחיק

בשניה 0:48 בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, חשבתי שאימא שלי קוראת לי: "ערן, ערן", ואני צועק "מההההההה...", מתברר שזה בא מהשיר.

../images/Emo6.gif

יש לי תוכי מדבר
אני יודעת איזה מבאס זה לחשוב שקוראים לך ולא...

טיפקסית

New member
אגב מתן גוב ארי כנסו

אבא של מתן גוב ארי עושה אצלינו קייטנה בקיבוץ לכל ילדי הסביבה כבר איזה יותר מעשר שנים בחופש הגדול אז כל פעם שאני רואה אותו אני צוחקת כי הם די דומים וזה תמיד מזכיר לי את מתן גוב ארי חח יש מצב שאני אפגוש אותו שוב בחופש הגדול [את מתן] כי לפעמים הוא בא לבקר את אבא שלו הלוואי שיבוא

למעלה