שאלון העדפות

MrsNoOne

New member
שאלון העדפות

שלום. קיבלתי את המנילה שלי ואני ממש כועסת. יש לי פרופיל 97 , דפ"ר 80 וקב"א 56 (אל תשאלו איך אני יודעת) נתנו לי בבחירה רק את האשכולות: ניהול ואבחון כח אדם מקצועות המחשב תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט היות ואין לי באשכולות האלה שום דבר שאני מעוניינת בו אני תוהה האם הנתונים הגבוהים שלי לא אמורים לאפשר לי קצת יותר בחירה? האם פרופיל קרבי לא אמור לתת לי גם תפקידי לחימה וכו'? מה הסיכוי שיש כאן טעות?

כנראה

שלא סימנת שאת רוצה תפקידי לחימה והדרכה בצו ראשון. אם לא מסמנים הדרכה ברמה גבוהה לא מקבלים הרבה תפקידים.

MrsNoOne

New member
אממ..

סימנתי שאני לא רוצה הדרכה. לגבי לחימה לא זכור לי שנשאלתי בכלל... בכל מקרה, יש איך לסדר את זה? ומה לגבי מודיעין ורפואה? (קיבלתי זימונים לתלפיות ולשחקים אבל למודיעין הם לא מאפשרים לי להתמיין?!?!)

MrsNoOne

New member
אני יודעת

זה למה מפתיע אותי שלא מופיע לי אשכול מודיעין במנילה...

MrsNoOne

New member
מישהו?

אני ממש ממש מבואסת מזה, אנשים עם נתונים הרבה יותר נמוכים משלי קיבלו בחירה. לי יש פשוט 3 אשכולות וזהו! מה אני אמורה לעשות עם זה?

bery18

New member
שלום

קיבלתי הודעה שאני חוזר מקוצרת, ואני ממש זועם למה יש חראות שיחזרו רק מחר ואני היום ? ואת שואל איפה הצדק ? זה לא עניינך

bery18

New member
!

"יורדי הים חרמנים נואשים, אז אל תקחי את האונס באופן אישי" "28 ימי ים, יותר לא נמתין בזקפה ובזרע נכבוש את המועדונים "

פיבי 89

New member
תגובה

עכשיו שאני חושבת על זה גם אני ציינתי במבחנים הראשונים שאני לא רוצה הדרכה ולא שלחו לי שום דבר עם הדרכה,קצת מבאס כי לא ידעתי שיש דברים טובים בזה... אז סביר להניח שזה בגלל זה ,אל תתבאסי כי אם הקב"א שלך כזאת גבוהה פשוט תנסי לדרוש תפקיד מסויים שאתרוצה ותקבלי אליו זימונים.

MrsNoOne

New member
אבל

אני רוצה רפואה ומודיעין. הם לא בדיוק שייכים להדרכה...

bery18

New member
חזק

את אולי הראשונה שלא מעין החורש ומכירה את השיר, את קיבוצניקית במקרה?

GGG12345

New member
אם כבר עין החורש

אתה מכיר במקרה אחת בשם נטלי? בלונדינית שמנמונת, משרתת בשרגא בשלישות? שכבה מתחתייך.

bery18

New member
איזו נטלי?

נטלי שטנצלר ? אולי היא הייתה איתי ביסודי, אבא שלי זרק אותי בכיתה ט' לריאלי אבל יש מצב אני מכיר,היא רכ"אית במקרה ?

GGG12345

New member
לא יודע בדיוק מה היא עושה

ולא זוכר תשם משפחה.... זה היה ממזמן כבר. חודשיים ככה... היא עם הקצינת שלישות שם. חופרת לעצמה ולכל העולם.

למעלה