שאלון העדפות

original jess

New member
שאלון העדפות../images/Emo70.gif

חח, איך זה נשמע
השאלון
מקס הצינית בעונה ה1 או מקס הרגישה והמתחשבת מהעונה ה2
מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל
אלק או לוגן
רשעים: וויט, ליידקר או רנפרו
סקטצ'י או הרבל
אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה...
דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1
דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1
דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2
דבר אחדה שהייתם מעיפים מהעונה ה2
תמונה מהסידרה או של מישו מהסידרה
שאלה לא קשורה לשאלון(
) : יש למישו קישור לאתר שיש בו את התסריט של העונה ה3, שלא צילמו

original jess

New member
תשובות שלי../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

מקס מהעונה ה1
עם קצר ומתולתל, כי עם החלק היא נראית קצת אנורקסית (איי וונדר וואי...
)
אלק או לוגן
כמה שאני אוהבת את אלק (והרבה...) אני חייבת ללכת על לוגן...
וויט, ליידקר או רנפרו
לייקדר
סקטצ'י או הרבל
סקטצ'י
אוריג'ינאל סינדי
אלק
את... לאדעת
לעונה ה2
הייתי מוסיפה קצת יותר הגיון, שלא תהיה כ"כ מדע בדיוני
להעיף מהעונה ה2
את הוירוס

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif תורי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo40.gif

שאלון העדפות
מקס הצינית בעונה הראשונה..
למרות שמקסוש תמיד חמודה
עם שער ארוך וחלק
אלק או לוגן
יש השוואה בכלל
סתם אני יודעת שיש כאלה שמעדיפים את לוגן
<ואולי אני לא מבינה איך..> אבל אני דפנטלי אחת מאלק פאנס
מממ... אני ואהבת את וויט וליידקר הם חמודים..
סקטצ'י או הרבל
סקטצ'י, למרות שהקטעים המסוממים <
> של הרבל היו מצחיקים
אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה...
חיחיחי גמאני לא...
וברור שאוריגינל סינדי
שייס מיי בו
את ג'נסן
את המעצורים בינה לבין לוגן
דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2
סוף
דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה2
קרו המון דברים עצובים כמו הקטע עם אנני או המוות של ביגס
זה נהיה רציני מדי
ג'נסן
ואחת די מפורסמת שלו
<שם..
>

../images/Emo26.gif

- מקס מהעונה השנייה מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל
-ארוך וחלק.. יותר מתאים לה.. אלק או לוגן
- איזה שאלה.. ברור שאלק..
- וויט סקטצ'י או הרבל
- סקטצ'י אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה...[קראו לה קנדרה]
- אוריג'ינל סינדי דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1
- אלק... ?מאוהב? דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1
- הרבל דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2
- אמ... לא יודעת... דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה2
- לא יודעת... לא הייתי מעיפה את הוירוס כי זה יצר יותר מתח בין מקס ללוגן.. תמונה מהסידרה או של מישו מהסידרה
- וואו... אין לי פה ממש תמונות של מלאך שחור (הכל שמור על דיסקים) אז אני ישים של ג'נסן..

inbula

New member
שלי...../images/Emo13.gif

מקס הצינית בעונה ה1 או מקס הרגישה והמתחשבת מהעונה ה2 - מקס של העונה הראשונה
מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל - קצר ומתולתל (אני אוהבת תלתלים...)
אלק או לוגן - חייבים לבחור?...
אני מורדת בשאלון! (חח... סתם) בוא נגיד שבתור הבן זוג של מקס אני מעדיפה את לוגן אבל בתור "חבר משפחה" ברור שאני מעדיפה את אלק...
רשעים: וויט, ליידקר או רנפרו - ליידקר
סקטצ'י או הרבל - סקטצ'י (דרך אגב... מענין לאן הרבל נעלם בעונה השניה... אף פעם לא הסבירו את זה...)
אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה... - חחח... הרבה לא זוכרים... קראו לה קנדרה... אבל גם היא נטשה וכמובן שאני אלך עם אוריג'ינל סינדי
דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1 - לא עולה שום דבר לראש כרגע...
דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1 לא להרוג את טינגה...
דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2 כמו שאמרו לפני, סוף! (ואם אפשר אז גם רייטינג גבוה (מאוד!) כדי שלא יורידו אותה..)
דבר אחדה שהייתם מעיפים מהעונה ה2 כל הקטע עם הכת של וויט... הרעיון נחמד אבל עשו את זה יותר מדיי מדע בדיוני (שלא תבינו לא נכון אני אוהבת מדע בדיוני) אבל פשוט נראה לי שזה לא כל כך היה מתאים לסידרה...
תמונה מהסידרה או של מישו מהסידרה - היה לי קצת קשה לבחור... אז אני שמה שלוש... בסדר?...
1#

Nitzan122

New member
תשובות

מקס הצינית בעונה ה1 או מקס הרגישה והמתחשבת מהעונה ה2 מקס של עונה 1 מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל ארוך וחלק אלק או לוגן לוגן
רשעים: וויט, ליידקר או רנפרו ליידקר סקטצ'י או הרבל סקטצ'י אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה... קראו לה קנדרה ואוריג'נל סינדי דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1 לודעת... דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1 שמקס לא נופלת בשבי במנטיקור (שלא ישימו לה את הוירוס
) דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2 כמו שאמרו כבר- סוף דבר אחדה שהייתם מעיפים מהעונה ה2 הוירוס!!!
ואני לא חושבת שפורסם התסריט לעונה השלישית...

עמית 452

New member
והנה שלי

מקס הצינית בעונה ה1 או מקס הרגישה והמתחשבת מהעונה ה2 הרגישה והמתחשבת מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל קצר ומתולתל ! אין פה בכלל ספק! ובשום פנים ואופן לא בלונד...
אלק או לוגן אני יודע שאני במיעוט כאן בפורום, אבל ללא ספק לוגן... רשעים: וויט, ליידקר או רנפרו ליידקר (אני עדיין מחכה שהוא יחזור בסדרה...
) סקטצ'י או הרבל הרבל. היה פשוט גאוני (למרות שהיה מעט מדי ממנו). אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה... אוריג'ינל סינדי. דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1 עוד דברים על העולם שבו מתרחשת הסדרה (אותו דבר נכון בעצם גם לעונה ה-2) דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1 רנפרו. לא מבין למה צריך גם אותה וגם את וויט (שמגיע אחר כך) דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2 עונה 3...
דבר אחדה שהייתם מעיפים מהעונה ה2 לא הייתי מוותר על הוירוס, אבל אפשר היה לחכות קצת עם זה שמקס היא המשיח... תמונה מהסידרה או של מישו מהסידרה האחת והיחידה, המלאך-עלי-אדמות,

dark max

New member
אממ

מקס הצינית בעונה ה1 או מקס הרגישה והמתחשבת מהעונה ה2 *מקס הצינית מהעונה השניה [וכן, יש עדיין ציניות בעונה השניה] מקס (או ג'ס) עם שיער ארוך וחלק או קצר ומתולתל שיער חלק אלק או לוגן אממ אלק, לוגן מעצבן>< רשעים: וויט, ליידקר או רנפרו ליידקר סקטצ'י או הרבל הרבל, הבנאדם קורע אוריג'ינל סינדי או השותפה הבלונדה של מקס מהעונה ה1, שאני לא זוכרת איך קוראים לה... קוראים לה קנדרה, אבל אני בעד OC דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה1 פרקיםP: דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה1 לוגןP: דבר אחד שהייתם מוסיפים לעונה ה2 עונת המשךP: דבר אחד שהייתם מעיפים מהעונה ה2 סיום סדרהP: תמונה מהסידרה או של מישו מהסידרה אינטרנט איטי אז אין לי כוח להכנס לחלון תגובה>< דמיינו תמונה מושלמת של מקס מהפרק האחרון של העונה השניה, כשהיא על האופנוע שלה עם המשקפי-שמש בסצינה הראשונה בה היא מופיעה.

original jess

New member
../images/Emo124.gif תוצאות (לבינתיים../images/Emo4.gif../images/Emo124.gif

מקס של העונה ה1 (או.קיי, היא צינית גם בשניה- אבל הרבה פחות
) מצאה חן בעיניכם יותר...
אבל
עם שיער ארוך וחלק!
עמית 453טעות בידך
יש שויון בין לוגן לאלק, אבל מסכימים שלוגן צריך להיות עם מקס
דמויות משנה: ליידקר, סקטצ'י ואוריג'ינאל סינדי (הוסכם בפה אחד שהיא החביבה...) ניצחו.
מומלץ להוסיף את אלק לעונה ה1, וכל אחד רצה להוציא משהו אחר ממנה...
שלוש מתוך 7 שענו על מה להוסיף לעונה ה2 ענו : סוף, ולהוריד את הוירוס...

עמית 452

New member
לא רוצה להיות קטנוני,אבל.. ../images/Emo66.gif

זה עמית 452. 453 זה התאומה הפחות מוצלחת, זו שמתחתנת עם המשימה שלה ובסוף מקס מצילה אותה ושולחת אותה, את בעלה ואת הילד לאנשהו אחרי שהן בעטו קצת בוויט. בקיצור, חמודה סה"כ, אבל לא מקס...
בכל מקרה,
על ההשקעה !!

למעלה