שאלון הנחמד

שאלון הנחמד

שם: איך חברייך הטובים מכנים אותך? הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מעריצים/אוהבים את: מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? איזה עוגיות אתם אוהבים? עם חלב? משקה חם אהוב: עונה אהובה: משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): תחום עניין(תחביבים): איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): מקום בילוי מועדף:

ל י א ן 1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם:ליאן איך חברייך הטובים מכנים אותך?כנ"ל הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:ליאןןן מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?במבה מעריצים/אוהבים את:בריטני מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?קפוצ'ינו חם בחורף איזה עוגיות אתם אוהבים?חמאה עם חלב?לא משקה חם אהוב:קפוצ'ינו עונה אהובה:קיץ משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):שש בש תחום עניין(תחביבים):כדוריד איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)כדוריד מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):רוחחח קרירה ביום חם מקום בילוי מועדף:לא משנה העיקר שאני עם האנשים שאני אוהבת...

עונה

שם:לילך איך חברייך הטובים מכנים אותך?ליל\לילצ' הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:ליל(חמדלה המציאה) מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?במבה מעריצים/אוהבים את:מכבי מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה איזה עוגיות אתם אוהבים?אלה שאמא שלי קונה
עם חלב?כן משקה חם אהוב:שוקו עונה אהובה:חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):סימס2 שאין לי ורולרקוסטר 3 תחום עניין(תחביבים):לשמוע מוזיקה איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) הייתי רוצה חוג שחייה וגם רכיבה על סוסים מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמיים,אוויר צח. מקום בילוי מועדף:מממממממ לא דעת..בטבע

אני

שם:גל איך חברייך הטובים מכנים אותך?גלצ,חגועלה,גלוש,פרום דיי,תפוזית,טיפי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:את כולם אני מזהההה אוהבת! מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?עוגיות שוקולד צ'יפס,גלידת בן&ג'ריס וקליק אוקיי כמובן מעריצים/אוהבים את:התאומות אולסן מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?2...חורף עם כירבולית ושוקו חם איזה עוגיות אתם אוהבים?אוראו רגיל,אוראו מצופה וניל ושוקולד צ'יפס הכי הכי עם חלב?בטח!!! משקה חם אהוב:מילקשייק(בטח שיש חם!)שוקו עונה אהובה:חורף! משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):רולר קוסטר,סימס(רק אצל חברות חחח) תחום עניין(תחביבים):משחק,ריקוד איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)מיום רביעי מגמת מחול מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שמש והרבה רוח קרה...מזג אוויר של שבת בבוקר מקום בילוי מועדף:קניון

:]

שם:כרמית
איך חברייך הטובים מכנים אותך?כרמיתי, כרמיתוש, מיתי,מיתוש
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:מיתי
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?במבה מעריצים/אוהבים את:עברי לידר ורבים אחרים מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?בית קפה איזה עוגיות אתם אוהבים?כאלה שמומלאות בשוקולד עם חלב?לא משקה חם אהוב: קפה עונה אהובה:חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):סוליטר במסנג'ר
תחום עניין(תחביבים):מחשב
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...):אני לא מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שמיים מקום בילוי מועדף:הופעות

../images/Emo9.gif

שם: נטע איך חברייך הטובים מכנים אותך? נטע הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: אמממ נטע
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? במבה ביסלי וצ'טוס.. מעריצים/אוהבים את: עברי לידר,גלעד שגב,עלי בוטנר,אלן ריקמן גלעד שמואלי.. מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? שוקו חם וכירבולית איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריוז.. עם חלב? האהא.. משקה חם אהוב: שוקו עונה אהובה: שוקלד חם.. משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):ממממ סוכריות על מקל.. תחום עניין(תחביבים):ספרים אינטרנט חברים.. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) חלי גרופ מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...:ממממ שמש על מה אתם לא מוכנים לוותר? על הכבוד שלי.. מה עושה לכם את היום?):מילה טובה.. מקום בילוי מועדף: אלפנט

אני רוצה אבל אני לא יכול, אין כזה..

משפט, אבל בשבילי זה הכלל.. להלה. שם: ליאור. איך חברייך הטובים מכנים אותך? ליאורי. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: ליאורי[?]. מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? לזלול*? שוקולד[?]. מעריצים/אוהבים את: מעריכים. אמ, המון. מה הכי כיף? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? ה-2. איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריאו[?]. עם חלב? לא. משקה חם אהוב: שוקו. עונה אהובה: חורף. משחק שהתמכרתם אליו[גם משחקי מחשב]: סוליטר. תחום עניין[תחביבים]: לקרוא, לישון, ללמוד[לאו דווקא בית ספר, כן?..], מוזיקה, חברים. איזה חוג אתם?[אם יש כזה...] באף אחד. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?[שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?]? האווירה אחרי הגשם. :) מקום בילוי מועדף: ג'י ספוט.

תשובותתתתתתתתתתתתתת ../images/Emo70.gif

שם: איך חברייך הטובים מכנים אותך? הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אגרול, קרמבו, עוגיות, שוקולד, מעריצים/אוהבים את: אביב גפןןןן ואוונסנסססססס מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? האפשרות השניה!!!
איזה עוגיות אתם אוהבים? כאלו עם שוקולד... עם חלב? כן משקה חם אהוב: קפה עונה אהובה: חורףףףףף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אין כלכך.. תחום עניין(תחביבים): כתיבה יוצרת/יצירתית איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) שום חוג מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): בחוץ אני הכי אוהבת עצים כוכבים ירח וגשם ורוח ועננים. ולא הייתי מוותרת עללל... לא יודעת! מקום בילוי מועדף: בית

netaK

New member
../images/Emo26.gif

שם: נטע איך חברייך הטובים מכנים אותך? נט
וזוהרה
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: נט? מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? המף, את הקינדר הטעים הזה :| מעריצים/אוהבים את: פאבריציו פיליפו
רובי וויליאמס
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? בית חורף שוקו כרבולית
איזה עוגיות אתם אוהבים? עוגיות?
לא יודעת עם חלב? איו! לא חלב! משקה חם אהוב: שוקו
עונה אהובה: חוררררררררררררררררררף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): סימס
סימס 2
תחום עניין(תחביבים): לבהות בחתול המהמם שלי
הממ קולנוע טלויזיה מוזיקה וכו'
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) צבא :| מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): את הבפנים :< מקום בילוי מועדף: מתחת לשמיכה

אניי

שם:ויקה איך חברייך הטובים מכנים אותך?ויקויק,ויקולי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:ויקויק מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?מסטיק
מעריצים/אוהבים את:אמא שלי מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?לשבת בבית בחורף עם קפה איזה עוגיות אתם אוהבים?לא אוהבת מתוק עם חלב?לא שותה חלב משקה חם אהוב:קפה עונה אהובה:חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):לא משחקת.. תחום עניין(תחביבים):כדור עף איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):הכי אוהבת ים... מקום בילוי מועדף:דיסקוטקים...

AndreaCorr ©

New member
~~~>

שם: שרון. איך חברייך הטובים מכנים אותך? הממ לא משנה
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: אם כבר משהו, אז שרוני. מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? כלום. מעריצים/אוהבים את: לא נוהגת להעריץ אנשים. מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? חורף. איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריאו. עם חלב? לא, נראה לי שעוגיות עם חלב זה רק בסרטים האמריקאים. משקה חם אהוב: נס קפה. עונה אהובה: חורף. משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): סוליטר במסנג'ר, עכשיו קצת פחות. תחום עניין(תחביבים): כתיבה, קריאה, חברים, מוזיקה, נגינה. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...): אני לומדת גיטרה. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): גשם. מקום בילוי מועדף: בבית, אבל לא לבד.

----->

איך חברייך הטובים מכנים אותך? שלומץ,שלומצה,בץ,שלומצית,נאפו... הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:שלומצה מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? עוגיות של סבתא מעריצים/אוהבים את: דה קולינג -->אלכס בנד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?לשבת בבית בחורף עם שוקו חם כירבולית (ואסף..חח..) איזה עוגיות אתם אוהבים?של סבתא עם חלב?לא משקה חם אהוב:נס אגוזים עונה אהובה:חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):אין תחום עניין(תחביבים):לרקוד איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אין מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שמש מקום בילוי מועדף:מועדון....TLV בעיקר

קורטי

New member
../images/Emo184.gifכואב לי הגרון....

שם:
בלה איך חברייך הטובים מכנים אותך?
בלקה, בל, בלוש, בלולה, קורטי,בלה(ה-ב עם שווא וה-ל עם קמץ...), פאנקית מטורפת, בולה. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:
האמת לא ממש אכפת לי... אני אוהבת אותם... מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?
גלידת וניל עם עוגיות! מעריצים/אוהבים את:
האמ... יש מלא להקות, אם לזה בכלל הכוונה... Metallica, Opeth, Edguy, Evergrey, System Of A Down, Nirvana, Iron Maiden, Judas Priest, Pantera, Dream Theater, At the Gates, Behemoth, Sex Pistols, The Clash, Anti Flag, Bad Religion, Rhapsody, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Led Zeppelin, Deep Purple, Jethro Tull, Queen, Apocalyptica, Megadeth... יש עוד מלא להקות מעולות... אין לי כוח להמשיך... מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?
עדיף בקיץ לזלול גלידה- במיוחד אם זה גלידת וניל עם עוגיות.. איזה עוגיות אתם אוהבים?
העוגיות שבתוך גלידת הוניל... עם חלב?
מה עם חלב? עוגיות? לא שזכור לי שאני אוכלת עוגיות עם חלב... משקה חם אהוב:
מוקה עונה אהובה:
אביב משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):
דום (גלדתי על המשחק הזה... כמה לא בריא שזה לא יהיה...) תחום עניין(תחביבים):
מוזיקה- כל מה שקשור למוזיקה- ליריקה, הלחנה, נגינה, שמיעה וכו'... ציור, צילום ועוד. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)
גיטרה, תאוריית המוזיקה ותולדות המוזיקה, רוסית (אני עושה 5 יחידות..), כדורגל... מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):
קשת בענן, והאמ.. גשם חם- כלומר, טיפות גשם שאינן מלוות במשבי רוח קרים... מקום בילוי מועדף:
כל מקום מחוץ לבית שניתן להנות בו...

ShUsHu GiRl

New member
באמת נחמד

שם:שושו
איך חברייך הטובים מכנים אותך?שושו/שיין/נושי/שושה/מילקי/פיצית/יפה
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:שושו מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?סלט מעריצים/אוהבים את:אף אחד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?בחורף
איזה עוגיות אתם אוהבים?לא מתה על עוגיות עם חלב?לא משקה חם אהוב:שוקו, רק שוקו עונה אהובה:חורף וסתיו משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):סימס 2 תחום עניין(תחביבים):מוזיקה וחברים איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)שעמום מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):האוויר של החורף, הריח של הגשם מקום בילוי מועדף:בבית של מישהו

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

שם: יעל
איך חברייך הטובים מכנים אותך? הכינוי שלי הוא השם משפחה שלי, ואותו אני מעדיפה לא לכתוב באינטרנט
, וחוץ מזה יש לי גם את הכינוי "ווינגז".
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: ווינגז.
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? שוקולד, אבל אני בדיאטה
.
מעריצים/אוהבים את: משינה (מעריצה), יוני בלוך, עברי לידר.
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? גלידה בקיץ.
איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולדצ'יפסאגוזים
.
עם חלב? לא יזיק
.
משקה חם אהוב: שווווקוווו
.
עונה אהובה: אביב.
משחק שהתמכרתם אליו (גם משחקי מחשב): סימס2.
תחום עניין(תחביבים): חיות
, רכיבה על סוסים, מוסיקה, קריאה, מחשב, חברות.
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) זה לא ממש חוג, אבל רכיבה על סוסים.
מה אתם הכי אוהבים בחוץ? שמש+עננים/ירח+גשם+ברקים ורעמים.
על מה אתם לא מוכנים לוותר?: החיות שלי. דפאנטלי.
מקום בילוי מועדף: קולנוע/ים

dandusha1

New member
עונה

שם: דניאל :) איך חברייך הטובים מכנים אותך? דנד'וש, דני, דונה ,דנה :) הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: דנד'וש
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מממ.. עוגיות :) מעריצים/אוהבים את: אוהבת את.. שי גבסו :) מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? בחורף עם שוקו חם וכירבולית
איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריאו :) עם חלב? כנ"ל משקה חם אהוב: שוקו
עונה אהובה: חורף :) משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): סימממס :) תחום עניין(תחביבים): לרקוד , לבלות , לשיר :) איזה חוג אתם?(אם יש כזה...): אני לא בחוג .. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אני הכי אוהבת בחוץ :שמיים :) מקום בילוי מועדף: קניון

gargamich

New member
גם התשובות נחמדות ../images/Emo12.gif

שם: מיך איך חברייך הטובים מכנים אותך? מיך הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: מיך מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אוכל מעריצים/אוהבים את: ביונסה ודסטניז צ'יילד
*1031 שולט, פרסומת סמויה
* מה הכי כיף ?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? גלידה
איזה עוגיות אתם אוהבים? את כולן עם חלב?
משקה חם אהוב: קפה לאטה, שוקו שוויצרי, פרנץ' ונילה, תה פקאצי
עונה אהובה: חורף
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): משחק מכור |שנינות| מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): טבע
על בעלי החיים
מקום בילוי מועדף: הבית, קולנוע ומסעדות

למעלה