שאלון המקלחות הגדול

עדן גפן

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

1. לידע כללי = שם =עדן גיל =16 זכר או נקבה ?נקבה איזה כיתה אתם ?יא' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? לא מתה על זה אבל חייב חח 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? תלוי במצב הרוח! 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1! 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?:| לבד:| 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעה בערך חח 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? לא יודעת סבון בריח חמוציות כזה נעים נעים ושמפו? אמ לא זוכרת.. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אמא אומרת, אבל אם היא לא אומרת אני נכנסת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? אכן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? אמ, אני לא בטוחה.. לא זוכרת חח 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת:| 14. עם או בלי ספוג ? תלוי מתי:] 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא.. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף לא יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אמ, פעם ביומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות- עזבו אותי באמא שלכם 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 בנות 5 ושנה 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? עם הבת 5 כן חח 21. על מה אתם רבים ? שהיא קרציה 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין, אולי מיאל בעצם 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל דבר 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אמ, לא היה מספיק קשה חח 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?אני תמיד שרה אז מן הסתם גם במקלחת 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? אני מתלבשת במקלחת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשת בגדים 33. אהבתם את הסקר ? בסדר כזה

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gifמקלחת../images/Emo99.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? איזבל, 16, נקבה
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבתתתת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? תלוי איפה אני מתקלחת 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בוקר וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?פאק... לבד! 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?וואיי כל מיני. קרמה, הוואי, H&S 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד, לבד! 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני
, קר עכשיו 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? צוואר 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 4 14. עם או בלי ספוג ? לא תמיד. לרוב עם סבון נוזלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? מחכה קצת זמן ואז 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות :נדלג על זה... 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות ואח. אחות בת 29, אח בן 22 ואחות בת 20 אוטוטו 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבים 22. יש לכם חדר פרטי ? XD 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? שממש יודעים עליי ה-כ-ל? 2 או 3 אבל כולן לא יודעות ה-כ-ל. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מקבלת עונשים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מתי שאני רוצה, כמה שאני צריכה 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנה אצל חברה הרבה בזמן האחרון 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחת בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? עכשיו באמבטיה 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?אולי 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? השאלון זז לכיוון סטייה לא?... 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? רק בבית~ 33. אהבתם את הסקר ? כן. נחמד.

shaharrr53

New member
מקלחת.../images/Emo186.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? שחר עוד כמה ימים 14
ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?שיש מים חמים כן 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? לפעמים אמבטיה ולפעמים דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ?10-20 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?סבון זה פלמוליב ושמפו הד אנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?אני לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? יאפ 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?פעם אחת,לפעמים פעמיים
14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?אהא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים,קררר
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ?נהה,לא חופף 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות -אוי אין לי כוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 4,אחת 8,אחד 10,אחת 12,אחת 14 20. אתם רבים המון הולכים מכות ?חחחחחחח לא
21. על מה אתם רבים ? אני עם אחשלי על כסף ודברים 22. יש לכם חדר פרטי ?לא
23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין,כולם יודעים הכל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ?לא רב עם ההורים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?ההורים יותר מדי וותרנים
הם לא נותנים.אם הם נותנים אז הם מוותרים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לפעמים,תלוי 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אצל חברים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? שו?
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מתלבשים במלתחה 33. אהבתם את הסקר ? יאפ

mad eye rejy

New member
אוווו גמאני רוצה!

. לידע כללי = שם =רוני גיל =14 ורבע זכר או נקבה ?=נקבה איזה כיתה אתם ? =ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?=אוהבת!!!! 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? =לאאאא!שוב דוש??תגידו טוש כמו בני אדם נורמאלים!אממ אני יותר אוהבת טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? =אממ פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?=ערב..מי מתקלח בכלל בצהריים? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? =או גאד.כן אני מתקלחת לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? =איזה חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?=שמפו ריחני של פירות וסבון של דאב 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?=לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?בטחח 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?מכינים בגדים....? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הממממ....בטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? איזה 3 14. עם או בלי ספוג ? עם ספוג 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?=יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3,4 ככה 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות =אממ קמה בבוקר,חוזרת לישון לחמש דקות,קמה סופית ומתארגנת,יוצאת לבצפר(עכשיו שהוא חזר),לומדת עד מתישהוא,חוזרת,אוכלת,הולכת למחשב,קוראת,רואה איזשהוא סרט,מוציאה את הכלב,קוקראת,רואה סיינפלד ואז אבודים,ארוחת ערב,עוד מריחת זמן ואז מקלחת 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי חצי אח אחד וחצי אחות אחת מצד אבא,ועוד חצי אחות מצד אמא.האח בן שנתיים וחצי,האחות מצד אבא בת שנה וקצת והאחות מצד אמא בת 7 וחצי חודשים 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? אממ בהתחשב בזה שהם עוד קטנים אז לא.... 21. על מה אתם רבים ? על זה שאח שלי גונב לי דברים מהחדרXD 22. יש לכם חדר פרטי ? =בטח 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?אמממ יש לי בערך 3 כאלה...גילי עדי שי... 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? =על שעות חזרה הבייתה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? קרקוע לשבועיים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? עכשיו בעיקר ישנה אצל חברות 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? -לפעמים ככה ולפעמים ככה..וואי איזה שאלון חופר 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?בטח! 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?-ערומה+מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? באים הבייתה 33. אהבתם את הסקר ?-ככה...קצת חופר ולא קשור לטעמי:p

DoYaThinkImSexy

New member
מקלחת ../images/Emo182.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? נועם, 17 עוד חודש, זכר. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהב. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת ולפעמים גם פעמיים. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב לרוב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חחחח לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות-15 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון של קרמה ושמפו ומרכך של הוואי. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מה אני סופר?
14. עם או בלי ספוג ? בלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשאר יחף. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות . אין לי כח, אין לי שגרה מסויימת ואני לא מתכנן מה יקרה יום למחרת. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד בן 15 2 אחיותאחת בת 10 ואחת בת 14. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? חח עם אחי בצחוק לפעמים. 21. על מה אתם רבים ? על שטויות, שנכנסים לי לחדר וזה. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 5 אולי. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? גם שטויות. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אין. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא, אני עובד. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אם אני יושן אצל חברה שלי אז אני אצלה וההפך. אצל אחרים מתקלח בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים חח. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? בלי חולצה ומגבת על החלק התחתון של הגוף
32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבריכה מתקלחת ובים לא. 33. אהבתם את הסקר ? כן.

nitzangro2

New member
באיחור רבב.. האינטרנט חיי!

1. לידע כללי = שם =ניצן גיל =16 וחצי זכר או נקבה ?נקבה איזה כיתה אתם ?י'א 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?נאממ תלוי.. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?חחחח 7. כמה זמן אתם מתקלחים ?רבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מה שאמא קונה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח?אפחד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?לרוב 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?3 14. עם או בלי ספוג ?בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?גרביים.. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות : כל יום משהו חדש 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?2 אחים גדולים 20. אתם רבים המון הולכים מכות ?שהם היו בבית אז כן.. 21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?אין כאלה שיודעים ה-כ-ו-ל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני, כסף ויציאות בעיקר 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?נאממ אי נתינת כסף חהה 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ?100 כל חודש.. אבל תמיד עוד 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?אני לא ממש אוהבת, אבל יוצא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?עם חלוק חהחה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? באה הביתה.. 33. אהבתם את הסקר ? אהא

חזרתי בערך

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? ירדן, 16, נקבה, י"א 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? מתקלחת באמסטיה עושה דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 15 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הרבל אנסנס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 5 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: אין לי כוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 - 28 ן19 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם 21. על מה אתם רבים ? פעם זה היה מחשב 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? שמות לא יעזרו, אבל 5 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לא ממש רבה.. אבל בעיקרון על אוכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא קיבלתי עונש 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כשאני רוצה אני מקבלת כסף. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי בדרך כלל אני מתקלחת בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מכבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לוקחת את הבגדים והולכת לבית 33. אהבתם את הסקר ? הוא בסדר

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אווווווווווווווווקי ../images/Emo12.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? עומר, 14.5, זכר, ט'2 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהב 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש [
מילה קורעתתתתתת] 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, ולפעמים גם בצהרים 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? המוווווווווון זמן XD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? בעיקר הד אנג שולדרס, אבל בקשר לסבון נוזלי אחר אז זה לא משנה, לפעמים יש משהו אחד, ומתישהו יש משהו אחר 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנס מתי שבאלי, אבל בגלל שאני גומר להם את המים כל המן, אז הם אומרים לי להתקלח אחרון XDD 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפעמים ככה, ולפעמים ככה 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת, פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? לפעמיםם ככה ולפעמים ככה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כמעט כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות - איןלי כוח לכתוב
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח גדול- 22, אחות גדולה 26 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? על כלום, אבל עם אח שלי על לרדת עם הכלב 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא יודע
24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על מיליון ואחד דבריםם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לכתוב מאה פעמים משהו >< 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 150 ש"ח כל חודש ^^ 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אני אצל אחרים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אני מתקלח אצל עצמי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? XDDDDDDDDD לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם חלוק XD 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית 33. אהבתם את הסקר ? כן

עונה../images/Emo3.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? אור, 17, נ, י"ב 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? לא ולא כאילו אין לי בעיה עם זה אבל אני לא מתה על זה שאני עושה כמה אמבטיות ביום 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו פנטן וסבון כיף או הוואי<הנוזלי> 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כע 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגלים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 את כל הגוף 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? ברור שגרבים! שיא הקור .. אבל אממ לא נועלת נעליים כי אני ישר הולכת לישון 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות : 7:00 קמה ומתארגנת לבצפר 8:00 - 14:20 לומדת 15:00 - 17:00 או 19:00 עובדת ולפעמים מצליחה לדחוף שיעורי נהיגה ולצאת עם חברים .. כל שאר הזמן אני רואה טיוי או נמצאת במחשב לפחות שעה .. עד שאני הולכת לישון בערך ב 00:00 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד בן 14 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רק בצחוקים 21. על מה אתם רבים ? לא רבים 22. יש לכם חדר פרטי ? לא 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין מישו שיודע עלי הכול 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לע יודעת .. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת .. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אצל חברים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? חדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? פעם הייתי מתקלחת בבריכה אבל עכשיו אני לא הולכת .. ובים אני לא מתקלחת .. רק שוטפת את עצמי מחול בברזים הציבוריים האלה .. 33. אהבתם את הסקר ? כע

../images/Emo69.gif

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? נגה=עוד מעט15=נקבה=ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?שונאת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דק' 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מה שיש 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? צריך להגיד מליון פעם..אמא אומרת 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כה 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1-2 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? רק נעלי בית..אבל קודם מייבשת את הרגליים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3 בערך..זה משתנה 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אין לי כוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח-18 וחצי, אחות-עוד מעט16 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כבר לא..רק רבה עם אחותי אבל בלי מכות 21. על מה אתם רבים ? על זה שהיא קיימת 22. יש לכם חדר פרטי ? כה 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 0 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשת בגדים על הבגד ים 33. אהבתם את הסקר ? לא

../images/Emo39.gifשאלון המקלחת הגדול../images/Emo39.gif

1. לידע כללי = שם =ירדן גיל =15 זכר או נקבה ?נקבה איזה כיתה אתם ? י' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?שונאים 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחד
5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?צהריים 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?לא יודעת זה משתנה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים לוקח לי זמן עד שאני מתקלחת 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בית שחי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לא יודעת 14. עם או בלי ספוג ? לא יודעת 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא יודעת 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבים גרביים ונועלים נעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? זה משתנה 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אין לי כוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?אחות אחת 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן 21. על מה אתם רבים ? כל מיני 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?לא יודעת אין הרבה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?לא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?לפעמים ככה ולפעמים ככה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מתקלחים שם 33. אהבתם את הסקר ?כן חוץ מכמה שאלות מעצבנות

STU XD

New member
מקלחת לפאנים!!11אלף

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? סטו -_- 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?זה פנאן שכזה 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש אחי! 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? איכ לא כל יום 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אימא עוזרת לי 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אני לא. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אף אחד מה אני בת 6 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?לא 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?הרבה אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? את הגבות 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 12-13 ככה 14. עם או בלי ספוג ? ספוג זה להומואים!! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? מי מתנגב בכלל? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?אני נשארת ערומה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אני לא, יש לי ראסטות 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות. שקט. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי אח אחד גדול בן 20 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן. 21. על מה אתם רבים ? מי יותר כוסית. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?מה זה קשור למקלחת? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? עם מקלחת טוב? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? להתקלח 5 פעמים ביום בשך שבוע. נראלי השאלון קצת נטה מהנושא שלו.. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. אני עובדת למחייתי. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? בארור 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?תלוי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?דה 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?ערומה, אני נודיסטית 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?זאת שאלה ארוכה מדי בשביל שאני אקרא אותה ואבין מה כתוב בה.. 33. אהבתם את הסקר ?לא, יא זין.

linoy7

New member
מקלחת../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? איזה כיתה אתם ? לינוי, 17, נקבה, יב' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? תלוי. בחורף- פעם אחת. בקיץ- אינספור
5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? זה מאוווווד תלוי ביום שלי
6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 15-20 דק'. לפעמים יותר 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו הוואי. סבון גוף- כיף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת 14. עם או בלי ספוג ? עם! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? כמה דק' נשארת יחפה כי כשאני יוצאת מהמקלחת אני מתה מחום
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? חורף- 4. קיץ- כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות- עזבו אותי, באמאשלכם
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחים. 20 ו- 10 וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן
21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? בערך 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין כאלה. אני לא בנאדם פתוח. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ריתוק? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? אני מבקשת כסף רק כשאני צריכה. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? *****ישנים!!!!!!. וכן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מתקלחת בבית!!!! 33. אהבתם את הסקר ? כן:p

למעלה