שאלון המקומות הגדול!

Big Apple Boy

New member
שאלון המקומות הגדול!

הנה 17 שאלות על מקומות בעולם (ובארץ) 1. שם: 2. מקום מגורים: 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): 4. היית פעם בחו"ל?: 5. אם כן אז איפה?: 6. נהנית?: 7. איפה היית רוצה לבקר?: 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: 9. אם כן, איפה?: 10. אתה אוהב את הארץ?: 11. היית אי-פעם בחרמון?: 12. רחם עליי, כי אני לא...: דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק: פריז: לונדון: הונג קונג: ת"א: ירושלים: באר שבע: אמסטרדם: סידני: מוסקבה: רומא: ברלין: טורונטו: מיאמי: 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?: 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: 16. לסיכום: איך היה השאלון?: 17. למה?: חנוכה שמח וגשום!

../images/Emo86.gifעונהההההההה../images/Emo26.gif

1. שם:שרון 2. מקום מגורים:נצרת עילית 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):רק בנצרת עילית 4. היית פעם בחו"ל?:כן 5. אם כן אז איפה?:הולנד,צרפת,איטליה,ארה"ב,שוויץ,טורקיה,מצרים,ספרד ואנגליה 6. נהנית?:בטח
7. איפה היית רוצה לבקר?אמממ תיאלנד 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?כן 9. אם כן, איפה?:ארה"ב,הולנד ואיטליה 10. אתה אוהב את הארץ?כן 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...:באסה לך
דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:9 פריז:10 לונדון:9 הונג קונג:9 ת"א:8 ירושלים:8 באר שבע:6 אמסטרדם:10 סידני:10 מוסקבה:8 רומא:8 ברלין:7 טורונטו:9 מיאמי:10 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?בכל ארץ יש מש'ו יפה
14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:ההימלאיה,האמזונס,מפלי הויקטוריה,מפלי הניאגרה והרי האנדים
15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:נווו לאיודעת..כל מה שיש לידו זבל
16. לסיכום: איך היה השאלון?:יפהההה..אוהבת כאלה 17. למה?:כי ככה

../images/Emo139.gif

1. שם:ליל 2. מקום מגורים:עיר 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):לא עברתי 4. היית פעם בחו"ל?:לא
5. אם כן אז איפה?:אררררררררר 6. נהנית?:
7. איפה היית רוצה לבקר?:פינלנד,ארה"ב,גרמניה,ליטא,אוסטרליה 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן 9. אם כן, איפה?:אוסטרליה..ובכל העולם 10. אתה אוהב את הארץ?:לא ממש 11. היית אי-פעם בחרמון?:שהייתי קטנה 12. רחם עליי, כי אני לא...:זה בסדר גם אני לא..זה היה בגיל שנתיים דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:10 פריז:10 לונדון:10 הונג קונג:10 ת"א:1 ירושלים:1 באר שבע:1 אמסטרדם:10 סידני:10 מוסקבה:10 רומא:10 ברלין:10 טורונטו:10 מיאמי:10+ 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?:ממ מיותר-ישאראל 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: 16. לסיכום: איך היה השאלון?:מעציב
17. למה?:כי אפעם לא הייתי בחו"ל חנוכה שמח וגשום!

להלהלהלהלה

הנה 17 שאלות על מקומות בעולם (ובארץ) 1.שם:גל 2.מקום מגורים:יבנה 3.מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):חולון..עד גיל חודשיים וחצי 4.היית פעם בחו"ל?:כן 5.אם כן אז איפה?:גרמניה הולנד צרפת ורודוס|יוון| 6.נהנית?:כן 7.איפה היית רוצה לבקר?:ארה"ב 8.יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן 9.אם כן, איפה?:ארה"ב 10.אתה אוהב את הארץ?:פחות או יותר..שלום שלום 11.היית אי-פעם בחרמון?:כן:) 12.רחם עליי, כי אני לא...:עשירה דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10:(10 זה הכי שווה..1 הכי פחות) ניו יורק:10 פריז:7 לונדון:7.5 הונג קונג:8 ת"א:4 ירושלים:4 באר שבע:1 אמסטרדם:6 סידני:8 מוסקבה:3 רומא:6.5 ברלין:5 טורונטו:7 מיאמי:9 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?:המקום הכי מגעיל בעולם זה מחנות ההשמדה בעע שלא היו בוניםנ אותם בכלל היה יותר טוב 14. 5 פלאי תבל לדעתך:מגל אייפל,מגדל פיזה,הפירמידות,קברי המאיה 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:לא געת 16. לסיכום: איך היה השאלון?:מפגר רצח 17. למה?:ככככה יש בעיות? חנוכה שמח וגשום!גם לכם

עונה..../images/Emo85.gif

1. שם: הילה 2. מקום מגורים: נתניה 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): תל אביב, ראש העין.. 4. היית פעם בחו"ל?: ברורר 5. אם כן אז איפה?: ואוו הרבה
תאילנד, סין, צרפת, אמריקה, ספרד, רומא, ועוד..
6. נהנית?: מאודד 7. איפה היית רוצה לבקר?: ארגנטינה 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: כן 9. אם כן, איפה?: באנגליה 10. אתה אוהב את הארץ?: אה.. 11. היית אי-פעם בחרמון?: בטחח 12. רחם עליי, כי אני לא...: ? דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק: 9.5 פריז: 10!!! לונדון: 8 הונג קונג: 6.. ת"א: 7.. ירושלים: 4 חח באר שבע: 0 חחח אמסטרדם: 5 סידני: 10
מוסקבה: 6.. רומא: 9 ברלין: 8 טורונטו: 7 מיאמי: 1000!!! 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?: מיאמי-יפה ביותר ובקשר לרוסיה..איכסס
14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: סין, רומא, מיאמי, ארגנטינה ואמריקה 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: רוסיה, גרמניה, עירק, פולין וסוריה 16. לסיכום: איך היה השאלון?: nice.. 17. למה?: ככה.. חנוכה שמח וגשום!

tuty fruty

New member
עונה

1. שם:רנה 2. מקום מגורים:אביחיל 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):רמת גן 4. היית פעם בחו"ל?:כן 5. אם כן אז איפה?:איטליה , צרפת, ספרד, נורבגיה, שוודיה , דנמרק, לונדון ורודוס 6. נהנית?:כן מאוד! 7. איפה היית רוצה לבקר?:בהוואי 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן 9. אם כן, איפה?:בארה"ב 10. אתה אוהב את הארץ?:כן מאוד! 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...:זה לא כזה הפסד.. דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:לא הייתי אבל ניראה לי 7 פריז:10 לונדון:8 הונג קונג:לא הייתי 5 ת"א:8 ירושלים:9 באר שבע:3 אמסטרדם:8 סידני:6 מוסקבה:5 רומא:9 ברלין:1 טורונטו:8 מיאמי:7 13. איזה מקום הכי יפה לפי דעתך?:ארץ ישראל 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:אין לי מושג 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:אין לי מושג 16. לסיכום: איך היה השאלון?:נחמד 17. למה?:ככה

../images/Emo139.gif ../images/Emo103.gif

1. שם:קים
2. מקום מגורים:ת"א והמרכז
3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):אין
4. היית פעם בחו"ל?:כע, שהייתי קטנה
5. אם כן אז איפה?:באיטליה ובעוד כמה
6. נהנית?: לא זוכרת
7. איפה היית רוצה לבקר?: בנו יורק, באנגליה ובאוסטרליה
8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן
9. אם כן, איפה?:בלונדון
10. אתה אוהב את הארץ?:כע
11. היית אי-פעם בחרמון?:לא
12. רחם עליי, כי אני לא...: מרחמת...
דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:10
פריז:9
לונדון:10
הונג קונג: 5
ת"א: 7
ירושלים:3
באר שבע:5
אמסטרדם:9
סידני:10
מוסקבה:לא מכירה
רומא: 8
ברלין:7
טורונטו:2
מיאמי:לא מכירה
14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:לונדון,אוסטרליה,אנגליה,ברלין,ישראל
15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:הרבה
16. לסיכום: איך היה השאלון?:יפה
17. למה?:לא יודעת

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1. שם: נגה 2. מקום מגורים: אזור השרון 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): הונג קונג 4. היית פעם בחו"ל?: כן 5. אם כן אז איפה?: הונג קונג, אמריקה, מקסיקו, צרפת, אוסטרליה, צ'כיה,סיני, עוד מדינה שלא זוכרת איך קוראים לה, סין ויש עוד אבל לא זוכרת
6. נהנית?: בחלק כן ובחל לא 7. איפה היית רוצה לבקר?: שוב באמריקה 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: כן 9. אם כן, איפה?: בלגיה, אמריקה, אוסטרליה ועוד ועוד כי פשוט אחרי השואה כל האחים של סבתא שלי (ויש הרבה) התפזרו בעולם... בגלל זה 10. אתה אוהב את הארץ?: בטח! 11. היית אי-פעם בחרמון?: לא
12. רחם עליי, כי אני לא...: גמני לא!!!! בוא נבכה ביחד
דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: 10- הכי טוב. 1- הכי גרוע ניו יורק: פריז: לונדון: הונג קונג: 1 ת"א:7 ירושלים:3 באר שבע:2 אמסטרדם:9 סידני:10 מוסקבה:4 רומא:8 ברלין:5 טורונטו:6 מיאמי:7 13. איזה מקום הכי מדכא (כתבתי משהו אחר)בעולם לפי דעתך?: פראג!!! 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: לא יודעת 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: כנ"ל 16. לסיכום: איך היה השאלון?: נחמד + 17. למה?: כי זה קצת, קצת הזכיר לי את המקומות היפים שהייתי בהם

English Muffin

New member
מממ הייתי בהרבה מקומות

. שם:נגה 2. מקום מגורים:רמת ישי 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):אנגליה וטורקיה 4. היית פעם בחו"ל?:כן 5. אם כן אז איפה?:אנגליה,טורקיה,אי בספרד לאנזרוטה,הולנד,איטליה,בלגיה,סקוטלנד,וולש,צרפת,פורטוגל,אוסטריה,הונגריה וכל אלה אני זוכרת 6. נהנית?:כן ברובם 7. איפה היית רוצה לבקר?:בטורקיה לא הייתי שם מאז שהייתי ילדה 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן 9. אם כן, איפה?:באמריקה ובהונגריה 10. אתה אוהב את הארץ?:כן 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...:אוווו מיסכנה דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:אף פעם לא הייתי שם אבל 7 פריז:6 לא משהוא שם לונדון:10 אני חולה על לונדון ומיתגעגעת
הונג קונג:נימשע מקום מגניב אז ניתן לזה 7 ת"א:גם את תל אביב אני אוהבת ניתן לה 8 ירושלים:בעעע עיר מגעילה אבל ניתן לה קצת קרדיט בגלל המקומות הקדושים 6 באר שבע:אף פעם לא הייתי שם אולי כשהייתי קטנה חח 5 אמרו לי חרא של מקום אמסטרדם:מממ אמסטרדם
8 סידני:אני מתה ללכת לאוסטרליה ההורים שלי היו שם שנה ליפני שנולדתי ואמרו שזה מקום מדהים 8 מוסקבה:בעע קר מידי 5 רומא:7 ברלין:בעעע גרמניה 2 טורונטו:6 מיאמי:welcome to miami אני כל הזמן ניזכרת בשיר הזה של וויל סמית' כשאני שומעת תשם הזה ולמרות שלא יצא לי להיות באמריקה עדיין אח שלי היה שם ואמר שזה אחלה מקום 8 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?:איטליה הכי יפה וגרמניה אפשר לימחוק חח 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:הביג בן,מגדל אייפל ,מגדל פיזה ,הגמלים בלנזרוטה,פסל דויד 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:המונה ליזה 16. לסיכום: איך היה השאלון?: 17. למה?: חנוכה שמח וגשום!

ady18

Well-known member
תשובות

1. שם:יעל 2. מקום מגורים:ראשון 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):לא עברתי דירה 4. היית פעם בחו"ל?:כן 5. אם כן אז איפה?:אירופה וארה"ב 6. נהנית?:כן 7. איפה היית רוצה לבקר?:שוב בניו יורק 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:כן 9. אם כן, איפה?:בארה"ב 10. אתה אוהב את הארץ?:ככה 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...: דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:10 פריז:8 לונדון:8 הונג קונג:3 ת"א:7 ירושלים:7 באר שבע:5 אמסטרדם:6 סידני:5 מוסקבה:5 רומא:5 ברלין:3 טורונטו:8 מיאמי:9 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?:ניו יורק 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:סיני ניו יורק פריס אילת לונדון 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:חיפה הונג קונג סין מוסקבה 16. לסיכום: איך היה השאלון?נחמד מקורי 17. למה?:

adis90

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

1. שם: עדי 2. מקום מגורים: ישראל 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): חייתי כל החיים במקום אחד. 4. היית פעם בחו"ל?: כן 5. אם כן אז איפה?: תורכיה,יוון,הולנד,איטליה וגרמניה 6. נהנית?: בכל מקום! 7. איפה היית רוצה לבקר?: בהמון מקומות. מיאמי,ניו זילנד,אפריקה... 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: לא
9. אם כן, איפה?: ------ 10. אתה אוהב את הארץ?: הייתי באה לטייל פה אם לא הייתי גרה פה...אבל הייתי רוצה לגור במקום שאין בו אקטואליה. 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...: הייתי בדיסני? דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק: לא הייתי פריז: לא הייתי ואני מתההה להיות לונדון: לא הייתי הונג קונג: לא הייתי ת"א: 7 יש הרבההה מקום לשיפור ירושלים: 7 בגלל החשיבות באר שבע: 3 עיר מגעילה אמסטרדם: סתם עיר אין לי איך לדרג אותה.. סידני: לא הייתי ואני מתה להיות מוסקבה: לא הייתי רומא: כמו אמסטרדם ברלין: סתם עיר קרה טורונטו: לא הייתי מיאמי: אני כ"כ רוצה להיות שם
13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?: המיותר? עיראק... 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: רכסי האלפים,וההימליה וכל חופי הים המדהימים (יש המוווון) 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: לא יודעת....עיראק,איראן,לבנון,סוריה וחיריה
16. לסיכום: איך היה השאלון?: סתמי 17. למה?: ככה.

../images/Emo9.gif

1. שם:דרי 2. מקום מגורים: בית (בת-ים נו
) 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): ממ..קיבוץ ואז בת-ים ואז נצרת עילית ואז בת-ים (ועד היום בת-ים
) 4. היית פעם בחו"ל?: יאפ 5. אם כן אז איפה?: יוון וקצת טורקיה 6. נהנית?: מאודמאוד 7. איפה היית רוצה לבקר?: בריטניה (לונדון בפרט),ניו-יורק,גרמניה (לוידעת למה), איטליה ושוויץ.. 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: כה 9. אם כן, איפה?: ניו-יורק,שוויץ,לונדון,קנדה,אוסטרליה 10. אתה אוהב את הארץ?: כה 11. היית אי-פעם בחרמון?: בטח !! 12. רחם עליי, כי אני לא...: הא? דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק: 10 פריז:8 לונדון: 9.5 הונג קונג:7.2 ת"א: 10 ירושלים:10 באר שבע: 7.3 אמסטרדם:9.5 סידני:10 מוסקבה: 4.9 רומא:9.6 ברלין:6.4 טורונטו:8.7 מיאמי:7.5 13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?: הכי יפה?נפאל 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: מגדל האייפל,מפלי הניאגרה,פסל החירות,גשר הזהב, ואני
15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: לוידעת..חחח.. 16. לסיכום: איך היה השאלון?: נחמד 17. למה?: למה לא?

חחח המשפחה גרה שם...לא אני..

אני נולדתי בבת-ים.. והם חזרו לבת-ים לפניי בערך 20 שנה..אז לא נראה לי שתזכרי

ל א ק י

New member
../images/Emo121.gif

1. שם: 2. מקום מגורים: מגדל העמק 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): סנטפטרבורג, טבעון, גבעת אלה :| 4. היית פעם בחו"ל?: כן 5. אם כן אז איפה?: יש אמ רשימה בבלוג :X 6. נהנית?: כמובן 7. איפה היית רוצה לבקר?: סין, הודו 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: כן 9. אם כן, איפה?: קזחסטן, ארה"ב [?] 10. אתה אוהב את הארץ?: כן 11. היית אי-פעם בחרמון?: כן 12. רחם עליי, כי אני לא...: באסה? דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:9 פריז:8 לונדון: הונג קונג: ת"א:7 ירושלים:6 באר שבע:6 אמסטרדם:10 סידני: מוסקבה:4 רומא: ברלין: טורונטו: מיאמי: בשאר לא הייתי אז לאיודעת
13. איזה מקום הכי יפה\ מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?:יפה - אמסטרדם 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:נו מה 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:נו מה 16. לסיכום: איך היה השאלון?:פסדר 17. למה?:נו מה

backstreet n1

New member
ללללללששששששששששללללללללללל

1. שם:אתי 2. מקום מגורים: רחובות 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): לא עברתי..
4. היית פעם בחו"ל?: נופ 5. אם כן אז איפה?: 6. נהנית?: 7. איפה היית רוצה לבקר?: ניו-יורק 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: יאס 9. אם כן, איפה?: ניו-יורק,ונצואלה וצרפת 10. אתה אוהב את הארץ?:יאססס 11. היית אי-פעם בחרמון?:ב-רור 12. רחם עליי, כי אני לא...:אויש מסכן..לא הפסדת כלום,הכל לבן.. דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:8 פריז:9 לונדון:7 הונג קונג: אעה? ת"א:5 ירושלים:7 באר שבע:4 אמסטרדם:9 סידני:9 מוסקבה:3 רומא:9 ברלין:8 טורונטו:7 מיאמי:10 13. איזה מקום הכי יפה\ את המיותר בעולם לפי דעתך?:האייס הקריביים או איזה אי בודד כנראה 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:אלכס,אלכס,אלכס,אלכסו..אלכס 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:אנערף.. 16. לסיכום: איך היה השאלון?:נחמד 17. למה?:כובע

../images/Emo13.gif

הנה 17 שאלות על מקומות בעולם (ובארץ) 1. שם:אורנית 2. מקום מגורים:קריות 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה):לא עברתי דירה מעיר אחרת 4. היית פעם בחו"ל?:כן 5. אם כן אז איפה?:הולנד,בלגיה,צרפת,יוון,טורקיה,קפריסין 6. נהנית?:כן 7. איפה היית רוצה לבקר?:ארה"ב,ספרד,איטליה 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?:לא ממש 9. אם כן, איפה?: 10. אתה אוהב את הארץ?:כן! 11. היית אי-פעם בחרמון?:כן 12. רחם עליי, כי אני לא...:? דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק:לא הייתי אבל נראה לי שזה מקום יפה אז 9 פריז:10!!! מקום יפה מיוחד בלילהה לונדון:לא הייתי... הונג קונג:לא הייתי ת"א:ממ...8.5 ירושלים:9 באר שבע:7 אמסטרדם:10! סידני:לא יודעת לא הייתי מוסקבה:נראה לי מקום יפה למרות שלא הייתי 9 רומא:לא הייתי חחח ברלין:אין לי מושג טורונטו:כנ"ל מיאמי:כנ"ל 13. איזה מקום הכי יפה את המיותר בעולם לפי דעתך?:ישראל 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך:לא יודעת 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך:לא יודעת 16. לסיכום: איך היה השאלון?:נחמד! 17. למה?:ככה

Big Apple Boy

New member
אני.

הנה 17 שאלות על מקומות בעולם (ובארץ) 1. שם: נמרוד... 2. מקום מגורים: כרמיאל השולטת! 3. מקומות מגורים קודמים(אם עברת דירה): נצרת עילית (ששם אגב נולדתי), ציפורי, וקיבוץ מורן האיכסי... 4. היית פעם בחו"ל?: כן. 5. אם כן אז איפה?: הולנד לפני 8-7 שנים... 6. נהנית?: לפי התמונות כן|
| 7. איפה היית רוצה לבקר?: אמריקה סין וצרפת... 8. יש לך קרובי משפחה בחו"ל?: כן.. 9. אם כן, איפה?: דוד בצרפת ובן דוד באמריקה.. 10. אתה אוהב את הארץ?: מאוד... 11. היית אי-פעם בחרמון?: לא.. 12. רחם עליי, כי אני לא...: הייתי בחרמון... דרג את המקומות הבאים מ1 עד 10: ניו יורק: 10 פריז: 6.. לונדון: 9 הונג קונג: 10.. ת"א: 100000000000 ירושלים: 10 בגלל החשיבות.. באר שבע: 4. אמסטרדם: 8. סידני: לא הייתי אבל 7... מוסקבה: 2. רומא: יותר מדי משעמם..=1. ברלין: יותר מדי קור אבל עיר יפה=6 וחצי.. טורונטו: יפה...=9 וחצי.. מיאמי: עיר הים האולטימיטיבית= חופים נקיים ולא מזוהמים וגלים גבוהים=10. 13. איזה מקום הכי יפה\מכוער\מחק את המיותר בעולם לפי דעתך?: יפה: ניו זילנד. מכוער: עירק כמו שהיא נראית היום.. מיותר: סוריה(אני לא רוצה למות צעיר!) 14. 5 פלאי תבל לפי דעתך: הפירמידות, החולה, ניו יורק המהממת, הונג קונג ואני... 15. 5 כיעורי תבל לפי דעתך: עירק, סוריה, אתיופיה ירוחם וחיים יבין.. 16. לסיכום: איך היה השאלון?: סבבה... 17. למה?: אביעד אומר מה בא לו!

../images/Emo86.gifנולדת בנצרת עילית../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בן כמה אתה
איפה גרת
אם אפשר לדעת

למעלה