שאלון המוזיקה הגדול-

backstreet girl

New member
שאלון המוזיקה הגדול-

תענו כי אני עשיתי את השאלון הזה לבדי והשקעתי בו המון מחבשה וכתיבהשאלות כלליות: מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מי היא הזמרת האהובה עליכם? מי הוא הזמר האהוב עליכם? מי היא הלהקה האהובה עליכם? מי היא הזמרת השנואה עליכם? מי הוא הזמר השנוא עליכם? מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? האם אתם מכורים למוזיקה? האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כותבים שירים? מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק קל או רוק כבד? פופ או היפ הופ? מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק? ג'אז או סול? פופ או אלקטרוני? היפ הופ או מזרחית? אלקטרוני או היפ הופ? רוק או מזרחית? רוק או אלקטרוני? מזזרחית או אלקטרוני? מוזיקה שקטה או רועשת? ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ג'סטין טיברלייק או אשר? נלי או אר.קלי? 50 סנט או אמינם? אביב גפן או ברי סחרוף? ג'ה רול או סנופ דוג? אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אליס קופר או מרילין מנסון? הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? רוני דואני או גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? גניפר לופז או ביונסה? שאקירה או גוון סטאפני? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? קליס או איב? איימי לי או לאלניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? קיילי מינוג או מדונה? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? נירוונה או פרל ג'אם? יו2 או אירוסמית? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אר.אי .אם או טרוויס? ואחרון: רוק-בנים\בנות: פופ-בנים\בנות: אלקטרוני-בנים \בנות: היפ הופ-בנים \בנות: ראפ-בנים\בנות: מזרחי-בנים\בנות:

1Shir

New member
תשובות

מהו סגנון המוזיקה המועדף עליכם? בלדות שקטות מהו סגנון המוזיקה השנוא עליכם? מזרחי כבד מי היא הזמרת האהובה עליכם? לין מרלין, דיידו, אבריל לאבין מי הוא הזמר האהוב עליכם? מקסימיליאן הקר מי היא הלהקה האהובה עליכם? הקראנבריז, פרנטה מי היא הזמרת השנואה עליכם? כריסטינה אגילרה מי הוא הזמר השנוא עליכם? שלומי שבת מי היא הלהקה השנואה עליכם? גרין דיי האם אתם מכורים למוזיקה? נראה לי שכן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? פעם כתבתי קצת מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? playing my game מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? no need to argue של הקראנבריז מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? torn או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? שילוב רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גראנג'? ? רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? ? ג'אז או סול? לא זה ולא זה, אבל שיהיה סול פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? שקטה ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזי פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? ישראלי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ג'סטין טימברלייק או אשר? ג'סטין נלי או אר.קלי? אר קלי 50 סנט או אמינם? אמינם אביב גפן או ברי סחרוף? אביב ג'ה רול או סנופ דוג? ג'ה רול אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר העדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? אנסטסיה החמודה רוני דואני או ג'ולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? מאיה פינק או אבריל לאבין? אבריל ג'ניפר לופז או ביונסה? ג'ניפר שאקירה או גוון סטאפני? גוון סטאפני וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני קליס או איב? קליס איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס קיילי מינוג או מדונה? מדונה העדפות- להקות: באסטד או גוד שארלוט? מי?! בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גירלז אלווד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? יו2 נו דאוט או מארון 5? נו דאוט הביטלס או רולינג סטונס? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי.אם או טרוויס? REM ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנות פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים\בנות: בנות היפ הופ-בנים\בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: גם וגם

lollapalooza

New member
יה

מקסימיליאן הקר ממש טוב, הייתי בהופעה שלו בשנה שעברה והיה מהמם.

1Shir

New member
אני לא הייתי בהופעה, איך הוא היה?

ההופעה היתה בתחילת נובמבר לפני שנה. יש לי 2 דיסקים שלו מאז הקיץ לפני שנה ומשהו.

lollapalooza

New member
היה ממש יפה.

עמדתי ממש ממש קרוב אליו, ועשיתי לעצמי את הפדיחה כשהוא בא לשיר את Kate Moss ואני הייתי היחידה שצעקה "ווהווווו
" אז הוד אפק לי מין מבט של "מה נסגר איתך
" אז אממ הגנתי על כבודי האבוד ב- "what? it's a really great song!"
אה וגנבתי לקלידן שלו את הפלייליסט בסוף.

lollapalooza

New member
יה, התבלבלו המילים ../images/Emo12.gif

הוא דפק לי מין מבט של "מה נסגר איתך
" זהו. עכשיו ברור יותר.

1Shir

New member
זה בסדר, הבנתי גם קודם.. :)

ויש לך אחלה יכולת תגובה במצבי מבוכה!

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק..לא כבד..וקצת אמ טי וי מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? אין משהו כזה בעיקרון אני שומעת הכול מי היא הזמרת האהובה עליכם? כריסטינה אגילרה מי הוא הזמר האהוב עליכם? אלכס בנד / אביב גפן מי היא הלהקה האהובה עליכם? דה קולינג מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני ספירס מי הוא הזמר השנוא עליכם? לא עולה לי מישהו כרגע.. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אין האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? I DON'T WANNA MISS A THING מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? SHE WILL BE LOVED או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? מה ההבדל? ג'אז או סול? לא זה ולא זה פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?תלוי ... ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי?לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי ויליאמס ג'סטין טיברלייק או אשר?אשר נלי או אר.קלי? נלי 50 סנט או אמינם? אמינם אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן ג'ה רול או סנופ דוג?סנופ דוג אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?אפח'ד אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה?כריסטינה רוני דואני או גולייטה?ג'ולייטה שירי מימון או מאיה בוסקילה?שירי פינק או אבריל לאבין?פינק גניפר לופז או ביונסה?ג'ניפר שאקירה או גוון סטאפני?גוון וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?שימותו שתיהם קליס או איב?קליס איימי לי או לאלניס מוריסט?אליאנס אלאניס מוריסט או קורטני לאב?אליאנס קיילי מינוג או מדונה?מדונה העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?באסטד בקסטריט בויז או אנסינק?אנסינק ווסטלייף או בלו?בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?אירוסמית נו דאוט או מארון 5?נו דאוט הביטלס או רולינג סטון?לא מכירה לד זפלין או פינק פלויד?לא מכירה טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?לא מכירה בלינק 182 או גרין דיי?בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס?רד הוט אוונסנס או גארבג'?לא מכירה אר.אי .אם או טרוויס?לא מכירה ואחרון: רוק-בנים\בנות:בנים פופ-בנים\בנות:בנות אלקטרוני-בנים \בנות:בנים היפ הופ-בנים \בנות:בנים ראפ-בנים\בנות:בנים מזרחי-בנים\בנות:בנות

../images/Emo79.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? אמממ... מטאל, רוק, פופ... לא מוגדר
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחי
מי היא הזמרת האהובה עליכם? אבריל לאבין, כריסטינה קאבסייה, טאיירה טורנן מי הוא הזמר האהוב עליכם? אמממ... אנדרה פארו
מי היא הלהקה האהובה עליכם? nightwish, lacuna coil, sum41 מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני ספיכס
מי הוא הזמר השנוא עליכם? אמממ... יש הרבה
מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אממממ... |חושב| הלהקה של ביונסה
האם אתם מכורים למוזיקה? כה
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כה... גיטרה
כותבים שירים? כתבתי אחד
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? קשה...קשה... מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אממ... יש יותר מדי
מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? nemo-nightwish או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? כבד פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול?
פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ג'סטין טיברלייק או אשר? אפ'חד
נלי או אר.קלי? נלי 50 סנט או אמינם? אמינם אביב גפן או ברי סחרוף? אביב ג'ה רול או סנופ דוג? סנופ אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי אליס קופר או מרילין מנסון? מרילין הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? כריסטינה רוני דואני או גולייטה? או מי
שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי פינק או אבריל לאבין? אבריל
גניפר לופז או ביונסה? ג'ני שאקירה או גוון סטאפני? גוון
וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה קליס או איב?
איימי לי או לאלניס מוריסט? איימי ואלאיס
אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס קיילי מינוג או מדונה? קיילי העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד בקסטריט בויז או אנסינק?
ווסטלייף או בלו? אפ'חד
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק
מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס אנד רוזס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית נו דאוט או מארון 5? מארון הביטלס או רולינג סטון? רולינג לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלוד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?
בלינק 182 או גרין דיי? גרין רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס?
ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: אנערף היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: אפ'חד

here i come ../images/Emo9.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? הכל אפשר להגיד
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? אני הכי פחות מתחברת למזרחית...אבל יש כאלה שאני דווקא כן אוהבת. נו אתם יודעים...כל השירי פרחות ערסים האלה
מי היא הזמרת האהובה עליכם?
יש המון מי הוא הזמר האהוב עליכם?
כנ"ל מי היא הלהקה האהובה עליכם? משינה, בויזון, מוניקה סקס מי היא הזמרת השנואה עליכם?
מיקה קרני
מרגול
וכאלה מוזרות
מי הוא הזמר השנוא עליכם? אין מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אין האם אתם מכורים למוזיקה? מאוד
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?
יש לכם שאלה יותר קשה אולי? למה נראה לכם שאני יודעת? מלאאאאאאאאאאאאאאא מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? איגלול מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? איגלול או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק איגי
פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מאטל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק?
ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם
ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ישראלייייייייי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ניק
ג'סטין טיברלייק או אשר? רק לא ג'סטין
נלי או אר.קלי? ממ.. 50 סנט או אמינם? אמינם
אביב גפן או ברי סחרוף? ברי
ג'ה רול או סנופ דוג? סליחה?
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?פרסלי
אליס קופר או מרילין מנסון?
מנסון הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? כריסטינה רוני דואני או גולייטה? אף אחת שירי מימון או מאיה בוסקילה? אף אחת פינק או אבריל לאבין? פינק גניפר לופז או ביונסה? ג'ניפר לופז שאקירה או גוון סטאפני? שאקירה וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אממ...בריטני...אבל לפני שהיא הפכה למה שהיא היום. קליס או איב?
איימי לי או לאלניס מוריסט?
אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט! קיילי מינוג או מדונה? קייליייי
העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?
בקסטריט בויז או אנסינק? וואו...לא יודעת ווסטלייף או בלו? ווסטלייף
ובלו
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמיתתתתתתתתת נו דאוט או מארון 5? נואו דאוט הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?
בלינק 182 או גרין דיי? 182 רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרז אוונסנס או גארבג'? אפחד אר.אי .אם או טרוויס?
לא מכירה ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנות פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ובנות ראפ-בנים\בנות: שניהם מזרחי-בנים\בנות: בנים

Atza

New member
רוק איגי../images/Emo6.gif? גם אניייי!!!../images/Emo6.gif

איגייגיגיגייגיגיייי

Atza

New member
הווו זה ענק ../images/Emo12.gif ...עונה ../images/Emo9.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ... ופופ ...ולטיני
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית
מי היא הזמרת האהובה עליכם?איגי וקסמן ולילה מלקוס
מי הוא הזמר האהוב עליכם?יובל בנאי
לאחרונה גם פבלו רוזנברג חמוד נורא
מי היא הלהקה האהובה עליכם?משינה
מי היא הזמרת השנואה עליכם?חחחח מרגול ורוני
מי הוא הזמר השנוא עליכם?שימי תבורי, שמעון בוסקילה ... וכו'
מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? הישראלים
האם אתם מכורים למוזיקה? יאפיאפיאפ האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?פעם ניגנתי.. כותבים שירים?לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?אממממ בכל כל הזמנים
? וואי קשה נורא כל פעם משו אחר .... מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?של איגי ולילה
מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?בדרך למילווקי
או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? אפחד רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? אפחד פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ!הכל עדיף על מזרחיתתת!!! איכס אלקטרוני או היפ הופ? אממ שניהם לא משו רוק או מזרחית? רווווק רוק או אלקטרוני?רוווק מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?תלוי מתי ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? אמממ גם וגם ..אולי טיפה יותר ישראלית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי ולועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי ג'סטין טיברלייק או אשר?ג'סטין נלי או אר.קלי? נלי 50 סנט או אמינם? 50 סנט אביב גפן או ברי סחרוף? ברי ג'ה רול או סנופ דוג? אפחד אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס..? אליס קופר או מרילין מנסון?אליס קופר הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? כריסטינה רוני דואני או גולייטה? איכס אוי ואבוי אפחת שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי פינק או אבריל לאבין?אבריל גניפר לופז או ביונסה? שתיהן חמודות אבל לג'ניפר יש שירים יותר יפים שאקירה או גוון סטאפני?שאקירה וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? שונאת את שתיהן אבל בכל זאת יש לבריטני שירים חמודים
אז .. בריטני למרות שג'סיקה שרה יותר טוב . קליס או איב? איב איימי לי או לאלניס מוריסט? איימי לי... אלאניס מוריסט או קורטני לאב?אלאניס קיילי מינוג או מדונה? מדונה העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? אפחת בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט ווסטלייף או בלו? שתיהן
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטליקה נראה לי נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה נראה לי יו2 או אירוסמית?יו 2 נו דאוט או מארון 5? מארון הביטלס או רולינג סטון?ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? אפחת בלינק 182 או גרין דיי?גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? אפחת אוונסנס או גארבג'? אוונסנס
אר.אי .אם או טרוויס? אר אי אם ואחרון: רוק-בנים\בנות: שניהם פופ-בנים\בנות:שניהם אלקטרוני-בנים \בנות:שניהם היפ הופ-בנים \בנות:בנים ראפ-בנים\בנות:בנים מזרחי-בנים\בנות:אפחדדדדדדדדד

Keenan RiP

New member
יאללה

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? אממ.. אלטרנטיב ופאנק רוק.. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית, פופ, אמטיוי בקיצור מי היא הזמרת האהובה עליכם? אה..TAT אני חושב מי הוא הזמר האהוב עליכם? מאת'יו בלאמי-MUSE מי היא הלהקה האהובה עליכם? זה משתנה.. בעיקר muse,greenday,children of bodom, anti flag ויש עוד.. מי היא הזמרת השנואה עליכם? דיקלה מי הוא הזמר השנוא עליכם? מייקל ג'קסון.. בעע מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? היהודים האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרע כותבים שירים? כן מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? משתנה כל הזמן מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? muse - origin of symmetry מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? RunDMC ft. Aerosmith -Walk this way או או בסגנונות מוזיקה: ] פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? תלוי במצב רוח פופ או היפ הופ? חיפ חופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Pאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? חיפ חופ אלקטרוני או היפ הופ? חיפ חופ רוק או מזרחית? רוק[ רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? איחס היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי בדר"כ, אבל אינפקטד זה טוב:] העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס ג'סטין טיברלייק או אשר? אשר נלי או אר.קלי? נלי 50 סנט או אמינם? אמינם אביב גפן או ברי סחרוף? ברי ג'ה רול או סנופ דוג? סנופ דוג אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'-י-מ-י! אליס קופר או מרילין מנסון? מרילין הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? אנסטסיה, למרות ששתיהן איחס רוני דואני או גולייטה? אה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? איחחחחחס פינק או אבריל לאבין? פינק גניפר לופז או ביונסה? ביונסה שאקירה או גוון סטאפני? גוון, וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה סימפסון, גם יותר כוסית:] קליס או איב? איב[ איימי לי או לאלניס מוריסט? אלניס מוריסט אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס.. קיילי מינוג או מדונה? קיילי העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? איחחחחחחחחחחחחחחחחחחחס ווסטלייף או בלו? שוב איחסססססס גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? שוב פעם! מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנז! נירוונה או פרל ג'אם? נירוונע יו2 או אירוסמית? אירוסית' נו דאוט או מארון 5? מארון5 הביטלס או רולינג סטון? רולינג סטונס לד זפלין או פינק פלויד? לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? אה? בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט.. אוונסנס או גארבג'? גארבג' אר.אי .אם או טרוויס? REM ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: פופ זה איחס אלקטרוני-בנים \בנות: כאילו שזה משנה.. היפ הופ-בנים \בנות: בנים.. אבל בנות זה גם טוב ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: לא מזרחי.. מזרחי זה רע

jaqui

New member
מיוזיקק

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? דידו מי הוא הזמר האהוב עליכם? בריאן אדאמס מי היא הלהקה האהובה עליכם? אוונאסנס מי היא הזמרת השנואה עליכם? זהבה בן מי הוא הזמר השנוא עליכם? מושיק עפיה מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לא יודעת האם אתם מכורים למוזיקה? לפעמים האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש כמה: evrything i do, i will always love you, always- bon jovi מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לא יודעת מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לא יודעת או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? לא יודעת... ג'אז או סול? סול פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? מזרחי לא דכאוני אז כן מוזיקה שקטה או רועשת? שניהם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לא יודעת... העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ג'סטין טיברלייק או אשר? ג'סטין נלי או אר.קלי? נלי 50 סנט או אמינם? אמינם אביב גפן או ברי סחרוף? ברי ג'ה רול או סנופ דוג? סנופ דוג אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? לא יודעת.... אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר הדדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? כריסטינה רוני דואני או גולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? מאיה פינק או אבריל לאבין? אבריל גניפר לופז או ביונסה? גניפר שאקירה או גוון סטאפני? שאקירה וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני קליס או איב? קליס איימי לי או לאלניס מוריסט? אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס קיילי מינוג או מדונה? קיילי העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שרלוט בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? ניו קידס בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? אר אי אם ואחרון: רוק-בנים\בנות: לא משנה פופ-בנים\בנות: לא משנה אלקטרוני-בנים \בנות: לא משנה היפ הופ-בנים \בנות: לא משנה ראפ-בנים\בנות: לא משנה מזרחי-בנים\בנות: לא משנה

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif רוני../images/Emo70.gif את כאן../images/Emo70.gif חחח מגניב.

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם
רוק, אם להיות כלליים מאוד. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם
השנוא. מזרחית בעיקר. מי היא הזמרת האהובה עליכם
אני כמעט ולא מקשיבה לזמרות. מי הוא הזמר האהוב עליכם
מממ... יש כמה. עכשיו עולה לי רק ג'ף באקלי. מי היא הלהקה האהובה עליכם
יש המון. מי היא הזמרת השנואה עליכם
"זמרת" עלק. בריטני. מי הוא הזמר השנוא עליכם
אע, כל המזרחיים המעצבנים. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם
למה שני ה' כל הזמן
כלמיני להקות בנים שאין לי מושג מאיפה הן צצו. והיהודים גם. האם אתם מכורים למוזיקה
בהחלט. האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו
לא
כותבים שירים
לא
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים
טחח יש המון. מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים
כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים
Otherside של הפפרז. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק
רוק רוק קל או רוק כבד
כבד. פופ או היפ הופ
היפ הופ מאטל או גרנאג'
זו שאלה כללית מדי. אבל גראנג'. רוק או היפ הופ
רוק. פאנק או fאנק
Fאנק ג'אז או סול
סול פופ או אלקטרוני
אלקטרוני זו הגדרה כללית מדי לטעמי. היפ הופ או מזרחית
היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ
שוב, האלקטרוני בעייתי. רוק או מזרחית
רוק
רוק או אלקטרוני
רוק מזזרחית או אלקטרוני
אלקטרוני, אפילו שהוא כללי מדי. מוזיקה שקטה או רועשת
תלוי במצב הרוח אבל רעש זה טוב. ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית
לועזית פופ ישראלי או לועזי
לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי
לועזי. היפ הופ ישראלי זה לרוב זבל. רוק ישראלי או לועזי
לועזי ראפ ישראלי או לועזי
לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי
פה זה פחות משנה. לא מספיק מכירה כדי להחליט. העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר
רובי. ג'סטין טיברלייק או אשר
ג'סטין (
) נלי או אר.קלי
לא שמעתי אותם מספיק כדי להחליט. 50 סנט או אמינם
לא משנה לי אביב גפן או ברי סחרוף
בריבריברי.
הבנאדם מלך
ג'ה רול או סנופ דוג
לא מכירה את המוזיקה שלהם. אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס
הנדריקס כמובן.
אליס קופר או מרילין מנסון
לא ולא. העדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה
לכריסטינה יש קול הרבה יותר טוב. לא סובלת את הקול של אנסטסיה. אבל שתיהן שרות זבל. רוני דואני או ג'ולייטה
זבל וזבל. שירי מימון או מאיה בוסקילה
לשירי יש קול יותר טוב. פינק או אבריל לאבין
איכס ואיכסה. ג'ניפר לופז או ביונסה
נראה לי שביונסה יותר טובה, לא מדבר אליי. שאקירה או גוון סטאפני
גוון סטפאני. וויטני יוסטון או סלין דיון
איייייייייייייייייייכס
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון
כנ"ל קליס או איב
לא אוהבת. איימי לי או אלניס מוריסט
אלאניס המוקדמת. לאיימי לי יש קול סבבה אבל להקה חרא. אלאניס מוריסט או קורטני לאב
לא יודעת. קיילי מינוג או מדונה
מדונה. העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט
מה זה באסטד
גוד שרלוט זה זבל. בקסטריט בויז או אנסינק
איכס ואיכס. ווסטלייף או בלו
יש לי סימפטיה לאירים
גילרז אלאוד או אטומיק קיטן
בעעעעע מטאליקה או גאנס אנד רוזס
מטאליקה, אם כבר. נירוונה או פרל ג'אם
פרל ג'אם (אמרה מנהלת פורום נירוונה...) יו2 או אירוסמית
יו טו. נו דאוט או מארון 5
נו דאוט. הביטלס או רולינג סטון
ביטלס
לד זפלין או פינק פלויד
תשאלי "אמא או אבא" וזהו
שתי אגדות ענקיות. טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק
אין דה בלוק
טייק דאט, כמובן. בלינק 182 או גרין דיי
איכס ואיכס. רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס
מאוד אוהבת את שתיהן. אוונסנס או גארבג'
גארבג' אר.אי .אם או טרוויס
REM. גם טראביס חביבים מאוד. ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: אף אחד אלקטרוני-בנים \בנות: מה זה משנה
היפ הופ-בנים \בנות: בנים. ראפ-בנים\בנות: לא אכפת לי מזרחי-בנים\בנות: אף אחד.

backstreet girl

New member
אומיגאד..עכשיו אני

הערה לפני-נו ברור=אני מטורפת על הלהקות הללו-ברור בשבילי לא באופן כללי. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית וטראנס מי היא הזמרת האהובה עליכם? כריסטינה אגילרה. מי הוא הזמר האהוב עליכם? כרגע..ג'ון פרושאיטנה... מי היא הלהקה האהובה עליכם? רד הוט צ'ילי פפרז. מי היא הזמרת השנואה עליכם? יש זמרות שאני לא מבינה איך חברת התקליטים הסתכלה לכיוון שלהם אבל אני לא שונאת אפאחת. מי הוא הזמר השנוא עליכם? ג'סטין טימברלייק ואשר. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? פעם זה היה אנסינק אבל עכשיו אין להקה שאני שונאת. האם אתם מכורים למוזיקה? כןןןן. האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? ניגנתי בפסנתר והפסקתי. כותבים שירים? כן. מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כרגע זה welcome to the jungle של גאנס אנד רוזס. מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?clifornication של רד הוט צ'ילי פפרז. מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? הקליפ החדש של גוון סטאפני. הוא מושקע ומקורי וכיפי ומצחיק שזה מדהים. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק. רוק קל או רוק כבד? כבד. פופ או היפ הופ? פופ. מאטל או גרנאג'? גראנג'. רוק או היפ הופ? רוק. פאנק או fאנק? fאנק. ג'אז או סול? סול. פופ או אלקטרוני? פופ. היפ הופ או מזרחית? היפ הופ. אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ. רוק או מזרחית? רוק. רוק או אלקטרוני? רוק. מזזרחית או אלקטרוני? לא זה ולא זה. מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת. ישראלי ולועזי: (הכול לועזי אצלי..) מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ניק קרטר(ברור נו..). ג'סטין טיברלייק או אשר? לא הוא ולא הוא. נלי או אר.קלי? לא הוא ולא הוא. 50 סנט או אמינם? אמינם. אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן. ג'ה רול או סנופ דוג? לא הוא ולא הוא. אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'מי הנדריקס. אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר. העדפות- זמרות: אנסטסיה או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה. רוני דואני או גולייטה? לא זאת ולא זאת. שירי מימון או מאיה בוסקילה? לא זאת ולא זאת. פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין. גניפר לופז או ביונסה? ביונסה. שאקירה או גוון סטאפני? גוון סטאפני. וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון. בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני ספירס. קליס או איב? קליס. איימי לי או לאלניס מוריסט? איימי לי. אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט. קיילי מינוג או מדונה? מדונה. העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט. בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט בויז(נו ברור..) ווסטלייף או בלו? לא הם ולא הם. גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? לא הן ולא הן. מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס אנד רוזס(נו ברור..) נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה(נו ברור..) יו2 או אירוסמית? אירוסמית'(נו ברור..) נו דאוט או מארון 5? נו דאוט. הביטלס או רולינג סטון? אממ אמממ..אני מאוהבת ב-2 הלהקות.. לא רוצה לא רוצה לא רוצה.. טוב לביטלס הייתה הרבה יותר השפעה על התחום ולכן אני אבחר בהם... לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד. טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת. בלינק 182 או גרין דיי? בלינק 182. רד הוט צ'ילי פפרז או פו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרז(נו ברור ברור..) אוונסנס או גארבג'? גארבג'. אר.אי .אם או טרוויס? לא הם ולא הם. ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים. פופ-בנים\בנות: בנות. אלקטרוני-בנים \בנות: בנות. היפ הופ-בנים \בנות: בנות. ראפ-בנים\בנות: בנים. מזרחי-בנים\בנות: בנות.

למעלה