../images/Emo9.gif
על עצמך 1. שם:דנה 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:
האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? אממ כן ?.. 9. אוהב חורף?מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? השנה לא ..
אבל שנים שעברו המון 11 . מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש ממש ממש לא ! 16. חוסך כסף?
פחות או יותר , אני יודעת ..? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן איזה 100000
19. קונה מתנות? וואי אני צריכה לקנות שתיים .. תודה על התזכורת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?נראה לי שכן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא
33. הופעת על במה?כן .... 34. גנבת משהו?לאאאאא 35. תפסת טרמפ? לא .. יענו רק עם מכרים 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס איכס איכס איכס 37. הלכת לאיבוד? כן
בגיל שנתיים נאבדתי בארה"ב .. חחחח
היה לי כיף 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סופגניה
42. שקנית? לא נחשב קניתי במיוחד ... נסעתי באוטובוס הביתה
עלה כסף. 43. ספר אחרון שקראת?נו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וימבלדון אני לא רואה הרבה 45. הופעה אחרונה שהיית? אמממ אמממ .... לא זוכרת 46. דיסק אחרון ששמעת?לילה מלקוס
47. שיר אחרון ששמעת?אחד מהשירים של לילה
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? עזבו 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?תמונות למכתב שכתבתי
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אמממ לא זוכרת 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שון 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ 55. אדם אחרון שצעקת עליו? שון
אהובים 56. צבע אהוב? כחול כתום שחור צהוב ירוק ... 57. סרט אהוב?סיפור אהבה בלתי נשכח
, שודדי הקאריביים:],קסם מעשי
58. ספר אהוב? הארי 59. זמר\ת\להקה אהובה? איגי וקסמןןןןןן!!!!!
לילה מלקוסססססס!!!!!
משינה,חמי,טליה וכו' וכו' ... 60. דיסק אהוב?של איגי ולילה
61. שיר אהוב?בעדינות, מחיר האושר , רק בשביל לקבל חיבוק
62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות
ושירה בשידור
63. מאכל אהוב?יאמי אוכל 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה חברים ואיגלול ...
65. מקצוע אהוב?ביולוגיה 66. זמן ביום?אממממ ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? יאמי דובונים וקינדר בואנו 68. אתר אהוב באינטרנט? גוגל
אפשר למצוא בו הכל 69. ערוץ אהוב? 24 !!!! התמכרתי
70. קליפ אהוב?מילווקי איגי המקסימה וקסמן העדפות 71. אביב או סתיו? אביב וסתיו 72. קפה או תה? קפה ותה 73. כתום או צהוב? כתום וצהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון ופלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום. סופסוף רק אחת מהאפשרויות
76. שוקולד מריר או חלב? חחחחחלבבבב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף ופזור ... בעיקון פזור אבל לי ספציפי עדיף אסוף 78. ירח או שמש? אווו שניהם 79. קולה או ספרייט? קולה .. בעכס ספרייט
80. קור או חום? קוררררררר
81. אילת או חרמון? שניהם 82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי איזה גוון מכל צבע 83. קרמבו או גלידה? קרמבוווווו
84. לילה או יום?
85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית . ולועזית .. התחלנו
? טוב נו נבחר אחד .. ישראלית
מצטערת לועזית אוהבת אותך ! 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שניהם אבל .. שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות יא מגעילים!!! ניקייווווןןןן לשלטון. חרוז
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? במקרים שזה חשוב -פנים ... במקרים שמתביישים\לחוצים\מתים מפחד-טלפון
91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן? תל אביב . הקשר ? אין . 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? וואי מה זה השאלה הזאת
? בכל מקרה ... עוד לא הייתי בצבא כך שאני לא יודעת |*ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 95 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?92 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא - קצר מדי
99. האם נהנת לענות עליו?כן 100. תן ציון לשאלון.92