שאלון הכרות?

M e n s R e a

New member
זה כן דווקא, הקלולס צודקת

כי אימו זה קיצור של אימו פאנק, ופאנק זה פאנק רוק. אבל זו קקה של מוסיקה גם לטעמי. אולי כשתתבגרי קצת תביני, שכדאי לא לתת ל-MTV להכתיב לך את סגנון המוסיקה. ואם כבר את עושה את זה, אז מוטב לא להתווכח שאת שומעת משהו איכותי. ובחיאת, לשים את בוב דילן ואת MCR באותה ההודעה זה עוול כשלעצמו.

princes15

New member
קלולס אחותך

אולי כשאתה תתבגר תלמד לא להסיק מסקנות מדברים שלא אמרתי בכלל...מי אמר שאני שומעת MTV קיבינימט?? MCR זו רק דוגמא למה שאני שומעת אתה לא יודע בשיט איזה מוזיקה אני אוהבת...

וואלק אתה טמבל

אני לא שומע אימו או מה שהיא שומעת, אבל בראבק שלך אתה לא יכול לקבוע מה איכותי ומה לא, כל אחד לפי הטעם שלו..

וואלק אחי ברור שזה רוק

אתה אומר שזה לא רא רוק כי אתה לא אוהב את זה(הכי קל להגיד דברים על משהו שלא אוהבים) אבל בתכל'ס, זה כן רוק! הנה לפי מה שאני יודע(ואני הכי לא מבין בעולם) אימו זה תת-זרם של פאנק-רוק, ופאנק רוק זה תת זרם של רוק, כנראה שזה כן רוק.

epitaph

New member
רוק זה מושג מאוד רחב...

שכלול בתוך תחום עוד יותר רחב שנקרא פופ. בפעם האחרונה שבדקתי אימו יכול להיות גם רוק. ואיכות זה באמת באוזני השומע, עד כאן כולם מסכימים?

fire witch

New member
לא !

סתאאאאם , ברור שכן . והנה שני הסנט העלובים שלי בנושא - אולי במקום לבזבז זמן על לקטלג מוזיקה , תלכו לשמוע /לכתוב/ לנגן משהו ? לא נראה לכם יותר פרודוקטיבי ?

Gal Levy16

New member
מההה???

מה הבעיה באימו?!?! אימו זה אחלה מוזיקה!!!! מה בגלל שהם לא "גבריים" כמו כל הבנים הפוזאיסטים שאומרים "אני גבר אני לא מראה רגשות!!!!" ועוד בולשיט אחר?? אני מאוד אוהבת אימו.... וזה וחצי סוג של רוק!!!!! וMCR הם דוגמא לרוק אמיתי!!! פרינסס צודקת!!!!!

Gal Levy16

New member
העעעע בידור איתך...

נינט?!?!? מה הקשר?!?!?!? אתה משווה MCR לנינט?!!?!? חחחחחחחחח אז אתה לא אוהב אותם!! זה הופך אותם ללא טובים?!?!? MCR ממש טובים!! והם ממש איכותיים!!!! מה, אתה תקבע מה טוב ואיכותי ומה לא?!?!? מי אתה חושב שאתה???

Mercury Dogi

New member
אני די חדש PO

שם:עופר גיל: ישוב:17 תחביבים:למצוא דרכים חדשות להעתיק במבחנים לצלם סרטים הזויים לישון להסתובב עם החבר'ס ומוזיקה עובדה מעניינת: אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אפחד יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה קלאסית כלי שנמצא בבית: חשמלית וקלאסית מוזיקה מועדפת: לא מייחס לזה חשיבות ממש אני שומע הכל להקות מועדפות:pink floyd, led zeppelin , jimi hendrix, rhcp, queens of the stone age ,pearl jam queen ,motorhead, שיר שמתנגן: queens of the stone age-no one knows תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):

למעלה